Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043402 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re: Хорар за любов
« Отговор #780 -: Март 07, 2012, 06:54:45 pm »
Сложила си карта за февруари, вместо за март :blink:
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #781 -: Март 07, 2012, 07:08:59 pm »
Здравейте, моля ли да помоля за помощ. Въпросът ми е - Ще осъществим ли физически контакт с М. (човекът в когото съм влюбена)? - София, 07.03.2012, 19.21 ч. Благодаря

Картата не е проблем. Прикачвам я. Но е нерадикална, трудно ми е да я изтълкувам, особено правилно. Вторият ти управител Луна излиза от тригон с неговия управител Юпитер. Това би могло да е потвърждение за уговорката, която сте си направили вече (ако има такава, само гадая). Дали Луна в съвпад с Марс би могло да се тълкува като физически контакт? Защо не. Обаче, от друга страна, късният АС, разходящият аспект между Луна и Юпитер и липсата на сходящ аспект между твоя първи управител Меркурий и Юпитер може да се тълкува и като пропусната възможност.

Много трудна карта като за мен. Я, дайте нещо по-лесничко! ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #782 -: Март 07, 2012, 07:27:53 pm »
недей да скромничиш, ей :)

« Отговор #783 -: Март 07, 2012, 07:51:40 pm »
Здравейте, моля ли да помоля за помощ. Въпросът ми е - Ще осъществим ли физически контакт с М. (човекът в когото съм влюбена)? - София, 07.03.2012, 19.21 ч. Благодаря

Картата не е проблем. Прикачвам я. Но е нерадикална, трудно ми е да я изтълкувам, особено правилно. Вторият ти управител Луна излиза от тригон с неговия управител Юпитер. Това би могло да е потвърждение за уговорката, която сте си направили вече (ако има такава, само гадая). Дали Луна в съвпад с Марс би могло да се тълкува като физически контакт? Защо не. Обаче, от друга страна, късният АС, разходящият аспект между Луна и Юпитер и липсата на сходящ аспект между твоя първи управител Меркурий и Юпитер може да се тълкува и като пропусната възможност.

Благодаря, Мирабела. Голяма мъка ми е на сърце и съм объркала месеца. Човекът е в чужбина и бяхме говорили преди месеци като си дойде да се видим, но този момент още не си е дошъл, а и не знам дали това някога ще стане. Мирабела малко ме обърка - отговорът ти да или не е? Ако е да - може ли да се разчете до колко време ще стане това?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #784 -: Март 07, 2012, 08:28:22 pm »
Помогнете с този хорар..
"ще се върне ли в живота ми?" назован е по име  :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #785 -: Март 07, 2012, 08:31:43 pm »
Помогнете с този хорар..
"ще се върне ли в живота ми?" назован е по име  :-[

Не...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #786 -: Март 07, 2012, 08:36:56 pm »
Ти ще трябва да се върнеш в неговия. Той е в твой триплицитет, декан и терма. Има чувства към теб определено, но си му много "паднала" ;) в очите. Ще ти трябва доста, за да го убедиш, че заслужаваш доверие. Но е склонен да се върне към предишните ви отношения, ретро е.

« Отговор #787 -: Март 07, 2012, 08:37:58 pm »
Благодаря...
Мирабела ще дам малко инфо,за улеснение-в момента по-скоро се чуди къде се затрих,опитва разни провокации-но аз си мълча,решила съм да го поизчакам,защото макар и любопитен,не атакува,по-добре да го оставя  той да води....а за чуства :Pняма какво да кажа освен ;D а се съглася  с теб....В този аспект в живота ми се появи внезапно,после внезапно зачезна ,и сега влиза в друга фаза-нова....
обаче....това ,което ме парира е обвързан ли е?ще съм благодарна на тълкуване ,дори да има връзка-едва ли ще бъде честен,познавм му душицата подличка ;)
благодаря предварително

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #788 -: Март 07, 2012, 08:51:15 pm »
Ти ще трябва да се върнеш в неговия. Той е в твой триплицитет, декан и терма. Има чувства към теб определено, но си му много "паднала" ;) в очите. Ще ти трябва доста, за да го убедиш, че заслужаваш доверие. Но е склонен да се върне към предишните ви отношения, ретро е.

Надявам се да е така, за чувствата...  Лошото е че аз трудно бих предприела действия..  :-[

*

Diyana

• 2705
« Отговор #789 -: Март 07, 2012, 08:55:38 pm »
Лошото е че аз трудно бих предприела действия..  :-[

А, щеш, щеш. В пълновластието си си. Вървиш към тригон с него, Луна върви към съвпад с него. Ето и той се е понапънал да се обърне към вас и да ви "пресрещне", но повече от това няма да направи. 

« Отговор #790 -: Март 07, 2012, 09:29:05 pm »

Благодаря, Мирабела. Голяма мъка ми е на сърце и съм объркала месеца. Човекът е в чужбина и бяхме говорили преди месеци като си дойде да се видим, но този момент още не си е дошъл, а и не знам дали това някога ще стане. Мирабела малко ме обърка - отговорът ти да или не е? Ако е да - може ли да се разчете до колко време ще стане това?

При нерадикална карта според класическите правила не може да се отговори. Но, ако настояваш, изглежда ми повече като "не". Твърде възможно е да греша, нерадикална карта. Успех!

« Отговор #791 -: Март 07, 2012, 09:40:17 pm »

При нерадикална карта според класическите правила не може да се отговори. Но, ако настояваш, изглежда ми повече като "не". Твърде възможно е да греша, нерадикална карта. Успех!

Благодаря още веднъж, Мирабела. А евентуално след колко време мога да задам въпроса си отново?

« Отговор #792 -: Март 07, 2012, 09:44:08 pm »
Благодаря...
Мирабела ще дам малко инфо,за улеснение-в момента по-скоро се чуди къде се затрих,опитва разни провокации-но аз си мълча,решила съм да го поизчакам,защото макар и любопитен,не атакува,по-добре да го оставя  той да води....а за чуства :Pняма какво да кажа освен ;D а се съглася  с теб....В този аспект в живота ми се появи внезапно,после внезапно зачезна ,и сега влиза в друга фаза-нова....
обаче....това ,което ме парира е обвързан ли е?ще съм благодарна на тълкуване ,дори да има връзка-едва ли ще бъде честен,познавм му душицата подличка ;)
благодаря предварително

Построих картата ти по Кох. Тогава управител на 5-тия му е категорично Слънце (че по Плацидиус върхът на 5-тя му дом изглежда между два знака). Неговият управител Марс и Слънце имат разходяща опозиция. Моето предположение е, че или няма друга в момента, или ако е имал, работата е приключила вече. Слънцето се намира в триплецит на Марс, докато Марс е триплецит на втория ти управител Луната - сякаш повечко предпочитания би трябвало да има към теб в сравнение с бившата (ако е имало такава), докато тя все още може да таи останки от чувства към него. Ако разглеждаме Слънцето като управител на дома на сърцето му (5-ти дом), тъй като Слънцето екзалтира Венера по знак, би трябвало в сърцето му ти да си на водеща позиция. Със сходящ тригон между управителите ви би трябвало да имате шанс да формирате взаимоотношения. Марс обаче попада в падение на твоя управител Венера, която е на трон. Иска ти се да диктуваш условията и изглежда си в пълното право да го направиш (имаш тронова планета за управител, държиш силни карти), но на него това може да не му се понрави много. Но в крайна сметка се връща при теб (ретро Марс) и ти отиваш към него. Марс е във взаимна рецепция с Меркурий, управител на 3-тия му дом и втори управител на 5-тия му дом. Би могъл да има палав поглед и да не иска да се лишава от закачки.

« Отговор #793 -: Март 07, 2012, 09:46:41 pm »
Севлиево
07.03.2012г.
22:45
беше ли щастлива със мен?

« Отговор #794 -: Март 07, 2012, 09:50:22 pm »

Благодаря още веднъж, Мирабела. А евентуално след колко време мога да задам въпроса си отново?

При всяка промяна в обстоятелствата със сигурност можеш да зададеш въпроса си отново. С този късен АС в картата работата изглежда предрешена. Някои астролози смятат, че късен градус на АС означава, че кверентът знае отговора на въпроса или поне предусеща какво ще се случи.

« Отговор #795 -: Март 07, 2012, 10:04:33 pm »
Отчайващо е положението.  :(, но каквото стане. Чувствата и усещанията ми са много противоречиви, а като прибавим и страховете, става страшно... Срещу съдбата си не можем да се борим

« Отговор #796 -: Март 08, 2012, 09:57:34 pm »
Весел празник на всички момичета :blink:
Мирабела благодаря,давам обратно инфо,получено преди малко,след разговор със сестрата на въпросния
младеж..имал е връзка,приключила преди по малко от от месец...що се касае за палавия поглед-и тук си права-"клкото повече,толкова повече" ;Dразбираш ме...Предполагам ще ми се да ръководя парада,но дали ще имам смелост,не съм сигурна-в действителност той е доста властна натура,и това 100% няма да му допадне...Искам само да помоля за разяснение"Но в крайна сметка се връща при теб (ретро Марс) и ти отиваш към него. ",аз го разбирам,че все пак ще се засечем някъде по любовния фронт,дано в рамките на хорара се похваля с добра новина-че ви оревах форума ;D

« Отговор #797 -: Март 09, 2012, 09:31:50 am »
Написах го в смисъл, че и двете планети ваши управители - Венера и Марс се движат в посока на точния аспект, една към друга. Не е така, че едната (по-бързата) да настига другата (по-бавната). Тога го тълкувам като среща по средата, някакъв вид компромис.

« Отговор #798 -: Март 09, 2012, 10:43:08 am »
 ;Dсууууперрр....благодаря ,за отделеното време...хубав ден на всички

« Отговор #799 -: Март 09, 2012, 12:10:46 pm »
здравейте,бихте ли помогнали
има ли симпатии към мен мъжът в който съм влюбена-назовавам го по име
напоследък покрай проблеми на мои близки,съм нещо обезверена,а и той е един потаен...чудя се има ли смисъл да възлагам надежди  :(
благодаря