Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041936 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #800 -: Март 09, 2012, 12:31:22 pm »
Има симпатии към теб. Управителят му е Юпитер и управител на 5-тия дом на чувствата му се намира във фас на твоя управител Меркурий и в знак, в който екзалтира Луната (вторият ти управител). Освен това Меркурий е в 5-тия му дом.

Съвпадът на Юпитер с върха на 12-тия ти дом потвърждава потайността му. Луната, управител на 3-тия ти дом, има предстояща опозиция с Меркурий, така че напрежението при теб все още не изглежда да е спаднало. Тъй като последният аспект на Луната е съвпад със Сатурн (управител на неговия 3-ти дом) мисля, че ще имате възможност да възстановите комуникацията помежду си, но до точния аспект има доста градуси, така че това може да стане след известен период от време, не веднага. Не знам какъв период, не умея да определям времето по хорарните карти. Успех!

« Отговор #801 -: Март 09, 2012, 03:13:23 pm »
Здравейте!
Отново ви моля за помощ по следния въпрос: Добра идея ли е да се обясня в любов на...?
Всъщност се чудя за това от вчера сутринта.
Картата е по Плацидус, ако успея да се оправя с настройките, ще кача по Кох (както бях посъветвана преди време).

« Отговор #802 -: Март 09, 2012, 03:57:28 pm »
И аз моля за малко помощ :-[Ще се върне ли в живота ми?Назовала съм го по име

Въпреки късния градус на АС мисля, че "да". И двамата сте се устремили един към друг. Обаче съвпадът между управителите ви - твоя Луна и негов ретрограден Сатурн са далеч от градуса на точния си съвпад. Мисля, че има още вода да изтече, докато това се случи. Съвпадът ще бъде завършен в градус от т.нар. изгорен път, така че събирането ви може да не стане лесно. Успех!

« Отговор #803 -: Март 09, 2012, 04:11:43 pm »
Здравейте!
Отново ви моля за помощ по следния въпрос: Добра идея ли е да се обясня в любов на...?
Всъщност се чудя за това от вчера сутринта.
Картата е по Плацидус, ако успея да се оправя с настройките, ще кача по Кох (както бях посъветвана преди време).

Той е Сатурн в знака на падение на твоя управител Слънцето и където вторият ти управител Луната няма есенциални достойнства. Самият Сатурн е екзалтиран. Не знам какво да те посъветвам. Аз, по принцип, избягвам да давам такива съвети. Той демонстрира ли интерес към теб? Защото, съдейки по картата, не би трябвало да ти е давал големи надежди. Но попада в 3-тия ти дом - все пак ми изглежда, че търси начини за комуникация с теб.

« Отговор #804 -: Март 09, 2012, 04:12:22 pm »
Ще започна ли връзка с мъжа в който харесвам? 09.03.12 /17 .10 ч / София Назовала съм го по име.

« Отговор #805 -: Март 09, 2012, 04:48:39 pm »
Mirabella, благодаря ти!  :blink:

« Отговор #806 -: Март 09, 2012, 05:33:28 pm »
 ;D както казва баба -"ако има път,ще минеш по него ,не бой се"...та така,тъй  бях свикнала с тия карти без развитие,нерадикални или лоши ,че и днес такава очаквах...благодаря Мирабела... :blink:

« Отговор #807 -: Март 09, 2012, 09:07:09 pm »
Ще започна ли връзка с мъжа в който харесвам? 09.03.12 /17 .10 ч / София Назовала съм го по име.

Надявам се, че греша, защото ми изглежда по-скоро като "не". Той би трябвало да има симпатии към теб - управителят му Юпитер се намира във фас на твоя управител Меркурий и екзалтира по знак Луната. Меркурий ще започне скоро ретроградната си фаза и ще се върне в знак на Юпитер, Риби, но аспект между двете планети няма да бъда завършен. Луната ще аспектира Юпитер с квинкокс, който или не го броят за аспект или за такъв, който създава трудности, пречки. Между управителите на 3-тите ви домове предстои тригон - може би има или ще има някакво ухажване, флиртуване помежду ви, но според тази карта, аспектите и положенията на планетите са твърде слаби за връзка.

*

Papy

• 4343
« Отговор #808 -: Март 10, 2012, 10:55:20 am »
извинявайте за спама- имам един въпрос
може ли с хорар да се каже дали някой някога си е бил влюбен в теб

« Отговор #809 -: Март 10, 2012, 11:27:55 am »
здравейте,
ще може ли да погледнете
"ще се върне ли в живота ми ,любимото човече,назовно по име"
има някакви наченки,но ми е много потaен,и понеже е доста грешен спрямо мен,сега е гузен и не смее директно да зачекне темата
« Последна редакция: Март 10, 2012, 05:25:54 pm от livija »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #810 -: Март 10, 2012, 11:52:42 am »
извинявайте за спама- имам един въпрос
може ли с хорар да се каже дали някой някога си е бил влюбен в теб

По принцип могат да се гледат минали събития, в такъв случай гледаме разходящите аспекти, вместо сходящите. Обаче до какъв период от време важи това...  та нали един хорар определя събития до 2-3 месеца напред (според някои до 6) дали и за миналите събития важи този период?

« Отговор #811 -: Март 10, 2012, 05:45:43 pm »
здравейте,
ще може ли да погледнете
има някакви наченки,но ми е много потaен,и понеже е доста грешен спрямо мен,сега е гузен и не смее директно да зачекне темата

Мисля, че "да, ще имате шанс да се съберете", защото управителите ви, Луна и Сатурн, апликират един към друг. Успех!

*

Stella

• 7765
« Отговор #812 -: Март 10, 2012, 06:00:29 pm »
здравейте,
ще може ли да погледнете

Има шанс, още повече, че и Меркурий е в ретро сянка - време за връщане на стари гаджета. Но ти- Луната клониш към съпвад със Сатурн - той. А и Сатурн поради ратроградния си ход клони също към теб. Това са хубави новини. Наслука! :P
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #813 -: Март 10, 2012, 06:03:38 pm »

Има някакъв шанс - тригонът между ретрограден Марс в твой първи дом, който те характеризира теб и Юпитер в Телец, който го характеризира него. Но това е от типа хорари, в които питащата е раздвоена - луната е в опозиция с меркурий, който те управлява теб. Освен това, не се знае какъв акъл ще ти дойде, когато Марс в твоя първи дом обърне посоката.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #814 -: Март 10, 2012, 06:20:29 pm »
Здравейте, дали може да погледнете този хорар - Ще се срещнем ли на живо до 2 месеца? (въпрос за мъжът, в който съм влюбена) Благодаря

« Отговор #815 -: Март 10, 2012, 10:22:19 pm »
 ;D.... дано се похваля в рамките на хорара...Изключително съм ви благодарна,и ще съм много благодарна ако може да отделите време и да погледнете хорар за моя близка ,която е силно притеснена" Има ли преспективи за връзка между Х -жената и У-мъжът в който е влюбена,и назован по име"..

« Отговор #816 -: Март 10, 2012, 10:48:17 pm »
Много ви благодаря, Stella i Mirabella!!!

*

Papy

• 4343
« Отговор #817 -: Март 10, 2012, 10:52:34 pm »
Ливия-смятаме, че пита жената- не ти за нея-нали така?
Ако да-да според мен
Ама тя жената е възпрепятствана от някакви семейни дела?
А той го пази в тайна?

« Отговор #818 -: Март 10, 2012, 11:20:53 pm »
благодаря,всъщтност тя наистина е възпрепятствана от семейни дела...а пък той нещо се скри,и тя се отчая  :(...всъщтност аз задавам въпроса,но по нейно желание-помоли ме  да и пусна хорар, няма възможност да го зададе сама,картата съм построила аз,а часът също е избран от мен-предполагам има значение в хорарната астрология..той наистина пази в тайна взаимоотношенията им,тя е по-откритата и демонстрираща чуства :(

« Отговор #819 -: Март 11, 2012, 01:28:14 pm »
Здравейте, дали може да погледнете този хорар - Ще се срещнем ли на живо до 2 месеца? (въпрос за мъжът, в който съм влюбена) Благодаря

Като смислово съдържание въпросът ти е същият като предишния - http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5058.msg263436.html#msg263436. Според правилата на хорарната астрология, задаването на един и същи въпрос отново и отново не променя отговора му. Хорарните астролози считат, че първата карта по въпроса (ако не е нерадикална) дава най-точния отговор измежду картите, посветени на един и същи въпрос.

Настоящата карта е нерадикална заради ранния градус на АС. Ако АС беше малко по-навътре в знака, бих казала "да". Но така не смея да дам отговор. Ако в действителност си задава въпроса си минута или две по-рано, АС ще бъде в последния градус на предходния знак, т.е. същия АС както в предната ти карта.