Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042829 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #1600 -: Август 25, 2012, 08:29:31 pm »
Рампълстилскин, мисля, че се интересува от теб и иска да поддържа контакт, но не се чувства уверен в себе си. Неговият управител Марс е заточен в знака на твоя управител Венера. Венера е в знака на падение на Марс. Може би си го пренебрегвала малко повечко.
Личи си гордостта в начина ви на поведение и комуникиране. Негов У3 е екзалтиран Сатурн, твой У3 е Луна в Лъв. Луната ще завърши секстил със Сатурн, така че може би ти ще поемеш инициативата, но не и преди да бъде изгорена от диспозитора си Слънце, т.е. не и преди да се справиш с гордостта (разбира се, само ако желаеш и си сигурна, че си струва).
Венера и Марс няма да завършат аспект в рамките на знаците, така че не изглежда да формирате стабилна връзка в скоро време. Луната ще завърши секстил с Марс - шанс да подобрите взаимоотношенията си.
рокваш я хорарната, Мирабела!;
той ме потърси, но ме остави аз да поставя условията. определено ми изискваше усилия да се преглътна. стори ми се омърлушен и някак притеснен, което е далеч от обичайното му поведение (Слънце в Овен, асц. в Близнаци), та му спестих каквото-смятах-че-искам-да-излея-върху-му. и, да, все повече се съмнявам в искреността му, а и чувствам, че сме изпуснали момента.
както и да е, пак благодаря за хорара!:)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1601 -: Август 25, 2012, 08:45:05 pm »
Здравейте, сладури. Моля, да кача и аз един хорар, след като отговорите на другите и да ми кажете нещо за него. В последно време попаднах в една връзка , то не са ревности, не са сръдни, не е чудо. Сега отново сме сърдити , но все пак си говорим. Въпросът ми е: "Ще бъдем ли заедно с Х. /назовала съм го по име/като връзка, като цяло? Моля, за вашите отговори, ще ги чакам с интерес.

Ти си Марс на трон по знак. Той е Венера. Марс се намира в знака на заточение на Венера, Венера е в знака на падение на Марс. Липсва сходящ аспект между Венера и Марс. Не сте склонни да жертвате нищо в името на евентуална връзка помежду ви. Изглежда, че той се сърди, а ти демонстрираш незаинтересуваност и пренебрежение.
Луната в края на 1-вия ти дом ще завърши опозиция със заточен Юпитер в края на неговия 1-ви дом. Онова, което той иска, може да ти струва прекалено много. Заточените планети са способни да проявяват негативните си характеристики. С Юпитер в заточение в 1-вия си дом той би могъл да бъде алчен, прекомерно разточителен, да губи мярка за нещата. Луната ще завърши квинкокс с Венера - изглежда, че той ще остане с пръст в устата.
Луната ще завърши секстил с Меркурий в 3-тия му дом, предстои секстил между управителите на 3-тите ви домове. Може би с повече комуникация ще можете да оправите нещата?

Мирабелка, много ревнив бе! Хем изисква до максимум, хем нищо не прави.  Да, той се сърди, а аз не само демонстрирам, но и чувствам вече незаинтересованост и пренебрежение на моменти. Започнах да се разочаровам от неговото държание. Чудя се какво да правя с него. Повече с комуникация не ми се занимава, искам реални действия.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1602 -: Август 25, 2012, 08:53:15 pm »
Моля, да погледнете и тази карта.

Ще се съберем ли с Х. /назован е по име/?

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1603 -: Август 25, 2012, 09:10:05 pm »
Е, тоя Уран така ми е затиснал овнешката Луничка, че се мятам в един океан на чувства и не знам какъв е изходът. Пък и крайно решение не мога да взема.
Та, питането ми е:  Ще направи ли нещо той, че да се съберем?
Виждам, че Меркурии вече е в разходящ тригон с Луната, а пък моят Марс е в първият му дом и предстой квадрат с Меркурии. Май отговорът е не :(

« Отговор #1604 -: Август 26, 2012, 10:03:36 am »
здравейте,моля,да помогнете с въпроса
Имат ли връзка мъжът Х и жената У?Въпросът не е мой,така че не мога да дам повече подробности,за което се извинявам,само ще кажа,че питащата има чувства към Х и даже ревност,която според мен, като страничен наблюдател е безпочвена,но тя държи да пита планетите и вас :rolleyes:
благодаря ви в аванс

« Отговор #1605 -: Август 26, 2012, 10:45:30 am »
Е, тоя Уран така ми е затиснал овнешката Луничка, че се мятам в един океан на чувства и не знам какъв е изходът. Пък и крайно решение не мога да взема.
Виждам, че Меркурии вече е в разходящ тригон с Луната, а пък моят Марс е в първият му дом и предстой квадрат с Меркурии. Май отговорът е не :(

Картата може да се счете за нерадикална заради съвпада на Сатурн с DC.
Задаването на един и същи въпрос непрекъснато няма да промени отговора му за хората, които имат доверение на хорарната астрология. Когато отговорът не ни хареса, не може да го променим с друга карта. Това не е само към теб, Зара, а към всички, които хем се усланят на астрологията, хем се опитват да я "надлъжат". Нещата не работят така. Затова винаги казвам - вярвайте на рационалната си преценка за реалността, не на карти.

