Здравей Гост

Може ли да се предвиди началото на връзка?

• 156 Отговора
  • 25771 Прегледи
*

sasha

• *
  • 179
Никога до сега не съм писала тук, но чета редовно.
Та въпроса ми е как според вас може да се предвиди ще започне ли връзка или не между двама души които се познават?
Примерно прогресивен композит трябва ли да се гледа при положение че връзка не съществува?
На хорарите аз лично много не вярвам....може би защото не ги умея добре и обикновенно бъркам. Но пък там можеш да питаш каквото си искаш.
И все пак - има ли специален метод?
Дайте други идеи как да се прогнозира?
« Последна редакция: Март 10, 2011, 12:22:28 am от sasha »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Може ли да се предвиди началото на връзка?
« Отговор #1 -: Февруари 17, 2011, 11:21:59 pm »
Никога до сега не съм писала тук, но чета редовно.
Та въпроса ми е как според вас може да се предвиди ще започне ли връзка или не между двама души които се познават?
Примерно прогресивен композит трябва ли да се гледа при положение че връзка не съществува?
На хорарите аз лично много не вярвам....може би защото не ги умея добре и обикновенно бъркам. Но пък там можеш да питаш каквото си искаш.
И все пак - има ли специален метод?
Дайте други идеи как да се прогнозира?

За да говорим за прогресивен композит е нужно да сме наясно с наталната карта на участниците , синастрия , композит , комбин....и най-сетне прогресивен композит....
Добре дошла! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #2 -: Февруари 17, 2011, 11:27:51 pm »
Е, както обикновенно се случва, наясно сме с едната карта. За другата знаем само датите. И все пак аз гледам аспектите между планетите в тази ситуация без да отчитам домовете.
Но проблемът е работи ли изобщо този композит или комбин при положение че връзка на някакво сериозно ниво не съществува?
И има ли друг начин да се предвиди като се отчитат данните и на двамата? Имам предвид не просто транзити на единия.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Февруари 17, 2011, 11:34:37 pm »
Е, както обикновенно се случва, наясно сме с едната карта. За другата знаем само датите. И все пак аз гледам аспектите между планетите в тази ситуация без да отчитам домовете.
Но проблемът е работи ли изобщо този композит или комбин при положение че връзка на някакво сериозно ниво не съществува?
И има ли друг начин да се предвиди като се отчитат данните и на двамата? Имам предвид не просто транзити на единия.

Нищо не работи , докато не е факт връзката...Едва след като тя е *отключена* можем да говорим за останалото...
А за да бъде факт , ако не е заложена в натала ,е излишно да се говори за синастрия , композит , комбин...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #4 -: Февруари 17, 2011, 11:40:28 pm »
Цитат
А за да бъде факт , ако не е заложена в натала ,е излишно да се говори за синастрия , композит , комбин...

Как разбираш дали е заложена в натала?  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Февруари 17, 2011, 11:43:27 pm »
Цитат

Как разбираш дали е заложена в натала?  :blink:

Чрез самия натал... ;D
Ако не е заложено да се удавиш , няма да се обесиш... ;D ;D ;D
Период , транзити , възможности....

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #6 -: Февруари 17, 2011, 11:51:18 pm »
О, добре, да  :blink: в натала е заложено. В женската карта Плутон прави квадрат на Марс - Марс в 5-ти упр 6-ти. Плутон упр картата. Прогресивна Луна навлиза в 7-ми.
Това което можах да видя в мъжката е  в Солара Вени много точен съвпад Вени. Щото там домове йог :-[
Малко плашешто е каква връзка може да излезе от това. :'(
Но аз имам предвид че дори и те поотделно да имат индикации за връзка, как може да знаем че е между тях?...без обща карта?

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Февруари 17, 2011, 11:53:24 pm »
О, добре, да  :blink: в натала е заложено. В женската карта Плутон прави квадрат на Марс - Марс в 5-ти упр 6-ти. Плутон упр картата. Прогресивна Луна навлиза в 7-ми.
Това което можах да видя в мъжката е  в Солара Вени много точен съвпад Вени. Щото там домове йог :-[
Малко плашешто е каква връзка може да излезе от това. :'(
Но аз имам предвид че дори и те поотделно да имат индикации за връзка, как може да знаем че е между тях?...без обща карта?

Ако качиш картата , ще бъде по-забавно.... ;D

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #8 -: Февруари 18, 2011, 12:08:55 am »
Наистина ли  ;D нещо аз ли съм зле ама не можах да кача картите за това ето ги данните:
Жената: 29.05.1975 16.57 - София
Мъжът: 26.01.1971 *** - София

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Февруари 18, 2011, 12:12:06 am »
Наистина ли  ;D нещо аз ли съм зле ама не можах да кача картите за това ето ги данните:
Жената: 29.05.1975 16.57 - София
Мъжът: 26.01.1971 *** - София

Ще ме улесниш ако ги качиш.... ;D

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #10 -: Февруари 18, 2011, 12:21:45 am »
 :unsure: Не знам как го правите?..На мен непрекъснато ми дава че са много големи :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Февруари 18, 2011, 12:24:24 am »
:unsure: Не знам как го правите?..На мен непрекъснато ми дава че са много големи :(

През астрокома ги качи....Качи синастрия , но преди това наталните карти.... ;D

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #13 -: Февруари 18, 2011, 12:30:38 am »
хм....подозирам че не е това начина :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #14 -: Февруари 18, 2011, 12:33:00 am »
Гледат се синастричните аспекти на двамата и транзитите към тях. Трябва да наложиш транзитите върху синастрията. Това никоя програма няма да ти го направи. Но само така можеш да видиш кои транзити докосват едновременно и двете карти. Това се нарича "Споделен опит", тъй като се задвижват двете карти едновременно. Връзка може да има само ако синастрията го показва. Композитите и комбините не са реални, а символични карти.

Например:  У7 на единия в тригон с У7 на другия или У7 на единия с У5 на другия.... и т.н. Ако транзитна планета докосне едновременно двата господаря на 7-ми дом (на мъжа и на жената) има шанс да се осъществи връзка. Разбира се това не ти дава възможност да предвидиш изхода на връзката, а е само залог за някакво начало.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Февруари 18, 2011, 12:40:10 am »
В тази връзка може да се стигне до брак! :blink:

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #16 -: Февруари 18, 2011, 12:41:59 am »
Аз съм видяла че е доста обещаваща. Проблема е дали ще започне...защото преди това всички тези неща не действат :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Февруари 18, 2011, 12:44:31 am »
Аз съм видяла че е доста обещаваща. Проблема е дали ще започне...защото преди това всички тези неща не действат :blink:

Значи трябва и другото да си видяла тогава.... ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #18 -: Февруари 18, 2011, 12:45:11 am »

синастрията действа.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Февруари 18, 2011, 12:46:16 am »
Виж Сатурн, той е в основата на важните връзки....,а той аспектира картата в момента.... ;D ;D