Здравей Гост

Може ли да се предвиди началото на връзка?

• 156 Отговора
  • 25654 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Може ли да се предвиди началото на връзка?
« Отговор #100 -: Февруари 19, 2011, 02:39:38 am »
Всичко е важно мацки! Всичко ,без изключение.... :wub:

В т.ч. домовете... :19:

Домовете са сцена...,а без актьори сцената е празна.... :P

Актьорите са техните управители.

Актьорите са планетите в тях , а режисьорите са техните управители!!! :P ;D

Още по-важни са значи управителите на домовете, понеже управляват и актьорите и домовете.

Никой не ги отрича.... :P ;D...,но когато не искат да се покажат....,тогава можем да разберем ,чрез актьорите замисъла на постановката.....,както и смисъла и.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #101 -: Февруари 19, 2011, 02:46:44 am »

Още по-важни са значи управителите на домовете, понеже управляват и актьорите и домовете.

Никой не ги отрича.... :P ;D...,но когато не искат да се покажат....,тогава можем да разберем ,чрез актьорите замисъла на постановката.....,както и смисъла и.... ;D

Да, да! "Като няма Риба и Ракът е Риба"...ама пусти перфекционизъм или по-скоро опесението да не би да въведа човека в заблуждение.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #102 -: Февруари 19, 2011, 02:50:23 am »

Да, да! "Като няма Риба и Ракът е Риба"...ама пусти перфекционизъм или по-скоро опесението да не би да въведа човека в заблуждение.

Не говорим нито за перфекционизъм ,нито за заблуди.....Говорим за възможностите ,които астрологията ни предлага и за начина по които ги използваме....Картата ни дава възможности ,които не са поставени в рамки...,тя е съчетание на висша математика и творчество.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #103 -: Февруари 19, 2011, 03:04:53 am »
Аз не желая да творя на гърба на другите. Хората се надяват да получат вазможно най-достоверен отговор. Има по-точни и по-малко точни методи за прогноза и това е известно. Но всеки е различен. Един предпочита да не си поставя рамки. Аз си поставям. защото иначе би означавало да се разпилявам. Избирам да работя с няколко метода и да се усъвършенствам в тях и обикновено се уча на ретроспективен принцип. Астрологията е такова безбрежно море, че не можеш да я обхванеш за 1 живот във всичките и измерения. Нооо, постепенно разширявам рамките.
« Последна редакция: Февруари 19, 2011, 03:09:04 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #104 -: Февруари 19, 2011, 03:15:55 am »
Аз не желая да творя на гърба на другите. Хората се надяват да получат вазможно най-достоверен отговор. Има по-точни и по-малко точни методи за прогноза и това е известно. Но всеки е различен. Един предпочита да не си поставя рамки. Аз си поставям. защото иначе би означавало да се разпилявам. Избирам да работя с няколко метода и да се усъвършенствам в тях. Астрологията е такова безбрежно море, че не можеш да я обхванеш за 1 живот във всичките и измерения.

Стела , астрологията е творчество!!! Ти твориш....,когато мисълта ти съумее да разшифрова една карта...
Оказа се , че моето творчество е отново в 10-та.... :blink: Вероятно метода сам ме е избрал , но е груб тона ти ...да твориш на гърба на друг..... :unsure:
Останалото е копи-пейст! А то се разпознава....,сиреч отново е творба ...за един и плагиатство за друг...
Не ми се спори!  :blink: В заключение не е важен Плацидус , Кох , Региомонтанос и който се сетиш....като система , а начина да изведеш сбора от едно уравнение с две неизвестни..... :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #105 -: Февруари 19, 2011, 03:20:40 am »
Напротив тонът ми е загрижен. повдигам си някои въпроси и това не касае тебе лично. Просто разговорът с теб тръгна в тази посока. На теб ти пасват едни методи, а на мене други. Ако не ти се разговаря на тази тема, спирам. И без това вече се отклонихме достатъчно.

*

Марая

• 28287
« Отговор #106 -: Февруари 19, 2011, 03:24:20 am »
Напротив тонът ми е загрижен. повдигам си някои въпроси и това не касае тебе лично. Просто разговорът с теб тръгна в тази посока. На теб ти пасват едни методи, а на мене други. Ако не ти се разговаря на тази тема, спирам.

