Здравей Гост

Може ли да се предвиди началото на връзка?

• 156 Отговора
  • 25695 Прегледи
*

sasha

• *
  • 179
Re:Може ли да се предвиди началото на връзка?
« Отговор #40 -: Февруари 18, 2011, 07:46:01 pm »
Наистина е така  ;D
Права си и много ти благодаря за помоща :blink:
От сумати време се занимавам с астрология вярно съвсем непрофесионално, но сега виждам колко нищо не знам :-[
Наистина ме впечатли!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Февруари 18, 2011, 07:55:28 pm »
Наистина е така  ;D
Права си и много ти благодаря за помоща :blink:
От сумати време се занимавам с астрология вярно съвсем непрофесионално, но сега виждам колко нищо не знам :-[
Наистина ме впечатли!

Целта не е да те впечатля....,а да помогна в случая... :blink:
Астрологията се учи цял живот...,тя е като бебе....,постоянно знанията се наслагват...,променя се структурата им , защото и времената се променят....

За нищо , дадох ти посоки...Дерзай!
Наталната карта е картина в която следва да се вглеждаш от различен ъгъл.... :blink: ,едва тогава можем да усетим динамиката на сенките и полусенките на светлините...
Аз имам една единствена безусловна любов и това е астрологията... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #42 -: Февруари 18, 2011, 09:06:35 pm »
Желанието да имаш връзка съвсем не означава, че ще я имаш с конкретния човек. Това, цче тя е готова , не означава, че той е готов. Да, синастрия може да имаш с всеки, но Сатурн в 9-ти дом съвсем не се свързва само с узаконяване на връзка, а по-скоро дава трудности в дома (квадрат). Далеч не е известно кои теми засяга Сатурн в картата на мъжа и докато тя си бленува за начало на връзка със съответния мъж, той може да си мисли за работа в чужбина, например. Затова следя транзити към синастрия - те показват КАКЪВ ОПИТ ЩЕ ПРЕЖИВЕЕМ ЕДНОВРЕМЕННО.

ПП. Сатурн е дълга и в този смисъл, ако се чувстваш длъжен да правиш нещо, правиш го.
« Последна редакция: Февруари 18, 2011, 09:10:42 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #43 -: Февруари 18, 2011, 09:27:17 pm »
Цитат
Желанието да имаш връзка съвсем не означава, че ще я имаш с конкретния човек. Това, цче тя е готова , не означава, че той е готов. Да, синастрия може да имаш с всеки, но Сатурн в 9-ти дом съвсем не се свързва само с узаконяване на връзка, а по-скоро дава трудности в дома (квадрат). Далеч не е известно кои теми засяга Сатурн в картата на мъжа и докато тя си бленува за начало на връзка със съответния мъж, той може да си мисли за работа в чужбина, например. Затова следя транзити към синастрия - те показват КАКЪВ ОПИТ ЩЕ ПРЕЖИВЕЕМ ЕДНОВРЕМЕННО.

ПП. Сатурн е дълга и в този смисъл, ако се чувстваш длъжен да правиш нещо, правиш го.
Това е така, но не мислиш ли че при толкова много показатели за връзка в нейната карта тя няма просто да бленува, а има шансове да я осъществи. Венерите и в двете карти са прибизително на еднакви градуси - в нейната на 21.47 в неговата на 19.20, т.е транзита на Сати ще засегне и двете едновременно. Венера кадето и да управлява отговаря и за партньорствата....Може би просто няма да е скоро в такъв случай...щото Сати се мота ретро дълго време.

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Февруари 18, 2011, 09:33:44 pm »
Не разбирам защо има стрес като се каже квадратура..... :rolleyes:
Тя е действие , изправяш се с/у нея и я решаваш.....,ако не го направим ние го прави тя-квадратурата.... не е опозиция при която интересите се противопоставят и е нужен*помощен аспект* за разрешаването....

Сатурн не е само дълг....,той е сигурност , стабилност, .........

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #45 -: Февруари 18, 2011, 09:37:02 pm »
Цитат

Да но точно в този смисъл не се ли предполага че по време на негов транзит ще са затвърждават стари отношения, а няма да се създават нови?

*

Stella

• 7765
« Отговор #46 -: Февруари 18, 2011, 09:40:45 pm »
Sasha, просто не мисля, че Сатурн поставя началото на нови връзки. Сатурн затвърждава съществуващи връзки...аз мисля така и не споря. Ти не си длъжна да се съобразяваш с моето мнение.

1.Синастриите са реални натални карти, построени една върху друга. Те изхождат от натала.
2. Аз гледам господарите на домовете как се отнасят едни към други.

В картата, която си поставила не е ясно има ли връзка между У5 на мъжа и У5 на жената, между У7 на мъжа и У7 на жената и т.н.  ...няма ли начин да попиташ твоя възлюбен в колко чак е роден? Дай, Боже да се осъществи връзката и тогава да се върнем към този казус, за да видим какви са били астрологичните предпоставки за началото на връзката. Пожелавам ти от сърце това да се случи.

Пропуснах също на спомена, че за узаконяване на връзка гледам прогресията на МЦ към женските планети в мъжка карта (Луна и Венера) и прогресията на МЦ към мъжките планети в женска карта (Слънце и Марс).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #47 -: Февруари 18, 2011, 09:43:14 pm »
Ти романтична връзка ли търсиш или брак? Ако е първото, забрави че ще дойде по Сатурн.

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Февруари 18, 2011, 09:45:08 pm »
Цитат

Да но точно в този смисъл не се ли предполага че по време на негов транзит ще са затвърждават стари отношения, а няма да се създават нови?

