Здравей Гост

Може ли да се предвиди началото на връзка?

• 156 Отговора
  • 25634 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Може ли да се предвиди началото на връзка?
« Отговор #60 -: Февруари 18, 2011, 10:04:56 pm »
Цитат
Понеже камъчето е по моята глава ....   мога да кажа , че каквото и да управлява Сатурн той е на 150*- куинконс , несъвпад  , от наталната си позиция.....И в заключение има градус ,от втората декада на телеца....И с това спирам останалите пояснения...Мисля , че са достатъчни....

някой може ли да обясни за не толкова просветените, какво дявол да го вземе значи това? :-[

Още една част от астрологичните интерпретации от които си *отчупвам* по малко инфо.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #61 -: Февруари 18, 2011, 10:05:45 pm »
Цитат
В смисъл? как не ги виждаш?

В смисъл не са активни а са квадратчета вътре с червено кръстче :(

*

Stella

• 7765
« Отговор #62 -: Февруари 18, 2011, 10:07:30 pm »
Цитат
Ти романтична връзка ли търсиш или брак? Ако е първото, забрави че ще дойде по Сатурн.
Цитат
Най-трайните връзки започват със сатурнов аспект.

Да ти кажа аз лично съм започвала романтична връзка по време на квадрат Сати/Слънце ;). Просто всичко зависи от това какво търсят партньорите. Така че действително съм склонна да вярвам че транзитен Сатурн може да бъде замесен във започването на връзка.

Най-трайната ми връзка (и романтична) започна по време на сатурнов транзит през 8 дом, с квадрат на тр. Сатурн към нат. Венера в 5 дом и секстил с нат. Юпитер в 7 дом.
Първата трайна връзка - транзитен Сатурн в знака на Венера, по време на последното му ретроградно завръщане.
И в двата случая Юпитер не е участвал с кой знае какви аспекти към планетите-сигнификатори.
И с единия, и с другия мъж имах синастричен квадрат Слънце-Сатурн.

Забелязваш ли, че самата ти цитираш 5-ти и 7-ми дом? Аз откога казвам да се дадат данните на мъжа. Ясно е, че тя иска връзка. Но за началота на връзка с конкретен човек, трябва да се види и картата на конкретния човек. В случая неговата домификация не е ясна.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #63 -: Февруари 18, 2011, 10:07:43 pm »
Цитат

Вече се виждат....
Но аз не я обичам тази програма и ще се въздържа от коментари по картите.... ;D
Ако минат през астрокома с удоволствие..... :P :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #64 -: Февруари 18, 2011, 10:08:47 pm »
Цитат

Аз ги виждам на моя компютър. Но ще сложа астрокомски.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #65 -: Февруари 18, 2011, 10:13:03 pm »
Забелязваш ли, че самата ти цитираш 5-ти и 7-ми дом?

Така е, но въпросът не е в домификацията, а принципен.
Юпитер в транзит може и да даде среща, ново запознанство, но Сатурн е този, който регламентира отношенията. По Юпитер мога да хвана няколко жаби, Сатурн обаче ще посочи жабата, която ще остане в ръцете ми. А дали жабата ще се превърне в красив Принц (в моите очи) вече зависи от силата и влиянието на Нептун в моя хороскоп.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Февруари 18, 2011, 10:13:26 pm »
Ти романтична връзка ли търсиш или брак? Ако е първото, забрави че ще дойде по Сатурн.

То в картата пише каква връзка търси Вени? :rolleyes:
И защо да няма романтика по Сатурн.... :unsure: Има и още как...,но тя не е еднодневка , а е осъзната...Сатурнова романтика имам в предвид и това не я прави по-малко романтична....

*

Stella

• 7765
« Отговор #67 -: Февруари 18, 2011, 10:20:49 pm »
Забелязваш ли, че самата ти цитираш 5-ти и 7-ми дом?

Така е, но въпросът не е в домификацията, а принципен.

;D

Точно това е най-важното, на което исках да наблегна. Въпросът е в домификацията, когато говорим за начало.
Колкото до Сатурн винаги ще се намери негов транзит към любовна/сексуална или семейна планета...Помисли не е ли така? Някои отчитат и 30 градусовите, а други и куинсконсите при транзити. като се прибави и ретроградното гравитиране около една точка...ето ти. Но не на всеки секстил, тригон или квадратура винаги започваме връзка, нали така?

Сатурн е този, който неумолимо отброява времето като ни напомня, че всичко е преходно, а ние сме смъртни и изостря нуждата ни от любов и нежност на пук на неговите постоянни изисквания. Но за начало на връзка трябва да засяга домове на взаимоотношенията или любовни домове и при двамата (или техните господари).

Между другото аз съм виждала как някои се женят с аспекти на Сатурн към Луна с чисто репродуктивни намерения. Затова попитах какво очаква мамичето!
« Последна редакция: Февруари 18, 2011, 10:26:10 pm от Stella »

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #68 -: Февруари 18, 2011, 10:25:12 pm »
Цитат
Цитат
Понеже камъчето е по моята глава ....   мога да кажа , че каквото и да управлява Сатурн той е на 150*- куинконс , несъвпад  , от наталната си позиция.....И в заключение има градус ,от втората декада на телеца....И с това спирам останалите пояснения...Мисля , че са достатъчни....

някой може ли да обясни за не толкова просветените, какво дявол да го вземе значи това?

Още една част от астрологичните интерпретации от които си *отчупвам* по малко инфо....

