Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041135 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re: Хорар за любов
« Отговор #840 -: Март 24, 2012, 01:56:28 pm »
karizma, да не е някоя стара твоя тръпка ? Луна се намира в знака на У5 ти дом, в който знак Венера е в екзалтация и има разходяща опозиция с твоя сигнификатор. От друга страна ретро Марс се намира в знака на падение на Венера. Противоречива изглеждаш като отношение към този човек и това което искаш. На мен ми изглежда като че може и да е имал някакъв интерес към теб - в разходящ тригон са вашите сигнификатори,  но пък У7 е в собствен знак (може да се интересува предимно от собствената си персона) Впоследствие може и да не се доразберете нещо любовно - на Венера и Марс им предстои квадратура.
« Последна редакция: Март 24, 2012, 02:59:13 pm от Asol »

« Отговор #841 -: Март 24, 2012, 03:31:12 pm »
Да,Асол,стара тръпка е и в миналото е имал интерес.Хорара е от преди 4 дни,но така и не успях да си отговоря,за това и го постнах.Меркурий,негов У5,е ретро в моя 5-ти дом,в знак на моя У,който също е ретро,и е във взаимна рецепция с него-това незнам как да го тълкувам.Венера и Марс ще направят квадратура,но тя няма да е в рамките на знаците,в които са в момента,а и последния аспект на Луната е секстил с Венера :-[
« Последна редакция: Март 24, 2012, 03:37:34 pm от karizma »

« Отговор #842 -: Март 24, 2012, 03:52:28 pm »
да,akruks,дописах го в поста си

« Отговор #843 -: Март 24, 2012, 04:13:44 pm »
Благодаря!Хубав ден на всички :)

*

Asol

• 4140
« Отговор #844 -: Март 24, 2012, 04:19:07 pm »
Няма значение. Луната едно на ръка - тя е сигнификатор главно на питащата, нейната моментна нагласа, желания и въпрос. Венера и Марс са сигнификатори на питащата и този за когото се пита - между тях сега има разходящ аспект. Аз гледам нещата в перспектива, когато има връзка с основните сигнификатори. Луната в секстил с неговия сигнификатор показва по-скоро, надявам се да не съм права, силния интерес на питащата към господин Х. От неговата страна той може да се държи на положение, но към този момент не ми се струва да проявява активност.
Ако гледаме управителят на неговия пети дом - Меркурий е ретро в знака на У5 на karizma и взаимната рецепция е хубава, но не знам доколко ще е достатъчна.
« Последна редакция: Март 24, 2012, 04:27:13 pm от Asol »

*

Asol

• 4140
« Отговор #845 -: Март 24, 2012, 04:40:55 pm »
Извинявай, но защо реши, че имам нужда от уроци по астрология !?! Защо обезателно искаш да наложиш твоята позиция, разсъждения и начин на интерпретация на някой друг ? Поставена е карта и всеки ако реши коментира - както и направих.
Така мисля и интерпретирам хорари и стоя зад думите си.  ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #846 -: Март 24, 2012, 04:59:56 pm »
karizma, да не е някоя стара твоя тръпка ? Луна се намира в знака на У5 ти дом, в който знак Венера е в екзалтация и има разходяща опозиция с твоя сигнификатор. От друга страна ретро Марс се намира в знака на падение на Венера. Противоречива изглеждаш като отношение към този човек и това което искаш. На мен ми изглежда като че може и да е имал някакъв интерес към теб - в разходящ тригон са вашите сигнификатори,  но пък У7 е в собствен знак (може да се интересува предимно от собствената си персона) Впоследствие може и да не се доразберете нещо любовно - на Венера и Марс им предстои квадратура.

Съгласна съм с всичко, което Асол е написала. Само бих се въздържала да коментирам аспекти между сигнификаторите, извън рамките на знаците, в които се намират към момента на задаването на въпроса. хорарът важи до момента ,в който някоя от планетите не напусне знака.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #847 -: Март 24, 2012, 05:27:59 pm »
Имам един въпрос. По 5ти или 7 дом да търся сигнификатора ако въпросът ми е "Има ли взаимна любов между мен и .../назовала съм го по име/?

« Отговор #848 -: Март 24, 2012, 05:34:38 pm »
Благодаря на всички ви,хорара е интересен,не е много категоричен,мисля че има какво да се обсъжда и затова го качих.Уважавам мнението на всяка от Вас и се радвам,че се получи дискусия,но нека не я превръщаме в спор.Времето ще даде отговора,който търся сега :)

*

Asol

• 4140
« Отговор #849 -: Март 24, 2012, 07:32:06 pm »
Много просто akruks, защото в по-голямата си част нямаше коментар към това, което съм написала. Какво се гледа в един хорар не е индивидуален коментар, а обяснение, защото това са част от нещата, които може да ги каже и напише всеки, които си има понятие от хорарна астрология. Коментарът е това, че не споделяш подобна интерпретация.
« Последна редакция: Март 24, 2012, 07:57:17 pm от Asol »

*

Stella

• 7765
« Отговор #850 -: Март 24, 2012, 07:42:14 pm »
Имам един въпрос. По 5ти или 7 дом да търся сигнификатора ако въпросът ми е "Има ли взаимна любов между мен и .../назовала съм го по име/?

Щом като си го назовала по име, правиш препратка към 7 дом. По-точни са хорарите, в които се дефинират отношения. Иначе любовните авантюри са по 5 дом. Ако е само секс - по 8-ми.

После гледаш дали има положителна връзка между господарите на 5-тите ви домове.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #851 -: Март 24, 2012, 07:42:37 pm »
е как нищо- плутон  :blink: и прави тригон с юпитер У5 и марс У9
да, ще имаш връзка, но сякаш секса ще е повече от романтиката, У1 и У7 съвпад в 8д., У5 на МС в 10д. до венера У3 и У10 - ще има по някакъв начин отношение с образование, издигане в кариерата...

Ми... Плутон не ми е сигнификатор, та затова. Аз дотам съм научила да гледам сигнификатор на питащия и на въпроса, оттам нататък не ми се удава да интерпретирам. Но щом казваш, а дано си права!  ;D

Възможно ли е да е от друга държава този човек?
« Последна редакция: Март 24, 2012, 07:48:46 pm от Ronia »

*

Stella

• 7765
« Отговор #852 -: Март 24, 2012, 07:50:52 pm »
е как нищо- плутон  :blink: и прави тригон с юпитер У5 и марс У9
да, ще имаш връзка, но сякаш секса ще е повече от романтиката, У1 и У7 съвпад в 8д., У5 на МС в 10д. до венера У3 и У10 - ще има по някакъв начин отношение с образование, издигане в кариерата...

Ми... Плутон не ми е сигнификатор, та затова. Аз дотам съм научила да гледам сигнификатор на питащия и на въпроса, оттам нататък не ми се удава да интерпретирам. Но щом казваш, а дано си права!  ;D

Погледнах картата. Ти търсиш романтична връзка, а луната е  в 9 -ти дом. някак си не се връзва с естеството на въпроса това положение на луната. Въпреки това, ако разгледаме каратата, ти се описваш от Слънце в Овен, което е добре поставено - екзалтирано. Господарят на твоя 5-ти дом /потенциалния любим/ е Юпитер. Юпитер и Слънцето не се виждат, което означава, че засега няма да започнеш връзка. От друга страна в 5-ти дом имаме Плутон, който също характеризира потенциалния любим. Слънцето клони към квадрат с него, а негативните аспекти дават негативен отговор.  Последният аспект на луната е опозиция със Сатурн /малефик/, което идва в подкрепа на горното.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #853 -: Март 24, 2012, 07:53:59 pm »
Ми не знам защо е в 9ти дом Луната... Може би защото аз пак ще пътувам, може би там ще има нещо, знам ли. За останалото разбирам... Ама хич не ми се иска да е така.  :-\

*

Divna

• 2478
« Отговор #854 -: Март 24, 2012, 09:25:49 pm »

Щом като си го назовала по име, правиш препратка към 7 дом. По-точни са хорарите, в които се дефинират отношения. Иначе любовните авантюри са по 5 дом. Ако е само секс - по 8-ми.

Благодаря, Стелла!  :wub:

Хорарна карта, с Луна в последен градус е нерадикална, така ли беше?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #855 -: Март 24, 2012, 09:26:49 pm »
akruks , мерси, ще дам обратна връзка.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #856 -: Март 24, 2012, 09:46:23 pm »

Ако не прави аспекти, е нерадикална по класическите правила. Аз обаче разглеждам такава карта, като тълкувам "луната без курс". Луна без курс означава, че не можем да очакваме развитие, т.е. валидно остава положението, каквото е било преди задаването на въпроса.

*

Divna

• 2478
« Отговор #857 -: Март 24, 2012, 10:14:33 pm »

Ако не прави аспекти, е нерадикална по класическите правила. Аз обаче разглеждам такава карта, като тълкувам "луната без курс". Луна без курс означава, че не можем да очакваме развитие, т.е. валидно остава положението, каквото е било преди задаването на въпроса.

Blagodarq, Stella!  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #858 -: Март 25, 2012, 12:20:22 am »
да пусна и аз една карта, отдавна не съм го правила  :blink:
въпросът аз го задавам- ще имам ли скоро интимни взаимоотношения с мъж,
като не съм цитирала и визирала точно определен индивид  ;D

този последен аспект на луната с ретрограден меркурий в 3д. не знам как да изтълкувам,
но по принцип на себе си не обичам да гледам, че започвам да си въобразявам разни неща..

час на венера
Картата е нерадикална. Но...
Управителите на АСЦи ДСЦ са невидими...като единия е ретро. Луната е току-що ингресирала...
Часа на Венера показва, че имаш необходимост от връзка и търсиш мъж...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #859 -: Март 25, 2012, 12:34:15 am »
час на венера
Картата е нерадикална. Но...
Управителите на АСЦи ДСЦ са невидими...като единия е ретро. Луната е току-що ингресирала...
Часа на Венера показва, че имаш необходимост от връзка и търсиш мъж...
Благодаря, Марая, че се включи, но защо да е нерадикална картата? И не търся връзка, за се гледа пича по 7-ми дом  ;D
само по 5-ти и 8-ми- любов с конумация, без излагация  ;D
[/quote]

Защото Луната е в 0*.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците