Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041710 Прегледи
*

Mishe

• 17
Re: Хорар за любов
« Отговор #4940 -: Ноември 06, 2013, 10:19:04 pm »
Здравейте! Бихте ли ми дали мнение за тази карта: какво да очаквам от взаимоотношенията, които имам? Засега нещата са в застой и бих искала да знам дали да очаквам някакво развитие. Благодаря предварително! :)
Ще има развитие най-вероятно в положителна посока най-вероятно, но внимавай много преди това да не те нарани с нещо.
Много благодаря за отговора! Силно се надявам да си прав! :)

*

Divna

• 2478
« Отговор #4941 -: Ноември 06, 2013, 11:33:04 pm »
Здравейте,  :blink:

През последните дни задавам въпрос като асцендента се пада постояно Венера, която е в мой 8ми дом, съответно във втори дом на партньора.
Как да тълкувам втори партньорски дом с Венера и Луна в съвпад там?

Благодаря ви предварително за включванията.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4942 -: Ноември 07, 2013, 08:15:45 am »
Здравейте,  :blink:

През последните дни задавам въпрос като асцендента се пада постояно Венера, която е в мой 8ми дом, съответно във втори дом на партньора.
Как да тълкувам втори партньорски дом с Венера и Луна в съвпад там?

Благодаря ви предварително за включванията.

Дивна, трябва цялостно да се погледне картата, дай да я видим. Но принципно се води, че Луната ти дава положителен отговор- това е една от индикацииите- като се търси подтвърждение вече и по други линии.
Значи, че човека Х. е основно от сексуален приоритет за теб ти за човека Х. си много секси, и го владееш и вълнуваш на интимно - сексуално ниво някак си, 8ми дом може да се разглежда и в някои случаи като дом който инидикира възраждането на приключили отношения.
« Последна редакция: Ноември 07, 2013, 10:52:22 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Divna

• 2478
« Отговор #4943 -: Ноември 07, 2013, 12:46:08 pm »
Zikovu, благодаря!

Поставям картата. Не знам дали с този критичен градус на АС е валидна. Интересно ми е защо Венера ми излиза в последните карти винаги в 8ми дом, а сега и Луна е там.  :-\
Въпросът е: П ще ми отговори ли на писмото?
П е мой бивш, с който се разделихме в началото на годината по най-глупавия възможен начин.  ;D Между нас имаше голяма химия и връзката беше с голям потенциал на много нива.  :-[ От време на време си даваме новини. На последното ми писмо не ми отговори.

Благодаря!

ПП: Не мога да кача картата. Ето данните: 6 ноември 2013, 17:10, Montréal, Canada
Бях я построила по Кох и асцендента е на 28*58 в Телец.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4944 -: Ноември 07, 2013, 01:24:31 pm »
Ти реално се интересуваш отношенията ти с този човек в близко бъдеще как ще се развиват. Но си задала въпрос късаещ комуникацията.

Изчакай 2-3 седмици месец и попитай- "ще подновим ли връзката си" това те интересува, реално. Много хора си правят хорари с някакви леки въпроси, а ги интересуват само и единствено взаимоотношенията всъщност и развитието им. Аз също съм правила тази грешка преди.
Нека да питаме честно.

Да, отговора на въпроса ти е Да- макар и със забавяне- заради знака, в който се намират планетите в съвпада. Но в анализ на картата и сигнификаторите няма да се впускам- защото това би бил друг въпрос. Когато решиш, че си готова да знаеш за бъдеще при вас- питай. ;)
« Последна редакция: Ноември 07, 2013, 01:31:31 pm от zikovu »

« Отговор #4945 -: Ноември 07, 2013, 06:13:49 pm »
Здравейте,
Днес един колега се опита да ми каже нещо, но не разбрах нищо.
Възможно ли е В. да е влюбен в мен?

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #4946 -: Ноември 07, 2013, 06:15:16 pm »
Здравейте, искам да попитам дали следната карта е обнадеждаваща... вече близо 2 месеца сме разделени без да знам защо... има ли някаква искрица за отношенията ни занапред, предстои ли ни поне среща?
Благодаря
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

Divna

• 2478
« Отговор #4947 -: Ноември 08, 2013, 12:02:26 am »
Ти реално се интересуваш отношенията ти с този човек в близко бъдеще как ще се развиват. Но си задала въпрос късаещ комуникацията.

Изчакай 2-3 седмици месец и попитай- "ще подновим ли връзката си" това те интересува, реално. Много хора си правят хорари с някакви леки въпроси, а ги интересуват само и единствено взаимоотношенията всъщност и развитието им. Аз също съм правила тази грешка преди.
Нека да питаме честно.

Да, отговора на въпроса ти е Да- макар и със забавяне- заради знака, в който се намират планетите в съвпада. Но в анализ на картата и сигнификаторите няма да се впускам- защото това би бил друг въпрос. Когато решиш, че си готова да знаеш за бъдеще при вас- питай. ;)

Благодаря, Zikovu!  :wub:

Не, не мисля за подновяване на отношения. Веднъж приключили нещата, няма смисъл, а и толкова време мина ... щом веднъж сме се разделили, значи така е трябвало. Хубаво е да се гледа напред и да не се тъпче на едно място. По-скоро се притеснявам за него, защото здравословно не беше добре.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4948 -: Ноември 08, 2013, 08:02:55 am »

Нека да питаме честно.

Благодаря, Zikovu!  :wub:

Не, не мисля за подновяване на отношения. Веднъж приключили нещата, няма смисъл, а и толкова време мина ... щом веднъж сме се разделили, значи така е трябвало. Хубаво е да се гледа напред и да не се тъпче на едно място. По-скоро се притеснявам за него, защото здравословно не беше добре.

а, ок :wub: ами значи - ще ти отговори на писмото. В такъв случай - като не е за отношения хорара, то си става обикновен въпрос- ще получа ли отговор на писмото си (поне според мен де)
Имаш Луна- твой у3 съвпад бенефик (твоя у1) в Козирог, неприятен знак, но дава все пак положителен отговор, ОБАЧЕ Алмутена на картата ти Юпитер получава опозе от луната..новините може би няма да ти харесат или ще те разстроят.
Но Юпитр остава свързана със Сатурн, който е у3 на другия човек, като слънцето пренася светлина- комуникацията остава.
Не мисля,че човека има сериозен здравословен проблем, макар, че има огромен 6ти дом- по- скоро се е притеснил, че не е във върхова форма или нещо от сорта е. марс в дева все пак е перегрин, не получава лоши аспекти, асц. на чоека е извън виа комбиста.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4949 -: Ноември 08, 2013, 08:05:22 am »
Здравейте,

Симпатии изпитва, друго не, не е влюбен, но понеже картата е нерадикална по няколко показателя...ако има развитие във времето може пак да питаш след няколко седмици.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4950 -: Ноември 08, 2013, 08:15:08 am »
Здравейте, искам да попитам дали следната карта е обнадеждаваща... вече близо 2 месеца сме разделени без да знам защо... има ли някаква искрица за отношенията ни занапред, предстои ли ни поне среща?
Благодаря

Възможно е да има среща, която ще събуди отново чувствата, които изпитвате, но събиране за сега не се дава. Възможно е човека да е обвързан в момента.

Ако все още го обичаш след 3- 4 месеца...може да попиташ пак. Но за сега това е тендецията при вас.

поправям се тук- виждам преноса на светлина между двата сигнификатора, без намеса. Ще има срещи, чувства и връзка, предстои ви събиране вероятно. Но все пак с този сатурн в 7ми и други показатели, въможно е момчето да има връзка в момента, може ти да не знаеш за нея..не му е много чиста работата..не мисля, че в момента има планове да се събирате, но е много вероятно тези негови планове да претърпят обрат.

успех!
« Последна редакция: Ноември 08, 2013, 08:32:54 am от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4951 -: Ноември 08, 2013, 08:18:19 am »
Здравейте,
Много се ядосах на младежа И., защото или ме лъже на дребно или съм станала ревнивка.
Приключиха ли отношенията ни с И.?

не, не са приключили, но ми се струват вашите отношения малко хаотични - не е връзка като слънце. ще продължи да е така.

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #4952 -: Ноември 08, 2013, 08:59:52 am »
Благодаря

Възможно е да има среща, която ще събуди отново чувствата, които изпитвате, но събиране за сега не се дава. Възможно е човека да е обвързан в момента.

Ако все още го обичаш след 3- 4 месеца...може да попиташ пак. Но за сега това е тендецията при вас.

поправям се тук- виждам преноса на светлина между двата сигнификатора, без намеса. Ще има срещи, чувства и връзка, предстои ви събиране вероятно. Но все пак с този сатурн в 7ми и други показатели, въможно е момчето да има връзка в момента, може ти да не знаеш за нея..не му е много чиста работата..не мисля, че в момента има планове да се събирате, но е много вероятно тези негови планове да претърпят обрат.

успех!

Благодаря ти  :88: Дано е така
Ще дам ОВ ако има някакво развитие
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

« Отговор #4953 -: Ноември 08, 2013, 11:15:46 am »
Здравейте,

Симпатии изпитва, друго не, не е влюбен, но понеже картата е нерадикална по няколко показателя...ако има развитие във времето може пак да питаш след няколко седмици.
zikovu, днес ми призна, че много ме харесва като жена и отдавна е искал да го сподели.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4954 -: Ноември 08, 2013, 12:25:19 pm »
изчакай малко и след 2-3 седмици питай как ще се развиват тези отношения.

« Отговор #4955 -: Ноември 08, 2013, 12:32:37 pm »
изчакай малко и след 2-3 седмици питай как ще се развиват тези отношения.
Благодаря!

« Отговор #4956 -: Ноември 09, 2013, 09:15:40 am »
добър ден :blink:
въпросът ми касае човек,който ми е бивш,но с който възстановимхе комуникация,след голям период на мълчаине,типично по ретро мерка:)..доста отворен към мен -респондира добре и си пишехме всеки ден,обаче вчера никакъв го нямаше,днес пак..и понеже като имам чувства ставам параноична,си втълпих,че повече няма да ми пише,или да се обади.Резултат-кърпичка напоена със сълзи :'(
ще прекъсне ли комуникацията с мен С

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4957 -: Ноември 09, 2013, 12:22:08 pm »
Не. Може да възстановите комуникацията, след като Меркурий тръгне директен.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4958 -: Ноември 09, 2013, 09:11:08 pm »
По-вероятно е връзката им да продължи да е тайна.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4959 -: Ноември 10, 2013, 08:12:59 am »
Здравеите одавна не съм писала , но бившия ми сега се появи и твърди,че му липсвам ,та въпроса ми е липсвам ли му или само си дрънка глупости.Има ли някаква вероятност да се съберем .
« Последна редакция: Ноември 10, 2013, 08:33:03 am от elodiq »