Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042245 Прегледи
*

luli

• *
  • 151
Re: Хорар за любов
« Отговор #440 -: Ноември 16, 2011, 09:55:20 pm »
Предварително благодаря! Въпросът беше - С А ще имаме ли истинска връзка?
Лека вечер и от мен!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #441 -: Ноември 17, 2011, 03:40:39 pm »
С А ще имаме ли истинска връзка?

Истинска – всеки влага своето разбиране за нещата. Като тип семейно гнездо, не я намирам на този етап да се случи. Като ще да имате моменти заедно – да.
Спират ви обстоятелства, както и негови отсъствия, възможно ли е да има причини да сте на дистанция за известен период, ангажименти и планове да пречат задълбочаването на отношенията ви.
Вероятно е и връщане към ситуация в личен план при някой от двамата.
Като цяло увлечението има потенциал да се развива във времето, както и да поизясните картинката между вас. Предстоят тепърва хубави преживявания, надявам се да са такива, каквито ти имаш като очакване.

п.п. в хорарите не включвам транссатурновите, горе е за твой ориентир;

Луна/Сатурн не го мисли, преди това има и други, които предполагат известни вълнения между вас,
нека те излязат на дневен ред, ти после пак може да си питаш - а че е след известно време, май да,
тъй като един път имаме фиксиран знак, втори път Луна е бавна по време на питането, но това нека не те обърква като инфо
- самата ти може да не избързаш толкова да се впуснеш във връзка, колкото си мислиш, че си готова; 

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #442 -: Ноември 17, 2011, 08:30:03 pm »
Много благодаря! :blink:

« Отговор #443 -: Декември 01, 2011, 12:09:59 pm »
Привет! Лъже ли ме X.- твърди,че няма жена до себе си,но аз мисля,че ме лъже....лъже ли ме?  :blink:

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=ntefileZOgTIX-u1293001575&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=1&smon=12&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

редактирам се,за да се извиня,че не ми се отваря този сайт...ще пробвам довечера от домашния ми комп....ретро Мерк :-\   :P

...всъщност- отваря се вече.... ;D
« Последна редакция: Януари 07, 2013, 08:16:37 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #444 -: Декември 01, 2011, 05:16:42 pm »
Има вероятност да не е напълно искрен с теб.
Луна в 12 дом в съвпад с Нептун (У1) представя твоите съмнения, а Иван, щом си го назовала по име, е представен от ретро Меркурий в знак на заточение и в лъчите на Слънцето.

Според правилата Сатурн в 7 дом може да бъде "забрана" за тълкуване, макар че съм срещала и работещи хорари с такава позиция на Сатурн.

Следва да се отчете, че знакът Везни е интерсептиран в 7 дом, а Сатурн управлява 5ти дом от 7ми, т.е. сърдечните дела на Иван, намира се в терма на Венера и има рецепция с нея (а Венера е в рецепция по терма с У7/Меркурий).

Преди задаване на въпроса Луната е направила тригон със Сатурн, може да си имала повод за съмнение, но към момента на питането Луната няма сходящи аспекти с планети от септенера, така че бихме могли да приемем, че е без курс. А ако се отчете съвпадът й с Нептун (У1), това може да предполага, че има риск кверентът да се заблуди, да интерпретира погрешно информацията или някои факти.

Иначе ретро Меркурий в заточение като управител на квезита може да показва, че наистина не е искрен с теб, че в момента не всичко е наред при него, т.е. тази позиция на Меркурий може да представя и състоянието, в което пребивава към момента на питането. Докато Сатурн в 7 дом и Луна без курс по-скоро дават отрицателен отговор на въпроса ти.

По-скоро бих предположила, че Иван може да не е искрен, да послъгва за нещо (ретро Меркурий е в неговия 3ти дом), но към този момент може и да няма отношения с друга жена, но да пребивава в "търсещо" състояние, не се въздържа да гледа с интерес жените.

Хорарът загатва, че към този момент има някакво отдръпване в отношенията ви - и Юпитер, и Меркурий са ретроградни, нямат аспект и се намират в знаци, които не се "виждат" един друг (Телец/Стрелец). Обаче интересното е, че и двата управителя се намират в терма на Венера - изглежда, че в момента и двамата ви занимават въпроси от любовно естество, свързани с отношения, но липсва ефективна комуникация между вас.

« Последна редакция: Декември 01, 2011, 05:30:53 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #445 -: Декември 01, 2011, 05:47:42 pm »
  :o Малеее-Лили...точно е...всичко...и търсещото състояние , и на двамата...и съмнението... и "отдръпнатите отношения"... абсолютно точна интерпретацията! Благодаря!  :wub:
значи трябва още време,явно...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #446 -: Декември 01, 2011, 06:15:52 pm »
Ей, да му се не види, значи вече мога да практикувам и хорарна.  :rolleyes:

Надявам се да се избистрят всички неясноти в отношенията ви, когато му дойде моментът.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #447 -: Декември 03, 2011, 11:02:07 am »
Здравейте,поставям хорарен въпрос
Изпитва ли към мен чуства С ?
поставям и карта
Десислава
Човек наднича в бездната....но и бездната наднича в човека

« Отговор #448 -: Декември 05, 2011, 01:05:32 pm »
Отношенията ви, предполагам, че тепърва започват, защото между твоя управител Сатурн и неговия Слънце не е имало аспект в рамките на знаците, в които се намират. Предстои им секстил, а и управителите на 3-тите ви домове ще бъдат в тригон. Като гледам картата, оставам с впечатление, че чувствата помежду ви се затоплят, но в момента не виждам индикации за големи чувства. По-скоро има симпатия и приятен флирт със сексуален намек между вас. С този Марс в 1-вия си дом и Слънце в огнен знак той може би е доста активен по въпроса за секса. Ти по-скоро се държиш потайно, създаваш мистерия около образа си в неговите очи и пазиш дистанция.

« Отговор #449 -: Декември 05, 2011, 03:49:13 pm »
Моля ви за помощ.
Ще живеем ли заедно с К?
 :(

*

Stella

• 7765
« Отговор #450 -: Декември 05, 2011, 05:38:41 pm »
Привет! Лъже ли ме Иван К.- твърди,че няма жена до себе си,но аз мисля,че ме лъже....лъже ли ме?  :blink:

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=ntefileZOgTIX-u1293001575&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=1&smon=12&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

редактирам се,за да се извиня,че не ми се отваря този сайт...ще пробвам довечера от домашния ми комп....ретро Мерк :-\   :P

...всъщност- отваря се вече.... ;D

Неговият сигнификатор е без достойнства, а това е категоричен знак, че не е честен с теб. При това Меркурий винаги се посочва от древните като лъжец, независимо дали е в знака на своите достойнства. Освободи се от този човек и насочи енергията си другаде.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #451 -: Декември 06, 2011, 10:08:24 am »
Здравейте,
Има ли показатели за възобновяване на отношенията?
Напоследък,сякаш"не се чуваме",затова и поспрях комуникацията.И изобщо,има ли показатели този човек да изпитва нещо към мен-"не мога с теб,не мога и без теб"..много изморява  :angry:
Благодаря предварително.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #452 -: Декември 06, 2011, 01:19:25 pm »
На този етап по-скоро не, според мен засега отношенията ви ще се запазят такива, каквито са към момента на задаване на въпроса.

Асцендентът се намира в последния градус, Луната е без курс и преди задаване на въпроса е направила опозиция със Сатурн (Луната и Сатурн управляват оста АС/ДС).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #453 -: Декември 06, 2011, 01:37:16 pm »
Lillie,благодаря-след предишния хорар,реших да оставя развоя на събитията за след декември..но на моменти и от двете страни протича ток :-\
Какво символизира Луна без курс?
Искам да поставя въпроса директно,но той просто "бяга",май е по-добре да си дадем време,пък ще видим,но признавам,много ми е тъжно за него,а долавям и от негова страна подобно угнетяване-Мъчим се ,а не се "чуваме"...кофти работа

*

Lillie

• 30532
« Отговор #454 -: Декември 06, 2011, 01:49:45 pm »
Какво символизира Луна без курс?

Луна без курс означава, че или това, за което се пита, засега няма да се случи, или ситуацията не търпи развитие, остава без промяна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #455 -: Декември 06, 2011, 01:52:53 pm »
Здравейте,
Има ли показатели за възобновяване на отношенията?
Напоследък,сякаш"не се чуваме",затова и поспрях комуникацията.И изобщо,има ли показатели този човек да изпитва нещо към мен-"не мога с теб,не мога и без теб"..много изморява  :angry:
Благодаря предварително.

Картата е нерадикална - изчакай! каквото и да предприемеш, ще удряш на камък.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #456 -: Декември 06, 2011, 02:48:50 pm »
Благодаря Stella,Lillie-не само за светите,а и за търпението
Ами ще чакам,и ще се отчета по нататък с развоя
хубав ден пожелавам :blink:

« Отговор #457 -: Декември 08, 2011, 05:41:32 pm »
Здравейте,моля помогнете с хорара върху въпроса:
Има ми шанс за положително развитие на отношенията ,след бъдещата среща в понеделник?
Благодаря

*

Lillie

• 30532
« Отговор #458 -: Декември 08, 2011, 05:50:29 pm »
Луната няма сходящи аспекти в хорара, но е силно поставена. Може и да има перспектива в отношенията ви, но засега по-скоро ще останат такива, каквито са към момента на питането. На приятелска основа ли са започнали? Рецепцията между Венера и Сатурн също е благоприятен фактор, не зная какви конкретно са твоите очаквания. Влиянието на Луна без курс в тази карта зависи от това какви са ви отношенията към този момент. Ако са били положителни, няма да се влошат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #459 -: Декември 08, 2011, 06:15:53 pm »
Lillie Благодаря,
Почнаха на приятелска,преминаха на любовна,прекъсна ги той,но поддържаме контакт все още.Очаквания нямам-разбира се иска ми се да се съберем..просто се чудя дали момента е подходящ за изясняването им?.Дали от ретро Меркурия,дали от друго-гледам и други са писали-не можем да се разберем..а ми се ще да се изясним,тези отношения не ме устройват :blink: