Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040284 Прегледи
*

Deter

• *
  • 387
Re: Хорар за любов
« Отговор #420 -: Октомври 14, 2011, 02:52:38 pm »
Той е Луна в Овен - знакът на падение на Сатурн, ти си Сатурн в знака на екзалтация си. Мисля, че той не те цени достатъчно или поне не го показва. По картата изглежда, че ти си силен, стабилен и надежден партньор с готовност и желание за обвързване (Сатурн е в знака на Венера - мунданен управите на брака), но той може би не търси това (Луна в Овен може да представлява човек, жаден за приключения и нетърсещ сериозно обвързване). При него е подчертан марсовият елемент - не само се управлява от Луна в Овен, но моментното му състояние се описва от Марс в огнен знак в 1-ви му дом. Той може да е твърде прибързан в действията си, нервен, често избухващ, да му липсва такт и търпение. С предстоящата опозиция на управителите ви по оста 3-9 дом може би ви предстои изясняване на отношенията, което лесно би могло да прерасне в открит спор.
Съвсем точно го описваш Mirabella, благодаря ти  :58:
Изглежда приказката няма да има край  :umnik:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #421 -: Октомври 26, 2011, 11:46:47 am »
  Ето и продължението на историята  :-[
Пускам нова карта и въпрос, сега Х планира гостуване при мен на 28.10, имаше пречки които реши, но изникна нещо ново, свързано е с едно пълномощно, и в тоз ред на мисли
ще ми гостува ли в петък и това ново начало ли ще /вече два пъти се разделяме, при това за по много месеци/ ?
 Mirabella, ако са нужни повече подробности, ще дам на лични.
БЛАГОДАРЯ ТИ ПРЕДВАРИТЕЛНО  :25:

« Отговор #422 -: Октомври 26, 2011, 03:38:13 pm »
Детер, между управителите ви (които са и управители на 3-тите ви домове - срещи, комуникация) - Юпитер и Меркурий няма сходящ аспект. Неговият управител Меркурий има сходящ квадрат с управителя на твоя 4-ти дом Марс. Луната няма сходящи аспекти в рамките на знака (ако не броим тригона с Нептун). Повечето предпоставки сочат, че няма да има възможност да дойде на гости при теб. Луната наближава фаза новолуние, което по-скоро говори за приключване на нещо, отколкото за ново начало. В този ред на мисли не знам дали положението на Луната би могло да се разглежда като край на този период, в който сте непрекъснато разделени и начало на период на по-чести срещи и контакти (защото липсва аспект между управителите ви и управителите на третите ви домове). Относно часта за новото начало можеш да пробваш да зададеш нов въпрос след новолунието (тъй като според класиците тази фаза на Луната не е благоприятна за разглеждане на хорари). Най-добре изчакай Луната да подмине 15-тия градус на Скорпион (изгорения път)... Дано греша!

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #423 -: Октомври 27, 2011, 11:54:24 am »
Mirabella, съвсем точно. Преди малко получих инфо, че му е възникнал служебен ангажимент/изборите :(/ и пътуването се отлага :33:
Следващия въпрос, ако е удобно, мога ли да задам на лични?  :-[
 Благодаря  :blink:

« Отговор #424 -: Октомври 27, 2011, 11:59:58 am »
Съжалявам. :(

Да, може. ;)

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #425 -: Октомври 27, 2011, 12:18:22 pm »
 Благодаря ти!  :wub:
Ще изчакам Луната да се накипри след 15* в Скорпион и ще пусна нова карта.
 Хорарите работят а ти ги четеш успешно :93:

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #426 -: Октомври 28, 2011, 07:18:54 am »
Mirabella, поздравления са точното тълкуване  :blink:

Въпрос: ще получа ли предложение за брак от мистър Х  :blink: ~ прикачвам картата и благодаря предварително!
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #427 -: Октомври 28, 2011, 10:26:29 am »
Ванила, личи си, че г-нът проявява силен интерес към теб - неговият управител Венера е в знака на твоя управител Марс и в твоя 1-ви дом - той е в твоите ръце. Проблемът е, че Венера е заточена в този знак, а заточените планети, тези в падение, както и ретроградните се затрудняват да действат. Поради някаква причина той се колебае, не се решава да предприеме тази стъпка. Като добавка, управителят на 3-тия му дом (действията и инициативите му) е също планета в неблагоприятно положение по знак - Луна в падение. Вашите управители излизат от квадратура, а Луната няма повече сходящи аспекти в рамките на знака (ако не броим квадратурата с Нептун). Дано греша. Не виждам достатъчно фактори в тази карта, за да кажа да.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #428 -: Октомври 31, 2011, 08:22:46 am »
Mirabella, благодаря за отговора!

Получих си предложението за брак  :blink:  ~ в картата също ми прави впечатление квадрата на Луната с Нептун...

Цялата ситуация е повече от Нептунова ...да видим дали, къде и кога "ще излезем" от мъглата...

« Отговор #429 -: Октомври 31, 2011, 08:57:15 am »
Vanila, ЧЕСТИТО! Много се радвам, че сгреших! Да бъдете много щастливи заедно! :wub:

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #430 -: Октомври 31, 2011, 09:03:24 am »
Vanila, ЧЕСТИТО! Много се радвам, че сгреших! Да бъдете много щастливи заедно! :wub:

Благодаря ти от сърце  :wub: ~ рано е за честитки!

...Нептун е моята карма  ;D ~ шегувам се ...и както обичам да казвам: "Най-доброто предстои!"

« Отговор #431 -: Ноември 15, 2011, 10:58:52 am »
здравейте, момичета! ще погледнете ли този хорар. Попитах дали има шанс да започна нова връзка. Поставих период от 3 месеца. Благодаря ви предварително!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #432 -: Ноември 15, 2011, 04:06:57 pm »
Попитах дали има шанс да започна нова връзка.

Аз мисля, че ще имаш такава възможност. Преди това обаче ще са ситуации на връщане, изясняване и компромиси по отношение на досегашно партньорство, човек от миналото.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #433 -: Ноември 16, 2011, 08:38:43 am »
Благодаря sunrain за отговора.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #434 -: Ноември 16, 2011, 08:37:34 pm »
Здравейте,
имам едно въпросче, Ако луната е на 1 градус в знак, брои ли се , че е без курс?
Опитвах се сама да си разгадая едно зададено въпросче :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #435 -: Ноември 16, 2011, 09:15:37 pm »
Ако луната е на 1 градус в знак, брои ли се , че е без курс?

Имат значение аспектите, които й предстоят, докато излезе от знака. Тоест, тя дори да е на 28-я, ако ще прави контакт с друга планета и тя е примерно на 29-я, Луната не е без курс.

Дай си примера само, за да говорим нагледно, а ти си го разтълкувай пак. ;)   

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #436 -: Ноември 16, 2011, 09:23:44 pm »

:) ето го

*

sunrain

• 6710
« Отговор #437 -: Ноември 16, 2011, 09:29:23 pm »
Гледаш поредността на аспектите по градусите. Ако ползваш всички планети, както виждаш, Луната ще се свърже първо с Уран в тригон. Следват - с Юпитер в Телец, другите планети в Стрелец, Слънцето в Скорпион, Сатурн, и последен ти е аспекта с Нептун. Доста работа я чака. ;)

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #438 -: Ноември 16, 2011, 09:43:06 pm »
sunrain, въпросът ми е свързан , с любов естествено, как мислиш, тя луната ще се аспектира от почти всички планетки.... в крайна сметка, отговора да или не е? .... обърках се  :blink: Господина съм го назовала по име, в края на знака, сатурн ще е в тригон с луната...ама - то до края знака, май означава, след известен период от време....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #439 -: Ноември 16, 2011, 09:52:26 pm »
въпросът ми е свързан , с любов естествено

Кажи ми точно как си го формулирала, когато ти изникна. Утре ще намина пак и ще ти пиша как ми се виждат нещата.

Лека вечер!