Мисля, че ще имаш романтични вълнения, но не съм убедена, че ще се стигне до сериозна връзка. Ти си представена от тронова Венера, Луната е в знак на екзалтация на твоя управител. Луната е в 5-тия дом на романтичните чувства и преживявания и последният ѝ аспект ще бъде секстил с твоя управител. Затова като цяло ще има положително развитие. Неговият управител е Марс в знак на Венера - признак, че той се интересува от теб. Марс е заточен и изгорен от Слънцето, затова ми се струва, че той не успява да се прояви в най-добрата си светлина. Марс е след Венера, която е по-бързата планета, и затова няма да успее да я догони в рамките на знака. Луната ще се опита да извърши пренос на светлина между управители ви, но преди да стигне до Венера, ще се натъкне на квадратура с Юпитер и секстил със Слънцето. Наличието на тези междинни аспекти не означава непременно прекъсване на преноса на светлина. Юпитер управлява 3-тия ти дом и се намира в неговия 3-ти дом. Очакванията ти за инициатива от негова страна могат да не се оправдаят или действията му няма да са в синхрон с желанията ти. Мисля, че в крайна сметка от теб ще зависи дали да продължи или не общуването ви и ти може би ще бъдеш тази, която ще предпочете да го прекъсне - Венера е в знак на заточение на Марс.