Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041703 Прегледи
*

elodiq

• **
  • 903
Re: Хорар за любов
« Отговор #4300 -: Август 26, 2013, 11:30:37 pm »
Може да ви се строи много глупав този хорара , но аз искам дa знам кога ще спре да ме боли наистина .

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4301 -: Август 27, 2013, 06:04:42 am »
ще има ли следваща среща с х? /би била 3та/
и въобще какво се вижда по хорара, какво би се получило с него? по прогресии трябва да се взимаме  ;D

неговата венера У12 в негов 5ти и на трон какво значи?  :-\
« Последна редакция: Август 27, 2013, 03:21:04 pm от Kler »

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4302 -: Август 27, 2013, 07:18:24 am »
Може да ви се строи много глупав този хорара , но аз искам дa знам кога ще спре да ме боли наистина .
Душата ли те боли, че човека не иска да общува с теб- Луната У9 в 7д в сходящ секстил с Марс У1, У6 в 9д- ще оздравееш като ти се обади  :blink:
Благодаря Аркус думата боли емалко песилена но от както сме разделени нито спя ,като хората,нито ям,нито каквото и да било изобщо .

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4303 -: Август 27, 2013, 09:29:22 am »
Да съм знаела, че такива въпроси могат да се задават, да съм се наредила и аз отдавна на опашката със следващия глупав въпрос. А моят е докога ще ми трае любовната мъка и още повече кога ще имам яснота за любовния и личния си живот? Че ако се проточи още една година, да ходя да си търся терапевт.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4304 -: Август 27, 2013, 12:56:01 pm »
ще има ли следваща среща с х? /би била 3та/
и въобще какво се вижда по хорара, какво би се получило с него? по прогресии трябва да се взимаме  ;D
според мен "да", ще има следващата среща, тъй като вашите сигнификатори Меркурий и Юпитер, които са и ваши У3, са в сходящ секстил. Възможно е да се изпълни някакво твое желание обвързано с любовта, които ти се иска да получиш от X.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4305 -: Август 27, 2013, 12:57:18 pm »
благодаря

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4306 -: Август 27, 2013, 01:09:31 pm »
Да съм знаела, че такива въпроси могат да се задават, да съм се наредила и аз отдавна на опашката със следващия глупав въпрос. А моят е докога ще ми трае любовната мъка и още повече кога ще имам яснота за любовния и личния си живот? Че ако се проточи още една година, да ходя да си търся терапевт.
Да разбирам, че има определен човек, по когото е тази любовна мъка и въпросът ти е свързан с него?

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4307 -: Август 27, 2013, 03:25:04 pm »
Да разбирам, че има определен човек, по когото е тази любовна мъка и въпросът ти е свързан с него?

Намира се един. Но не знам дали въпросът ми е свързан само с него. Знам какво ме питаш, дали обектът е посочен по име. Проблемът е, че преди имаше друг, след него може да се появи още някой. Ако знаех, че кашата ще приключи с този, да ти го посоча по име. Но то си е от мен и мойте си транзити. Дано ме разбра - не знам как да ти отговоря.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4308 -: Август 27, 2013, 03:42:24 pm »
Общо взето лошите аспекти,които са били вече се разпадат,венера на трон в 12 те описва, вътрешно си се усамотила,вероятно да прецениш нещата.
Ако я пуснеш мъката да си ходи-тя си отива вече,нещо повече вижда се връзка на луната-ти и управителят на 7, ако си мислиш за някой партньор конкретен, аспектът ще се състои, но Х€ ако го има е в по-неизгодна позиция, или е по.малко вътре в отношенията ви, възможна е и комуникация по 3-те ви домове.
Но луната в телец си е упорита...
На слънце и сатурн им предстои секстил , а това са чувствата, сатурн дава значение на стара, бивша връзка, и  също като у-л на 5 в 1, донякъде сама знаеш отговора, но си фрустрирана, заради у-л на 12 опози нептун
и още-сатурн, определящ те теб в романтичнатата сфера, говори,че или искаш сериозна връзка, или пък имаш страх да поемеш такъв ангажимент, за да не те наранят, ако вече се е случвало-луната екзалтира, но сатурн е на мястото на нейното падение
П.С.много хубави неща има в блога ти-това с приложното изкуство-РЕСПЕКТ!
« Последна редакция: Август 27, 2013, 03:55:25 pm от Enigma »

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4309 -: Август 27, 2013, 04:53:09 pm »
де го този блог да надникнем и ние
Едно време написах даже кратка статия по темата за епигенетиката ( http://inart-gallery.blogspot.com/search/label/%D0%95%D0%BF%D0%B8%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0 ),
тук е сложила линк тя-Смарта ;D

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4310 -: Август 27, 2013, 05:06:08 pm »
Общо взето лошите аспекти,които са били вече се разпадат,венера на трон в 12 те описва, вътрешно си се усамотила,вероятно да прецениш нещата.
Всъщност се крия. ;D Избягвам го. Не ща да го виждам!!! Много ме ядоса!

Ако я пуснеш мъката да си ходи-тя си отива вече,нещо повече вижда се връзка на луната-ти и управителят на 7, ако си мислиш за някой партньор конкретен, аспектът ще се състои, но Х€ ако го има е в по-неизгодна позиция, или е по.малко вътре в отношенията ви, възможна е и комуникация по 3-те ви домове.
Х€ го има, съвсем конкретен е. И, о да, в много неизгодна позиция е! :angry:

Но луната в телец си е упорита...
На слънце и сатурн им предстои секстил , а това са чувствата, сатурн дава значение на стара, бивша връзка, и  също като у-л на 5 в 1, донякъде сама знаеш отговора, но си фрустрирана, заради у-л на 12 опози нептун
Налегнали за ме големи съмнения.

и още-сатурн, определящ те теб в романтичнатата сфера, говори,че или искаш сериозна връзка, или пък имаш страх да поемеш такъв ангажимент, за да не те наранят, ако вече се е случвало-луната екзалтира, но сатурн е на мястото на нейното падение
И двете са съвсем верни.

Благодаря ти! И за хорара най-вече!  :blink:

Уран У5 в 6д е ретро, така че връщането при теб към отминали чувства ти носи дикомфорт.
Така е.

Венера У1 е силна във везни, но се спотайва в 12д, извършила е куинконкс с Нетун У6 в 5д- има някаква заблуда относно някое старо , че е кармично едва ли не.
Ако правилно те разбирам, мисля си, че някаква стара връзка е кармична, така ли? Мисля си, да. И да, мамка му, кармична е! Ама ти казваш, че се заблуждавам, може и да се заблуждавам. Поне това го умея като хората.  ;D

Венера У1 е в сходяща опозиция с Уран У5- самата ти ще искаш да се противопоставиш на чувства, които са ти в тежест, а в същото време партньорските взаимоотношения са важни за теб- Марс У7 в 10д до МЦ.
Вярно!

Луната У10 и диспозитор на ПФ предстои да извърши последен аспект, секстил с Марс У7, тъй че ще имаш късмет и желанието ти, свързано с това да имаш успешна връзка ще се изпълни в близките 7 месеца, а може и седмици, тъй като Венера у1 и Марс У7 са в кардинален знак и разположени до кардинална ос.
Тук важи ли коментарът на Енигма, че това е в случай, че си мисля за конкретен човек? Защото съм отворена и за нещо чисто ново.

Венера У1 е в рецепция с Юпитер У3 до Мц- по принцип си в състояние да комуникираш успешно, въпреки предстоящия квадрат между Венера и Юпитер, а Меркурий У3 за отсрещната сртана е в сходящ хармоничен аспект с Юпитер и срещи, хармонично общуване предстои да има.
Ще има един сблъсък със сигурност. И както един приятел казва "И кво, ще му се навикаш, а той ще си го премести от единия крачол в другия..." Но иначе ще му дам шанс да си оправи издънките.

Възхищавам ви се на хорарните умения и сърдечно ви благодаря!  :88:

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #4311 -: Август 27, 2013, 06:37:40 pm »
От известно време и мен ме натиснаха едни мрачни мисли като Elodiq  :( :( :(  а и вкъщи вече има подмятания за сватба, пфу, а не съм чак толкова стара    :o
ако ви се занимава...
въпросът ми е
скоро ще срещна ли нова любов?

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4312 -: Август 27, 2013, 07:08:59 pm »
Благодаря ти, Akruks!

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4313 -: Август 27, 2013, 11:01:48 pm »
Благодаря ти, Akruks!
за нищо!
а човекът може и да не енов, а предстоящата смяна на знака на негов У1 да показва промяна за самия човек, в случай че имаш някого, в натала му това е свързано с транзитен Плутон, засягащ негов у1 например или Слънцето му.

Ами имам някого, когото много обичам. Той мене повече!  ;D или все така настоява поне. Имахме връзка, която прекратих преди няколко месеца. Не се виждаме, но знам, че скоро ще се случи. Аз не одобрявам начините му на действие и това, което ще му поставя като твърди условия, е да се промени, иначе повече няма да ме види. И знам, че ще го направи. Има нужда да се поосъзнае. И аз имам нужда да го направи. От тази връзка и от раздялата аз страшно много се промених, не съм същият човек вече. И ще го поставя и него в такива условия, че да се промени. Ако може. Ако иска. И едва тогава ще видим. То ще е друга връзка, на друга основа изградена и по друг начин договорена, с хора, които са се променили. Сега ще ти кажа как му е в натала. Предстоят му някои по мое мнение големи изпитания в следващата половин-една година. Транзитите и прогресиите са му в оста 6-12. Прогр. Луна току-що му влезе в 12д. Уран ще му зацепи опозицията Слънце Сатурн. От другата страна на картата има транз. Сатурн върху прогр. Слънце и натален Нептун, интерсептиран в Скорпи в 6 дом. И двата транзита са му върховете на една "секира", която го е задялкала още преди 7 години, когато Сатурн е минал на първата и точка и му е разказал играта. Очаквам здравословни проблеми, може и сериозни. Има в живота основания. Транз. Плутон върви през 8 му дом. Дано не стане на духче. Но каквото е писано. Всички транзити сочат промяна, свързана с начина на живот, здравето и отговорностите. Точно нещата, за които имам да му търся сметка. Така че, права си. Единственото основание, което имам да се надявам на добър развой, е че той сам показа, че има нужда от промяна, че иска да започне чисто от начало и да стане нов човек. Даже положи усилия и направи някои неща по свое желание, после ни се разпадна връзката. Ще видим. Както дойде. Просто ми се иска някаква стабилизация и яснота накрая, че се уморих. Благодаря ти много за помощта! Имам да ти давам обратна връзка за 3 хорара вече, но при мен нещата стават бавно, така че като му дойде времето. Благодаря ти още веднъж, Акрукс!

« Отговор #4314 -: Август 28, 2013, 10:03:32 am »
Искам да попитам скоро дали ще срещна нова любов? Не че сега ми е до любов, нито до нова нито до стара, любопитна съм само. Чувствам се изчерпана емоционално и в момента нямам сили и желание да се занимавам с никой, ама знае ли се–понякога, когато най-малко я искаш тогава идва

« Отговор #4315 -: Август 28, 2013, 10:19:09 am »
Добре си така, както си в момента, според мен. Концентрирана върху себе си - У1 Венера е тронова и на АС вместо да се занимаваш с разни несериозни индивиди (Венера в разходяща опозиция с Уран на DC). Личи си, че ти е писнало от такива - Венера в знак на заточение на У7 Марс.
След възможно временно неудовлетворение или липса на синхрон между желанията ти и действителността (квадратура Луна/Слънце), кариерата ти би трябвало да потръгне нагоре и това да ти донесе положителни емоции (У10 Луна в тригон с Венера, екзалтиран Юпитер на МС). Луната ще бъде в 9-тия дом и знак на Меркурий, когато ще тригонира управителя ти - 9-тодомни дейности, като пътувания, обучение, могат да ти донесат положителни емоции.

« Отговор #4316 -: Август 28, 2013, 10:47:12 am »
Добре си така, както си в момента, според мен. Концентрирана върху себе си - У1 Венера е тронова и на АС вместо да се занимаваш с разни несериозни индивиди (Венера в разходяща опозиция с Уран на DC). Личи си, че ти е писнало от такива - Венера в знак на заточение на У7 Марс.
След възможно временно неудовлетворение или липса на синхрон между желанията ти и действителността (квадратура Луна/Слънце), кариерата ти би трябвало да потръгне нагоре и това да ти донесе положителни емоции (У10 Луна в тригон с Венера, екзалтиран Юпитер на МС). Луната ще бъде в 9-тия дом и знак на Меркурий, когато ще тригонира управителя ти - 9-тодомни дейности, като пътувания, обучение, могат да ти донесат положителни емоции.

Благодаря, Марибела  :blink: Не знам колко ми е добре така, защото без любов в сърцето се чувствам някакси непълноценна, но мисля, че до сега отдавах прекалено голямо значение на любовта и е крайно време да я оставя настрана да си почива и да започна да се  занимавам с нещо смислено, като обучение например. Иначе като се разочаровам и се заинатя ми се е случвало и година да не допускам никой до себе си.  А сега по-скоро съм разочарована от себе си и няма на кой друг да се сърдя. Но не съм легнала да умирам, ще преживея и това  :blink:

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4317 -: Август 28, 2013, 12:25:15 pm »

неговата венера У12 в негов 5ти и на трон какво значи?  :-\
да се самоцитирам.  :-\ има тайни чувства или връзка, това ли значи? или за това трябваше у5 да е в 12ти дом?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4318 -: Август 28, 2013, 12:46:01 pm »
У12 в 5 дом мисля, че сочеше тайна връзка, докато У5 в 12 дом на някого беше, че чувствата са несподелени пред него.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4319 -: Август 28, 2013, 12:48:11 pm »
благодаря
като гледам и сатурн е в 5ти, а плутон в 7ми..май ще излезе обвързан  :angry:
« Последна редакция: Август 28, 2013, 01:07:01 pm от Kler »