Запознах се с едно момче и пропламнаха искри.. струва ми се малко странно, защото първоначално изобщо не бях погледнала на него по този начин но си говорихме много интересно и се увлякохме ми се струва
А научих после, че той си имал приятелка, с която нещо не вървяло... а от двете страни се усети привличане, което поне на мен ми се стори странно.. писа ми че много искал да ме види..Чудя се дали би се случило нещо между нас в интимен план? назовала съм го по име
Здравей, Фрея, и честита Нова година, много любовен плам ти желая, но започвам с отрицателен отговор по този Новогодишен хорар, да не говорим, че луната е и на една идея безкурсна вече.
Горе главата, Нова година, Нов късмет!
zdrasti freya- s tozi ne- shte se vurnesh kum stari chuvstva i stara istoria
ОВ по този хорар - получиха се интимни отношения между нас. Аз за това и бях питала дали ще се случи нещо в интимен план или пък нищо няма да стане и ще си останем на приятелски отношения, като познати без развитие. Понеже само един единствен път го бях срещнала преди задаването на хорара, не съм питала за сериозна връзка или нещо такова в далечен план... Той доста ме търси, като всеки път нещо изскачаше или той или аз нямахме възможност и наистина си мислех че ще си остане така, без развитие, защото минаха 2-3 седмици. Но в последния момент взехме че се срещнахме и пак пропламнаха искри.. Странното е че след 2рата ни среща, която беше просто невероятна, имах чувството че направо ми е завъртял главата и съм влюбена, рибешка му работа, какви неща говори... наистина усетих нещо различно, за което говореше и той. До сега никой не беше ми споделял такива неща. Но днес пък не знам... сякаш нищо не усещам, що за човек съм и аз не се разбирам :blink:
Иначе бих задала и втори хорар, след като този явно не е бил в час.. но за сега нямам нужда да знам.. ще видим
от друга страна
zikovu, ти по 2 хорара май спомена, че стари чувства и стара история ще се върне.. и наистина пак подновихме контакт с една такава любов.. (това беше и предния хорар, който зададох тук, за друг) но за сега е само това, писахме си.