Здравей Гост

Може ли да се предвиди началото на връзка?

• 156 Отговора
  • 25735 Прегледи
*

holanda

Re:Може ли да се предвиди началото на връзка?
« Отговор #120 -: Февруари 21, 2011, 08:13:30 pm »
Една положителна мисъл за мен може ли Звинете да отправите....

мъ могъ,разбира се  :mellow:
ето една,не е моя (само с малка редакция),ама много смислена :

Мисли плават по реката
и похапват зеленчук.
Бам! Една подаде си главата
и потъна..уж напук !

поуката,деца,е да не се опитвате да мислите смислено,ако не ви харесва,..щото няма ник'ъф смисъл  :P
оставете го на нас  :umnik:  :rolf:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #121 -: Февруари 21, 2011, 08:18:05 pm »
Една положителна мисъл за мен може ли Звинете да отправите....

мъ могъ,разбира се  :mellow:
ето една,не е моя (само с малка редакция),ама много смислена :

Мисли плават по реката
и похапват зеленчук.
Бам! Една подаде си главата
и потъна..уж напук !

поуката,деца,е да не се опитвате да мислите смислено,ако не ви харесва,..щото няма ник'ъф смисъл  :P
оставете го на нас  :umnik:  :rolf:

Хареса ми.... ;D , но няма майтап....В шише ми е и ми е свито в душичката... :( :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #122 -: Февруари 21, 2011, 09:55:58 pm »
Хареса ми.... ;D , но няма майтап....В шише ми е и ми е свито в душичката... :( :wub:
Това някакво желание ли. Ми дай Боже да ти се сбъдне  :wub: (Нещо положително?) Между другото незнам днес какъв ден е по маите, или пък по транзити, но ми се струва, че е някакъв важен ден, в който взимаме някакво решение, от което зависи как ще продължи живота ни за напред  :-\ (уж нямаше да пиша повече, ама това нямаше как да не го споделя)

Имам чувството, че се притесняваш да не стане военно положение  :-\, а може би това е просто, защото и при нас взеха да летят хеликоптери в небето насам и натам, ей сега видях един син хеликоптер и си беше съвсем истински  :unsure:

Тази седмица е важна за мен и по-специално 24... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #123 -: Февруари 21, 2011, 10:48:05 pm »
Танина , ще те помоля да си изместиш последния пост в темата на Небесна ...Революциите в арабския свят... :rolleyes:
Благодаря! :blink: ;)

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #124 -: Март 09, 2011, 08:14:18 pm »
Аз тука  шЪ прощавате че ще повдигна темата ама от известно време ме мъчи въпроса: Има ли как да се предвиди безнадеждната любов...имам предвид тази дето единият страда и въздиша пък другият не го забелязва даже :confuse3:
та ако можИ да ми кажете какво да погледна...ще съм много благодарна :25:

*

Марая

• 28287
« Отговор #125 -: Март 09, 2011, 08:47:40 pm »
Аз тука  шЪ прощавате че ще повдигна темата ама от известно време ме мъчи въпроса: Има ли как да се предвиди безнадеждната любов...имам предвид тази дето единият страда и въздиша пък другият не го забелязва даже :confuse3:

А забелязвал ли го е преди?
В смисъл имал ли е връзка?

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #126 -: Март 09, 2011, 08:53:34 pm »
Цитат
не, не...никога не е имало връзка...просто от типа нещастна любоФ, дето не отвръщат на чуствата ти... има ли начин да се разбере защо и как възниква тя?...имам предвид че в синастрията и другите партньорски карти нещата действат двупосочно...как така тогава само единият ще чуства привличане?

*

Марая

• 28287
« Отговор #127 -: Март 09, 2011, 09:05:22 pm »
Цитат
не, не...никога не е имало връзка...просто от типа нещастна любоФ, дето не отвръщат на чуствата ти... има ли начин да се разбере защо и как възниква тя?...имам предвид че в синастрията и другите партньорски карти нещата действат двупосочно...как така тогава само единият ще чуства привличане?

От астрологична гледна точка бих могла да кажа нещо , ако видя картата....

Синастрии не правя докато не е започнала връзката....

По отношение на привличането факторите могат да бъдат много , но ако единия от участниците не е информиран или наясно със себе си за каква любов можем да говорим?! :rolleyes:

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #128 -: Март 09, 2011, 09:12:34 pm »
Цитат

По отношение на привличането факторите могат да бъдат много , но ако единия от участниците не е информиран или наясно със себе си за каква любов можем да говорим?! :rolleyes:
Марая, в тази тема беше писала за конкретни аспекти.Повторно да попитам, тъй като си споменала нодалната ос,  как оценяваш точен съвпад на венера с възел /СЛВ/? Да допълня, от коментарите, че това е кармичен аспект, не мога да разбера нищо, честно! А съвпада е просто до минути, в знака на стрелец

*

Марая

• 28287
« Отговор #129 -: Март 09, 2011, 09:17:06 pm »
Цитат

Марая, в тази тема беше писала за конкретни аспекти.Повторно да попитам, тъй като си споменала нодалната ос,  как оценяваш точен съвпад на венера с възел /СЛВ/?

Всичко що е свързано с нодална ос е съдбовно и кармично....Когато става дума за венера и оста интерпретацията ми е следната: Любов във всичките и измерения.....
Човека с възела ще се научи на любов , на хармония на нови ценности , ще се чувства обичан и желан....А този с Венерата ще усеща бъдещето по един красив начин , ще иска да споделя всеки миг в пътуването си ..... :blink:

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #130 -: Март 09, 2011, 09:21:05 pm »
Цитат

По отношение на привличането факторите могат да бъдат много , но ако единия от участниците не е информиран или наясно със себе си за каква любов можем да говорим?!
е не...как така....нали точно синастрията привлича партньорите един към друг...как иначе избираш в кой да се влюбиш...нали точно защото неговата Венера е върху твойто слънце или са ви разменени АСЦ-ДСЦ...и прочее аспекти...аз знам че синастрия може да имаш със всеки но нали точно там търсим привличането между хората?
ето я картата, същата като по напред в темата :-[
питам заради многото квадрати в тази връзка....дали в такъв случай урока не е нещастна любоФ ?

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #131 -: Март 09, 2011, 09:21:44 pm »
Благодаря ти! Намираш думите :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #132 -: Март 09, 2011, 09:23:45 pm »
Благодаря ти! Намираш думите :P

Нещо друго ли трябваше да намеря? ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #133 -: Март 09, 2011, 09:24:41 pm »

Виж си твоя собствен натал дали имаш такава предпоставка да си страдаш безнадеждно и изолирано. Аз го отдавам на страха от отхвърляне.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #134 -: Март 09, 2011, 09:27:12 pm »
Цитат

По отношение на привличането факторите могат да бъдат много , но ако единия от участниците не е информиран или наясно със себе си за каква любов можем да говорим?!
е не...как така....нали точно синастрията привлича партньорите един към друг...как иначе избираш в кой да се влюбиш...нали точно защото неговата Венера е върху твойто слънце или са ви разменени АСЦ-ДСЦ...и прочее аспекти...аз знам че синастрия може да имаш със всеки но нали точно там търсим привличането между хората?
ето я картата, същата като по напред в темата :-[
питам заради многото квадрати в тази връзка....дали в такъв случай урока не е нещастна любоФ ?

Груба грешка! ;D
А как има връзки между хора , които не разбират нищо от астрология и синастрия.... :rolleyes:
Никой от нас не избира в кой и кога да се влюби.... ;D Това е нещо извън нас и се случва тогава когато сме готови....

Квадратурата е за предпочитане в синастричната карта.... ;D

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #135 -: Март 09, 2011, 09:31:25 pm »
Цитат
Виж си твоя собствен натал дали имаш такава предпоставка да си страдаш безнадеждно и изолирано. Аз го отдавам на страха от отхвърляне.

Да  ;D този страх го имам със сигурност. Бориме се със всички сили и средства с него...даже и не много честни като си избираме партньори с подобни позиции за да можем да им натякваме как не трябва да се праи така :93:...надявам се че ще ме разберете....
но пък какво ли не съм изчела за пустата Венера съвпад Сатурн....до сега не съм си страдала някаде в ъгала.....все намирам как да получа каквото искам.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #136 -: Март 09, 2011, 09:37:22 pm »
Цитат

Да  ;D този страх го имам със сигурност. Бориме се със всички сили и средства с него...даже и не много честни като си избираме партньори с подобни позиции за да можем да им натякваме как не трябва да се праи така :93:...надявам се че ще ме разберете....
но пък какво ли не съм изчела за пустата Венера съвпад Сатурн....до сега не съм си страдала някаде в ъгала.....все намирам как да получа каквото искам.....

Диспозитора на венера и сатурн е луна....Това никога не забравяй! ;D ;)

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #137 -: Март 09, 2011, 09:48:27 pm »
Цитат
Диспозитора на венера и сатурн е луна....Това никога не забравяй! 

Аз тълкуването на диспозиторите нещо хич не го умея...ако може някой да разясни вкратце...аз бързо сфащам... :25:

*

Марая

• 28287
« Отговор #138 -: Март 09, 2011, 09:54:27 pm »
Цитат
Диспозитора на венера и сатурн е луна....Това никога не забравяй! 

Аз тълкуването на диспозиторите нещо хич не го умея...ако може някой да разясни вкратце...аз бързо сфащам... :25:

А именно , луната е управител на Венера и Сатурн в твоята карта....
Ще позволиш ли да поровя малко по-надълбоко по отновение на този съвпад в твоя натал? :rolleyes:

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #139 -: Март 09, 2011, 10:10:31 pm »
Цитат
А именно , луната е управител на Венера и Сатурн в твоята карта....
Ще позволиш ли да поровя малко по-надълбоко по отновение на този съвпад в твоя натал?
ама разбира се че позволявам  ;D
то на мене това ми е най издигнатата конфигурация и естествено че е тема 1 :41: