Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040410 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #6000 -: Февруари 18, 2014, 01:57:24 pm »
Опс, намирисва ми на сватбичка...
ЯЯ, взимай човека и не го мисли...Искам покана за сватба....доно и зикову е поканена и други де ;)

Нерил, все бързаш за ме жениш. За втори път  :blink: А при един провален брак човек е много внимателен.
Ходи ми се на сватба. Последната на която бях беше 2010...айде действай смело...не го мисли...Искам покана, обаче...и да го мислиш и да не го след като вече консумирате контакта и той ако е навит действай и ич го не мисли
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #6001 -: Февруари 18, 2014, 02:06:25 pm »

да, много огнени емоции предстоят- аз виждам задълбочаване.

Зикову, тези думички ги научи наизуст и започни да ни ги казваш на всички подред :) Я как хубаво звучат :)

« Отговор #6002 -: Февруари 18, 2014, 02:09:05 pm »
ЯЯ, взимай човека и не го мисли...Искам покана за сватба....доно и зикову е поканена и други де ;)

гледай го сега - що не го направиш ти???? :) да се осватбиш, имам впредвид :)

« Отговор #6003 -: Февруари 18, 2014, 02:11:06 pm »

Скъпо ми е ;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6004 -: Февруари 18, 2014, 02:11:46 pm »

Зикову, тези думички ги научи наизуст и започни да ни ги казваш на всички подред :) Я как хубаво звучат :)

идеално звучат! искам и на мен да ми се случат...всички това чакаме! Ма...да видим какво ще дочакаме...аз за себе си си знам- пак нерви с някакъв и недоприключената му връзка и съперница нахална като муха.

Само го чакам да изскочи...като гледам Рибишките лунации- март ще да е :rolleyes:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #6005 -: Февруари 18, 2014, 02:12:25 pm »

Скъпо ми е ;)

лелеее, скръндза

ох, дали да не викам лилито на помощ да превежда, че направо подивях с тези преводи :)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #6006 -: Февруари 18, 2014, 02:13:15 pm »
И на мен тогава ми идва любов.
Някой знае ли кое се гледа за старата любов? За нещо, което се връща отново в живота ни?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6007 -: Февруари 18, 2014, 02:14:14 pm »
е ретро мерка, бе бейби- вярно се отчита при теб

« Отговор #6008 -: Февруари 18, 2014, 02:16:16 pm »
Зикову, получих оферта да ми търсят мъж в германията :)

въпросчето: "ще си намеря ли мъжа в германия" :)

сложих минутките на офертата :), а въпросчето беше 5 минути по-късно

*

Yaya

• 2265
« Отговор #6009 -: Февруари 18, 2014, 02:16:24 pm »
Старата любов, Зики! Ретро мерка идва и си отива, като свърши транзита и с него ли ще свърши тръпката?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6010 -: Февруари 18, 2014, 02:17:41 pm »
неее.

Една моя приятелка почна с мъж на ретро мерк- яко се озориха година и нещо и се ожениха май пак по ретро мерк..нещо такова беше

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6011 -: Февруари 18, 2014, 02:18:17 pm »
ретро мерк е ок за връзките с история, за финална развръзка на точени с години неща

« Отговор #6012 -: Февруари 18, 2014, 02:18:20 pm »

идеално звучат! искам и на мен да ми се случат...всички това чакаме! Ма...да видим какво ще дочакаме...аз за себе си си знам- пак нерви с някакъв и недоприключената му връзка и съперница нахална като муха.

Само го чакам да изскочи...като гледам Рибишките лунации- март ще да е :rolleyes:

ами намери някой свободен, махни ги тези бракувано/ангажирани мъжаги :) - не чакай да дойде сатурнчо и да пусне балтията :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6013 -: Февруари 18, 2014, 02:20:34 pm »
Аз винаги съм имала все свободни до сега, да се занимавам с обвързани смисъл не виждам, но хорара и тарото някакви други работи ми показват за близкото бъдеще. Ще видим :lol:

То ще трябва чудо да се случи да се хвана аз на хорото за мъж и тръпка яка да ме разтресе. Ще видим :lol:

« Отговор #6014 -: Февруари 18, 2014, 02:59:58 pm »
ретро мерк е ок за връзките с история, за финална развръзка на точени с години неща

това означава ли, че моята оферта за мъж от немско няма да я бъде ???

на предната страница е хорара :)

айде стига с тези стари истории .... еее. ... нещо ново, ново .... :)

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6015 -: Февруари 18, 2014, 03:03:19 pm »
Ем, че то и аз се нареждам тогава.  ;D
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #6016 -: Февруари 18, 2014, 03:10:28 pm »

ти да не обърка нещо планетие - нали при ретро венерка беше това със старите връзки, оправяне на отношения и т.н. Или сега имаме право и на реванш :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6017 -: Февруари 18, 2014, 03:13:29 pm »

май ще го намериш, да ти кажа. Като нищо там ще ти излезе късметят. :wub:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6018 -: Февруари 18, 2014, 03:18:51 pm »

ти да не обърка нещо планетие - нали при ретро венерка беше това със старите връзки, оправяне на отношения и т.н. Или сега имаме право и на реванш :)

и за ретро венера- да, принципно, но при ретро мерка се възстановява комуникация, която е била прекъсната.

« Отговор #6019 -: Февруари 18, 2014, 03:42:11 pm »

май ще го намериш, да ти кажа. Като нищо там ще ти излезе късметят. :wub:

викаш, да стягам куфарите :) ... ама и аз съм една, какви куфари - той ще е богат и там ще си купя всичко ново :)

Ако искате, мога да ви покажа натала си - как хубаво си пасва с тоз хорар тук :) - чужбински мъж, чужбинска работа .... ще тябва май най-накрая да кажа чао на патриотизма и да се стягам :)