Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043946 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #640 -: Февруари 05, 2012, 12:58:32 pm »
Здравейте,свсем нов съм
Ще съм благодарен на взелите отношения по въпроса
Обича ли ме Я.?
21.29
София

Както каза Фрея, картата е нерадикална. И аз не се наемам да я тълкувам (мога много да сгреша, не че и на радикална карта не мога ;D).

Ако приемем Юпитер за управител на Я., заради смесената рецепция между Луна и Юпитер, бих казала, че поне има симпатии към теб. Но тя е непредвидима (Уран в 1-вия й дом) и доста независима, не разкрива същността си.

« Отговор #641 -: Февруари 05, 2012, 04:43:07 pm »
Благодаря

« Отговор #642 -: Февруари 05, 2012, 10:39:29 pm »
Много, много благодаря, Мирабела!  :58:

« Отговор #643 -: Февруари 06, 2012, 08:59:22 am »
Здравейте,
Надявам се с ваша помощ да взема правилно решение относно връзката ни - да сложа край, или ...
Има ли друга "любимото същество" ?
Кажете моля, накъде "клонят везните"?

« Отговор #644 -: Февруари 06, 2012, 10:16:08 am »
Недей да взимаш решение само на базата на една карта. Вземи го с ума и сърцето си. :blink:

По картата ти. Не мисля, че има друга.

« Отговор #645 -: Февруари 06, 2012, 02:04:05 pm »
Мирабелла, благодаря  ти ! ;)
... малко ума и сърцето са като  "орел и рак", картата пък е "щука" :-[ ,но ...
Живи и здрави ...

« Отговор #646 -: Февруари 07, 2012, 12:06:06 pm »
Здравейте!
Може ли някой да ми погледне хорара- въпроса е "има ли друга?" , че започвам много да се филмирам  :(
Напоследък приятеля ми, много се промени - гледам го по 7ми - със сигурност има тайни от мен, а като гледам и по нататък в 5тия му дом една венера, май всичко е против мен :(
« Последна редакция: Февруари 07, 2012, 12:30:30 pm от tedunio »
Няма край на Пътешествието, няма край, няма никога край...

« Отговор #647 -: Февруари 07, 2012, 12:25:47 pm »
Това ти е наталната карта. За хорарен въпрос постави карта за датата, часа и мястото на задаване на въпроса.

« Отговор #648 -: Февруари 07, 2012, 12:33:05 pm »
Това ти е наталната карта. За хорарен въпрос постави карта за датата, часа и мястото на задаване на въпроса.

Благодаря, в бързината съм прикачила грешната карта  ;D поправих поста  :blink:

« Отговор #649 -: Февруари 07, 2012, 12:48:43 pm »
Юпитер (той) е във взаимна рецепция с Венера в 5-тия му дом. Обаче Венера е в критичен градус. Предстои й смяна на знака, където няма да й пука толкова много за Юпитер. Луната идва от квадрат с Юпитер. Не виждам ясни показатели за наличието на друга, но и да е имало (защото между Юпитер и Венера е имало секстил), тази работа би трябвало да се разпадне. Съвпадът на неговия сигнификатор с неговия У5 не мисля, че е достатъчен, за да го нарочим, че има друга.

Твоят сигнификатор е особено силно поставен - екзалтиран и казими. Не би трябвало да се филмираш, по-скоро бих очаквала да запазиш обективност и рационална преценка за ситуацията.

« Отговор #650 -: Февруари 07, 2012, 02:16:18 pm »
Юпитер (той) е във взаимна рецепция с Венера в 5-тия му дом. Обаче Венера е в критичен градус. Предстои й смяна на знака, където няма да й пука толкова много за Юпитер. Луната идва от квадрат с Юпитер. Не виждам ясни показатели за наличието на друга, но и да е имало (защото между Юпитер и Венера е имало секстил), тази работа би трябвало да се разпадне. Съвпадът на неговия сигнификатор с неговия У5 не мисля, че е достатъчен, за да го нарочим, че има друга.

Твоят сигнификатор е особено силно поставен - екзалтиран и казими. Не би трябвало да се филмираш, по-скоро бих очаквала да запазиш обективност и рационална преценка за ситуацията.

Благодаря ти, Мирабела   :( почти сигурна съм, че нещо се е случило, защото се чувства гузен, но май е приключило  - ще се опитам да запазя спокойствие  :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #651 -: Февруари 07, 2012, 04:14:10 pm »
Аз се чудя как би трябвало да се тълкува Луната, като втори сигн. в опозиция със самия сигнификатор на кверента. Някак странно, не съм забелязвала досега този аспект. И то, по оста 1-7. Луната е в съвпад с АЦ и предстои опозиция след няколко градуса.  :unsure:

« Отговор #652 -: Февруари 07, 2012, 04:30:25 pm »
Че кверентът е раздвоен по въпроса, несигурен, не намира баланс между емоциите и разума си? По-скоро бих присвоила Луната за сигнификатор на въпроса и бих заключила, че обстоятелствата не са в полза на кверента, че сега не е подходящият момент да действа (ако въпросът касае бъдещо действие, напр.).

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #653 -: Февруари 07, 2012, 04:38:19 pm »
Мхм... има логика. Малко като тълкуването на опозицията в натална карта. Благодаря за разясненията :)

« Отговор #654 -: Февруари 07, 2012, 05:33:16 pm »
Здравейте
Иска ли той(по име го назовавам)да поставим начало на връзка?
ту дава,ту не дава показатели..съвсем ме обърка този мъж
Благодаря ви предварително

« Отговор #655 -: Февруари 07, 2012, 07:16:45 pm »
Има резерви по въпроса. Сигнификаторът му е Сатурн в знака си на екзалтация - дотук добре. Но както виждам от картата, Сатурн е обърнал посоката си (или поне е ретроградно-стационарен), а ретроградните планети не се решават лесно да предприемат действия. Освен това Сатурн се намира в знака на падение на управителя на 7-мия му дом - Слънцето. Може би се чувства добре свободен и темата обвързване не е на дневен ред при него в момента. Третият му дом (инициативите, действията му) също се управлява от ретроградна планета - Марс. Така че не ми изглежда, че ще направи първата крачка (в рамките на действие на хорара). Дано греша! Това че дава смесени сигнали, се потвърждава от присъствието на Нептун в 1-вия му дом. Може би самият той е объркан и твърде нерешителен по въпроса. Все пак картата дава шанс на взаимоогношенията ви. След като напрежението (пълнолунието) премине, управителите ви, Слънце и Сатурн, ще завършат тригон помежду си. Ако това не е начало на връзка, то поне би трябвало да означава запазване на досегашните ви отношенията.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #656 -: Февруари 08, 2012, 06:05:15 pm »
Ретро Марс на Асц дали е предпоставка за кавги м/у кверента и квезита в хорарна карта за чувства?  Ретроградността на Марс може да показва, че кверентът по принцип е по-директен и открит, но в случая се сдържа. :rolleyes:

« Отговор #657 -: Февруари 08, 2012, 07:51:08 pm »
Дам, харесва ми тази интепретация.

« Отговор #658 -: Февруари 09, 2012, 01:19:27 pm »
Здравейте, може ли малко помощ.. Въпросът ми е дали ще възобновим контакти с любимия човек? Прикачвам и карта. Предварително благодаря

« Отговор #659 -: Февруари 09, 2012, 02:16:53 pm »
 ;D супер сте момичета,много ми хареса ,особено това с кавгите-ако е за мен де-ние сме в крайности-или се обичаме много или се мразим страшно...да сдържам се ,много трудно ,защото между любовните ще изпусна и не особено любовна  думичка,но е за добро-иначе ще си докараме нов скандал с неговото полюсно поведение..а понеже е гузен пред мен,за прегрешение -едва ли ще предприеме нещо...оттам май идват и резервите и нерешителността...Мирабела и да не грешиш,тоест да не предприеме акция-няма лошо-ако любовта трае само 3 месеца-каква любов е това изобщо ;D благодаря ви-желая щастие,здраве и хармония...много ми харесахте-направо"уцелихте десетката :blink:"