С удоволствие бих продължила разговора с теб...,но нека бъде конструктивен диалог...,без излишни искри... :P ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #107 -: Февруари 19, 2011, 03:35:47 am »
Напротив тонът ми е загрижен. повдигам си някои въпроси и това не касае тебе лично. Просто разговорът с теб тръгна в тази посока. На теб ти пасват едни методи, а на мене други. Ако не ти се разговаря на тази тема, спирам.

С удоволствие бих продължила разговора с теб...,но нека бъде конструктивен диалог...,без излишни искри... :P ;D

И аз на това се надявам и съжалявам, че нямам камера, за да видиш колко съм спокойна в момента. Ние с теб имаме квадратура на Меркурий и дори съвсем нормален изказ не се възприема като такъв от двете страни, а като дискусия или борба на умовете. А всъщност това е чисто субективно въприятие...донякъде стимулиращо. И двата Мерка са в падение/заточение, т.е. ние имаме нужда да усъвършенстваме мислите си. Докато един Меркурий в Близнаци (също квадрат) въобще няма такава нужда. Той е на трон.  :57:

*

Марая

• 28287
« Отговор #108 -: Февруари 19, 2011, 03:47:23 am »

И аз на това се надявам и съжалявам, че нямам камера, за да видиш колко съм спокойна в момента. Ние с теб имаме квадратура на Меркурий и дори съвсем нормален изказ не се възприема като такъв от двете страни, а като дискусия или борба на умовете. А всъщност това е чисто субективно въприятие...донякъде стимулиращо. И двата Мерка са в падение/заточение, т.е. ние имаме нужда да усъвършенстваме мислите си. Докато един Меркурий в Близнаци (също квадрат) въобще няма такава нужда. Той е на трон.  :57:

Напоследък имам по-различно виждане по отношение на планетите попаднали в графи заточение/падение ...както и трон/екзалтация....Практиката показва /справка-форума/ , че много от планетите попаднали в графа без достойнства имат по-силно присъствие и доста по-сигурна реализация.... ;D Така , че не това е основното според мен...,а точната квадратура на планетата сигнификатор на комуникациите ....Водата и огъня са две различни стихии....и начина е различен не само като израз , а и като предаване на въпросната мисъл....
Но аз харесвам квадратурата като аспект и горещо препоръчвам да се използва....,защото тя е принципа на осъзнаване ,като и на диалог....
Меркурий е на трон и в Дева , както и в близнаци ...но това не означава , че не му е добре да си говори с мутабелните си събратя....Винаги съм казвала , че там където има напрежение и искра се ражда електричество- или висшата октава на Меркурий Уран...-планета , която ни събира и тук във форума като група и ни разделя с неповторима уникалност и мисъл... ;D ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #109 -: Февруари 19, 2011, 03:50:54 am »
Точно така. Аз винаги прмотирам това, че детронираните планети накрая дават най-голямата награда, но с много повече труд и усилия. Докато на планетите на трон просто им е дадено свише.

*

Stella

• 7765
« Отговор #110 -: Февруари 19, 2011, 03:52:23 am »
Поздрав за всички, които търсят и очакват началото.

:58:
Очите ми ме молеха да спра да гледам.
Очите ми твърдяха,че съм луд.
Луд, за да ги карам да се взират и да те търсят там,
там където отдавна не си и няма да те има.

Очите ми казваха, че са те виждали и друг път
че те познават много преди мен и знаят как бързо се променяш,
изчезваш, но няма смисъл, няма смисъл насила да ги карам
да търсят в теб това, което нямаш и което щях да видя

Не ги послушах и ги държах отворени.
Когато ги затворих беше късно,
защото те бях пуснал вътре в себе си
и всичките ми думи и желания
бяха приели формата на твоите движения.

Сега...

Докато те изтръгвам от сърцето си,
си мисля не е ли смешно това, че докато
гледах с отворени очи не забелязах нищо
и трябваше да ги затворя, за да видя

Очите ми ме молеха да спра да гледам,
очите ми твърдяха, че съм луд
за да ги карам да се взират и да те търсят там,
където отдавна не си и няма да те има
и трябваше да ги затворя за да видя.

*

Марая

• 28287
« Отговор #111 -: Февруари 19, 2011, 04:04:00 am »
Точно така. Аз винаги прмотирам това, че детронираните планети накрая дават най-голямата награда, но с много повече труд и усилия. Докато на планетите на трон просто им е дадено свише.

И това е причината да имат сериозни поражения.... ;D , защото лаврите увяхват....

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #112 -: Февруари 21, 2011, 05:00:19 pm »
Много харесах дискусията между Орелът и Чучулигата  ;D
А това че накрая те двамата се сдобряват и се изправят заедно срещу проблема е просто чудесно.
Мисля че това отличава форум за астрология от обичайния форум в който хората просто се чудят как по остроумно да се наплюят ;)
Разбира се че е трудно без домове. И със сигурност може да бъде неточно. Въпросът беше въобще възможно ли е?....Защото съм сигурна че много астролози се изправят пред този проблем....
Благодаря на Марая и Стела за анализа  :58:

*

Марая

• 28287
« Отговор #113 -: Февруари 21, 2011, 06:38:44 pm »
Много харесах дискусията между Орелът и Чучулигата  ;D
А това че накрая те двамата се сдобряват и се изправят заедно срещу проблема е просто чудесно.
Мисля че това отличава форум за астрология от обичайния форум в който хората просто се чудят как по остроумно да се наплюят ;)
Разбира се че е трудно без домове. И със сигурност може да бъде неточно. Въпросът беше въобще възможно ли е?....Защото съм сигурна че много астролози се изправят пред този проблем....
Благодаря на Марая и Стела за анализа  :58:

За нищо! За мен беше удоволствие.... ;D

*

tanina80

« Отговор #114 -: Февруари 21, 2011, 07:51:49 pm »

Ние с теб имаме квадратура на Меркурий и дори съвсем нормален изказ не се възприема като такъв от двете страни, а като дискусия или борба на умовете. А всъщност това е чисто субективно въприятие...донякъде стимулиращо.
Офф тука чудесно ви разбирам понеже имам такова чудо с мъжа ми - аз с мерк БЛЗ, той с мерк Дева  :-X (дървен философ  ;)) Че и Мерковете ни са последни градуси, моя 29БЛЗ - неговия 28Дева. То такава синхронизация се изисква там, че направо висш пилотаж  ;D ;D ;D ;) Ама уж напоследък взехме да си свикваме, пък да видим - той взе да не обръща внимание на всичко, което казвам, защото аз така или иначе просто си говоря, без да влагам някакъв смисъл  :rolf:, а той горкия във всичко търси смисъл и му се претоварва мозъчето  :rolf: и накрая пак не разбира, какво съм искала да му кажа в действителност  ;)

*

holanda

« Отговор #115 -: Февруари 21, 2011, 08:02:21 pm »
той с мерк Дева  :-X (дървен философ  ;))
 неговия 28Дева.  
 а той горкия във всичко търси смисъл и му се претоварва мозъчето  

хаха,с твоя мъж имаме съвпад на Мерковете,моя е на 29 градуса.Нищо чудно ако те затискам между темите с разни условия и опит да те бутна в *смислени* психоанализи или просто..смислени..мисли ;D

сигурно ти е карма да имаш умни хора покрай себе си  :mellow:  :P вслушвай се ,няма да сгрешиш  ;D

*

tanina80

« Отговор #116 -: Февруари 21, 2011, 08:04:35 pm »
вслушвай се ,няма да сгрешиш  ;D
Грешка, грешка, голяяяяма грешка .. нали имаше една такава песня  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #117 -: Февруари 21, 2011, 08:06:11 pm »
той с мерк Дева  :-X (дървен философ  ;))
 неговия 28Дева.  
 а той горкия във всичко търси смисъл и му се претоварва мозъчето  

хаха,с твоя мъж имаме съвпад на Мерковете,моя е на 29 градуса.Нищо чудно ако те затискам между темите с разни условия и опит да те бутна в *смислени* психоанализи или просто..смислени..мисли ;D

сигурно ти е карма да имаш умни хора покрай себе си  :mellow:  :P вслушвай се ,няма да сгрешиш  ;D
:rolf: :haha:

Една положителна мисъл за мен може ли Звинете да отправите.... :wub:

*

holanda

« Отговор #118 -: Февруари 21, 2011, 08:06:32 pm »
Грешка, грешка, голяяяяма грешка .. нали имаше една такава песня  ;D

то и в грешката има смисъл,тъй че...

чай да не спама,да не ти давам предимството в квадрата  :P

*

tanina80

« Отговор #119 -: Февруари 21, 2011, 08:13:26 pm »
Девишкото ми меркурийче, дето отначало ми беше забранило да влизам тука в тоя форум, и ми беше забранило да се занимавам с "глупости" ме светна, че щом съм разбрало вече, че съм умно, е време и да започна да слушам  ;D ;) него естествено.
« Последна редакция: Февруари 21, 2011, 08:22:26 pm от tanina80 »