Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043417 Прегледи
Re:Хорар за любов
« Отговор #240 -: Юли 22, 2011, 02:04:13 am »
ако може  едно въпросче и от мен-предстои ли ни раздяла с ..../назовала съм го по име.ако има желаещи със свободно  време нека кажат мнението си. :rolleyes:

интересна карта :blink:
Не, поне засега.
Скоро сте се раделили, заради скарване ли? Той далеч ли е от теб?
Ти ли си конролиращата ;D
все още сме заедно но според мен нещата натам вървят ;D ама и за контрола е много вярно ;D :rolleyes:

« Отговор #241 -: Юли 22, 2011, 02:10:50 am »
След Shreya, ако може да се набутам и аз с въпроса "Ще се залюбим ли скоро аз и някоя мома?" и (знам, че по принцип не може да се определи, ама...) евентуално "Колко ще си почакам до това щастливо събитие?".

Да си bump-на малко поста, че остана скрит на предната страница. (ако картата не се вижда в цитата, постната е на предната страница).

Венера (У1) и Марс (У7 - потенциалният партньор) не се виждат. Луната обаче ще пренесе светлина между тях. Луната ще направи секстил с Марс, Луната е в знака на Марс и така в знака на заточението на Венера. Следващият аспект на Луната е квадрат с Венера, т.е. има непрекъснат пренос на светлина между Венера и Марс. Ще се запознаеш с някоя дама, но не съм сигурна, че ще излезе щастлива връзка от това заради квадрата на Луната с Венера. Дано греша за второто. Успех!
« Последна редакция: Юли 23, 2011, 05:19:13 am от Mirabella »

« Отговор #242 -: Юли 22, 2011, 02:20:48 am »
Госпожица, мисля, че краят на връзката е в твои ръце - Марс управлява едновременно твоят 3-ти дом (инициативите ти) и 10-ти дом (края на връзката). Луната (вторият ти управител и управител на въпроса) е в твоя 3-ти дом и в знака на Марс и отива на секстил с него. На теб е оставено да решиш, а това не ти е никак приятно (Луната е в знака на падение на твоя първи управител Сатурн). Имате си остри караници, никой не иска да отстъпи, той не приема мнението ти - Сатурн и Луна (също и негов управител) излизат от опозиция по оста 3-9 дом. Луната ще направи квардат с Венера - краят на връзката от негова гледна точка. Мисля, че той не е много навит да сложите край на отношенията си.

« Отговор #243 -: Юли 22, 2011, 02:26:42 am »
И аз да попитам, нова любов задава ли се на хоризонта ?
 Още не съм излязла от едно блато и вече питам за по-дълбоко  :57:

Луната ще пренесе светлина между Марс (теб) и връзката, потенциалния партньор (Венера). Венера е изгорена от Слънцето и ще бъде квадратирата от Луната, докато Марс ще бъде аспектиран от Луната със секстил. За теб запознанството ви ще бъде леко и приятно, докато другият може да преживява труден период. Това че Венера е изгорена може да означава, че той не те вижда или не те е виждал, забелязвал до момента, в който ще прогледне. Преди това обаче трябва да се отърсиш от страховете си и несигурността - Луна в опозиция със Сатурн в 12-тия ти дом. Успех! :wub:

« Отговор #244 -: Юли 22, 2011, 02:33:45 am »
Госпожица, мисля, че краят на връзката е в твои ръце - Марс управлява едновременно твоят 3-ти дом (инициативите ти) и 10-ти дом (края на връзката). Луната (вторият ти управител и управител на въпроса) е в твоя 3-ти дом и в знака на Марс и отива на секстил с него. На теб е оставено да решиш, а това не ти е никак приятно (Луната е в знака на падение на твоя първи управител Сатурн). Имате си остри караници, никой не иска да отстъпи, той не приема мнението ти - Сатурн и Луна (също и негов управител) излизат от опозиция по оста 3-9 дом. Луната ще направи квардат с Венера - краят на връзката от негова гледна точка. Мисля, че той не е много навит да сложите край на отношенията си.
благодаря много мирабела :wub: аз искам да се разделим ама той не иска и да чуе затова.нито зачита мнението ми нито иска раздяла-е..ти пиявицата ;D :P

« Отговор #245 -: Юли 22, 2011, 02:56:49 am »
Венера (У1) и Марс (У7 - потенциалният партньор) не се виждат.

Баси, знаех си, ще взема да си прегриза вените накрая, писна ми само да се надявам.  :'(
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #246 -: Юли 22, 2011, 03:14:13 am »
Аз само в тази тема не съм питала  ;D
Въпросът е "ще имам ли скоро сериозна връзка?". Дали е точно зададен?
Виждам опозицията на Меркурий с У7, положението му в 12 дом... ама да кажете и вие...  :-\
Че по прогресии имам данни, но дали?

У1 Меркурий в Лъв, У7 (връзката) - Юпитер в Телец. Няма връзка между двете планети. Луната в Овен ще аспектира положително Меркурий и Марс (У3 - запознанствата), но няма де пренесе светлина между У1 и У7. Някакво запознанство със сексуално привличане се очертава според мен, но Марс в Близнаци е напостоянен, не го свърта на едно място. Не виждам засега сериозна връзка, нито сериозно хлътване (Луна в опозиция с У5 Сатурн). Ти и не търсиш активно - управителят ти се крие в 12-тия си дом и няма сходящи аспекти. Идва от секстил с Марс (У3) - може би вече си направила познаството и питаш именно за него (Луната е в знака на Марс). Успех! :wub:

ох, ще си прегризя вените и аз  ;D едни се чудят как да се отърват от връзка, други се чудим къде е връзката...  :57: направо нямам думи. Ми да ми излиза пр. Луна от 8 дом, че и сатурна от 12, та да живне нещо....  :91:

Пък и и-дзин ще намерим. И да няма, ще искаме, както отбеляза  abroad ааааа, няма дамо на другите да им фърлят боб, я  :33:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

holanda

« Отговор #247 -: Юли 22, 2011, 03:48:23 am »
ще взема да си прегриза вените накрая, писна ми само да се надявам.  :'(

не яж вени,спортувай   ;D

« Отговор #248 -: Юли 22, 2011, 03:49:51 am »

Баси, знаех си, ще взема да си прегриза вените накрая, писна ми само да се надявам.  :'(

Ти сериозно ли? Или се шегуваш? Стига, това е само някакъв хорар. Първо, аз може да го тълкувам грешно. Втора, хорарната астрология не е безгрешна. И трето - nothing is written in stone. Всеки сам е господар на живота си. Ще стане така както ти го направиш, а не каквото казва някакъв си хорар. Я горе главата! А и винаги можеш да зададеш въпроса си отново след известно време. ;)

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #249 -: Юли 22, 2011, 03:53:12 am »
 Mirabella, благодаря ти  :58:
 Аз от собствен опит пък ще споделя, че нещата ни връхлитат точно когато най-малко очакваме. Така че ...
 Наслаждавайте се на всичко около вас сега, пък после - каквото дойде  :72:

Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

« Отговор #250 -: Юли 22, 2011, 04:55:09 am »

Ти сериозно ли? Или се шегуваш? Стига, това е само някакъв хорар. Първо, аз може да го тълкувам грешно. Втора, хорарната астрология не е безгрешна. И трето - nothing is written in stone. Всеки сам е господар на живота си. Ще стане така както ти го направиш, а не каквото казва някакъв си хорар. Я горе главата! А и винаги можеш да зададеш въпроса си отново след известно време. ;)

То, че нищо не е написано на камък е тъй, ама ако сам човек си усеща нещата накъде вървят, става зле. Значи точно това с квадратите ме притесняваше, другото, че шибания сатурн ми кисне от миналата година в 1-ви дом и ще трябва да го трая чак до догодина. То всичко друго ми е преебано, барем в любовта се надявах да провърви малко, че да не си мразя живота толкоз, ама... _)_ . Как да не иска човек да си пререже не, ами направо изгризе вените?

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #251 -: Юли 22, 2011, 05:03:19 am »
Tornquist, ти да нямаш нещо Рачешко в натала, така ми звучиш,
че те е стигнала кризата на Кардиналните    ;)

Ако отговора е " да" вземи да изчетеш темата за " кризата на
кардиналните знаци "   :mellow:
Естествени минерали и амулети

« Отговор #252 -: Юли 22, 2011, 05:21:15 am »

Какво рачешко да имам? Слънце в телец, асц - везни. Нищо с щипки :D.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #253 -: Юли 22, 2011, 05:27:33 am »

Какво рачешко да имам? Слънце в телец, асц - везни. Нищо с щипки :D.

ееее, само от един транзитен Сатурн бива ли да рИвеш толкова , ама
си много Венерин тип та го приемаш доста  тежко - къде ти е Луната

« Отговор #254 -: Юли 22, 2011, 05:29:00 am »
4-ти дом, водолей.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #255 -: Юли 22, 2011, 05:33:50 am »
4-ти дом, водолей.
Еххх...дай и свобода на тази Водолейска Луна и си намери някоя
местна дама да и ходиш на гости  понякога , а не да задълбаваш навътре ;D

« Отговор #256 -: Юли 22, 2011, 05:39:58 am »
4-ти дом, водолей.
Еххх...дай и свобода на тази Водолейска Луна и си намери някоя
местна дама да и ходиш на гости  понякога , а не да задълбаваш навътре ;D

Де тоз късмет да си намеря местна дама, ама никъде не съм я изгубил, че да я намеря. :/

« Отговор #257 -: Юли 22, 2011, 04:08:35 pm »
Цитат
ама
си много Венерин тип та го приемаш доста  тежко
Май венерата е в Овен като чета. Ако нещата не станат на момента - гриз някоя вена  ;D Аз какво да кажа с толкова дълго затишие - трябваше отдавна да съм си видяла сметката :haha:

Почти позна - в критичен градус е между риби и овен, ама не е баш в овен. :)
Иначе то е въпрос на душевност и ценностна система дали липсата на любови е от огромно значение за някого. Може би не отдаваш толкова голямо значение на нещата, колкото аз например (за което донякъде ти завиждам).
« Последна редакция: Юли 23, 2011, 05:45:11 am от Tornquist »

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #258 -: Юли 22, 2011, 11:41:46 pm »
Цитат
Може би не отдаваш толкова голямо значение на нещата, колкото аз например (за което донякъде ти завиждам).
Mного ми е забавно като някой ми завижда, особено като не знае на какво завижда ;) Венерин тип съм и аз, но Венера е в Козирог - можеш сам да си направиш извода, надявам се.
« Последна редакция: Юли 26, 2011, 12:28:37 am от Shreya »

« Отговор #259 -: Юли 23, 2011, 02:17:56 am »
Може ли и аз, какво ще стане със сегашната ми любов? Ако не е правилната карта, ще ви помоля да ми кажете как да я направя. Благодаря предварително  :blink: