Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043381 Прегледи
Re:Хорар за любов
« Отговор #320 -: Юли 26, 2011, 07:18:23 am »
Ами аз писах вече и чакам :D. В тамошната тема за хорари. Аналог на тази тук не видях, дори и с търсачката.
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #321 -: Юли 26, 2011, 07:45:35 am »
Ами аз писах вече и чакам :D. В тамошната тема за хорари. Аналог на тази тук не видях, дори и с търсачката.

Тогава отвори ти темата.... ;D ;)...Тази в този форум е моя...,нека в моя форум бъде твоя.... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #322 -: Юли 26, 2011, 02:33:13 pm »
Всъщност - А е той, Б е тя :D. Значи това с очилата, да го разбирам за момата? По-пасва при наличие на "друга".

А, чудесно, ами значи постът ми няма нужда от промяна - А. си е Меркурий, Б. си е Юпитер :blink:.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

dobro

• 35
« Отговор #323 -: Юли 26, 2011, 03:11:58 pm »
Здравейте ,
Ще  съм  безкрайно  благодарна  на  всички,  които  могат  да  погледнат и кажат  по  дума ...
Има  надежда / бъдеще  връзката  ми  с  Д.? :-\

« Отговор #324 -: Юли 28, 2011, 08:01:19 pm »
Добър деееен ,
може  ли  и аз  да ...,  че  малко  съм  притеснена  за  един  мой  колега и  приятел. Та ...  работим  вече 4-5 години  заедно , но  това  момче нещо  не  му  върви  с  любовите.  И по  същество  на  23.08.  се  запознава  с  някакво  момиче  и  от  тогава  е  неознаваем, непоносим ,  влюбен,  ту  доволен , ту нещастен .... или  незнам  какво -  а  и  не  казва  Искам  да  попитам  дали  ще  излезе  нещо  с  новото  му  запознансво ?  Има  ли  шанс  да  прерасне в  любов,  харесванката  им. :blink:
Така  като  гледам  картата  съм  малко  скептично  настроена  ,  но  аз  съм  новак по  темата  и  затова   търся  помощ  от  специалисти

Благодарности :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #325 -: Юли 28, 2011, 08:20:00 pm »
Споменаваш, че ти е и колега, и приятел. Бихме могли да го разгледаме и по 11ти, и по 6ти дом, но съм склонна да го отнеса към 11ти, тъй като въпросът не е от служебен характер, а си загрижена за квезита приятелски.
Боя се, че първоначалният му ентусиазъм бързо може да отмине или както е започнало всичко, така и да свърши бързо.
Но пръв поглед Луната е силна по знак, но останалите фактори не дават потвърждение.
АС се намира в последния градус на знака, както и двата сигнификатора - Меркурий (на твоя приятел/11 дом) и Венера, която е естествен сигнификатор на любовните въпроси. Луната, докато се намира в знака Рак, няма да успее да направи съвпад с Венера, тъй като последната сменя знак. Освен това Луната е на път да "изчезне" - в момента на задаване на въпроса тя пребивава в балсамична фаза. АС попада във виа комбуста.
Секстилът на Луната с Юпитер изглежда обнадеждаващ, но последният аспект е квадрат със Сатурн.  :lol:
Непосредствено след задаване на въпроса Луната ще направи опозиция с Плутон - това може би показва, че към настоящия момент квезитът е ангажиран дълбоко с въпроса, много интензивно го изживява, изцяло е завладян от него. Но квадратът със Сатурн, който предстои накрая, може да промени нагласата, ако има промяна в обстоятелствата.
Дано все пак има късмет, но някак не виждам достатъчно потвърждения за това в картата.

« Последна редакция: Юли 28, 2011, 08:27:17 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #326 -: Юли 28, 2011, 08:45:30 pm »
Споменаваш, че ти е и колега, и приятел. Бихме могли да го разгледаме и по 11ти, и по 6ти дом, но съм склонна да го отнеса към 11ти, тъй като въпросът не е от служебен характер, а си загрижена за квезита приятелски.
Боя се, че първоначалният му ентусиазъм бързо може да отмине или както е започнало всичко, така и да свърши бързо.
Но пръв поглед Луната е силна по знак, но останалите фактори не дават потвърждение.
АС се намира в последния градус на знака, както и двата сигнификатора - Меркурий (на твоя приятел/11 дом) и Венера, която е естествен сигнификатор на любовните въпроси. Луната, докато се намира в знака Рак, няма да успее да направи съвпад с Венера, тъй като последната сменя знак. Освен това Луната е на път да "изчезне" - в момента на задаване на въпроса тя пребивава в балсамична фаза. АС попада във виа комбуста.
Секстилът на Луната с Юпитер изглежда обнадеждаващ, но последният аспект е квадрат със Сатурн.  :lol:
Непосредствено след задаване на въпроса Луната ще направи опозиция с Плутон - това може би показва, че към настоящия момент квезитът е ангажиран дълбоко с въпроса, много интензивно го изживява, изцяло е завладян от него. Но квадратът със Сатурн, който предстои накрая, може да промени нагласата, ако има промяна в обстоятелствата.
Дано все пак има късмет, но някак не виждам достатъчно потвърждения за това в картата.

Ами  навярно  си  много  права -  нищо  няма  да  се  получи.  Само  секстилът на Луната с Юпитер няма  да  помогне след  като  направих  картата с  този  АС  на  29 градуса , и  рарбрах ,  че  вече  е  взел  решение.  Видях  с  него  и  каза ,  че  още  мисли  какво  да  предприеме  с  момичето ,  но  не виждал  смисъл  и  ... стана  ясно - Жалко  - Дано  скоро  да  му  се  получи

Благодаря  ти .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #327 -: Юли 28, 2011, 08:49:38 pm »
Видях  с  него  и  каза ,  че  още  мисли  какво  да  предприеме  с  момичето ,  но  не виждал  смисъл...

Първият сходящ аспект на Луната в хорара е опозиция с Плутон, да не би той да е подействал?
Някои астролози не вземат под внимание транссатурновите планети или ги отчитат като спомагателен фактор, не с основно значение. Независимо от всичко последният аспект, който ще направи Луната, е квадрат със Сатурн.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #328 -: Юли 28, 2011, 11:25:17 pm »
Видях  с  него  и  каза ,  че  още  мисли  какво  да  предприеме  с  момичето ,  но  не виждал  смисъл...

Първият сходящ аспект на Луната в хорара е опозиция с Плутон, да не би той да е подействал?
Някои астролози не вземат под внимание транссатурновите планети или ги отчитат като спомагателен фактор, не с основно значение. Независимо от всичко последният аспект, който ще направи Луната, е квадрат със Сатурн.  :-\

ООО  това  нямаше  да  се  сетя  никога, аз  и  се  га  се  сетих  като  те  прочетох , че  съм  срещала  такива  идеи ,  но  не  съм  обръщала  внимание -  аз  все  пак  съм  и  новобранец , де ... :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #329 -: Юли 29, 2011, 01:29:13 am »
Добър деееен ,
може  ли  и аз  да ...,  че  малко  съм  притеснена  за  един  мой  колега и  приятел. Та ...  работим  вече 4-5 години  заедно , но  това  момче нещо  не  му  върви  с  любовите.  И по  същество  на  23.08.  се  запознава  с  някакво  момиче  и  от  тогава  е  неознаваем,

Кой август? миналата година?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

dobro

• 35
« Отговор #330 -: Юли 29, 2011, 03:01:26 am »
Добър деееен ,
може  ли  и аз  да ...,  че  малко  съм  притеснена  за  един  мой  колега и  приятел. Та ...  работим  вече 4-5 години  заедно , но  това  момче нещо  не  му  върви  с  любовите.  И по  същество  на  23.08.  се  запознава  с  някакво  момиче  и  от  тогава  е  неознаваем,

Тази година

« Отговор #331 -: Юли 29, 2011, 03:14:59 am »
Добър деееен ,
може  ли  и аз  да ...,  че  малко  съм  притеснена  за  един  мой  колега и  приятел. Та ...  работим  вече 4-5 години  заедно , но  това  момче нещо  не  му  върви  с  любовите.  И по  същество  на 23.08. се  запознава  с  някакво  момиче  и  от  тогава  е  неознаваем,

Тази година

Ама нали все още сме юли тази година?!  :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #332 -: Юли 29, 2011, 03:16:19 am »
Значи трябва да е било на 23 юли.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #333 -: Юли 29, 2011, 03:33:39 am »
Че това беше миналия уикенд. Да се влюби и промени до неузнаваемост за 5 дни? По-скоро 23-ти юни да е било.

Меркурий (той) и Юпитер (тя) няма да завършат аспект нито в тези си знаци, нито в следващия за Меркурий преди да тръгне ретроградно след няколко дни. Няма пренос на светлина между тях. А и с този късен АС въпросът сякаш е предрешен, с известен отговор. Съжалявам да го кажа, но хорарът не дава положителен отговор. Дано реалността е друга.
« Последна редакция: Юли 29, 2011, 03:39:39 am от Mirabella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #334 -: Юли 29, 2011, 04:15:40 am »
Че това беше миналия уикенд. Да се влюби и промени до неузнаваемост за 5 дни? По-скоро 23-ти юни да е било.

Меркурий (той) и Юпитер (тя) няма да завършат аспект нито в тези си знаци, нито в следващия за Меркурий преди да тръгне ретроградно след няколко дни. Няма пренос на светлина между тях. А и с този късен АС въпросът сякаш е предрешен, с известен отговор. Съжалявам да го кажа, но хорарът не дава положителен отговор. Дано реалността е друга.

За мен - също няма да има развитие в желаната посока.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #335 -: Юли 29, 2011, 05:15:30 am »

Съжалявам, 23.07./техническа гешка/ ... наистина, до НЕОЗНАВАЕМОСТ за 3 дни даже.Невероятно но факт!!! От 4години го познавам, приятели сме... Гласа му се промени! Разбира те ли? ... :unsure:

Та да си дойдем на думата... Благодаря ви много на всички-живи и здрави да сте  :blink:

« Отговор #336 -: Август 02, 2011, 05:09:12 pm »
Здравейте! Аз съм нова във форума и ми е много интересно да чета вашите коментари по всички въпроси, но най-вече за хорарната астрология. Опитах се сама да се справя с една хорарна карта за любов, но нещо не ми се получават нещата. Бихте ли ми помогнали? Ще съм ви много благодарна!  :blink: :blink: :blink:
Въпросът ми е: Ще имам ли връзка с ... ( назован по име )

А това е хорарната карта:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #337 -: Август 02, 2011, 07:34:31 pm »

Струва ми се, че по-скоро няма да е това, на което се надяваш, тоест едва ли, освен, ако не се случи във вариант "кратка забежка". Поне не живей с особени надежди, пък времето ще покаже. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #338 -: Август 02, 2011, 09:26:44 pm »

МОже да имаш някакви индикации от негова страна за интерес, но той ще се дръпне. Нещата ще останат такива, каквито са в момента. Луната е без курс в тази карта.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #339 -: Август 03, 2011, 03:45:40 am »
Много ви благодаря за отговорите!  :blink: :blink: :blink: