Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041919 Прегледи
Re:Хорар за любов
« Отговор #220 -: Юни 18, 2011, 03:04:33 am »
Здравей, Елфи. Между управителите ви има сходящ секстил, така че развитие се очаква. Неговите чувства (Марс) са подвластни на твоите (Венера), така че по-скоро ти водиш в тези взаимоотношения, той се ориентира по теб засега. Освен това твоят У3 Сатурн е много силно поставен - екзалтиран по знак, в собствена терма и фас, в ъглов дом, докато неговият У3 Слънце е в знак, където няма есенциални достойнства. Май ти си тази, която проявява по-голямата инициатива засега. Ти си изцяло подвласта на чувстата си (Юпитер в знака на У5 Венера), а той има желание за развитие по въпроса (Меркурий в знака на Луната). Луната има предстоящ квинкокс със Слънцето - няма да му е лесно, или ще е затруднен да направи крачка към теб. Последният аспект на Луната е положителен - тригон с Марс. Луната е заточена, но екзалтира Марс. Изглежда ми, че има някакви пречки в осъществяването на въпроса в момента (заради заточената Луна). Луната поставя на преден план неговите чувства. Така че отново се връщаме на първа база - ти водиш. Успех! :wub:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #221 -: Юни 18, 2011, 03:07:03 am »
Здравей, Елфи. Между управителите ви има сходящ секстил, така че развитие се очаква. Неговите чувства (Марс) са подвластни на твоите (Венера), така че по-скоро ти водиш в тези взаимоотношения, той се ориентира по теб засега. Освен това твоят У3 Сатурн е много силно поставен - екзалтиран по знак, в собствена терма и фас, в ъглов дом, докато неговият У3 Слънце е в знак, където няма есенциални достойнства. Май ти си тази, която проявява по-голямата инициатива засега. Ти си изцяло подвласта на чувстата си (Юпитер в знака на У5 Венера), а той има желание за развитие по въпроса (Меркурий в знака на Луната). Луната има предстоящ квинкокс със Слънцето - няма да му е лесно, или ще е затруднен да направи крачка към теб. Последният аспект на Луната е положителен - тригон с Марс. Луната е заточена, но екзалтира Марс. Изглежда ми, че има някакви пречки в осъществяването на въпроса в момента (заради заточената Луна). Луната поставя на преден план неговите чувства. Така че отново се връщаме на първа база - ти водиш. Успех! :wub:

Благодаря Мирабела,
Ще го поканя на един танц...с най-голямо удоволствие
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #222 -: Юни 21, 2011, 08:50:49 pm »
Здравейте може ли и аз да задам въпрос? Или да ми разтълкувате картата не знам къде точно да пиша моля да ме извините ако не е тук правилното място.

« Отговор #223 -: Юли 21, 2011, 06:57:13 am »
След Shreya, ако може да се набутам и аз с въпроса "Ще се залюбим ли скоро аз и някоя мома?" и (знам, че по принцип не може да се определи, ама...) евентуално "Колко ще си почакам до това щастливо събитие?".
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #224 -: Юли 21, 2011, 07:54:10 am »
Шрея, не мисля, че той проявява интерес към теб в момента. Не те познава. Не те е видял. Покажи му се, и после попитай пак.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Yaya

• 2265
« Отговор #225 -: Юли 21, 2011, 03:48:57 pm »
Аз само в тази тема не съм питала  ;D
Въпросът е "ще имам ли скоро сериозна връзка?". Дали е точно зададен?
Виждам опозицията на Меркурий с У7, положението му в 12 дом... ама да кажете и вие...  :-\
Че по прогресии имам данни, но дали?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #226 -: Юли 21, 2011, 04:02:32 pm »
Въпросът е "ще имам ли скоро сериозна връзка?".
Виждам опозицията на Меркурий с У7, положението му в 12 дом...
Според мен - до 3 месеца - не.
Освен, че мерк. няма други апл.аспекти освен тази опозиция, луната е в опозиция с упр. на 5-ти дом. юпитер като упр. на 7ми има само един апликиращ аспект -кв.със слънце.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Yaya

• 2265
« Отговор #227 -: Юли 21, 2011, 04:33:24 pm »
 ;D знаех си, че не трябва да питам  ;D ;D

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #228 -: Юли 21, 2011, 04:55:54 pm »
Е, аз може и да греша :) Изчакай да видиш и другите какво ще ти кажат. Пък и да е отрицателен отговора, той не е завинаги. Аз съм на принципа че всичко е временно, всичко тече и се променя. Всичко, което ми се случва го приемам за опит, от който се уча да живея, уроци, които трябва да усвоявам и след като си ги науча минавам на следващо ниво.
Докато си сама използвай времето за нещо друго- поглези се, прави приятни неща, опознавай се... Застоят в която и да е сфера в живота ни е изчакване на съдбата да си изясним за себе си някои неща- какво точно искаме от живота, от себе си и от другите, да се успокоим, да си направим равносметка на изминалото ... и т.н. :)

« Отговор #229 -: Юли 21, 2011, 07:41:26 pm »
След Shreya, ако може да се набутам и аз с въпроса "Ще се залюбим ли скоро аз и някоя мома?" и (знам, че по принцип не може да се определи, ама...) евентуално "Колко ще си почакам до това щастливо събитие?".

Да си bump-на малко поста, че остана скрит на предната страница. (ако картата не се вижда в цитата, постната е на предната страница).

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #230 -: Юли 21, 2011, 08:32:16 pm »
 И аз да попитам, нова любов задава ли се на хоризонта ?
 Още не съм излязла от едно блато и вече питам за по-дълбоко  :57:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #231 -: Юли 21, 2011, 09:52:10 pm »
Не мога да разбера по твоята карта  к5 в лъв ли е или в дева. Ако е в лъв отговора е по-скоро Да...
Обаче аз ти гледах  и на и-дзин. Според това ти си мн. честолюбив човек.   Скоро ти се е случило някакво събитие, което те е нервирало. Забрави го. Миналото ти пречи. Предстои ти задгранично пътуване. И конкретно на въпроса ти - мисля, че желанието ти ще се изпълни, ако претенциите ти не са много големи и не искаш прекалено много. Снижи малко критериите. До края на годината мисля, че ще имаш интимно преживяване или запознанство.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #232 -: Юли 21, 2011, 11:59:24 pm »

Обаче аз ти гледах  и на и-дзин. Според това ти си мн. честолюбив човек.   Скоро ти се е случило някакво събитие, което те е нервирало. Забрави го. Миналото ти пречи. Предстои ти задгранично пътуване. И конкретно на въпроса ти - мисля, че желанието ти ще се изпълни, ако претенциите ти не са много големи и не искаш прекалено много. Снижи малко критериите. До края на годината мисля, че ще имаш интимно преживяване или запознанство.
:-\  искам и аз и-дзиииин

А Шопенхауер

« Отговор #233 -: Юли 22, 2011, 12:20:41 am »
Не мога да разбера по твоята карта  к5 в лъв ли е или в дева. Ако е в лъв отговора е по-скоро Да...

За съжаление аз от астроком-ските карти нищо не разбирам, дори не знам каква им е цветовата кодировка за квадратури, тригони и т.н. . Иначе това, което ми се е случило, стана преди вече повече от година, но в моите душевни измерения това се пада скоро... Аз вече съм в чужбина, та от тук идват съмненията ми, че ще си остана дълго време сам  :'(. За критерии... честно казано не знам дали имам такива изобщо, при мен нещата в повечето случаи се случват от пръв поглед. За и-дзин и аз си гледах скоро и таро си хвърлям "профилактично", обаче мамка му, сам на себе си не мога да гледам, нищо не виждам или не откривам отговорите, които търся, затова се надявам на доброжелателността на другите, че поне от тяхното мнение да придобия някаква бегла представа ще грее ли слънце и на моята улица или ще съм в постоянно затъмнение. Ще съм много благодарен ако и някой друг каже какво мисли по моя казус.

« Отговор #234 -: Юли 22, 2011, 01:40:49 am »
ако може  едно въпросче и от мен-предстои ли ни раздяла с ..../назовала съм го по име.ако има желаещи със свободно  време нека кажат мнението си. :rolleyes:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #235 -: Юли 22, 2011, 01:49:17 am »
:-\  искам и аз и-дзиииин
И аз искам, ама няма ;D

Какво е това "и-дзин"? За пръв път чувам :rolleyes:

« Отговор #236 -: Юли 22, 2011, 01:52:57 am »
Не се познаваме, но го наблюдавам от известно време и се чудя дали да се набутвам  ;D Като видях сходящия тригон на Луна/ Слънце и се замислих по-сериозно. Един Лъвски Мерк е забързал към 5-тия му дом :rolleyes: Марса е мутабелен, но в съвпад с Южен възел - не знам, но не ми изглежда да му шарат очичките :unsure:

Има ли шанс да се получи нещо м/у мен и Х?

Луната има сходящ тригон със Слънцето - шанс би трябвало да има (поне да се запознаете). Прочетох цялата дискусия по хорара. Луната (У10) в 6-ти има тригон със Слънце (У11) на МС - ако работите заедно или имате обща среда, интереси, се възползвай да се запознаете. Управителят ти Венера е изгорен от Слънцето - този аспект може би показва твоята неувереност по въпроса да излезеш, да се появиш пред него. Тригонът на Луна със Слънце може да индикира именно предстояща възможност да преодолееш съмненията си и да действаш. Луната е в смесена рецепция с твоя У3 Юпитер - действията ти, което е добро положение. Успех! :wub:

*

abroad

• 2187
« Отговор #237 -: Юли 22, 2011, 01:57:11 am »

Какво е това "и-дзин"? За пръв път чувам :rolleyes:

нищо, важното е да искаш ;D

« Отговор #238 -: Юли 22, 2011, 01:58:23 am »
Аз само в тази тема не съм питала  ;D
Въпросът е "ще имам ли скоро сериозна връзка?". Дали е точно зададен?
Виждам опозицията на Меркурий с У7, положението му в 12 дом... ама да кажете и вие...  :-\
Че по прогресии имам данни, но дали?

У1 Меркурий в Лъв, У7 (връзката) - Юпитер в Телец. Няма връзка между двете планети. Луната в Овен ще аспектира положително Меркурий и Марс (У3 - запознанствата), но няма де пренесе светлина между У1 и У7. Някакво запознанство със сексуално привличане се очертава според мен, но Марс в Близнаци е напостоянен, не го свърта на едно място. Не виждам засега сериозна връзка, нито сериозно хлътване (Луна в опозиция с У5 Сатурн). Ти и не търсиш активно - управителят ти се крие в 12-тия си дом и няма сходящи аспекти. Идва от секстил с Марс (У3) - може би вече си направила познаството и питаш именно за него (Луната е в знака на Марс). Успех! :wub:

*

abroad

• 2187
« Отговор #239 -: Юли 22, 2011, 02:01:40 am »
ако може  едно въпросче и от мен-предстои ли ни раздяла с ..../назовала съм го по име.ако има желаещи със свободно  време нека кажат мнението си. :rolleyes:

интересна карта :blink:
Не, поне засега.
Скоро сте се раделили, заради скарване ли? Той далеч ли е от теб?
Ти ли си конролиращата ;D