Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1044007 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #400 -: Август 31, 2011, 12:07:47 am »
Стела,благодаря за включването.Но разглеждаме в момента хорарите с чисто практическа цел ,т.е дали "действат" ,ако ви представлява интерес искам да видите един хорар,който съм пуснала преди 3 месеца,във връзка със същия човек и да разберем дали това ,което показва той се връзва с този ,който съм пуснала сега.Въпроса беше "Ще имам ли интимни отношения с Х?" :blink:

По този хорар У1-7ми и 8мите домове са Марс и Венера и Венера с няколко секунди е подминала Марс. Управителите на 5тите са били в апликиращ тригон. Ако бях гледала този хорар тогава, щях да се изкуша, предполагам, да кажа, че ще стане някаква връзка. Луната върви на квадрат към управителите ви и е верятно да развали нещата.

По хорара от днес - управителите ви са в апликиращ тригон, който няма да се състои заради ретроградността на Меркурий - твоят сигнификатор. Търсим вече започнало действие, а такова няма. Луната излиза от квадрат с неговия сигнификатор. Не бих дала положителен отговор на този хорар. Но пък на новолуние не би трябвало да се дава отговор.

Относно Сатурн в 1ви - ти може да знаеш /като астролог/ предварително дали денят е добър за хорари или не и така да манипулираш отговора и присъствието му там да показва точно това. ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #401 -: Септември 01, 2011, 01:19:13 am »
Има ли чувства към мен?

http://imageshack.us/f/534/astrow2at50ahp798871812.gif/

*

abroad

• 2187
« Отговор #402 -: Септември 01, 2011, 10:50:23 am »
Има ли чувства към мен?

може и да е
ама кой ви каза, че това е добрър избор за построяване на карта
и си изтрила и координатите на града, та не мога да си я построя  :P

*

abroad

• 2187
« Отговор #403 -: Септември 01, 2011, 11:22:56 am »
"Защо няма обич....?" :'( Сори за офтопика, не се сдържах.

това философско питане ли е?

« Отговор #404 -: Септември 01, 2011, 11:35:15 am »
"Защо няма обич....?" :'( Сори за офтопика, не се сдържах.

това философско питане ли е?

Беше по хорара на предната страница, в който Венера е на няколко минути от точен съвпад с Марс (Венера и Марс са управители на АС-DC) и въпреки това отговорът е бил "не". Нарекох го оффтопик, защото не съдържа никаква астрологична информация, а обсъждахме картата.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #405 -: Септември 01, 2011, 11:59:17 am »
Цитат
може и да е
ама кой ви каза, че това е добрър избор за построяване на карта
и си изтрила и координатите на града, та не мога да си я построя 
Как трябваше да я построя? Варна е градът..

*

abroad

• 2187
« Отговор #406 -: Септември 01, 2011, 12:18:22 pm »
Как трябваше да я построя? Варна е градът..

с градусите върху картата, включих и ПС, оставих Mean Node, както си пожелала - някъде споменават, че е по-показателно в хорарни карти, аз не съм убедена, но пък и нямам чак такъв опит, за да съм сигурна
няма да я построя по Кох, защото съвпада Луна/Сатурн отива в 4ти (освен ако не си мислиш за съвместно съжителство :blink:)
а тук си е на място :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #407 -: Септември 01, 2011, 01:08:29 pm »
Благодаря ти, аз не разбирам и за това съм ползвала настройките по default..
Нямам в предвид съвместно съжителство, а любовни чувства
а какъв е отговора?  :rolleyes:

*

abroad

• 2187
« Отговор #408 -: Септември 01, 2011, 01:49:04 pm »
според мен може ли ще стане ясно, че е влюбен, но има някакъв конфликт (което не означава непременно директен сблъсък)
и пак да си питам ;D
имало ли е връзка, реализирала се е такава?
по работа ли е познанството?
има ли нещо, което те спира в тия отношения?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #409 -: Септември 01, 2011, 02:54:02 pm »
Цитат
според мен може ли ще стане ясно, че е влюбен
Може би? а защо мислиш така и възможен ли е точен отговор?
Излизали сме заедно, не сме имали статут на връзка..
Не е по работа запознанството.
Това което мен ме спира е разстояние; това, че нагледно между нас е имало просто авантюра и съдейки по действията му и това което говори, на него му е все едно за мен. Макар, че на моменти си мисля друго, но това са някакви мисли, които не са базирани на нищо съществено..

*

abroad

• 2187
« Отговор #410 -: Септември 01, 2011, 03:36:20 pm »
да, "може би" съм имала предвид
предполагам, че може да се даде точен отговор, но аз не мога :blink:
Луната, която двойно те представлява е на 2 градуса разходящ съвпад от него (Сатурн) (буквално разгледано би трябвало нещо любовно да се е случило преди 2 седмици или 2 месеца приблизително),
Луната е в по-неизгодна позиция. Предстои квадрат с Марс (У5 негов дом), който обаче отново има отношение към теб, бидейки в 1ви дом - има нещо, което на теб ти пречи, Сатурн също е в отминал конфликт с Марс
ако не броим Нептун последният аспект на Луната е секстил с Меркурий (заключен знак в негов 6ти - неговите скрити мисли), поставен в твой 3ти и сигнификатор на изхода на въпроса, взаимна рецепция със Слънцето (У3 твой), което пък е точен съвпад с ІС - затова си мисля, че скоро може и да разбереш, в разговор или на среща, но пък ти не питаш за развитие...

« Отговор #411 -: Септември 01, 2011, 09:32:08 pm »
.
« Последна редакция: Август 22, 2012, 10:54:41 am от MayFlower »
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #412 -: Септември 01, 2011, 09:34:23 pm »
Благодаря ти за отговора :)
Цитат
Луната, която двойно те представлява е на 2 градуса разходящ съвпад от него (Сатурн) (буквално разгледано би трябвало нещо любовно да се е случило преди 2 седмици или 2 месеца приблизително)
Има нещо такова :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #413 -: Септември 01, 2011, 10:18:40 pm »
Има ли чувства към мен?

Поради липсата на разсходящи аспекти между управителите на 5-тите ви домове, смея да твърдя, че може да има романтични чувства между вас в бъдеще, понеже Марс и Венера са в сходящ секстил. Засега обаче няма показания нещо такова да се е случило. Има обаче непреодолими пречки, които не зависят от вас - Луната е в квадрат с Плутон (последният е елемент на 7-ми дом).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #414 -: Септември 02, 2011, 11:35:04 am »
Благодаря, Стела.
А 'непреодолими пречки' как да го тълкувам, че в крайна сметка няма да го бъде?  :-[

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #415 -: Октомври 13, 2011, 08:22:11 pm »
Цитат
Цитат на: Freya в Септември 01, 2011, 02:19:13 am
Има ли чувства към мен?

Поради липсата на разсходящи аспекти между управителите на 5-тите ви домове, смея да твърдя, че може да има романтични чувства между вас в бъдеще, понеже Марс и Венера са в сходящ секстил. Засега обаче няма показания нещо такова да се е случило. Има обаче непреодолими пречки, които не зависят от вас - Луната е в квадрат с Плутон (последният е елемент на 7-ми дом).
Цитат
според мен може ли ще стане ясно, че е влюбен, но има някакъв конфликт (което не означава непременно директен сблъсък)
Цитат
да, "може би" съм имала предвид
предполагам, че може да се даде точен отговор, но аз не мога
Луната, която двойно те представлява е на 2 градуса разходящ съвпад от него (Сатурн) (буквално разгледано би трябвало нещо любовно да се е случило преди 2 седмици или 2 месеца приблизително),
Луната е в по-неизгодна позиция. Предстои квадрат с Марс (У5 негов дом), който обаче отново има отношение към теб, бидейки в 1ви дом - има нещо, което на теб ти пречи, Сатурн също е в отминал конфликт с Марс
ако не броим Нептун последният аспект на Луната е секстил с Меркурий (заключен знак в негов 6ти - неговите скрити мисли), поставен в твой 3ти и сигнификатор на изхода на въпроса, взаимна рецепция със Слънцето (У3 твой), което пък е точен съвпад с ІС - затова си мисля, че скоро може и да разбереш, в разговор или на среща, но пък ти не питаш за развитие...
И развръзката.... :blink: говорих с него за това и се оказа, че не изпитва нищо към мен. Малко ми е кофти, но поне той прояви разбиране а и е за добро... поне мога да кажа, че ми олекна и мога да продължа напред! :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #416 -: Октомври 13, 2011, 08:23:58 pm »
Благодаря, Стела.
А 'непреодолими пречки' как да го тълкувам, че в крайна сметка няма да го бъде?  :-[

Как да го тълкуваш? - това са обстоятелства, които не зависят от вас: социално-икономически и т.н.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #417 -: Октомври 13, 2011, 08:33:33 pm »
Цитат
Цитат на: Freya в Септември 02, 2011, 12:35:04 pm
Благодаря, Стела.
А 'непреодолими пречки' как да го тълкувам, че в крайна сметка няма да го бъде? 

Как да го тълкуваш? - това са обстоятелства, които не зависят от вас: социално-икономически и т.н.
Е, както и да е, стана ясно, че други са причините да не го бъде, благодаря за отзивчивостта ви и коментарите  :)

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #418 -: Октомври 14, 2011, 11:34:55 am »
 Може ли и аз да попитам нещичко  :-[
Имам едни отношения без срок на годност както изглежда,и имам въпрос: Какви чувства има към мен г-н Х ?

Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

« Отговор #419 -: Октомври 14, 2011, 12:01:42 pm »
Той е Луна в Овен - знакът на падение на Сатурн, ти си Сатурн в знака на екзалтация си. Мисля, че той не те цени достатъчно или поне не го показва. По картата изглежда, че ти си силен, стабилен и надежден партньор с готовност и желание за обвързване (Сатурн е в знака на Венера - мунданен управите на брака), но той може би не търси това (Луна в Овен може да представлява човек, жаден за приключения и нетърсещ сериозно обвързване). При него е подчертан марсовият елемент - не само се управлява от Луна в Овен, но моментното му състояние се описва от Марс в огнен знак в 1-ви му дом. Той може да е твърде прибързан в действията си, нервен, често избухващ, да му липсва такт и търпение. С предстоящата опозиция на управителите ви по оста 3-9 дом може би ви предстои изясняване на отношенията, което лесно би могло да прерасне в открит спор.