Здравей Гост

Може ли да се предвиди началото на връзка?

• 156 Отговора
  • 25708 Прегледи
*

sasha

• *
  • 179
Re:Може ли да се предвиди началото на връзка?
« Отговор #140 -: Март 09, 2011, 10:13:45 pm »
сега забелязах покрай темата за МП че СЛВ прави опозе на МП Слънце/Венера.....може пък да не е несподелена.... :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #141 -: Март 09, 2011, 10:25:15 pm »
Цитат
А именно , луната е управител на Венера и Сатурн в твоята карта....
Ще позволиш ли да поровя малко по-надълбоко по отновение на този съвпад в твоя натал?
ама разбира се че позволявам  ;D
то на мене това ми е най издигнатата конфигурация и естествено че е тема 1 :41:

Ти вечно търсиш под вола теле... ;D...Искаш стабилност и сигурност , умееш да манипулираш , а самата ти не харесваш това у другите....
Знака в който попада сатурн не е подходящ за неговата строга особа...и това е добрата страна на нещата...Тук казваме , че сатурн е в изгнание....Страховете и фобиите ти не са малко , но те са по-скоро неоснователни и украсени прекалено емоционално...., трудно ги разпознават околните...,защото са дълбоко скрити...Трудна изява и изразяване на чувствата от страх да не бъдеш отхвърлена...
Умееш да манипулираш , чрез сексуалността....Практична си и имаш своя характер....
Харесваш природата и далечните хоризонти...Имаш достатъчно решителност , както и воля за преодоляване на кризите и собственото си неудовлетворение...
Отсъствието на енергия и високия идеализъм са пречка за постигане на много неща в живота ти.... :blink:
Контрола над емоциите ти пречи , защо не се оставиш на течението...? :rolleyes: Спри да контролираш! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #142 -: Март 09, 2011, 10:35:18 pm »
Цитат
Ти вечно търсиш под вола теле... ...Искаш стабилност и сигурност , умееш да манипулираш , а самата ти не харесваш това у другите....Знака в който попада сатурн не е подходящ за неговата строга особа...и това е добрата страна на нещата...Тук казваме , че сатурн е в изгнание....Страховете и фобиите ти не са малко , но те са по-скоро неоснователни и украсени прекалено емоционално...., трудно ги разпознават околните...,защото са дълбоко скрити...Трудна изява и изразяване на чувствата от страх да не бъдеш отхвърлена...
Умееш да манипулираш , чрез сексуалността....Практична си и имаш своя характер....
Харесваш природата и далечните хоризонти...Имаш достатъчно решителност , както и воля за преодоляване на кризите и собственото си неудовлетворение...Отсъствието на енергия и високия идеализъм са пречка за постигане на много неща в живота ти....
Контрола над емоциите ти пречи , защо не се оставиш на течението...?  Спри да контролираш!
добре :)...чакай сега да те коригирам макар да не съм много обективна  :93:
искам стабилност и сигурност  - да и умея да манипулирам също ( но вече се старая да не го правя защото разбирам че така получавам това което искам а то не винаги ми се отразява добре), обаче за това пък перфектно разпознавам когато някой се опитва мен да манипулира - щото тия игрички са ни добре познати....
за страховете също си права но и решителността и волята
само не разбрах от каде е отсъствието на енергия в моята карта - щото Марса ми е на трон точно опозе Плутон.....винаги съм била супер енергична и дори екстремна....не се страхувам от нещата от които хората обикновенно се страхуват

*

Марая

• 28287
« Отговор #143 -: Март 09, 2011, 10:41:48 pm »
Цитат
Ти вечно търсиш под вола теле... ...Искаш стабилност и сигурност , умееш да манипулираш , а самата ти не харесваш това у другите....Знака в който попада сатурн не е подходящ за неговата строга особа...и това е добрата страна на нещата...Тук казваме , че сатурн е в изгнание....Страховете и фобиите ти не са малко , но те са по-скоро неоснователни и украсени прекалено емоционално...., трудно ги разпознават околните...,защото са дълбоко скрити...Трудна изява и изразяване на чувствата от страх да не бъдеш отхвърлена...
Харесваш природата и далечните хоризонти...Имаш достатъчно решителност , както и воля за преодоляване на кризите и собственото си неудовлетворение...Отсъствието на енергия и високия идеализъм са пречка за постигане на много неща в живота ти....
Контрола над емоциите ти пречи , защо не се оставиш на течението...?  Спри да контролираш!
добре :)...чакай сега да те коригирам макар да не съм много обективна  :93:
искам стабилност и сигурност  - да и умея да манипулирам също ( но вече се старая да не го правя защото разбирам че така получавам това което искам а то не винаги ми се отразява добре), обаче за това пък перфектно разпознавам когато някой се опитва мен да манипулира - щото тия игрички са ни добре познати....
за страховете също си права но и решителността и волята
само не разбрах от каде е отсъствието на енергия в моята карта - щото Марса ми е на трон точно опозе Плутон.....винаги съм била супер енергична и дори екстремна....не се страхувам от нещата от които хората обикновенно се страхуват

Марс е в 6-ти дом... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #144 -: Март 09, 2011, 10:44:42 pm »
Цитат
Марс е в 6-ти дом...
ти пък...не думай...в 5-ти е...вярно на върха на 6-ти но 5* са си 5*....

*

Марая

• 28287
« Отговор #145 -: Март 09, 2011, 10:47:31 pm »
Цитат
Марс е в 6-ти дом...
ти пък...не думай...в 5-ти е...вярно на върха на 6-ти но 5* са си 5*....

5* са си 5...,така е...,но куспидата е доста чувствителна... ;D , а и опозето на марс и плутон не помага много... ;D

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #146 -: Март 09, 2011, 10:53:33 pm »
хм...никога не съм го гледала под тоз ъгъл тоз Марс....но да ти кажа не го чуствам като девешки....само ако изредя какво съм тренирала през живота си и ще разбереш:
художествена гимнастика,
езда,
тайкуондо,
плуване,
в момента се занимавам с йога и карате...а със сигурност пропускам нещо...
обичам високите скорости....и не съм предпазлив шофьор...особено като ме удари чевията ;D

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #147 -: Март 09, 2011, 10:57:52 pm »
познавам девишката енергия...сестра ми е дева и е известен хипохондрик ;D
моята Луна е в трети де...и тя е най-обичаният от мене човек....е...след децата де  :blink:
Но понеже от много гледане вече не съм обективна....ще можеш ли ти да ми кажеш своето мнение което дълбоко ценя :58:...това невъзможна любов ли е за мен?

*

Марая

• 28287
« Отговор #148 -: Март 09, 2011, 10:59:16 pm »
хм...никога не съм го гледала под тоз ъгъл тоз Марс....но да ти кажа не го чуствам като девешки....само ако изредя какво съм тренирала през живота си и ще разбереш:
художествена гимнастика,
езда,
тайкуондо,
плуване,
в момента се занимавам с йога и карате...а със сигурност пропускам нещо...
обичам високите скорости....и не съм предпазлив шофьор...особено като ме удари чевията ;D

Тук не визирам само физическата енергия Саша.... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #149 -: Март 09, 2011, 11:00:33 pm »
познавам девишката енергия...сестра ми е дева и е известен хипохондрик ;D
моята Луна е в трети де...и тя е най-обичаният от мене човек....е...след децата де  :blink:
Но понеже от много гледане вече не съм обективна....ще можеш ли ти да ми кажеш своето мнение което дълбоко ценя :58:...това невъзможна любов ли е за мен?

Това е абсолютно възможна любов! ;D

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #150 -: Март 09, 2011, 11:13:54 pm »
Цитат
Тук не визирам само физическата енергия Саша....
тука вече ме запали :-[
психическата енергия - минала съм през доста кардинални обрати в живота си и съм излизала победител от ситуации които виждам че пречупват доста хора
много мои приятели ме определят като дебелокожа като хипопотам - в смисъл особено по отношение на емоциите...е те разбира се не знаят нищо за моите скрити страхове :93:, но аз трудно се разкривам директно дори и пред близки...
но липса на каквато и да е енергия....хм.....изпадам в ступор след особено интензивен преразход на енергия....защото аз нещата ги правя на юруш....даже може да се разболея след такъв период.....може би това е връзката с девата....
нашите Слънца са в опозиция...нали?...може пък да стигнем до истината  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #151 -: Март 09, 2011, 11:18:57 pm »
Цитат
Тук не визирам само физическата енергия Саша....
тука вече ме запали :-[
психическата енергия - минала съм през доста кардинални обрати в живота си и съм излизала победител от ситуации които виждам че пречупват доста хора
много мои приятели ме определят като дебелокожа като хипопотам - в смисъл особено по отношение на емоциите...е те разбира се не знаят нищо за моите скрити страхове :93:, но аз трудно се разкривам директно дори и пред близки...
но липса на каквато и да е енергия....хм.....изпадам в ступор след особено интензивен преразход на енергия....защото аз нещата ги правя на юруш....даже може да се разболея след такъв период.....може би това е връзката с девата....
нашите Слънца са в опозиция...нали?...може пък да стигнем до истината  ;D

Не знам , не съм гледала дали са в опозиция...или не.... ;D
Казвам това което мисля..., а не това което ти харесва или не.... ;D
Няма като как да нямаш енергия ,но има моменти в които преразхода на същата действа по начин ,който не ти дава възможността да бъдеш уверена и силна....
Не винаги видимото за другите е онова ,което изпитваме или сме.... ;D

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #152 -: Март 09, 2011, 11:20:53 pm »
Цитат
Това е абсолютно възможна любов!
И понеже моето Слънце е в Близнак.....няма граници за любопитството...кажи какво точно те кара да мислиш така?...все пак Нептун транзитира в момента....

*

Марая

• 28287
« Отговор #153 -: Март 09, 2011, 11:24:53 pm »
Цитат
Това е абсолютно възможна любов!
И понеже моето Слънце е в Близнак.....няма граници за любопитството...кажи какво точно те кара да мислиш така?...все пак Нептун транзитира в момента....

Не съм длъжна и няма да ти кажа.... :PНа тази тема съм обърнала прекалено много внимание...,ако си направиш труда и я прочетеш още няколко пъти ще разбереш кое ме е довело до този извод...Нямам намерение да задоволявам ничии капризи...,освен собствените си... :o ;D

Повтарям , че за мен е възможна любов! А , че на сатурн в конюкция с венера в рак трудно се угажда е факт... ;D :P

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #154 -: Март 09, 2011, 11:27:30 pm »
съжалявам много  :'(
вярно е че няма угодия...

*

Марая

• 28287
« Отговор #155 -: Март 09, 2011, 11:43:18 pm »
съжалявам много  :'(
вярно е че няма угодия...
:blink: ;)...,значи от тук тръгни към себе си... :wub:

*

Grace

• 2257
Re: Може ли да се предвиди началото на връзка?
« Отговор #156 -: Декември 04, 2011, 10:11:45 am »
Може ли да се предвиди началото на връзка?

да, може. чрез прогресивна синастрия. за справка, темата "..и още за любовта...".там го описах.