Да съм знаела, че такива въпроси могат да се задават, да съм се наредила и аз отдавна на опашката със следващия глупав въпрос. А моят е докога ще ми трае любовната мъка и още повече кога ще имам яснота за любовния и личния си живот? Че ако се проточи още една година, да ходя да си търся терапевт.
Общо взето лошите аспекти,които са били вече се разпадат,венера на трон в 12 те описва, вътрешно си се усамотила,вероятно да прецениш нещата.
Ако я пуснеш мъката да си ходи-тя си отива вече,нещо повече вижда се връзка на луната-ти и управителят на 7, ако си мислиш за някой партньор конкретен, аспектът ще се състои, но Х€ ако го има е в по-неизгодна позиция, или е по.малко вътре в отношенията ви, възможна е и комуникация по 3-те ви домове.
Но луната в телец си е упорита...
На слънце и сатурн им предстои секстил , а това са чувствата, сатурн дава значение на стара, бивша връзка, и също като у-л на 5 в 1, донякъде сама знаеш отговора, но си фрустрирана, заради у-л на 12 опози нептун
и още-сатурн, определящ те теб в романтичнатата сфера, говори,че или искаш сериозна връзка, или пък имаш страх да поемеш такъв ангажимент, за да не те наранят, ако вече се е случвало-луната екзалтира, но сатурн е на мястото на нейното падение
П.С.
много хубави неща има в блога ти-това с приложното изкуство-РЕСПЕКТ!