Ти реално се интересуваш отношенията ти с този човек в близко бъдеще как ще се развиват. Но си задала въпрос късаещ комуникацията.
Изчакай 2-3 седмици месец и попитай- "ще подновим ли връзката си" това те интересува, реално. Много хора си правят хорари с някакви леки въпроси, а ги интересуват само и единствено взаимоотношенията всъщност и развитието им. Аз също съм правила тази грешка преди.
Нека да питаме честно.
Да, отговора на въпроса ти е Да- макар и със забавяне- заради знака, в който се намират планетите в съвпада. Но в анализ на картата и сигнификаторите няма да се впускам- защото това би бил друг въпрос. Когато решиш, че си готова да знаеш за бъдеще при вас- питай. 
Благодаря, Zikovu! :wub:
Не, не мисля за подновяване на отношения. Веднъж приключили нещата, няма смисъл, а и толкова време мина ... щом веднъж сме се разделили, значи така е трябвало. Хубаво е да се гледа напред и да не се тъпче на едно място. По-скоро се притеснявам за него, защото здравословно не беше добре.
а, ок :wub: ами значи - ще ти отговори на писмото. В такъв случай - като не е за отношения хорара, то си става обикновен въпрос- ще получа ли отговор на писмото си (поне според мен де)
Имаш Луна- твой у3 съвпад бенефик (твоя у1) в Козирог, неприятен знак, но дава все пак положителен отговор, ОБАЧЕ Алмутена на картата ти Юпитер получава опозе от луната..новините може би няма да ти харесат или ще те разстроят.
Но Юпитр остава свързана със Сатурн, който е у3 на другия човек, като слънцето пренася светлина- комуникацията остава.
Не мисля,че човека има сериозен здравословен проблем, макар, че има огромен 6ти дом- по- скоро се е притеснил, че не е във върхова форма или нещо от сорта е. марс в дева все пак е перегрин, не получава лоши аспекти, асц. на чоека е извън виа комбиста.