Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1044072 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #660 -: Февруари 09, 2012, 04:39:43 pm »
Славекс, трудно ми е да отговоря, защото между твоя и сигнификатор (Луната) и неговия (Сатурн) липсва мажорен сходящ аспект. Но споменаваш думата "възобновяване", а неговият У1 и У3 Сатурн е ретрограден и му предстои тригон с управителя на 3-тия ти дом Слънцето. Мисля да отговоря с "да".

« Отговор #661 -: Февруари 09, 2012, 05:40:04 pm »
Славекс, трудно ми е да отговоря, защото между твоя и сигнификатор (Луната) и неговия (Сатурн) липсва мажорен сходящ аспект. Но споменаваш думата "възобновяване", а неговият У1 и У3 Сатурн е ретрограден и му предстои тригон с управителя на 3-тия ти дом Слънцето. Мисля да отговоря с "да".

Извинявай, но какво значи, че липсва "мажорен сходящ аспект"? Не знам дали правилно съм използвала думата "възобновяване", с този човек не сме карали или да сме си казвали, че няма да поддържаме повече контакти, но две седмици насам той просто спря да ме търси

« Отговор #662 -: Февруари 09, 2012, 05:49:25 pm »
Липсата на мажорен сходящ аспект между управителите на 1-ви и 7-ми дом най-често се тълкува като липса на взаимодействие, липса на развитие, промяна във взаимоотношенията. Но тъй като ти не питаш накъде върви връзката ви - ще започнете ли такава, ще стане ли по-сериозна и т.н., а питаш за възобновяване на комуникацията помежду ви, мисля, че оста 3/9 дом в картата играе по-важна роля от 1/7 дом. Аз разбирам въпроса ти така: "Ще ме потърси ли той отново?". И тъй като движението на неговия управител и този на 3-тия му дом е ретроградно, т.е. на обратна посока и ще завърши тригон с управителя на 3-тия ти дом, ми се струва, че подхожда на "ще те потърси отново". Но дали това ще доведе до промяна във взаимоотношенията ви - не мисля.
« Последна редакция: Февруари 09, 2012, 05:56:46 pm от Mirabella »

« Отговор #663 -: Февруари 09, 2012, 06:50:13 pm »
Липсата на мажорен сходящ аспект между управителите на 1-ви и 7-ми дом най-често се тълкува като липса на взаимодействие, липса на развитие, промяна във взаимоотношенията. Но тъй като ти не питаш накъде върви връзката ви - ще започнете ли такава, ще стане ли по-сериозна и т.н., а питаш за възобновяване на комуникацията помежду ви, мисля, че оста 3/9 дом в картата играе по-важна роля от 1/7 дом. Аз разбирам въпроса ти така: "Ще ме потърси ли той отново?". И тъй като движението на неговия управител и този на 3-тия му дом е ретроградно, т.е. на обратна посока и ще завърши тригон с управителя на 3-тия ти дом, ми се струва, че подхожда на "ще те потърси отново". Но дали това ще доведе до промяна във взаимоотношенията ви - не мисля.

Благодаря, за отговора. На този етап ме интересува дали ще ме потърси отново, както си написала. А относно развитие на връзката... за мен важното е взаимоотношенията да не се влошат...

« Отговор #664 -: Февруари 12, 2012, 11:01:48 am »
Здравейте,
има ли смпатии още към мен ....по име.?
 ще дам много скорошна обратна връзка-тези дни ще се видим с въпросния,който ми е стара любов,ама от тия дето не ръждясват ;D.предварителни благдарности

« Отговор #665 -: Февруари 12, 2012, 12:03:35 pm »
Добрата новина е, че симпатии би могъл да има към теб - управителят на 5-тия му дом Сатурн се намира в знака на твоя управител Венера. Така че ако питаш само за симпатии - да. Но с негов управител Марс в знака на падение на Венера и както Венера и Марс няма да се видят, нищо трайно и значимо не изглежда, че би могло да се получи на този етап. Срещата би трябвало да се състои - управителите на 3-тите ви домове ще направят съвпад.

« Отговор #666 -: Февруари 12, 2012, 01:11:11 pm »
Благодаря Мирабела...
значи ще си се гледкаме тайно..защото аз не искам само еднодневка ;)..

*

Stella

• 7765
« Отговор #667 -: Февруари 12, 2012, 01:28:55 pm »
Здравейте,
има ли смпатии още към мен ....по име.?
 ще дам много скорошна обратна връзка-тези дни ще се видим с въпросния,който ми е стара любов,ама от тия дето не ръждясват ;D.предварителни благдарности

Според тази карта излиза, че ти имаш симпатии към него - Марс - негов У1, е в знака на твоя управител, на трон - все още го издигаш на пиедестал. Докато ти - Венера не си добре поставена, в знака в който Марс се намира. Това ми говори, че не той не е в състояние да те оцени по същия начин, както ти него.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #668 -: Февруари 12, 2012, 03:36:06 pm »
Стела,Мираела благодаря ,че се включихте
Без бой признавам-имам симпатии,то ако нямах,нямаше да пиша в "Любовната тема",и да се чудя да ида ли на срещата...а е възможно да тича и по друг обект -все пак няколко месеца не сме се виждали ,а и от месец не сме се чували ...мога ли да ви помоля да хвърлите поглед върху
"Има ли друга жена"
много ви благодаря предварително.Познавайки го може да се пробва да тъче на два стана-то затова и се разделихме,не искам пак да изпадам в подобна ситуация,на хубави думи вяра вече не хващам :(

« Отговор #669 -: Февруари 12, 2012, 04:01:28 pm »
Дали има друга жена? Не знам дали е корекно зададен въпросът. Вие не сте заедно, т.е. "друга" какво би трябвало да означава? Може да има приятелка и ти да си другата, напр. Само давам пример.

Тази карта "говори" подобни неща като предишната. Ти проявяваш силен интерес към него, той не демонстрира същото към теб. Преди твоят сигнификатор Слънцето да успее да завърши точен аспект с неговия управител Сатурн, Луната и Меркурий ще сторят това, в този ред. Луната може да се разглежда като твой втори сигнификатор, така че от тази гледна точка позицията ти може би изглежда по-сигурна. Но Меркурий като управител на 5-тия му дом може да представлява негов потенциален любовен интерес, който досега ти си засенчвала успешно и все още продължаваш да правиш (Слънцето все още изгаря Меркурий).

Тази карта все пак дава по-добри предпоставки за вас и развитие на отношенията ви в сравнение с предходната. Тук поне управителите ви ще формират хармоничен аспект. Може би ще започнете нещо приятно, но колко дълго ще трае то. Аспектът между Слънцето и Сатурн ще бъде завършен на несигурно място - последния градус на знака. Веднага след тригона със Сатурн Слънцето сменя своя знак и вече няма да бъде подвластно на Сатурн (докато Сатурн се връща назад, остава в знака). Възможно е скоро след като подновите контакта си да осъзнаеш, че вече не изпитваш същата гореща любов към него или да се разочароваш от нещо (първият аспект на Слънцето в Риби е съвпад с Нептун).
« Последна редакция: Февруари 12, 2012, 04:29:13 pm от Mirabella »

« Отговор #670 -: Февруари 12, 2012, 05:13:12 pm »
Благодаря Мирабела ,и ме извини ,моля-не съобразих ,че не е коректен въпроса...ще дам обратна връзка много скоро :blink:
хубава вечер на всички :blink: :58:

« Отговор #671 -: Февруари 12, 2012, 07:03:33 pm »
Момичета,аз да попитам как се тълкува следното:
Управителите на кверента и квезита са в съвпад в знак на трон на квезита? Нали, знам,че така на парче не става,ама просто се зачудих, защото рядко май съм виждала съвпад на двата управителя  :blink:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #672 -: Февруари 12, 2012, 07:57:07 pm »
Може да означава, че онова, което ще се случи помежду им, ще бъде при условията на квезита (ако той поставя такива), тъй като той е представен от тронова, т.е. много силна планета. Ако става дума за връзка, любовен въпрос (понеже е зададен в тази тема), положението на двете планети означава бих тълкувала като начало на връзка, при която кверентът напълно се "предава" пред квезита.

Извинявай за въпроса - картата скорошна ли е? Може би не, защото в момента нямаме планета на трон. За Луната и Сатурн ли става дума?

« Отговор #673 -: Февруари 12, 2012, 08:15:46 pm »
Ето я картата.Та въпроса беше : Ще се видим ли с Х ? Ако правилно разбирам управителя на питащия е Мерк,упр на 7 дом Нептун.Нали е така или бъркам ?

« Отговор #674 -: Февруари 12, 2012, 08:21:21 pm »
Забравих да акажа,че не задавам аз въпроса,да не съм объркала домовете.Една приятелка зададе въпроса,ама мисля,че не бъркам домовете,поправете ме ако греша.

Всъщност бъркам,Меркурий е във Водолей,предстои му да отиде в Риби  ;)
« Последна редакция: Февруари 12, 2012, 08:25:49 pm от valiastankova »

« Отговор #675 -: Февруари 12, 2012, 08:43:29 pm »
Аз експериментирам с класическите управители, затова за Х взимам Юпитер, вместо Нептун. В настоящите знаци липсва сходящ мажорен аспект между Меркурий и Юпитер. Между двете планети е имало квадратура - може би предишни планове за среща са се провалили или са били отказани от една от страните. Между класическите управители на 3-тите им домове, Марс и Венера, също липса сходящ мажорен аспект. Струва ми се, че повечето фактори клонят към отрицатален отговор.

Права си, че ако работим с модерните управители, съвпадът между Меркурий и Нептун ще се случи в следващия знак, т.е. едва след като Меркурий смени знака. Смяната на знак на управител може да се тълкува като промяна в отношението му към въпроса, подхода му, нагласата му или обстоятелствата около него. Меркурий се намира в знака си на екзалтация, но е изгорен от Слънцето. Може би кверентът се ласкае прекалено много от интереса на квезита към него, ако има такъв, а предполагам, че е имало, тъй като Нептун наскоро напусна знака на екзалтация на Меркурий и навлезе в свои води, т.е. може да е престанал да боготвори кверента и да е започнал да се държи по-горделиво. Или пък кверентът си придава прекалена важност, пропускайки важни сигнали (изгарянате на планета може да показва, че тя действа без да си дава ясна и пълна сметка за ситуацията), или играе прекалено недостъпна прекалено дълго време. Преминаването от знак на екзалтация в знак на заточение/падение означава слизане от позицията на недостъпност и примиряване с условията на квезита (Нептун). Ако това се случи, биха могли да се срещнат. Ако доскоро кверентът е бил този, който е диктувал ситуацията - виждал е интереса на квезита към него (Нептун във Водолей) и не е бързал към него, то сега може би квезитът има последната дума, което изглежда тревожи кверента (Луната е на изгорения път). Изглежда му, че е изгубил силата си над квезита. Но работейки с модерните управители, трябва да взема Плутон за У3 на кверента. Тогава между управителите на 3-тите им домове предстои квадратура - не изглежда като да се разбират особено добре помежду си.

« Отговор #676 -: Февруари 12, 2012, 08:48:48 pm »
Благодаря ти,Марибела  :blink: Наистина така стоят нещата,както ги описа  :blink:

« Отговор #677 -: Февруари 12, 2012, 09:52:34 pm »
Здравейте, моля ако може да ми помогнете на въпроса - Има ли отношения с друга жена? (любимия мъж) - София, 22.47 ч., 12.02.2012

*

Stella

• 7765
« Отговор #678 -: Февруари 12, 2012, 10:07:51 pm »
Здравейте, моля ако може да ми помогнете на въпроса - Има ли отношения с друга жена? (любимия мъж) - София, 22.47 ч., 12.02.2012

Ако го гледаме по 5-ти дом, отговорът е "не".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #679 -: Февруари 12, 2012, 10:20:38 pm »

Ако го гледаме по 5-ти дом, отговорът е "не".

Много ти благодаря, Стела. Поне малко се успокоих. Гледаха ми на едни карти Таро...  и те ме разчовъркаха...