Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041201 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Хорар за любов
« Отговор #120 -: Май 24, 2011, 04:47:27 am »
Имам един въпрос,понеже ми стана самотно,а и скоро открих един човек,смятам го за интересна личност, но нещата са твърде в началото и са почти невъзможни като цяло, та провокирана от различни събития,ми се искаше да знам "Очаква ли ме скоро нова любовна връзка", аз нали имах стара  ;D както и да е.

Благодаря!  :58:

Ласт кис, като цяло си на любовна вълна. Значи, личи ти че си имала среща с един господин по разходящият вече съвпад на Марс с Венера, които управляват 5-тите ви домове. Аз мисля, че симпатията е взаимна. Макар и да е невъзможна конкретната връзка, за която говориш, все пак има надежда за теб в бъдеще - последният аспект, който прави луната е тригон с Юпитер в 5-ти дом (не визирам същия господин, да не се навържеш, него го гледам по 7-ми дом), а Юпитер се намира в 5-ти и няма нищо общо с него. Няма да е много скоро, понеже луната е във фиксиран знак - може би 6 месеца.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #121 -: Май 24, 2011, 04:56:23 am »

Ласт кис, като цяло си на любовна вълна. Значи, личи ти че си имала среща с един господин по разходящият вече съвпад на Марс с Венера, които управляват 5-тите ви домове. Аз мисля, че симпатията е взаимна. Макар и да е невъзможна конкретната връзка, за която говориш, все пак има надежда за теб в бъдеще - последният аспект, който прави луната е тригон с Юпитер в 5-ти дом (не визирам същия господин, да не се навържеш, него го гледам по 7-ми дом), а Юпитер се намира в 5-ти и няма нищо общо с него. Няма да е много скоро, понеже луната е във фиксиран знак - може би 6 месеца.

Много ти благодаря,Стела!  :kissd:
Да,за определения господин и аз мисля,че симпатиите са взаимни,но като цяло не очаквам нищо, както казах като цяло нещата са невъзможни, а и аз не напирам особено.
Ами опитвам се да потуша любовната вълна,не й е точно сега времето,но то като изплува на повърхността....  :rolleyes:
Значи има шанс...ама 6 месеца  :( еми каквото е.

*

Stella

• 7765
« Отговор #122 -: Май 24, 2011, 05:07:06 am »

Много ти благодаря,Стела!  :kissd:
Да,за определения господин и аз мисля,че симпатиите са взаимни,но като цяло не очаквам нищо, както казах като цяло нещата са невъзможни, а и аз не напирам особено.
Ами опитвам се да потуша любовната вълна,не й е точно сега времето,но то като изплува на повърхността....  :rolleyes:
Значи има шанс...ама 6 месеца  :( еми каквото е.

Просто луната е във фиксиран знак и до точния аспект с Юпитер в 5-ти дом има 6 градуса.
Може и 6 седмици да е, но не ми се вярва да е толкова скоро, понеже основният ти сигнификатор също е във фиксиран знак и в момента не е много добре поставен.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #123 -: Май 24, 2011, 05:17:12 am »

Просто луната е във фиксиран знак и до точния аспект с Юпитер в 5-ти дом има 6 градуса.
Може и 6 седмици да е, но не ми се вярва да е толкова скоро, понеже основният ти сигнификатор също е във фиксиран знак и в момента не е много добре поставен.

Разбирам! :blink:
Възможно е и да са 6 месеца, всичко зависи в каква посока се развият събитията в другата житейска сфера.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #124 -: Май 24, 2011, 06:48:30 am »
Хмм, а може ли да попитам дали някога ще имаме нещо със С.? (нещо - флирт, секс, любов)
Казанлък, 22,32 :blink:

Ще имаш.... ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #125 -: Май 24, 2011, 06:57:14 am »
Ето я картата.
Марая, аз защо не го виждам :-\ Няма връзка между нашите сигнификатори Юпитер и Меркурий...

