Цитат на: Нерил в Февруари 18, 2014, 01:52:27 pmОпс, намирисва ми на сватбичка...ЯЯ, взимай човека и не го мисли...Искам покана за сватба....доно и зикову е поканена и други де Нерил, все бързаш за ме жениш. За втори път :blink: А при един провален брак човек е много внимателен.
Опс, намирисва ми на сватбичка...ЯЯ, взимай човека и не го мисли...Искам покана за сватба....доно и зикову е поканена и други де
да, много огнени емоции предстоят- аз виждам задълбочаване.
Цитат на: Нерил в Февруари 18, 2014, 01:52:27 pmОпс, намирисва ми на сватбичка...ЯЯ, взимай човека и не го мисли...Искам покана за сватба....доно и зикову е поканена и други де гледай го сега - що не го направиш ти? да се осватбиш, имам впредвид
Цитат на: zikovu в Февруари 18, 2014, 01:50:42 pmда, много огнени емоции предстоят- аз виждам задълбочаване.Зикову, тези думички ги научи наизуст и започни да ни ги казваш на всички подред Я как хубаво звучат
Цитат на: Happy58 в Февруари 18, 2014, 02:09:05 pmЦитат на: Нерил в Февруари 18, 2014, 01:52:27 pmОпс, намирисва ми на сватбичка...ЯЯ, взимай човека и не го мисли...Искам покана за сватба....доно и зикову е поканена и други де гледай го сега - що не го направиш ти? да се осватбиш, имам впредвид Скъпо ми е
Цитат на: Happy58 в Февруари 18, 2014, 02:06:25 pmЦитат на: zikovu в Февруари 18, 2014, 01:50:42 pmда, много огнени емоции предстоят- аз виждам задълбочаване.Зикову, тези думички ги научи наизуст и започни да ни ги казваш на всички подред Я как хубаво звучат идеално звучат! искам и на мен да ми се случат...всички това чакаме! Ма...да видим какво ще дочакаме...аз за себе си си знам- пак нерви с някакъв и недоприключената му връзка и съперница нахална като муха.Само го чакам да изскочи...като гледам Рибишките лунации- март ще да е :rolleyes:
ретро мерк е ок за връзките с история, за финална развръзка на точени с години неща
Зикову, получих оферта да ми търсят мъж в германията въпросчето: "ще си намеря ли мъжа в германия" сложих минутките на офертата , а въпросчето беше 5 минути по-късно
Цитат на: zikovu в Февруари 18, 2014, 02:18:17 pmретро мерк е ок за връзките с история, за финална развръзка на точени с години нещати да не обърка нещо планетие - нали при ретро венерка беше това със старите връзки, оправяне на отношения и т.н. Или сега имаме право и на реванш
Цитат на: Happy58 в Февруари 18, 2014, 02:16:16 pmЗикову, получих оферта да ми търсят мъж в германията въпросчето: "ще си намеря ли мъжа в германия" сложих минутките на офертата , а въпросчето беше 5 минути по-късномай ще го намериш, да ти кажа. Като нищо там ще ти излезе късметят. :wub: