Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040280 Прегледи
*

dobro

• 35
Re:Хорар за любов
« Отговор #200 -: Юни 10, 2011, 03:52:13 pm »
Добро, ще се опитам да изтълкувам картата, но не ми вярвай изцяло, защото не съм експерт.

По тази карта не виждам развитие в отношенията ви засега. Ти се управляваш от Меркурий на трон, но изгорен от Слънцето. В първия ти дом се намира екзалтиран Сатурн (У5) - изпитваш силни чувства към него и се чувстваш готова да се обвързеш сериозно с него, т.е. в брак. Той се управлява от Юпитер, който наскоро е сменил знака - напуснал е знака на Марс и сега е в знака на Венера. Поведението му би трябвало да се промени, т.к. управителят му е в знака на любовта и връзките. В 1-вия му дом се намира Уран, може би заради това все още го виждаш като свободолюбив и малко несериозен.

Между вашите управители няма апликиращ мажорен аспект в рамките на знаците, което предполага, че няма да има развитие засега, т.е. нещата остават такива, каквито са. Неговите чувства се управляват от Луната в знак на Меркурий, което е показател, че той има чувства към теб. Но Луната се намира в 12-тия ти дом и няма да направи тригон с неговия У3 Венера. Може би той няма или няма да има подходяща възможност да изрази чувствата си към теб, или ти не го разбираш правилно (управителят ти е изгорен от Слънцето). Твоят У3 пък е заточен Марс в знака на неговия У3, така че на теб ти е трудно да поемеш инициативата първа, в момента изчакваш неговите действия.

На Луната й предстоят 2 дисхармонични аспекта - с твоя управител и със Слънцето. Това може да са някакви пречки в комуникацията ти с него, недоразумения относно чувствата му (Меркурий и Слънце са в 3-тия му дом, Слънцето управлява 12-ти).  В крайна сметка това ще мине и ще се изясни, защото последният аспект на Луната е положителен - тригон с Марс (твой У3). Така че ако има буря помежду ви сега, изчакай тя да премине и после можеш да имаш шанс поговорите и изясните бъдещето си. В момента ситуацита не ми изглежда подходяща за изясняване на нещата - ти може да не виждаш добре ситуацията (Меркурий е изгорен), а при него е възможно да настъпи промяна към по-романтичен подход и даване на израз на чувствата (Юпитер е в знак на У3 Венера и екзалтира неговия У5 Луна). Би трябвало да започне повече да се въодушевява от идеята за нов етап във връзката ви.

Успех и ако не ти харесва тълкуванието ми, просто не му обръщай внимание! ;D

Благодаря  ти , Mirabella,  безкрайно  много /  абсолютно   точна  си  за  момента ,  пък  и  не  само в  момента -  тълкувала  си  и  други  мои  неща  и  са  поразително  точни  тълкуванията /  Много  ми  помагаш   :blink:  Това  всичко , което  си  написала  го  усещам,  и  го  чувствам ,  но  по  природа  явно  съм  страхлива  и  се  опасявам  да  не  сгреша  и  търся  и  допълнителна  подкрепа - Безкрайно  благодаря ! Имам  и  още   някои  въпроси,  които  много  ми  се  иска да  ги  погледнеш ,  но   като  му  дойде  времето ...  СЪС  ЗДРАВЕ  :blink:

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #201 -: Юни 14, 2011, 08:41:00 pm »
1/Ще срещна ли скоро любовта ?
2/Sofia
3/ 2:38
Мерси предварително за отговора :)
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #202 -: Юни 15, 2011, 10:51:48 pm »
Ще срещна ли,скоро подходящ човек  ;D
16,52 ч. София
Благодаря  :kissd:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #203 -: Юни 15, 2011, 10:57:07 pm »
16,52 ч. София

Това прави въпроса абсолютно неточен... :blink: Какво значи подходящ?! :rolleyes: По кой дом го търсим?! ;D
Подходящ за любов , за бизнес , за секс... :rolleyes: :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #204 -: Юни 15, 2011, 11:13:17 pm »
16,52 ч. София

Това прави въпроса абсолютно неточен... :blink: Какво значи подходящ?! :rolleyes: По кой дом го търсим?! ;D

Подходящ,за семейство ,за любов  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #205 -: Юни 16, 2011, 12:30:54 am »
16,52 ч. София

Въпросът е зададен неточно, но ако в момента на задаването му те е вълнувала възможността за сериозна връзка с тенденция да бъде трайна, ще трябва да почакаш мъничко... и да зададеш въпроса пак ("Ще имам ли сериозна връзка?" /посочваш някакъв срок/).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #206 -: Юни 16, 2011, 12:32:27 am »
16,52 ч. София

Подходящ,за семейство ,за любов  ;D

Колежке,  ;D Като се подлага рудата на нагряване, пържене и накаляване, част от веществата, които са примесени към метала, се отстраняват. Голяма част от примесите се отнема при раздробяване на рудата в хавани, още повече при промиване, пресяване, сортиране. По този път обаче все още не може да се отдели всичко, което скрива метала от окото. Топенето е необходимо, тъй като чрез него скалите и втвърдените сокове (разсолите) се отделят от металите, които придобиват свойствения си цвят, пречистват се и стават в много отношения полезни за човека. ;) :blink:

Та в тоя ред на мисли катализирай процеса в себе си , като тук според мен е важна основата...и после ще зададеш хорарния въпрос...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #207 -: Юни 16, 2011, 01:49:21 am »
16,52 ч. София

Въпросът е зададен неточно, но ако в момента на задаването му те е вълнувала възможността за сериозна връзка с тенденция да бъде трайна, ще трябва да почакаш мъничко... и да зададеш въпроса пак ("Ще имам ли сериозна връзка?" /посочваш някакъв срок/).

Извинявайте,че зададох неправилно въпроса си :blink:
Ще имам ли сериозна връзка,тази година,която да доведе,до брак  :blink:
19,49ч. София

*

Марая

• 28287
« Отговор #208 -: Юни 16, 2011, 01:56:19 am »
16,52 ч. София

Извинявайте,че зададох неправилно въпроса си :blink:
19,49ч. София

;D ;D , дадох ти посока...ти настояваш...По този хорар отговора е категорично НЕ! Съжалявам...,знам , че не искаш да чуеш това... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #209 -: Юни 16, 2011, 01:56:54 am »
19,49ч. София

В рамките на тази година по-скоро не.
Но има рецепция по терма между Юпитер (сигнификаторът на питащия) и Венера (естественият сигнификатор на въпроса), която е обнадеждаващ фактор по принцип, но най-вероятно няма да е до края на тази година (Луна в сходяща опозиция с управителя на 7 дом).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #210 -: Юни 16, 2011, 02:20:08 am »
Марая и Lillie,благодаря ви,много .Аз и не очаквах, да ми напишете Да,защото съм сама вече 4 год.,на толкова е и прекрасния ми син ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #211 -: Юни 16, 2011, 02:24:50 am »
Марая и Lillie,благодаря ви,много .Аз и не очаквах, да ми напишете Да,защото съм сама вече 4 год.,на толкова е и прекрасния ми син ;D

И двете съжаляваме /сигурна съм , че и Лили съжалява - :blink: ,доколкото я познавам/ , но смятам , че не е сега мига за онази връзка която ти е нужна...Да е жив и здрав сина ти... :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #212 -: Юни 16, 2011, 02:27:11 am »
Аз и не очаквах, да ми напишете Да,защото съм сама вече 4 год.,на толкова е и прекрасния ми син ;D

Всеки заслужава да срещне половинката си, но при всеки този миг идва по различно време. Имай малко търпение и ти.  :blink:

А таткото какво, бил си е камшика? Мамка му и прасе, както се казва.  :angry:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #213 -: Юни 16, 2011, 02:35:50 am »
Аз и не очаквах, да ми напишете Да,защото съм сама вече 4 год.,на толкова е и прекрасния ми син ;D

Всеки заслужава да срещне половинката си, но при всеки този миг идва по различно време. Имай малко търпение и ти.  :blink:

Мерси ,,,таткото,,аз го напуснах,като бях в 7 мес.,поради ред лоши причини от негова страна,и от тогава не съм го чувала и виждала,за наша радост.
Мерси Марая  :58:

*

Марая

• 28287
« Отговор #214 -: Юни 16, 2011, 02:40:17 am »

Мерси ,,,таткото,,аз го напуснах,като бях в 7 мес.,поради ред лоши причини от негова страна,и от тогава не съм го чувала и виждала,за наша радост.
Мерси Марая  :58:

За нищо.... :blink: , но не бързай да се радваш...,до края на годината ще се появи.... ;) :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #215 -: Юни 16, 2011, 08:48:08 am »

Ти що си изпратил на Марая това, дето съм ти го писала на ЛС?

Чудих се около 2 минути докато се сетя какво е било..
Ами ако е вярно, тя би трябвало да го потвърди или не знам, а тя потвърди ли го..
не знам.. нещо незаконно ли съм направил?  ;D

Просто зададох някакъв въпрос..  
получих някакъв отговор, трябва да проверя дали ми е било казано да запазя конфиденциалност, защото ако не ми е казано, обикновено не я спазвам, особено ако не нарушава морала и принципите ми :Д
А тя по принцип Марая май не си споделяше личните съобщения, беше категорична.. явно не си спазва принципите.. е.. ко да прайш  ;D ;D

Във форума беше създадена тема, посветена на личните съобщения, които съм ти пращала и които ти си пратил на Марая. Така че не се прави, че не си спомняш.

Хело....мирише  на ако....хайде стига...дупето беше забърсано.... :-[ ;D ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #216 -: Юни 16, 2011, 08:52:34 am »

Ти що си изпратил на Марая това, дето съм ти го писала на ЛС?

Чудих се около 2 минути докато се сетя какво е било..
Ами ако е вярно, тя би трябвало да го потвърди или не знам, а тя потвърди ли го..
не знам.. нещо незаконно ли съм направил?  ;D

Просто зададох някакъв въпрос..  
получих някакъв отговор, трябва да проверя дали ми е било казано да запазя конфиденциалност, защото ако не ми е казано, обикновено не я спазвам, особено ако не нарушава морала и принципите ми :Д
А тя по принцип Марая май не си споделяше личните съобщения, беше категорична.. явно не си спазва принципите.. е.. ко да прайш  ;D ;D

Във форума беше създадена тема, посветена на личните съобщения, които съм ти пращала и които ти си пратил на Марая. Така че не се прави, че не си спомняш.

Хело....мирише  на ако....хайде стига...дупето беше забърсано.... :-[ ;D ;)

Чие дупе?

Как чие...на Феята...,тоя път лека , мека и розова... ;D

« Отговор #217 -: Юни 17, 2011, 11:33:46 pm »
Здравейте ,  рядко  до  сега  съм  ви  молила  за  помощ ,  но  в  момента  имам  терзания ...
Има  ли  гаджето  ми  в  момента  друга ?  Моля ,  ако  може  някой  да  погледне  и  да  каже

*

Марая

• 28287
« Отговор #218 -: Юни 18, 2011, 12:17:31 am »
Да...и му е какичка.... :(

*

elfidka

• 3129
« Отговор #219 -: Юни 18, 2011, 02:07:32 am »
Момичета имам един конкретен въпрос.
Ще има ли развитие в отношенията ми с .....назован е по име
Пускам карта, защото съм заинтригувана  ;)

Хайде, хаиде, кажете две думи моля ви  :72:

« Последна редакция: Юни 18, 2011, 02:13:51 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!