Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042644 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Хорар за любов
« Отговор #3160 -: Май 04, 2013, 02:09:11 pm »
Не знам дали провилно ще задам въпроса,но е горе долу така:

Да осъществя ли това ,което съм замислила,във връзка с едно запознанство?

Т.е. Инициатора ще съм аз ;)
/Да отида ли  аз при човека?/
« Последна редакция: Май 04, 2013, 02:50:56 pm от Milkyway »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3161 -: Май 04, 2013, 03:25:06 pm »
Темата е за хорарни въпроси, не е за линкове.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

astro

• 475
« Отговор #3162 -: Май 04, 2013, 03:32:05 pm »
Темата е за хорарни въпроси, не е за линкове.

Изтрих най-малко 5 съобщения... ;D След малко и тя ще бъде затрита...Мноого  безкрупулно поведение...за реклама. :-X
« Последна редакция: Май 04, 2013, 03:36:15 pm от astro »

« Отговор #3163 -: Май 04, 2013, 03:43:30 pm »
Не успях да разбера какво е станало тук. Както и да е.

Милки, като гледам картата, ти вече си отишла при него - Луната е на DC, Меркурий (твоят управител) е на върха на 3-тия му дом. Там се намира и твоят У3 Марс, който все още е изгорен от Слънцето (У12). Явно затова си така плаха в действията си спрямо него - неизвестността по отношение на него ти действа като спирачка. Предстоят хармонични аспекти (секстили) между Луната и планетите в 3-тия му дом, така че с усилия от твоя страна, комуникация помежду ви би трябвало да се осъществи. Но за нещо повече от това не мисля, че той е във форма. Управителят му Юпитер е заточен по знак, а Луната ще го квадратира. Липсва сходящ аспект между Меркурий и Юпитер. В крайна сметка той може да остане разочарован от развитието или липсата на развитие на това, което си замислила, а ти може да се сблъскаш с повече препятствия (отлагания) от предвиденото - Меркурий ще завърши опозиция със Сатурн в 3-тия дом.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3164 -: Май 04, 2013, 04:52:46 pm »
Здравейте, една стара тръпка пак ме тръпна. Онзи ден си писахме, та въпросът ми е: "Ще има ли положително развитие на нещата за мен?" Първата карта е от хорара, който съм задала, а втората е от часа, в който сме започнали да си пишем, за да може да видим събудило ли е това у него нещичко си :)

« Отговор #3165 -: Май 04, 2013, 06:01:19 pm »
Мисля, че ще имаш романтични вълнения, но не съм убедена, че ще се стигне до сериозна връзка. Ти си представена от тронова Венера, Луната е в знак на екзалтация на твоя управител. Луната е в 5-тия дом на романтичните чувства и преживявания и последният ѝ аспект ще бъде секстил с твоя управител. Затова като цяло ще има положително развитие. Неговият управител е Марс в знак на Венера - признак, че той се интересува от теб. Марс е заточен и изгорен от Слънцето, затова ми се струва, че той не успява да се прояви в най-добрата си светлина. Марс е след Венера, която е по-бързата планета, и затова няма да успее да я догони в рамките на знака. Луната ще се опита да извърши пренос на светлина между управители ви, но преди да стигне до Венера, ще се натъкне на квадратура с Юпитер и секстил със Слънцето. Наличието на тези междинни аспекти не означава непременно прекъсване на преноса на светлина. Юпитер управлява 3-тия ти дом и се намира в неговия 3-ти дом. Очакванията ти за инициатива от негова страна могат да не се оправдаят или действията му няма да са в синхрон с желанията ти. Мисля, че в крайна сметка от теб ще зависи дали да продължи или не общуването ви и ти може би ще бъдеш тази, която ще предпочете да го прекъсне - Венера е в знак на заточение на Марс.
« Последна редакция: Май 04, 2013, 06:09:19 pm от Mirabella »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3166 -: Май 04, 2013, 07:33:14 pm »
Не успях да разбера какво е станало тук. Както и да е.

Милки, като гледам картата, ти вече си отишла при него - Луната е на DC, Меркурий (твоят управител) е на върха на 3-тия му дом. Там се намира и твоят У3 Марс, който все още е изгорен от Слънцето (У12). Явно затова си така плаха в действията си спрямо него - неизвестността по отношение на него ти действа като спирачка. Предстоят хармонични аспекти (секстили) между Луната и планетите в 3-тия му дом, така че с усилия от твоя страна, комуникация помежду ви би трябвало да се осъществи. Но за нещо повече от това не мисля, че той е във форма. Управителят му Юпитер е заточен по знак, а Луната ще го квадратира. Липсва сходящ аспект между Меркурий и Юпитер. В крайна сметка той може да остане разочарован от развитието или липсата на развитие на това, което си замислила, а ти може да се сблъскаш с повече препятствия (отлагания) от предвиденото - Меркурий ще завърши опозиция със Сатурн в 3-тия дом.
Благодаря Мирабела.
А ако управителя на 7ми дом е нептун.То тогава муркурий и нептун сключват секстил.Това не е ли благоприятно?
А управителите на 5тите ни домове сатурн и луна,пък сключват секстил.
Тогава какво можем да кажем по този хорар? :lol:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3167 -: Май 04, 2013, 07:37:02 pm »
Да, но тези аспекти са разходящи вече, а нали за бъдещи събития се гледат сходящите.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3168 -: Май 04, 2013, 10:18:54 pm »
Мисля, че ще имаш романтични вълнения, но не съм убедена, че ще се стигне до сериозна връзка. Ти си представена от тронова Венера, Луната е в знак на екзалтация на твоя управител. Луната е в 5-тия дом на романтичните чувства и преживявания и последният ѝ аспект ще бъде секстил с твоя управител. Затова като цяло ще има положително развитие. Неговият управител е Марс в знак на Венера - признак, че той се интересува от теб. Марс е заточен и изгорен от Слънцето, затова ми се струва, че той не успява да се прояви в най-добрата си светлина. Марс е след Венера, която е по-бързата планета, и затова няма да успее да я догони в рамките на знака. Луната ще се опита да извърши пренос на светлина между управители ви, но преди да стигне до Венера, ще се натъкне на квадратура с Юпитер и секстил със Слънцето. Наличието на тези междинни аспекти не означава непременно прекъсване на преноса на светлина. Юпитер управлява 3-тия ти дом и се намира в неговия 3-ти дом. Очакванията ти за инициатива от негова страна могат да не се оправдаят или действията му няма да са в синхрон с желанията ти. Мисля, че в крайна сметка от теб ще зависи дали да продължи или не общуването ви и ти може би ще бъдеш тази, която ще предпочете да го прекъсне - Венера е в знак на заточение на Марс.
Mirabella, винаги си била точна в прогнозите си. Значи да не очаквам нищо, защото, дори и да действам, няма да получа връзката, която желая. Той като цяло е доста странен и може би затова съм хлътнала, надявах се той да е "голямата любов", но явно ще почакам за някой друг. Голямо благодаря за усилията :)

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #3169 -: Май 05, 2013, 08:57:55 am »
Весел празник на всички!Понеже съм особено романтично настроена напоследък,днес с настроение реших да си пусна хорар с въпрос "Ще срещна ли нова любов това лято?" Пожелавам на всички ви да давате и получавате много любов,нека деня ви е изпълнен с хармония!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3170 -: Май 05, 2013, 10:25:58 am »
Весел празник на всички!Понеже съм особено романтично настроена напоследък,днес с настроение реших да си пусна хорар с въпрос "Ще срещна ли нова любов това лято?" Пожелавам на всички ви да давате и получавате много любов,нека деня ви е изпълнен с хармония!
Възможно е - Луната (твой У1) ще направи секстил с Венера (У5), която е на трон и в твой 11 дом. Обаче с този ретро Сатурн (У7) в твоя 5 дом се чудя дали все още не те вълнува някоя стара любов?  :rolleyes:

*

Uran

• 6041
« Отговор #3171 -: Май 05, 2013, 10:32:54 am »
Май ще имаш нет афера. :blink:

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #3172 -: Май 05, 2013, 01:43:50 pm »
Възможно е - Луната (твой У1) ще направи секстил с Венера (У5), която е на трон и в твой 11 дом. Обаче с този ретро Сатурн (У7) в твоя 5 дом се чудя дали все още не те вълнува някоя стара любов?  :rolleyes:
ха,много точно ;)само че вместо вълнува ще използвам занимава,т.е. не е приключила още,ама е на голямо доизживяване...ама как го нацели само..
Май ще имаш нет афера. :blink:
Uran, защо нет афера?този период отдавна си мина по реда :-[

*

Uran

• 6041
« Отговор #3173 -: Май 05, 2013, 02:26:50 pm »
Луна в твой 9 дом- негов 3-ти. Управителя на "негов" 3-ти в твой 5.  :blink:

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3174 -: Май 05, 2013, 03:15:30 pm »
Отново имам въпросче: "Ще започна ли връзка това лято?" :) Айде дано вече да е!

*

Uran

• 6041
« Отговор #3175 -: Май 05, 2013, 03:28:13 pm »
Kъм везни.
Наскоро май си приключила връзка. Нова не се мержелее засега.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3176 -: Май 05, 2013, 03:39:43 pm »
Uran, ужас, ужааас. Ми скоро-скоро, преди година и половина приключих, мен ако питаш, хич не си е скоро :D

*

Uran

• 6041
« Отговор #3177 -: Май 06, 2013, 04:12:59 pm »
Ако гледаме Уран- Да, а и секстил с Юпи ще направи Луна.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3178 -: Май 06, 2013, 04:16:19 pm »
Според мен не е - неговият с-р Сатурн е в разходяща опозиция с Меркурий (негов У5). А между Уран и Меркурий няма аспект. Гледам само разходящите аспекти, понеже нали търсим събитие, което е започнало в миналото и продължава до сега (в случая дали има любовна връзка).

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #3179 -: Май 06, 2013, 06:40:43 pm »
Същото щях да пиша като Веселин, прочетох го ,няма да повтарям.
Дори ми се струва, че скоро се е разделил, е не скоро понеже са във фиксирани знаци с-рите , още-у-лите на 5 и 7 домове са в негов 4-края на нещата и с опозиция от сатурн, който управлява него самия, Най-вероятно се е амбицирал сериозно в работата си заради сатурн в 10, но бидейки ретрограден този негов сигнификатор дава донякъде противоречива информация за него.
« Последна редакция: Май 06, 2013, 07:18:08 pm от Enigma »