Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042689 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #5580 -: Януари 17, 2014, 09:58:37 pm »
Да, Мати, можеш да попиташ както момичетата- за връзка или за някой друг- но изчакай да минат няколко дни седмица- малко пауза ;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #5581 -: Януари 17, 2014, 09:59:39 pm »
и при тебе като при Карали предстоят много емоционални моменти - има пак някаква стара тръпка, която ще те вълнува, като цяло ще е много напрегнато. Много чувства, емоции, разкъсване кое, какво, с кой. Защото при теб и нещо ново може да се появи- старите болежки ще се обаждат обаче....но пък този бивш не го виждам да е много желаещ да се обвърже, някак си няма да може и ...после може пък да размисли и ти ще мислиш...и драми общо взето- няма да ти е скучно- ша има любов. Стабилна връзка в близките месеци - не, заформяне на такава и лека полека напред- нещо такова по- може.

Охх, що ли си мисля,че си много права. Типично в мой стил да се връщам назад, вместо да вървя напред. Това е да си Шаран  :blink: Всъщност имам две стари тръпки, едната за която преди няколко дена питах, а другата е бившия. Та това с колебаенето е типично в негов стил. Той все ги мисли, че умува... Само, че този път няма да се хвана на хорото, нямам нужда от драми. И що ли питам за нова връзка, като аз самата не съм готова, ама си казах хорара важи за 6 месеца, може пък и да се събудя. Благодаря ти отново Zikovu  :88:

П.П. Ще те държа в течение, ако има някакво развитие по хорара
« Последна редакция: Януари 17, 2014, 10:05:45 pm от _perla_ »

« Отговор #5582 -: Януари 18, 2014, 11:00:55 am »
Здравейте :) Посъветваха ме да изчакам януари и тогава да си задам въпроса. Та търпението ми издържа до днес  ;D
Ще бъдем ли отново гаджета ? /c назован по име/ Съжалява за простият подбор от думи, не искам да има двусмислици. Искам да разбера дали за него наще взаимоотншения са останали в миналото и ако е така аз да ''изкореня'' моите чувства и емиции. Хубав ден на всички  :blink:

Вики, възможно е, но няма да стане въобще скоро.Този човек все още изпитва чувства, не те е забравил, но към момента има нова жена в живота му, излизат, нещата отиват към връзка. В близките месеци по- скоро виждам разочарование и невъзможност за развитие при вас.
Но има тенденции в картата, които сочат, че не всичко е приключило, ако все още мислиш за него и го желаеш- юни, юли там- пускай следващ хорар. И преди това може да има индикации за оправяне на положението, но нека погледнем тогава. Всъщност има вариант до юни юли да е почнало вече вашето "събиране". ......Да, хорара показва, че ще бъдете заедно обаче се зареди с търпение- няма да е в близките месеци.
Благодаря ти, Zikovu :) Ще приема съвета ти, ще се заредя с търпение .. пък времето ще покаже. Ако има развитие ще пиша. :) Благодаря ти отново, всичко най-хубаво!
Вдигайте се пак и пак, докато агнетата станат лъвове!!

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #5583 -: Януари 18, 2014, 12:19:55 pm »
Да, Мати, можеш да попиташ както момичетата- за връзка или за някой друг- но изчакай да минат няколко дни седмица- малко пауза ;)

Благодаря ти много  :88: и за търпението, и за хорарите и за насоките.

Ще изчакам.

« Отговор #5584 -: Януари 18, 2014, 08:46:30 pm »
Здравейте  :blink:  Искам да попитам, дали има друга жена в живота на Даниел. Каква е причината поради която ме игнорира? Благодаря!  :blink:

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #5585 -: Януари 18, 2014, 09:38:50 pm »
Здравейте, може ли помощ при този хорар - Харесва ли ме Иво? Бяхме колеги и имахме приятелски отношения. След това замина извън България. Обеща, че ще пише, направи го, ама едни такива сухи писма.... за разлика от тези на другите колеги. И днес изненада... съвсем неочаквано се появи. Поговорихме и ме заля вълна от приятни емоции и спомени, но... Иска ми се да разбера дали изпитва нещо към мен или просто не разчитам правилно индикациите. Извинявам се за многословността, но в момента съм много развълнувана.

ти самата даваш много объркващи сигнали на иво и той също като теб се чуди харесваш ли го като мъж или си просто мила. Не излиза нещо между вас да стане, въпреки,че я има искрицата и тръпката

Zikovu, благодаря за тълкуването на хорара. Има истина в това което казваш и аз не знам как да се държа с него като се срещнем. Дано да си остане поне приятели и да поддържаме контакти. Още веднъж благодаря и хубава вечер на всички

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5586 -: Януари 20, 2014, 08:41:53 am »
Здравейте  :blink:  Искам да попитам, дали има друга жена в живота на Даниел. Каква е причината поради която ме игнорира? Благодаря!  :blink:

възможно е. колежка някаква. нещата между вас не са приключили.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5587 -: Януари 20, 2014, 08:43:41 am »
Благодаря до тук на всички момичета за разяснителните коментари по картите им и обратните връзки, помагате ми :58:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5588 -: Януари 20, 2014, 08:57:19 am »
Искам да попитам скоро дали ще срещна нова любов? Не че сега ми е до любов, нито до нова нито до стара, любопитна съм само. Чувствам се изчерпана емоционално и в момента нямам сили и желание да се занимавам с никой, ама знае ли се–понякога, когато най-малко я искаш тогава идва
Питаш за любов, но с тази отминала опозиция между Венера У1 и Уран У5, който е ретро, както и фактът, че Венера У1 е У8, а Луната като втори твой сигнификатор е в палавите близнаци, въпросът ти се отнася сякаш повече за флирт, отколкото до сериозната любов, описана от Сатурн У5 в 1д, който е екзалтиран в знака на везни, в които Венера у1 е на трон.
Луната е в сходящ куинконкс със Сатурн У5, съУ1, така че любов в смисъла на това да хлътнеш дълбоко не се очертава, но пък ще извърши хармоничен аспект с Уран У5, кацнал на ДСЦ, тъй че най-неочаквано може да срещнеш някого, в когото да се влюбиш, но няма да е скоро, поради ретроградието на Уран. При всички положения, новата ти любов ще е с някой лъскав мъжкар, с който ще се фукаш- Марс У7 в 10д, в знак лъв.

Давам ОВ по този хорар. Няма нова любов на хоризонта и все още си чакам лъскавия мъжкар  :blink: Мога ли вече да си направя нов хорар или по-добре да почакам още малко?

Перла погледнах ти от любопитство този хорар - в него е заложен положителен отговор на въпроса дали ще имаш нова любов- факт. аз залагам евентуално на по- възрастен или зрял като мислене човек. Понякога хорарите се развиват до 6,7 месеца. Може би ще имаш запознанство скоро с такъв човек освен старите ти тръпки.

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #5589 -: Януари 20, 2014, 10:53:42 am »
Благодаря до тук на всички момичета за разяснителните коментари по картите им и обратните връзки, помагате ми :58:

Зикову, има промяна в отношенията ми с човека, за когото питах - бърза и странна.
Предполагам не мога да направя нов хорар? Много е скоро  :-\

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5590 -: Януари 20, 2014, 11:28:49 am »

Зикову, има промяна в отношенията ми с човека, за когото питах - бърза и странна.

Не. Стой и гледай какво се случва и след около 3 месеца ще кажеш до къде сте стигнали с мъжа. Наслаждавай се на мига, не ги мисли хорарите.
Твоя хорар специално показа, че човека те харесва, срещи ще има- както ти казах и по- горе (прочети си пак всички мои коментари по твоя хорар), възможно и авантюра, но че няма как да се развият отношенията ви - в сериозна, дълга и стабилна връзка - в следващите месеци поне (един хорар никога не се прави веднъж до живот- аз си държа на тази теория). Това казва хорара- така както аз го разчитам.
След 3-4 месеца ще пишеш как ви се развиват отношенията- до тогава въпроса ще се е развил. Сега е прекалено рано- за всякаква обратна връзка, НО СЕ НАСЛАЖДАВАЙ НА МИГА  :wub:

« Отговор #5591 -: Януари 20, 2014, 11:40:48 am »
Благодаря ти, Зикову. А между тях нещата сериозни ли са или просто флирт, краткотраен интерес?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5592 -: Януари 20, 2014, 11:57:13 am »
Благодаря ти, Зикову. А между тях нещата сериозни ли са или просто флирт, краткотраен интерес?

не знам колко е сериозно, но е влюбен човека. ако е семеен и си има дете- може и да са грижи коло детето му- приоритета е там- тогава отпада това за колежката.На теб ще ти е трудно от към емоции в скоро веме, може да си разочарована, да нямаш възможност да ги показваш или демонстрираш явно.

Не знам в какви точно отношения си с Даниел- съпруг ли е, любовник със семейство ли е, просто мъж който харесваш ли е..интерпретацията на картата се видоизменя сспоред тези фактори.

Но основното е следното- не е безразличен към теб, оставате свързани с човека, но периода ще е емоционално труден, няма да получаваш това от тези взаимоотношения, което очакваш.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5593 -: Януари 20, 2014, 12:21:26 pm »
Запознах се с едно момче и пропламнаха искри.. струва ми се малко странно, защото първоначално изобщо не бях погледнала на него по този начин но си говорихме много интересно и се увлякохме ми се струва  ;D А научих после, че той си имал приятелка, с която нещо не вървяло... а от двете страни се усети привличане, което поне на мен ми се стори странно.. писа ми че много искал да ме види..Чудя се дали би се случило нещо между нас в интимен план? назовала съм го по име

Здравей, Фрея, и честита Нова година, много любовен плам ти желая, но започвам с отрицателен отговор по този Новогодишен хорар, да не говорим, че луната е и на една идея безкурсна вече.
Горе главата, Нова година, Нов късмет!

zdrasti freya- s tozi ne- shte se vurnesh kum stari chuvstva i stara istoria

ОВ по този хорар - получиха се интимни отношения между нас. Аз за това и бях питала дали ще се случи нещо в интимен план или пък нищо няма да стане и ще си останем на приятелски отношения, като познати без развитие. Понеже само един единствен път го бях срещнала преди задаването на хорара, не съм питала за сериозна връзка или нещо такова в далечен план... Той доста ме търси, като всеки път нещо изскачаше или той или аз нямахме възможност и наистина си мислех че ще си остане така, без развитие, защото минаха 2-3 седмици. Но в последния момент взехме че се срещнахме и пак пропламнаха искри.. Странното е че след 2рата ни среща, която беше просто невероятна, имах чувството че направо ми е завъртял главата и съм влюбена, рибешка му работа, какви неща говори... наистина усетих нещо различно, за което говореше и той. До сега никой не беше ми споделял такива неща. Но днес пък не знам... сякаш нищо не усещам, що за човек съм и аз не се разбирам  :blink:

Иначе бих задала и втори хорар, след като този явно не е бил в час.. но за сега нямам нужда да знам.. ще видим

от друга страна zikovu, ти по 2 хорара май спомена, че стари чувства и стара история ще се върне.. и наистина пак подновихме контакт с една такава любов.. (това беше и предния хорар, който зададох тук, за друг) но за сега е само това, писахме си.

« Отговор #5594 -: Януари 20, 2014, 12:54:35 pm »
Много благодаря, Зикову.
По вероятно е да е негова колежка, понеже няма семейство.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5595 -: Януари 20, 2014, 01:07:35 pm »
Freya- много се радвам, че има някакви събития- секс по картата се вижда, но за друго..хич не съм оптимист да ти кажа- пак я гедах  картата- ЖИВЕЙ СИ ЖИВОТА, след 3-4 мсеца, чакам окончателно развитие да кажеш- давайте на едно питане поне месец- 2 време. ;)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5596 -: Януари 20, 2014, 01:11:15 pm »
Freya- много се радвам, че има някакви събития- секс по картата се вижда, но за друго..хич не съм оптимист да ти кажа- пак я гедах  картата- ЖИВЕЙ СИ ЖИВОТА, след 3-4 мсеца, чакам окончателно развитие да кажеш- давайте на едно питане поне месец- 2 време. ;)

да да, така е, но писах защото в хорара питах конкретно за това което се случи, за друго и все още не съм тръгнала да мисля задълбочено.. Може би и от въпроса ми тогава не е станало съвсем ясно за какво питам

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #5597 -: Януари 20, 2014, 02:12:07 pm »

Не. Стой и гледай какво се случва и след около 3 месеца ще кажеш до къде сте стигнали с мъжа. Наслаждавай се на мига, не ги мисли хорарите.
Твоя хорар специално показа, че човека те харесва, срещи ще има- както ти казах и по- горе (прочети си пак всички мои коментари по твоя хорар), възможно и авантюра, но че няма как да се развият отношенията ви - в сериозна, дълга и стабилна връзка - в следващите месеци поне (един хорар никога не се прави веднъж до живот- аз си държа на тази теория). Това казва хорара- така както аз го разчитам.
След 3-4 месеца ще пишеш как ви се развиват отношенията- до тогава въпроса ще се е развил. Сега е прекалено рано- за всякаква обратна връзка, НО СЕ НАСЛАЖДАВАЙ НА МИГА  :wub:

Благодаря ти от сърце  :58:
Ще те послушам. Просто се уплаших, този човек се държеше лошо с мен, не знаеше какво иска...и от раз промени поведението си. И сега не знам как да му се доверя. Страх ме е, че ще ме нарани повече, аз съм влюбена в него.

« Отговор #5598 -: Януари 20, 2014, 02:21:38 pm »
Ще се появи ли нова връзка при мен до края на февруари?
Благодаря на всички отзовали се !

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5599 -: Януари 20, 2014, 02:38:48 pm »

Благодаря ти от сърце  :58:
Ще те послушам. Просто се уплаших, този човек се държеше лошо с мен, не знаеше какво иска...и от раз промени поведението си. И сега не знам как да му се доверя. Страх ме е, че ще ме нарани повече, аз съм влюбена в него.

е нали искаше нещо дори и за малко и за кратко да е? Радвай се на момента, но поне аз те съветвам по- предпазливо да го даваш и да не се предоверяваш ;)