Точно обратното! :blink:
Той има ясна преценка , кристална визия и умее да взима решения.....Когато е наясно , че всичко е изчерпано...Сатурн приключва нещата ,защото търси сигурността във всичко....
Като инкасатор на съдбата той е единствения който символизира времето...И странно....никога не бърза и /или/ закъснява....,винаги е на точното време и на точното място....Ретро фазите са неговия последен шанс....,който е *дар* към аспектиращата планета...просто шанс -подарък от времето.... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Февруари 18, 2011, 09:48:49 pm »
Най-трайните връзки започват със сатурнов аспект. Вярно е обаче, че някой твърд аспект на Сатурн към радикална точка може да донесе и раздяла (ако връзката не е била читава и вече се е изчерпала), но не са малко и връзките, започнали при такива аспекти и имащи дълготраен характер. Транзитът на Юпитер или Нептун може да ни накара да се захласнем по някой, но Сатурн е този, който определя дали дадена връзка има или няма бъдеще. Ако го няма Сатурн, ще си стоим с изплезен език, разчитайки само на юпитеровите аспекти. Да, Юпитер дава с пълни шепи, но от всичко, докато Сатурн е махалото, което определя времевите параметри и продължителността на дадена връзка.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #50 -: Февруари 18, 2011, 09:49:52 pm »
Най-трайните връзки започват със сатурнов аспект. :blink:

сатурнов аспект към кое? Тук нямаме известен час на мъжа. Не знаем Сатурн къде ще го накара да поеме отговорност.
Каквото и да прави транзитен Сатурн, няма ли аспекти за трайно партньорство в синастрията - връзката няма да издържи дълго.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Февруари 18, 2011, 09:52:54 pm »

сатурнов аспект към кое? Тук нямаме известен час на мъжа. Не знаем Сатурн къде ще го накара да поеме отговорност.
Каквото и да прави транзитен Сатурн, няма ли аспекти за трайно партньорство в синастрията - връзката няма да издържи дълго.

Говоря принципно, а не по картата, която се разглежда.
Нямам време да се ангажирам с всички карти във форума, не е и нужно.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #52 -: Февруари 18, 2011, 09:54:03 pm »
Цитат
Ти романтична връзка ли търсиш или брак? Ако е първото, забрави че ще дойде по Сатурн.
Цитат
Най-трайните връзки започват със сатурнов аспект.

Да ти кажа аз лично съм започвала романтична връзка по време на квадрат Сати/Слънце ;). Просто всичко зависи от това какво търсят партньорите. Така че действително съм склонна да вярвам че транзитен Сатурн може да бъде замесен във започването на връзка.

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Февруари 18, 2011, 09:56:11 pm »

Говоря принципно, а не по картата, която се разглежда.
Нямам време да се ангажирам с всички карти във форума, не е и нужно.

Понеже камъчето е по моята глава .... ;D ;D мога да кажа , че каквото и да управлява Сатурн той е на 150*- куинконс , несъвпад ;D , от наталната си позиция.....И в заключение има градус ,от втората декада на телеца....И с това спирам останалите пояснения...Мисля , че са достатъчни.... :P

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #54 -: Февруари 18, 2011, 09:59:27 pm »
Цитат
Поставям 2 карти за началото на връзка. Хайде да коментираме. Може пък да извлечем нещо оттук, което да бъде от полза и за Саша. Много се надявам тя също да получи някои отговори за себе си. (А аз чакам часа на раждане на любимия и).

Началото на тази връзка е около 5-6 дни след започнанството.
Аз тези карти не ги виждам :(

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #55 -: Февруари 18, 2011, 10:00:36 pm »
Цитат
Понеже камъчето е по моята глава ....   мога да кажа , че каквото и да управлява Сатурн той е на 150*- куинконс , несъвпад  , от наталната си позиция.....И в заключение има градус ,от втората декада на телеца....И с това спирам останалите пояснения...Мисля , че са достатъчни....

някой може ли да обясни за не толкова просветените, какво дявол да го вземе значи това? :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #56 -: Февруари 18, 2011, 10:01:36 pm »
 Абе, стига с тия камъни бе, аз съм на любовна вълна, спрете най-сетне с лова на вещици....Ех, нямате умора значи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Февруари 18, 2011, 10:02:24 pm »
Цитат
Цитат

Да ти кажа аз лично съм започвала романтична връзка по време на квадрат Сати/Слънце ;). Просто всичко зависи от това какво търсят партньорите. Така че действително съм склонна да вярвам че транзитен Сатурн може да бъде замесен във започването на връзка.

Най-трайната ми връзка (и романтична) започна по време на сатурнов транзит през 8 дом, с квадрат на тр. Сатурн към нат. Венера в 5 дом и секстил с нат. Юпитер в 7 дом.
Първата трайна връзка - транзитен Сатурн в знака на Венера, по време на последното му ретроградно завръщане.
И в двата случая Юпитер не е участвал с кой знае какви аспекти към планетите-сигнификатори.
И с единия, и с другия мъж имах синастричен квадрат Слънце-Сатурн.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #58 -: Февруари 18, 2011, 10:02:30 pm »
Цитат
Поставям 2 карти за началото на връзка. Хайде да коментираме. Може пък да извлечем нещо оттук, което да бъде от полза и за Саша. Много се надявам тя също да получи някои отговори за себе си. (А аз чакам часа на раждане на любимия и).

Началото на тази връзка е около 5-6 дни след започнанството.
Аз тези карти не ги виждам :(

В смисъл? как не ги виждаш?

*

Stella

• 7765
« Отговор #59 -: Февруари 18, 2011, 10:03:41 pm »
Цитат
Цитат

Успех ти желая! Дай данните на мъжа.