Сатурн на DC може и да означава, че кверентът е пропуснал да спомене важна информация, свързана с въпроса. Разбира се, никой не е длъжен да споделя личния си живот във форума.
Сатурн (негов У5) на DC може и да означава присъствие на друга жена в живота му.

По-скоро ти имаш силата да направиш нещо, но си прекалено обидена от него, засегната. Ти се управляваш от Марс на трон по знак и в ъглов дом - неговия 1-ви дом, т.е. управителят ти е есенциално силен по знак и е също силен и по дом - планета, готова за действие. Само че, бидейки толкова силен в своя знак, Марс се намира в знака на заточение на неговия управител Венера.
Той е Венера без есенциални достойнства, но също в ъглов дом. Венера е в знака на падение на Марс. Възможно е да ти се сърди.
Не изглеждате готови да отстъпите един пред друг. И двамата сте прекалено засегнати. Никой не иска да се жертва в името на връзката. А може би и не трябва. Ако двама души не си подхождат, просто не си подхождат. Жертвите няма да променят нищо, само ще натрупат още повече чувство на неудовлетвореност.
Липсва аспект между Венера и Марс, т.е. липсва възможност за помирение.

« Отговор #1606 -: Август 26, 2012, 10:48:22 am »
Мия, твоята карта е същата като на Зара. Същата интерпретация. Ако смяташ, че не отговаря на реалните ви отношения, е може би защото си задала въпроса за пореден път. Върни се към първата карта по този въпрос и в случай, че не е много стара (на повече от 6 месеца) и няма промяна в обстоятелствата, отговорът, който тя дава, би трябвало да бъде най-достоверен.

« Отговор #1607 -: Август 26, 2012, 10:54:42 am »
Имат ли връзка мъжът Х и жената У?Въпросът не е мой,така че не мога да дам повече подробности,за което се извинявам,само ще кажа,че питащата има чувства към Х и даже ревност,която според мен, като страничен наблюдател е безпочвена,но тя държи да пита планетите и вас :rolleyes:
благодаря ви в аванс

Мисля, че нямат любимият мъж на питащата не поддържа сериозна връзка с друга жена към момента. Той е представен от Марс на трон по знак. Ако й е казал, че няма друга, значи е така. Троновите планети не са склонни да лъжат.
Питащата ми изглежда обидена на господина, вероятно защото той се прави на важен пред нея. Марс е в 1-вия дом на питащата, т.е. той би трябвало да показва някакъв интерес към нея. Марс излиза от тригон с Нептун в 5-тия й дом - възможно е да подхранва романтичните й надежди. Но тъй като Марс е тронов и в знака на заточение на Венера (питащата), той не е тръгнал да я преследва активно. Смята, че цената му е висока и държи на себе си, не е склонен да отстъпи от позицията си.
Липсва сходящ аспект между Венера и Марс, а Луната е без курс. Не мисля, че ще формират връзка. Венера ще завърши квадратура със Сатурн (неин У4 и У5) в 1-вия й дом. Възможно е любовно разочарование.

« Отговор #1608 -: Август 26, 2012, 12:24:29 pm »
благодаря ви в аванс

Мисля, че нямат любимият мъж на питащата не поддържа сериозна връзка с друга жена към момента. Той е представен от Марс на трон по знак. Ако й е казал, че няма друга, значи е така. Троновите планети не са склонни да лъжат.
Питащата ми изглежда обидена на господина, вероятно защото той се прави на важен пред нея. Марс е в 1-вия дом на питащата, т.е. той би трябвало да показва някакъв интерес към нея. Марс излиза от тригон с Нептун в 5-тия й дом - възможно е да подхранва романтичните й надежди. Но тъй като Марс е тронов и в знака на заточение на Венера (питащата), той не е тръгнал да я преследва активно. Смята, че цената му е висока и държи на себе си, не е склонен да отстъпи от позицията си.
Липсва сходящ аспект между Венера и Марс, а Луната е без курс. Не мисля, че ще формират връзка. Венера ще завърши квадратура със Сатурн (неин У4 и У5) в 1-вия й дом. Възможно е любовно разочарование.
благодаря ти-продъни ми ушите жената :P,той пък е един смешко,дето преди и след нея не можа да задържи жена до себе си-но любовта е сляпа,обаче права си близките три месеца връзка не могат да имат-тя заминава за на стаж в чужбина след седмица

« Отговор #1609 -: Август 26, 2012, 02:26:26 pm »
Здравейте! Какво мислите за тази карта: "Ще ме изненада ли приятно по някакъв начин (по име) след завръщането от сегашното му пътуване?" Аз нещо много се вълнувам, дано не е напразно или нещо по-лошо.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1610 -: Август 26, 2012, 06:19:10 pm »
Много сме с "овнешки" луни, но това не е повод за подскачане  ;D
Между другото в книгата на моя любимец  Грант Леви, за съвпад на тр. Уран и нат. Луна пише хубави работи, например вероятност през този период за среща с идеалната любов, а ако това не се случи следва завръщане в "родните зелени поля".
По картата ти тук - ти си представена от Марс, който е на трон по знак, но в заточение по дом- така разположен в началото на 7д показва, че ти повече се интересуваш от човека, за който питаш. Той е Венера, в негов 10д- има интерес предимно към кариерата си на този етап. Сатурн в случая е твой У10 и разположен в 6д- вероятно на този етап бележиш кариерен връх в работата, но при жените Мц, който е основен жизнен връх, се тълкува и като стремеж за брак, в случая съвпадът с Дсц ясно показва това ти желание, подкрепено от зададения въпрос, което прави картата радикална! Луната управлява твоя 4д- въпросът ти е свързан с дом и семейство, където е поставен и твоя избраник- Венера У7.  Между вас има хармонична връзка по знак- той е знак рак, ти в скорпион. Но все пак въпросът е дали той ще предприеме нещо, за да да се съберете- Луната, като основен сигнификатор на въпроса, е разположена в негов 2д- на материалните придобивки, парите изкарани от неговата работа, а последния аспект, който ще извърши е хармоничен- секстил със Сатурн, който е негов У4- значи неговия и твоя дом ще се съберат, като според картата той ще дойде при теб, тъй като Венера У7 излиза в твоя 4д. Имаш ПФ съвпад с Мц- основната ти житейска цел в момента е подкрепена с късмет свише.

Акрукс, ти ме уби! Много интересно тълкувание даваш на картата. Разбира се, веднага ще дам обратна връзка. В момента той просто се сърди, защото при разговор по телефона чу мъжки глас до мен и изтълкува грешно ситуацията. Все пак аз подех инициатива за разговор, по време на който смятам да изясня защо отношенията ни буксуват, а това до голяма част е свързано със семейството му и неговото възпитание.

« Отговор #1611 -: Август 26, 2012, 08:24:01 pm »
Здравейте, на всички!
Много ви моля за вашите мнения, относно въпрос който ме вълнува!
Лъже ли ме О.?
Това е нещо което ме вълнува много
26.08.2012. 18.48ч София

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1612 -: Август 26, 2012, 10:39:26 pm »

Акрукс, ти ме уби! Много интересно тълкувание даваш на картата. Разбира се, веднага ще дам обратна връзка. В момента той просто се сърди, защото при разговор по телефона чу мъжки глас до мен и изтълкува грешно ситуацията. Все пак аз подех инициатива за разговор, по време на който смятам да изясня защо отношенията ни буксуват, а това до голяма част е свързано със семейството му и неговото възпитание.
Ай, стига бее! Ще ме тикнат в сливенския за астро убийство- хахаха!
Само да добавя, след като сега видях, че си написала за предстоящ квадрат между Марс с Меркурий- това няма как да се случи, защото Меркурий е по-бързата планета от Марс.

Хахаха, ша ти нося цигари в затвора и хорари :) Пък и си мисля, че за втори път ме стрелящ от упор и гледам и не вярвам на очите си :)

« Отговор #1613 -: Август 27, 2012, 01:56:13 pm »
Здравейте, бихте ли погледнали моя хорар за отношенията ми с една особа!?
Как ще се развият отношенията ми с И.?
Благодаря ви много!

« Отговор #1614 -: Август 27, 2012, 02:11:07 pm »
Благодаря ви много!

Не се развиват. Той е отпрашил в друга посока. Той е Меркурий в Лъв, близо до върха на 3-тия си дом. Имаме взаимна рецепция по знаци между Меркурий и Слънце (негов У3) в 3-тия му дом. Интересуват го движението, контактите, пътуванията, не се задържа на едно място. Другото, което може да го вълнува особено, е сексът, тъй като Слънцето в хорарните карти може да показва сексуалната страна/енергия на мъжа. Липсва сходящ аспект между Меркурий и твоя управител Юпитер. Двете планети излизат от секстил - приятно начало на отношенията ви, но липсват предпоставки за развитие. Луната в заточение ще завърши опозиция с Венера (сигнификатора на любовта и връзките. Съжалявам и дано греша, но не ми се вижда нещо съществено да излезе от това.

« Отговор #1615 -: Август 27, 2012, 02:22:31 pm »
Здравейте, на всички!
Много ви моля за вашите мнения, относно въпрос който ме вълнува!
Лъже ли ме О.?
Това е нещо което ме вълнува много
26.08.2012. 18.48ч София

Картата отразява, че имаш съмнения в О. - твоят управител Сатурн се намира в знака на падение на неговия управител Слънце.
Слънцето е в Дева и в 1-вия дом на О. За да преценим дали някой лъже, гледаме есенциалните достойнства на управителя му. Ако управителят му е заточен или в падение, е способен да бъде нечестен. Ако управителят му е на трон по знак или екзалтиран, не би трябвало да лъже. Проблемът е, че Слънцето в Дева няма нито една от изброените четири характеристики. Затова едно уточнение за какво се предполага, че лъже би било добре дошло.
Позицията на Слънцето в 1-вия му дом подсказва, че О. се интересува най-вече от себе си. Ако той е твой партньор, това означава, че поставя себе си пред всички останали, включително и пред теб.
Някои астролози считат, че положението на Меркурий в 1-вия му дом го превръща в лъжец, но аз не бих направила такова заключение толкова бързо, още повече, че Меркурий също нито е заточен, нито в падение. Състоянието на управителя на 3-тия му дом Венера (неговите действия и думи) не е лошо - Венера също не е в заточение или падение. Но Венера се намира в знака на заточение на Сатурн (твоя управител), а Слънцето в Дева няма специално отношение към Сатурн.

Ако въпросът е от любовно естество, бих отговорила, че този мъж не се интересува от теб.
Слънцето в Дева се интересува от Меркурий, Меркурий в Лъв се интересува от Слънцето. Меркурий управлява 2-рия и 11-тия му дом. За въпрос, свързан с пари, ценности, ли става дума? Или имаш съмнения, че някоя негова приятелка е повече от приятелка?
Слънцето излиза от опозиция с Нептун (силно поставен на трон) в 1-вия ти дом. Възможно ли е сама да си се вкарала в заблуждение, фантазии, които той да е подхранвал?
« Последна редакция: Август 27, 2012, 02:34:10 pm от Mirabella »

« Отговор #1616 -: Август 27, 2012, 02:35:48 pm »
Благодаря ви много!

Не се развиват. Той е отпрашил в друга посока. Той е Меркурий в Лъв, близо до върха на 3-тия си дом. Имаме взаимна рецепция по знаци между Меркурий и Слънце (негов У3) в 3-тия му дом. Интересуват го движението, контактите, пътуванията, не се задържа на едно място. Другото, което може да го вълнува особено, е сексът, тъй като Слънцето в хорарните карти може да показва сексуалната страна/енергия на мъжа. Липсва сходящ аспект между Меркурий и твоя управител Юпитер. Двете планети излизат от секстил - приятно начало на отношенията ви, но липсват предпоставки за развитие. Луната в заточение ще завърши опозиция с Венера (сигнификатора на любовта и връзките. Съжалявам и дано греша, но не ми се вижда нещо съществено да излезе от това.
Права си, не може много да се очаква от нашите взаимоотношения, защото сме семейни и двамата. По-скоро ни влече сексуалната страна и аз на това разчитам, дали ще се срещаме още! По-скоро приятен флирт, отколкото нещо сериозно.

« Отговор #1617 -: Август 27, 2012, 02:38:09 pm »
Също така си права и за пътуванията, защото му е такава професията - пътува постоянно из страната и в чужбина!!!
Много ти благодаря за отговора! Приятен ден!  :blink:

« Отговор #1618 -: Август 27, 2012, 08:39:21 pm »
Благодаря! Доста точно :blink:

« Отговор #1619 -: Август 27, 2012, 09:06:05 pm »
Здравейте! Какво мислите за тази карта: "Ще ме изненада ли приятно по някакъв начин (по име) след завръщането от сегашното му пътуване?" Аз нещо много се вълнувам, дано не е напразно или нещо по-лошо.

Здравейте! Много ви моля, ще може ли някой да погледне и тази карта?