Ама хора, кажете какво значи това?....Ясно е че домификация на мъжката карта не може да има, но е интересно при това положение може ли да се тъкува? :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Февруари 18, 2011, 10:27:38 pm »
Ако обаче часът на раждане е неизвестен, знаеш ли с колко домификации работи професионалният астролог и успява да направи прочит на картата по транзити към планетите в хороскопа?
Мисълта ми беше трайното да не го търсим по Юпитер, а Сатурн не винаги е лошият чер дявол, за какъвто го представят. Трудно е да се разберат същността и значението на Сатурн в хороскопа, ако човек не го е усетил на свой гръб, т.е. липсват му такива аспекти в радикса с основните планети. Всичко в живота ни (най-важните събития) идва и си отива по Сатурн...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #70 -: Февруари 18, 2011, 10:28:09 pm »
Цитат
Цитат

някой може ли да обясни за не толкова просветените, какво дявол да го вземе значи това?

Още една част от астрологичните интерпретации от които си *отчупвам* по малко инфо....

Ама хора, кажете какво значи това?....Ясно е че домификация на мъжката карта не може да има, но е интересно при това положение може ли да се тъкува? :blink:

Аз си казах моето мнение. Тълкуванието ми ще бъде непълно.

*

Stella

• 7765
« Отговор #71 -: Февруари 18, 2011, 10:29:57 pm »
Ако обаче часът на раждане е неизвестен, знаеш ли с колко домификации работи професионалният астролог и успява да направи прочит на картата по транзити към планетите в хороскопа?
Мисълта ми беше трайното да не го търсим по Юпитер, а Сатурн не винаги е лошият чер дявол, за какъвто го представят. Трудно е да се разберат същността и значението на Сатурн в хороскопа, ако човек не го е усетил на свой гръб, т.е. липсват му такива аспекти в радикса с основните планети. Всичко в живота ни (най-важните събития) идва и си отива по Сатурн...

Лили, трайното го има или го няма в синастрията, а транзитите само я задвижват, няма ли го там, каквито и сатурнови транзити да дойдат, няма да има продължителна връзка, сигурна съм.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #72 -: Февруари 18, 2011, 10:30:08 pm »
Ясно е че домификация на мъжката карта не може да има, но е интересно при това положение може ли да се тъкува? :blink:

Има поне три домификации, които могат да се използват, ако не се знае часът на раждане. В този смисъл няма карта без домификация.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #73 -: Февруари 18, 2011, 10:31:40 pm »
Ясно е че домификация на мъжката карта не може да има, но е интересно при това положение може ли да се тъкува? :blink:

Има поне три домификации, които могат да се използват, ако не се знае часът на раждане. В този смисъл няма карта без домификация.

Аз ползвам Плацидус. Последователна съм в избора си на домификация.
А когато е на границата, гледам и следващия господар. какъв е проблема?
При интерсептация гледам господаря и на включения дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Февруари 18, 2011, 10:32:19 pm »
По картите на Стела....
жена

Връзката за жената е явна , упр, на 5-ти на к11 в точна опозиция нодална ос...Сатурн на 150* от СЛВ...в 5-ти.
По това време Меркурий управител на 7-ми дом в картата е в точна опозиция с наталния Сатурн....
МЪЖ

Връзката при него е тайна , упр. на 5-ти Марс в 12-ти в съвпад с Венера управител на 7-ми..
Сатурн на к11...И в двата случая има засегната ос 5-11....

И в двете карти марс и венера са в съвпад....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #75 -: Февруари 18, 2011, 10:33:37 pm »
Лили, трайното го има или го няма в синастрията, а транзитите само я задвижват, няма ли го там, каквито и сатурнови транзити да дойдат, няма да има продължителна връзка, сигурна съм.

Разбира се, но го има или го няма и в тайминга. Някои връзки просто си се случват при неподходящ тайминг. И, както се казва, "откъдето дошло, там отишло"...

Цитат
Аз ползвам Плацидус. Последователна съм в избора си на домификация.
А когато е на границата, гледам и следващия господар. какъв е проблема?

Въобще не става въпрос за Плацидус, Кох, Алкабициус или Региомонтанус... ако няма час.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #76 -: Февруари 18, 2011, 10:34:04 pm »
По картите на Стела....
жена

Връзката за жената е явна , упр, на 5-ти на к11 в точна опозиция нодална ос...Сатурн на 150* от СЛВ...в 5-ти.
По това време Меркурий управител на 7-ми дом в картата е в точна опозиция с наталния Сатурн....
МЪЖ

Връзката при него е тайна , упр. на 5-ти Марс в 12-ти в съвпад с Венера управител на 7-ми..

Естествено, че са в съвпад. това са транзитните Марс и Венера.

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Февруари 18, 2011, 10:34:43 pm »

Цял ден го повтарям.... ;D ;D , по малко по-различен начин.... ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #78 -: Февруари 18, 2011, 10:36:08 pm »

Цял ден го повтарям.... ;D ;D , по малко по-различен начин.... ;D

Чудесно..тогава при интерпретациите защо засягаш домовете. Или просто сте решили да спорите?

ПП. Връзката не е тайна.

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Февруари 18, 2011, 10:36:20 pm »
По картите на Стела....
жена

МЪЖ

Естествено, че са в съвпад. това са транзитните Марс и Венера.

Естествено , че са транзитни  ;D ...акцентирам в/у това...Но домовете са различни.... :P И в двата случая става дума за любов...едната е свободна , а другата е скрита! :blink: ;)