Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041658 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Re: Хорар за любов
« Отговор #520 -: Януари 02, 2012, 05:16:30 pm »
Сходящ аспект - бъдещи събития, разходящ - минали.

Да. Но в случая аспекта е сходящ, защото предстои. Но самите планети го формират като се отдалечават една от друга :) Това имах в предвид, пак ли се тълкува като разходящ... нещо се обърках  :unsure:

А защо мислиш, че трябва да скъсам с миналото? Това по картата ли е?

Фрея, по какво да е. ;D Ти какво очакваш като "промяна на любовния фронт"? Ако искаш нещата да излязат на друга плоскост, се налага да ги обновиш определено, смисъла да скъсаш с миналото може да е доста широк и по-дълбок и съм сигурна, че ти знаеш отговора добре.

Добре деее!  ;D то е ясно че ако аз искам промени, то ще трябва да се разделя с нещо и да освободя място за новото да дойде на негово място! Това го разбирам. Но аз естествено като задавам въпрос, питам за неща които не са ми ясни. Аз още не знам искам или не, аз питам какво ме очаква. Питам за това което не знам, нещата които не зависят от мен  ;D
Чакай че пак не разбрах, това има ли връзка с картата и ако да, къде го виждаш? Интересува ме астрологически в картата къде е ...
« Последна редакция: Януари 02, 2012, 05:24:09 pm от Freya »

« Отговор #521 -: Януари 02, 2012, 05:27:54 pm »
В настоящия ти хорар Луната (твоят управител) е в знака Овен (Марс е управител на 5-тия ти дом на чувствата). Търсиш нещо пламенно, огнено, бурно, страстно, наред с това обаче сигурно, стабилно, продължително (Луна в 10-ти дом). Твоят партньор се управлява от Сатурн в знака на собствената си екзалтация. Той би трябвало да ти предлага поне част от търсената стабилност, но предполагам, че това ти се струва по-скоро скучно и еднообразно, отколкото приятно (Луната е в знака на падение на Сатурн).

Това със сходящия аспект и раздалечаващите се планети не го разбирам. Сходящ означава, че разстоянието между тях в градуси намалява, докато формират точния аспект. В настоящия ти хорар Луната и Сатурн са в сходяща опозиция и тук представят теб и половинката ти. В предния хорар двете планети са в апликиращ (сходящ) тригон, обаче представят 5-тите ви домове. Затова предположих, че в бъдеще време може да се очаква прерастване на отношенията ви в по-стабилни - ще споделяте взаимни чувства. Но между управителите на оста AC/DC няма сходящ аспект, затова предположих, че засега ще останете на същото положение.

Питаш какво те очаква. Следвайки този курс, можеш да разрушиш връзката си в търсене на силна тръпка, която обаче не е близо до теб (Марс в Дева - знак, в който Луната няма есенциални достойнства). Не съм проверявала за триплецити, терми и фасове.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #522 -: Януари 02, 2012, 05:32:49 pm »
Питам за това което не знам, нещата които не зависят от мен  :blink:  ;D

И аз ти отговорих. Какво ми се струва, че ще се случва, не коментирам зависещо от теб или не. Имам предвид ти ще го сториш, това предстои, ти си двигателя на промените, за които питаш. 
Повтарям се - желаните са по-далеч във времето, преди това ще има такива, които ще са свързани с болезнено на моменти връщане към миналото.
Възможно е настоящата връзка да претърпи подобни вълнения. Ще имаш изненадващи понякога събития в любовта. В много случаи обаче - ти ще си инициатор на всичко случващо се, така че не е толкова да не зависи от теб, де.  ;)

Фрея, когато човек е раздвоен в очакванията си и не знае какво иска, не може винаги да се даде яснота около евентуална развръзка.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #523 -: Януари 02, 2012, 05:48:54 pm »
Цитат
В настоящия ти хорар Луната (твоят управител) е в знака Овен (Марс е управител на 5-тия ти дом на чувствата). Търсиш нещо пламенно, огнено, бурно, страстно, наред с това обаче сигурно, стабилно, продължително (Луна в 10-ти дом). Твоят партньор се управлява от Сатурн в знака на собствената си екзалтация. Той би трябвало да ти предлага поне част от търсената стабилност, но предполагам, че това ти се струва по-скоро скучно и еднообразно, отколкото приятно (Луната е в знака на падение на Сатурн).
Мхм... има нещо такова  :blink: даже си е точно така!

Цитат
Питаш какво те очаква. Следвайки този курс, можеш да разрушиш връзката си в търсене на силна тръпка, която обаче не е близо до теб (Марс в Дева - знак, в който Луната няма есенциални достойнства). Не съм проверявала за триплецити, терми и фасове.
Тоест ако разруша връзката, която е сигурност и стабилност, ще се впусна в търсене на неизвестното и несигурното. Стабилност и сигурност versus страст и бурни емоции. хихи  ;D Благодаря Мирабела!

Питам за това което не знам, нещата които не зависят от мен  :blink:  ;D

И аз ти отговорих. Какво ми се струва, че ще се случва, не коментирам зависещо от теб или не. Имам предвид ти ще го сториш, това предстои, ти си двигателя на промените, за които питаш. 
Повтарям се - желаните са по-далеч във времето, преди това ще има такива, които ще са свързани с болезнено на моменти връщане към миналото.
Възможно е настоящата връзка да претърпи подобни вълнения. Ще имаш изненадващи понякога събития в любовта. В много случаи обаче - ти ще си инициатор на всичко случващо се, така че не е толкова да не зависи от теб, де.  ;)

Фрея, когато човек е раздвоен в очакванията си и не знае какво иска, не може винаги да се даде яснота около евентуална развръзка.
Аха, много интересно тъклуване.. благодаря! Но все пак като ми прави някой тълкуване по хорар ми е доста по-лесно когато се обоснове астрологически. Както прави Мирабела.. а ти ми даваш информация без да казваш каква е връзката с картата.  :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #524 -: Януари 02, 2012, 06:00:49 pm »
.. а ти ми даваш информация без да казваш каква е връзката с картата.  :-[

Извини ме, отдавна вече не го правя, което си има своите причини. Когато някой държи обаче и пита, винаги пиша, на лични по-често. Иначе, ако искаш да ти става по-лесно, задавайки въпрос, предлагай и своето тълкуване. В подобна дискусия съм "за" да участвам.

Освен това, Мирабела е посочила основните фактори, отлично при това, с нея рядко имам разминаване относно нещата, които и аз взимам предвид.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #525 -: Януари 02, 2012, 06:10:57 pm »
Аха, ясно. Просто търся връзката с картата и се уча по този начин :)
На няколко пъти се опитвам и аз да правя интерпретация, ще се постарая занапред да допринасям за тълкуването.
Благодаря  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #526 -: Януари 02, 2012, 08:00:44 pm »
Здравейте! Новата година дойде а аз отново си мисля за любов  :P
и зададох следния въпрос.. "Очакват ли ме промени на любовния фронт?"

Луната ти е в дом, който няма отношение към въпроса. Има сходящ квадрат със Сатурн и няма връзка с господаря на 5-ти дом - марс. Според мен отговорът е по-скоро -не! но ти задай пак въпроса, ако на пътя ти се появи възможност. нали знаеш, че хорарите показват текущото състояние на нещата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #527 -: Януари 03, 2012, 09:41:44 am »
Здравейте и Чнг-желая най-вече здраве,останалото само се нарежда обикновенно ;D
Прилагам карта по сладният въпрос
Честен ли беше този мъж в твърденията си ,за чуствата си ,към мен?
Мисля си,че остана нещо ,което скри,не беше открит да край,а това ме кара да се съмнявам
Ех тая любов :-[
Хубав ден желая :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #528 -: Януари 03, 2012, 10:04:47 am »
Честен ли беше този мъж в твърденията си ,за чуствата си ,към мен?

Картата е с ранен асцендент, което може и да значи, че връзката ти с "този мъж" е започнала току-що, или непосредствено преди въпроса е настъпила промяна в нея. Иначе, да, човекът много си пада по теб, и да не ти казва всичко, можеш да се довериш на чувствата му. Това е валидно и при предишния асцендент, тъй че ми се види напълно "безопасно" да отговоря на въпроса, макар че картата е формално нерадикална. Късмет и на теб ;D.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #529 -: Януари 03, 2012, 10:49:25 am »
Благодаря-да връзката взе много радикален обрат точно в първия ден на 2012,по моя инициатива
Усетих ,че крие нещо от мен-едно говори,друго показва с действия,но връзкана не  се развива-в застой е,и аз предприех атакуващ подход,и сега положението е нагнетено-не си говорим,бяга.. :'(Кой нормален мъж ,ще те пита къде пътуваш,с кого пътуваш,сама ли си по празниците..... а иначе ще показва  дебилно поведение-мълчи и гледа в точка и  понякога е адски груб.И аз си мисля,че ме харесва.А може ли да се приеме като нерадикална-тоест да се изчака?

« Отговор #530 -: Януари 03, 2012, 10:56:28 am »
Само справочно да питам - кога ац е ранен?  :unsure: Когато е в много ранен градус ли или нещо друго?  :unsure:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #531 -: Януари 03, 2012, 11:39:41 am »
Аз от тази тема чета всичко за хорара.. с асценденти и съответвствия за радикалност и тнт..  :blink:
http://astrosite.org/forum/index.php?topic=4516.0

1. Ако асцендентът се намира в първите три градуса на знака (0°00' - 2°59')
В такъв случай е трудно да се каже нещо, защото ситуацията, за която се отнася въпросът, все още не дава достатъчно яснота. Всъщност още е прекалено рано за отговор. Един или друг аспект трябва тепърва да се развие, преди въпросът да е достатъчно узрял и да може да бъде зададен отново при други обстоятелства.

2. Ако асцендентът се намира в последните три градуса на знака (27°00' - 29°59')
Последните три градуса означават: прекалено късно е! Ситуацията вече е необратима, питащият едва ли ще може да постигне някакво развитие според желанията си. В казуси, които изискват решение, то вероятно подсъзнателно вече е взето или някой друг го е взел. Питащият може единствено да изчака развитието и изхода на ситуацията.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #532 -: Януари 04, 2012, 12:06:42 pm »
За много години!  :-[

Написах му след полунощ на НГ, че го обичам. Ще ми отвърне ли, ще ме отблъсне ли, ще спре ли да ми пише, изплаших ли го...

Не сме се чували от седмица - как да разбера какво се случва с него?

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #533 -: Януари 04, 2012, 12:40:00 pm »
Заради сходящия тригон между втория ти управител Луна и неговия управител Марс се надявам да реагира положително. Може да не демонстрира твоя ентусиазъм (Марс е в премерената Дева, докато Луната е екзалтирана по знак), но би трябвало да ти отвърне на жеста.

« Отговор #534 -: Януари 04, 2012, 02:53:38 pm »
здравейте отново,след вчерашния хорар инстинктивно ми възникна въпроса
ще се развие ли тази връзка в по-сериозна до средата на годината?
този мъж ми е много потаен,аз съм по-откритата и инициативната,но след разговора преди няколко дни...изобщо не го разбирам ;D,а пък до момента ,излязохте прави
Предвалително благодаря

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #535 -: Януари 04, 2012, 06:57:55 pm »
Заради сходящия тригон между втория ти управител Луна и неговия управител Марс се надявам да реагира положително. Може да не демонстрира твоя ентусиазъм (Марс е в премерената Дева, докато Луната е екзалтирана по знак), но би трябвало да ти отвърне на жеста.

Mirabella, благодаря за отговора. Разбирам, че не бива да очаквам много, няколко вечери подред не мога да заспя, стоя до късно и чакам да се появи на линия, но го няма. Чудя се дали не сбърках. Посъветваха ме да му звънна (той е към английски оператор) само за да го чуя, но не искам да реши, че го преследвам, защото телефонните тормози вече ги минах с Телеца и не искам да полудявам отново. Ако го направя може би ще наруша естествения ход на нещата, но като бездействам и чакам...как ще разбера?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

« Отговор #536 -: Януари 04, 2012, 07:02:15 pm »
Не мога да реша вместо теб. Ти си протегнала ръка към него вече. Нали той те остави ти да решиш дали да му пишеш или не и ти му написа. Така че сега топката е в неговото поле. Той е на ход.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #537 -: Януари 07, 2012, 01:34:52 pm »
Не мога да реша вместо теб. Ти си протегнала ръка към него вече. Нали той те остави ти да решиш дали да му пишеш или не и ти му написа. Така че сега топката е в неговото поле. Той е на ход.

:o :o :o :o

ОМГ...ОМГ...ОМГ... Звънна ми преди малко, каза, че е в БГ...и че ще ми звънне пак...Попитах го защо ще ми звъни, а той отвърна ..."емии, може да се видим..." Аз мълчах и не знаех какво да кажа, мислех, че още е в Лондон.... Не знам какво да правя...Да направя ли хорар за първа среща или ...то как се прави? Или да попитам дали ще се срещнем? Изглеждам ужасно, не искам да ме вижда такава... :(

Преди да затвори, каза... "гушкам те".  :'(

« Отговор #538 -: Януари 09, 2012, 09:56:44 pm »
Добър вечер
Бих искала да попитам :Това окончателен край ли е на любовната ми връзка?
Благодаря на отделилите време и внимание
« Последна редакция: Януари 09, 2012, 10:30:54 pm от andrianapetrova »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #539 -: Януари 09, 2012, 10:07:05 pm »
смени датата на 2012  ;) и аз се чудя що Юпитер е в Риби...