Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041132 Прегледи
Re:Хорар за любов
« Отговор #260 -: Юли 23, 2011, 02:50:01 am »
А тази е обща, но не знам в колко часа е роден съпруга ми. :-[

« Отговор #261 -: Юли 23, 2011, 05:44:29 am »
Все още ли ми завиждаш? :mellow:

Когато написах "завиждам", сложих и едно "донякъде", като с това визирах възможността ти да се справяш по-добре от мен в това. Обикновено, когато споделя нещо и някои ми каже "Аз какво да кажа, когато...", за мен означава 2 неща - първото, че неговия случай е евентуално по-тежък и второ - научил се е да се справя по-добре от мен в тази ситуация. Не искам да възприемаш написаното от мен, като старт на онзи тип дискусия, в която група пенсионери се впускат в словесен спаринг за това на кой от тях болестите са повече и по-лоши.
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

« Отговор #262 -: Юли 23, 2011, 03:24:51 pm »
Ейййй, как така никой не ми забелязва въпроса, защо така ме игнорирате бе хора ?  :-\

« Отговор #263 -: Юли 23, 2011, 03:26:28 pm »
Защото си сложила натална карта и синастрия, а това е тема за хорарни въпроси.
Надинка, за да зададеш хорарен въпрос, ти трябва:
1. Въпросът, формулиран максимално ясно и просто
2. Дата, час и място на задаването му.

« Отговор #264 -: Юли 23, 2011, 03:35:47 pm »
Ок ето въпроса ми.

Предстои ли ми раздяла?

гр. Сливен 09.33 h. 23.07.2011 г.

« Отговор #265 -: Юли 23, 2011, 03:52:50 pm »
Ето хорарната карта на въпроса ти. Според мен отговорът е "не". Изглежда ми, че в момента на съпруга ти му е оставено да реши, а той преувеличава нещата. Луната идва от квадрат със Слънцето във фиксирани знаци - постоянни кавги между вас напоследък. Слънцето е на трон - той е този, който иска да има последната дума, докато Луната (ти) си в знак на Венера - търсиш помирение. Луната ще съвпадне с Юпитер - мисля, че ще се сдобрите. Извинявай, ако греша. Аз не съм професионален астролог, пиша във форума само за удоволствие. Успех!

За такива сериозни въпроси колегите биха казали, че е по-добре да се погледне и наталната карта. Видях, че си я сложила. Аз ще добавя наталната ти карта, построена в астро.ком с прогресии, транзити и дирекции. Ако искаш сложи наталната си карта в по-подходяща тема.
« Последна редакция: Юли 23, 2011, 03:58:23 pm от Mirabella »

« Отговор #266 -: Юли 23, 2011, 04:47:41 pm »
По хорара - на мен нещата не ми изглеждат обнадеждаващи - нито в близка, нито в по-далечна перспектива /като гледам натала/.

Луната ще напарви съвпад с управителя на портньора ти, защото ти не си казала той какъв ти е. До 2 месеца ще има развръзка по този въпрос. На Луната й предстои квадрат с Меркурий, което би благоприятствало едно развитие на въпроса в посока на това да не се разделите, но пък на Меркурий, който е твоят сигнификатор, му предстои да обърне посоката и това може да означава, че самата ти след известно време ще имаш друга позиция по въпроса.
Значи по хорара - по-скоро ще се разделите, но след около 2 месеца, по инициатива на партньора. Дано да греша. Тази раздяла може да не е трайна.

По наталната карта. Транзитен САтурн се е запътил към куспидата на 4ти дом, което ще стане до 2 месеца. До декември 2012 ще остане във Везни и няма да ти даде спокойствие относно домашните дела. По-лошото е, когато престане да се навърта около К4 ще отиде в съвпад на Уран, който е управител на 7ми - партньорствата. Това ще стане до 3-4 години  /не могада проверя транзитите в момента/ Това не е период белязан от спокойствие.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

• 2187
« Отговор #267 -: Юли 23, 2011, 05:44:10 pm »
Надя, той ли провокира евентуалната раздяла или?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #268 -: Юли 23, 2011, 05:45:45 pm »
Моля, да ми кажете нещо по този хорар. Въпросът е зададен във Варна и е" Ще имаме ли връзка с Х.?

« Отговор #269 -: Юли 23, 2011, 06:03:39 pm »
Надя, той ли провокира евентуалната раздяла или?

И двамата правим нещата непоносими, аз ако спра започва той и обратното. Започнах да се интересувам за тези неща, след като разбрах, че Козирог е в Сатурнова криза и реших, че това е причината. Лошото е че се натъкнах и на други неща.

« Отговор #270 -: Юли 23, 2011, 06:05:56 pm »
Ето хорарната карта на въпроса ти. Според мен отговорът е "не". Изглежда ми, че в момента на съпруга ти му е оставено да реши, а той преувеличава нещата. Луната идва от квадрат със Слънцето във фиксирани знаци - постоянни кавги между вас напоследък. Слънцето е на трон - той е този, който иска да има последната дума, докато Луната (ти) си в знак на Венера - търсиш помирение. Луната ще съвпадне с Юпитер - мисля, че ще се сдобрите. Извинявай, ако греша. Аз не съм професионален астролог, пиша във форума само за удоволствие. Успех!

За такива сериозни въпроси колегите биха казали, че е по-добре да се погледне и наталната карта. Видях, че си я сложила. Аз ще добавя наталната ти карта, построена в астро.ком с прогресии, транзити и дирекции. Ако искаш сложи наталната си карта в по-подходяща тема.

Благодаря много, наистина аз съм тази, която търси помирението. По трезво мисля от двама ни, еднаква зодия сме, но аз съм по-остъпчива.

« Отговор #271 -: Юли 23, 2011, 06:10:48 pm »
Права си, Аурора, за натала на Надя. Аз дори не го погледнах добре. Излязох от тук набързо.

Надя има мажорно неаспектиран Марс на АС и кардинален Т-квадрат. Възможно е тя да действа прибързано и да е инициатор на раздялата. Прогресивна Луна съвсем наскоро (предя няколко месеца) е сменила знака и навлиза в 12-ти дом на изолацията. Проблемите изглеждат да са заваляли изведнъж. Истината е, че са се трупали с времето. На Луната й предстоят дисхармонични аспекти точно с планетите в кардиналния Т-квадрат. Прогресивно Слънцеи прог. АС ще сменят знаците си след около година, така че е възможно да има промяна в личния живот. Прог. Слънце е в опозиция с натален Сатурн, а в прогресиите тази опозиция е по оста 1-7 на взаимоотношенията. При това на прог. Слънце му предстои и съвпад с транзитен Нептун. Ситуацията не е приятна. Нептун може да омекоти малко положението, но също така са възможни самозаблуди, отчаяние, нежелание за борба, примирение. Но не е така, че няма лъч светлина. Прог. Луна ще направи тригон с натален У7 Уран, което може да е един добър шанс за запазване на брака или създаване на нови приятни познанства. По прогресии Лунаще направи тригон с прог. Венера в 7-ми дом - друга възможност за достигане на примирие с брачния партньор при наличие на желание. Дир. Юпитер преминава през АС, а транзитен - през 10-ти дом - добра възможност за успехи в кариерата, разширавяне на мирогледа.

Надя, извинявай, че в 3-то лице говорих за теб в този пост. Започнах го като разговор с Аурора, а сега късно да го променям, защото го постнах вече.
« Последна редакция: Юли 23, 2011, 06:14:57 pm от Mirabella »

« Отговор #272 -: Юли 23, 2011, 06:12:22 pm »
Моля, да ми кажете нещо по този хорар. Въпросът е зададен във Варна и е" Ще имаме ли връзка с Х.?

Сатуран е в 7ми и астрологът би трябвало да си изказва пестеливо, но колкото и да гледам не намирам картата много обещаваща.

АС в ранен градус - скорошно запознанство? Сигнификаторите на двамата /ти в случая Луна/ са в апликиращ квадрат. Сигнификаторите на 5тите и 8мите домове също не са в позиция на положително развитие.

За сега отговора е не.

« Отговор #273 -: Юли 23, 2011, 06:12:49 pm »
По хорара - на мен нещата не ми изглеждат обнадеждаващи - нито в близка, нито в по-далечна перспектива /като гледам натала/.

Луната ще напарви съвпад с управителя на портньора ти, защото ти не си казала той какъв ти е. До 2 месеца ще има развръзка по този въпрос. На Луната й предстои квадрат с Меркурий, което би благоприятствало едно развитие на въпроса в посока на това да не се разделите, но пък на Меркурий, който е твоят сигнификатор, му предстои да обърне посоката и това може да означава, че самата ти след известно време ще имаш друга позиция по въпроса.
Значи по хорара - по-скоро ще се разделите, но след около 2 месеца, по инициатива на партньора. Дано да греша. Тази раздяла може да не е трайна.

Благодаря и на вас, въпреки че, прогнозата ви ме плаши. Все пак два месеца не е много време и ще кажа дали е станало така или нещо подобно. Става въпрос за съпруга ми. От юни месец сме в постоянна кавга. Без никаква особена причина.
По наталната карта. Транзитен САтурн се е запътил към куспидата на 4ти дом, което ще стане до 2 месеца. До декември 2012 ще остане във Везни и няма да ти даде спокойствие относно домашните дела. По-лошото е, когато престане да се навърта около К4 ще отиде в съвпад на Уран, който е управител на 7ми - партньорствата. Това ще стане до 3-4 години  /не могада проверя транзитите в момента/ Това не е период белязан от спокойствие.

« Отговор #274 -: Юли 23, 2011, 06:17:12 pm »

Благодаря и на вас, въпреки че, прогнозата ви ме плаши. Все пак два месеца не е много време и ще кажа дали е станало така или нещо подобно. Става въпрос за съпруга ми. От юни месец сме в постоянна кавга. Без никаква особена причина

« Отговор #275 -: Юли 23, 2011, 06:21:23 pm »
Мия, Луната пренася светлина между управителе ви - към твоя със секстил, но към неговия - с квадрат. Неговият управител Венера е изгорена от Слънцето - не съм сигурна, че той е готов да действа, има някакви проблеми в момента. С Уран в съвпад с АС ситуацията може да се промени неочаквано. Засега не виждам промяна в отношенията ви, но с този Уран може да се случи нещо внезапно, но не знам колко трайно би било (Уран не се слави с трайност). Луната е в Овен, в 1-ви дом - само не избързвай много, не го притискай. Той има Сатурн в 1-вия си дом и може да обича нещата да се развиват бавно или да има пречки пред него в момента да започне връзка.

« Отговор #276 -: Юли 23, 2011, 06:22:23 pm »
Права си, Аурора, за натала на Надя. Аз дори не го погледнах добре. Излязох от тук набързо.

Надя има мажорно неаспектиран Марс на АС и кардинален Т-квадрат. Възможно е тя да действа прибързано и да е инициатор на раздялата. Прогресивна Луна съвсем наскоро (предя няколко месеца) е сменила знака и навлиза в 12-ти дом на изолацията. Проблемите изглеждат да са заваляли изведнъж. Истината е, че са се трупали с времето. На Луната й предстоят дисхармонични аспекти точно с планетите в кардиналния Т-квадрат. Прогресивно Слънцеи прог. АС ще сменят знаците си след около година, така че е възможно да има промяна в личния живот. Прог. Слънце е в опозиция с натален Сатурн, а в прогресиите тази опозиция е по оста 1-7 на взаимоотношенията. При това на прог. Слънце му предстои и съвпад с транзитен Нептун. Ситуацията не е приятна. Нептун може да омекоти малко положението, но също така са възможни самозаблуди, отчаяние, нежелание за борба, примирение. Но не е така, че няма лъч светлина. Прог. Луна ще направи тригон с натален У7 Уран, което може да е един добър шанс за запазване на брака или създаване на нови приятни познанства. По прогресии Лунаще направи тригон с прог. Венера в 7-ми дом - друга възможност за достигане на примирие с брачния партньор при наличие на желание. Дир. Юпитер преминава през АС, а транзитен - през 10-ти дом - добра възможност за успехи в кариерата, разширавяне на мирогледа.

Надя, извинявай, че в 3-то лице говорих за теб в този пост. Започнах го като разговор с Аурора, а сега късно да го променям, защото го постнах вече.

Няма нищо, разбирам много добре. За много неща сте абсолютно права. От началото на юни месец с нас стана нещо неразбираемо. От 15 г. сме заедно имаме две деца и подобно нещо не ни се е случвало. Не се разбираме, не се чуваме и виждаме. Той остана без работа, не излиза от нас, гледа в точка и не се радва на нищо. Знам, че няма друга причина и започнах да се вглеждам в други неща. Не ми се иска да се разделяме. Това е. Благодаря ви много. Все пак ще проявя повече търпение, като знам, че си има причини независещи от нас.

*

abroad

• 2187
« Отговор #277 -: Юли 23, 2011, 06:26:24 pm »
И двамата правим нещата непоносими, аз ако спра започва той и обратното. Започнах да се интересувам за тези неща, след като разбрах, че Козирог е в Сатурнова криза и реших, че това е причината. Лошото е че се натъкнах и на други неща.

значи трябва да си прочела, че и овен, рак и везни също са в такава
можем да добавим и Плутон и Уран...
то в нета много е изписано и как 2012 света свършва да съществува

всъщност казваш, че безметежно и без никакви кавги сте си живели дълги години и сега (от няма 2 месеца) скарванията са причина за мислите за раздяла/развод?

« Отговор #278 -: Юли 23, 2011, 06:26:40 pm »
От юни месец сме в постоянна кавга. Без никаква особена причина

Мммда, откакто Сатурн е тръгнал директен. В неговия първи дом е, допълнително Плутон го притиска. Може да се чувства ограничен. Доколкото виждам Луната му е в последните градуси на Риби. До преди 3-4 месеца е била под влиянието на транзитен Уран. Не искам да ти пускам мухи и е ТВЪРДЕ ВЪЗМОЖНО ДА ПРАВЯ ГРЕШНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, но може и да е имал забежка и тя да е приключила и от това да е изнервен. Повтарям - предположение.

« Отговор #279 -: Юли 23, 2011, 06:49:47 pm »
От юни месец сме в постоянна кавга. Без никаква особена причина

Мммда, откакто Сатурн е тръгнал директен. В неговия първи дом е, допълнително Плутон го притиска. Може да се чувства ограничен. Доколкото виждам Луната му е в последните градуси на Риби. До преди 3-4 месеца е била под влиянието на транзитен Уран. Не искам да ти пускам мухи и е ТВЪРДЕ ВЪЗМОЖНО ДА ПРАВЯ ГРЕШНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, но може и да е имал забежка и тя да е приключила и от това да е изнервен. Повтарям - предположение.

Не не е имал забежки, сигурна съм за това. Работим и живеем постоянно заедно. Просто остана вкъщи без работа, вглъби се в себе си и му се случиха поредици от несгоди /финансови/.