Здравейте, на всички!
Много ви моля за вашите мнения, относно въпрос който ме вълнува!
Лъже ли ме О.?
Това е нещо което ме вълнува много
26.08.2012. 18.48ч София
Картата отразява, че имаш съмнения в О. - твоят управител Сатурн се намира в знака на падение на неговия управител Слънце.
Слънцето е в Дева и в 1-вия дом на О. За да преценим дали някой лъже, гледаме есенциалните достойнства на управителя му. Ако управителят му е заточен или в падение, е способен да бъде нечестен. Ако управителят му е на трон по знак или екзалтиран, не би трябвало да лъже. Проблемът е, че Слънцето в Дева няма нито една от изброените четири характеристики. Затова едно уточнение за какво се предполага, че лъже би било добре дошло.
Позицията на Слънцето в 1-вия му дом подсказва, че О. се интересува най-вече от себе си. Ако той е твой партньор, това означава, че поставя себе си пред всички останали, включително и пред теб.
Някои астролози считат, че положението на Меркурий в 1-вия му дом го превръща в лъжец, но аз не бих направила такова заключение толкова бързо, още повече, че Меркурий също нито е заточен, нито в падение. Състоянието на управителя на 3-тия му дом Венера (неговите действия и думи) не е лошо - Венера също не е в заточение или падение. Но Венера се намира в знака на заточение на Сатурн (твоя управител), а Слънцето в Дева няма специално отношение към Сатурн.
Ако въпросът е от любовно естество, бих отговорила, че този мъж не се интересува от теб.
Слънцето в Дева се интересува от Меркурий, Меркурий в Лъв се интересува от Слънцето. Меркурий управлява 2-рия и 11-тия му дом. За въпрос, свързан с пари, ценности, ли става дума? Или имаш съмнения, че някоя негова приятелка е повече от приятелка?
Слънцето излиза от опозиция с Нептун (силно поставен на трон) в 1-вия ти дом. Възможно ли е сама да си се вкарала в заблуждение, фантазии, които той да е подхранвал?