Защото има неща , които все още не можеш да виждаш.... :blink: Някой ден ще ги видиш....И е важно още нещо...да виждаш по-далеч от носа си.... :P ;D Въпрос на време....Ще стане...
http://www.youtube.com/watch?v=ZQ2nCGawrSY
« Последна редакция: Май 24, 2011, 09:25:24 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #126 -: Май 29, 2011, 02:41:58 am »

В Телец Слънцето е имало тригон с Плутон (модерен управител на 8-мия дом на X). Не искам да правя такива long shots, но възможно ли е да е била някаква краткотрайна афера само заради секса?

Луната се намира в 10-тия дом - 4-ти от 7-ми. Да те би приятелката ти да мисли да сложи край на връзката с X? Луната е имала квадрат с Нептун в 5-тия дом на питащата. Наличието на екзалтирана планета в 5-тия й дом го тълкувам като силно влюбване. Но щом е Нептун, може прекалено много да е идеализирала X досега и да се е разочаровала (квадрат с Луната).
Негативният аспект на Луната също така може и да дава отговор НЕ на въпроса. Може да се тълкува и така.

Моят отговор е, че ако е имало друга (по-скоро съм за "не"), тя не поддържа отношения с X.
И тук давам обратна връзка-скоро след задаването на въпроса жената съвсем случайно научава за т. нар."Секс за една нощ"-забежка на мъжа и мисълта за край на връзката начаса се материализира.
Мирабелла,браво на теб! :blink:

« Отговор #127 -: Май 29, 2011, 03:23:45 am »
Няма за какво, не съм за "Браво". Аз избрах грешния отговор. Съжалявам за приятелката ти. Ако го обича много и той нея (въпреки забежката), дано се сдобрят! :wub: Съжалявам...

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #128 -: Юни 01, 2011, 07:57:48 pm »
Пускам тук отново хорар с въпрос:
Ще имам ли нещо сериозно с С и ако да кога?
Преди няколко месеца питах в темата на Стела но не ми излизат категорични отговори, а явно съм тъпо и упорито :-[

*

holanda

« Отговор #129 -: Юни 01, 2011, 08:04:00 pm »
не мога да намеря хорарната тема за взаимоотношенията,затова премествам примерното хорарче тук .
Ще съм много признателна ако разяснявате какво сте гледали   :-[

Въпроса е ''изпитва ли любовни чувства към мен''

Човека ,за който питам е произволно избран,свалял мe е,
след хорара ще си позволя да го питам дали е така .

*

Марая

• 28287
« Отговор #130 -: Юни 01, 2011, 08:04:43 pm »
Пускам тук отново хорар с въпрос:
Ще имам ли нещо сериозно с С и ако да кога?
Преди няколко месеца питах в темата на Стела но не ми излизат категорични отговори, а явно съм тъпо и упорито :-[

Хорара борави само с категорични отговори НЕ и Да!

*

holanda

« Отговор #131 -: Юни 01, 2011, 08:07:19 pm »
о,Марайче,това твоята тема,а  ;D

тук ще става политика  :P

« Отговор #132 -: Юни 01, 2011, 08:08:00 pm »

И на новолуние и пълнолуние хорарите се избягват  :93:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #133 -: Юни 01, 2011, 08:11:40 pm »
о,Марайче,това твоята тема,а  ;D

тук ще става политика  :P

Щом е нужно.... :P ;D...Според нуждите... :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #134 -: Юни 01, 2011, 08:15:31 pm »
не мога да намеря хорарната тема за взаимоотношенията,затова премествам примерното хорарче тук .
Ще съм много признателна ако разяснявате какво сте гледали   :-[

Въпроса е ''изпитва ли любовни чувства към мен''

Човека ,за който питам е произволно избран,свалял мe е,
след хорара ще си позволя да го питам дали е така .

Лилавко , мисля ДА!
Неговия 5-ти дом е 11-ти от картата...Рак. Луната е в апликиращ аспект към слънцето , управител на 12-ти...Тайни са  чувствата или скрити по-скоро.... :rolleyes:

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #135 -: Юни 01, 2011, 08:15:49 pm »

И на новолуние и пълнолуние хорарите се избягват  :93:

Ох...не знаех....за новолунието и пълнолунието :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #136 -: Юни 01, 2011, 08:27:36 pm »
Неговия 5-ти дом е 11-ти от картата...Рак. Луната е в апликиращ аспект към слънцето , управител на 12-ти...Тайни са  чувствата или скрити по-скоро.... :rolleyes:

благодаря ,мила  :88:

момчето ще го питам и ще кажа . Но е малко грубо и безчувствено от моя страна така да експериментирам с чувства,ако реално ги има..
дано не ми се обиди :)
пак благодаря :wub:

а ДАЛИ ЗАДАВАЙКИ МУ ДИРЕКТНИЯ ВЪПРОС НЯМА ДА ПРОВОКИРАШ НЕЩО ТАКА НЕОБХОДИМО ЗА НЕГО... :thinking:
Соори за капса , ама докато се усетя... ;D...
Мен сутринта едно изречение ме изпрати толкова далеч в мислите , че едва ли ще се върна в миналото някога....
Понякога един непознат човек може да преобърне живота ни на 180*....Понякога.... :unsure: :wub:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #137 -: Юни 01, 2011, 08:49:59 pm »
Лилавка, струва ми се, че до сега по-скоро се е интересувал от теб чисто сексуално. Ама съвсем скоро ще да го обхване жажда зи лИбов и връзка. Изглежда обаче, че на тебе ще ти мине това желание и ще преминеш в знака си на владение, което е и неговия знак на заточение - нещо му се сгъстяват облаците над главата. Пък изглежда добро момче :-[.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

holanda

« Отговор #138 -: Юни 01, 2011, 08:57:43 pm »
Лилавка, струва ми се, че до сега по-скоро се е интересувал от теб чисто сексуално. Ама съвсем скоро ще да го обхване жажда зи лИбов и връзка. Изглежда обаче, че на тебе ще ти мине това желание и ще преминеш в знака си на владение, което е и неговия знак на заточение - нещо му се сгъстяват облаците над главата. Пък изглежда добро момче :-[.

а,то момчето е много добро,но то не може така,с всяко добро момче,нали трябва да има любов  :rolleyes:
аз без нея ,само за единия сексец,не се хващам . Имам си Венерата,но имам и Луната :)

мерси Диянче,а можеш ли да кажеш според кои показатели си направила тези изводи ?
на мен ми се иска да поразчепкам хорарната астрология и ще ми е полезно да ги отбележиш ако искаш :)

Марайка,
то момъка и да си навие нещо ,знае много добре,че го няма онова силно чувство от моя страна и изобщо не бих се съгласила да пробвам каквото и да било,когато не обичам. И от едно чувство за достойнство,не би прекрачил границата,така че съм спокойна .
а смс-а,който си получила сутринта е много интересен,дам  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #139 -: Юни 01, 2011, 09:02:36 pm »

а,то момчето е много добро,но то не може така,с всяко добро момче,нали трябва да има любов  :rolleyes:
аз без нея ,само за единия сексец,не се хващам . Имам си Венерата,но имам и Луната :)

мерси Диянче,а можеш ли да кажеш според кои показатели си направила тези изводи ?
на мен ми се иска да поразчепкам хорарната астрология и ще ми е полезно да ги отбележиш ако искаш :)

Марайка,
то момъка и да си навие нещо ,знае много добре,че го няма онова силно чувство от моя страна и изобщо не бих се съгласила да пробвам каквото и да било,когато не обичам. И от едно чувство за достойнство,не би прекрачил границата,така че съм спокойна .
а смс-а,който си получила сутринта е много интересен,дам  ;)

Съобщението е от сайта и съм безкрайно благодарна....за него! :rolleyes: :'( :wub:

Момчето си е момче , любовта любов....Понякога ние не я разпознаваме за жалост....Не бързай...лИбопитна съм да видим като как ще го прецениш?! ;D :wub: