Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042341 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re: Хорар за любов
« Отговор #880 -: Март 25, 2012, 05:24:26 pm »
В темата на Стелла бях задала въпрос от сорта дали ще се видим/чуем с въпросната личност. Не си спомням да съм задавала конкретно за секс.

няма значение, темата е еднаква - как ще имаш интимни отношения с някого, ако няма как де се видиш с него :blink:
можеш ли да намериш предишната карта

Това е картата, която бях поставила в темата на Стелла. Въпросът беше: Ще ми се обади ли .../назован по име/?
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=f&gif=astro_2gw_416_6te_mi_se_obadi_li__hk.51701.56662.gif&res=100&va=&cid=yc5filedAa7vh-u1155086677

*

abroad

• 2187
« Отговор #881 -: Март 25, 2012, 05:52:42 pm »
и в двата случая изглежда ти да си по-активната страна, тоест ще се случи каквото искаш, ако предприемеш действия, каквито най-вероятно ще предприемеш
но се опасявам, че след като премине еуфорията няма да ти хареса оставането в сянка, или друго противоречие да се появи

*

Divna

• 2478
« Отговор #882 -: Март 25, 2012, 06:00:43 pm »
Да задам и аз един пролетен въпрос.  ;D
Ще имам ли интимни взаимоотношения с .../назовала съм личността по име/?
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=f&gif=astro_2gw_423_6te_imam_li_intimni_vzaimootno6eniq_s__hk.45348.55625.gif&res=100&va=&cid=yc5filedAa7vh-u1155086677
щом е назован по име значи е по 7-ми дом, единия У7 е ретро марс в твой 5д- значи стара тръпка за теб, другия У7 плутон е в 9д- далеко е от теб, У8 юпитер в 12д. и предстои съвпад с луната- което дава пложителен отговор, ще остане и скрито, както желаеш и в случая е приемливо за двете страни.
При него У5 ретро сатурн в 12д. и уран в 5д- има си скрит мерак, който не е утихнал, У8 ретро меркурий в 5д. - ще потърси стария си мерак и ще му излезе късмета- парс фортуна му е в 8д.  :blink:

Благодаря!  :wub:
Броиш ли градусите, за да се види периода /след колко дни, седмици, месеци ... /ще стане, ако въобще стане нещо.  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #883 -: Март 25, 2012, 06:04:44 pm »
и в двата случая изглежда ти да си по-активната страна, тоест ще се случи каквото искаш, ако предприемеш действия, каквито най-вероятно ще предприемеш
но се опасявам, че след като премине еуфорията няма да ти хареса оставането в сянка, или друго противоречие да се появи

В момента, да аз съм активната, защото първо аз се свързах с него. На времето той беше "много женен", сега не знам ... хвърлих му топката, пък от него зависи останалото.  :blink:
За после ... ще му мисля после, ако има такова "после". Далеч съм от идеята да му развалям семейната идилия ако е въобще идилия разбира се.  :-[

*

Divna

• 2478
« Отговор #884 -: Март 25, 2012, 06:08:53 pm »
Момичета, не мога да си поставям парманентно карти. Ако някоя от вас има желание да ми ги постави ще съм ви много благодарна, защото така след няколко часа, картите ще се дезактивират и няма да има достъп до тях. Иска ми се да се запазят, защото да може да се прави сверка. Определено до един месец ще дам по двата въпроса реален отговор, който може да се свери с астрологичния.

« Отговор #885 -: Март 25, 2012, 06:35:02 pm »
Картите на Дивна. :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #886 -: Март 25, 2012, 07:40:30 pm »
Дивна, виждам, че вече са разчепкали картите обстойно. Ма да се включа и аз. И в двете карти не виждам задълбочаване на отношенията ви-ни интимни, ни инакви. Ще се срещнете иначе, но сте на различна вълна.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Divna

• 2478
« Отговор #887 -: Март 25, 2012, 07:58:17 pm »
Дивна, виждам, че вече са разчепкали картите обстойно. Ма да се включа и аз. И в двете карти не виждам задълбочаване на отношенията ви-ни интимни, ни инакви. Ще се срещнете иначе, но сте на различна вълна.

Благодаря, Дияна!  :wub:

*

Divna

• 2478
« Отговор #888 -: Март 25, 2012, 07:59:46 pm »
Благодаря, MoonLight!  :blink:

« Отговор #889 -: Март 25, 2012, 09:44:03 pm »

:88:  Нека ситуацията се развие в твоя полза.

*

Divna

• 2478
« Отговор #890 -: Март 25, 2012, 11:01:07 pm »

:88:  Нека ситуацията се развие в твоя полза.

Blagodarq!  :blink: Kakvoto e re4eno, tova 6te stane, a kakvoto i da stane vse za moe dobro 6te e!  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #891 -: Март 25, 2012, 11:09:27 pm »
Благодаря!  :wub:
Броиш ли градусите, за да се види периода /след колко дни, седмици, месеци ... /ще стане, ако въобще стане нещо.  :blink:
броя ги, но не винаги им рабирам, като са в различни значи сигнификаторите  ;D
в случая са в телец, разликата  межу луната и юпитер У8 е 4гр. и половина, поне 4 седмици и половина, понеже постоянните знаци са най-мудни- това е за евентуално осъществяване на интимен контакт, а ако гледаме само среща с него, то луната прави тригон с плутон У7 след два градуса, а плутон е в кардинален знак, който е по-бързичък, може и до седмица

Много благодаря за уточнението!  :blink:  Добре е да се опитва. Обаждането се очаква за 4-5 април. Виждането евентуално ще е по-късно. Ще броя дните и ще дам обратна връзка да направиш справка.  :blink:

ПП:Забелязвам напоследък интересни неща покрай хорарите. Случайни съвпадения на главни оси , стелиуми в домове, които се препокриват или с мойта карта или с неговата. Това случвало ли се е и с вас?

« Отговор #892 -: Март 26, 2012, 04:17:16 pm »
       Zaslujava li si da poddarjam o6te otno6enia s X.,mnogo se umorih ve4e i ne sam sigurna dali si struva.  Shte sam blagodarna na vashi mnenia po horara,koito mi s struva dosta pesimisti4en .

Дали си струва? Не знам. И двамата ми изглеждате добре, по отделно. А и АС попада в последните градуси на знака - може би сама знаеш отговора най-добре. Ти се управляваш от Луна в екзалтация в знак, където неговият управител Сатурн няма есенциални достойнства. Със Сатурн работата изглежда по същия начин. От картата не личи да проявявате съществен интерес един към друг. Изглежда ми, че той е твърде зает с кариерата си (Сатурн в негов 10-ти) и се е оттеглил от действия (ретро Сатурн), оставяйки на теб да вземеш решение.

« Отговор #893 -: Март 26, 2012, 07:43:48 pm »
Въпросът ми е: Има ли смисъл да се виждам с Р.?

Ето и хорарната карта. Виждам, че управителят ми - Меркурий е ретро, но все пак кажете какво мислите и може ли изобщо да разглеждаме картата?
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #894 -: Март 26, 2012, 07:58:47 pm »

Ето и хорарната карта. Виждам, че управителят ми - Меркурий е ретро, но все пак кажете какво мислите и може ли изобщо да разглеждаме картата?

Може да я разглеждаме, не е нерадикална (но аз си ги разглеждам и такива ;D). Започвам от Марса на АС - изглеждаш ми доста нетърпелива. Управляваш се от ретрограден Меркурий, заточен в знака на неговия управител Юпитер. Казано най-кратко - той държи по-силните карти що се отнася до отношенията ви. Луната е екзалтирана и на път да завърши секстил с твоя управител, така че шанс за среща би трябвало да има. Юпитер екзалтира Луната и се намира в 3-тия му дом - той би трябвало да се зарадва да се види с теб, отворен е за комуникация. Мисля, че би се получила приятна среща. Но... ако разчиташ, че срещата ви ще катализира начало на нещо по-сериозно помежду ви или да задълбочи връзката ви, не ми изглежда, че ще се случи. Положението на управителите на оста AC/DC ми се струва, че показва по-силен интерес от твоя страна... Не ми се връзвай, не съм профи. ;)

*

abroad

• 2187
« Отговор #895 -: Март 26, 2012, 08:04:58 pm »

така зададен въпроса и без карта, отговорът е, че има смисъл, друг е въпросът какво влагаш в търсенето на смисъл
картата го потвърждава, тоест ще си намериш смисъл, за да се видиш с него, дори много смисъл идните седмици
но ти питаш за ефекта от виждането - сега засега не си в позиция да си изясниш удовлетвореността в по-дългосрочен план, така че - виждай си се, пък после каквото това :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #896 -: Март 26, 2012, 08:06:27 pm »
Няма да се видят все пак - Меркурий обръща директно и напуска знака преди да завърши аспекта с Юпитер. Единствената сама ще се разкъндардиса.

« Отговор #897 -: Март 26, 2012, 08:07:13 pm »
Мерси Мирабела  - това, което си написала ми се струва точно. Аз съм доста объркана и имам силен интерес, но той се базира на раздразнение и тиха агресия...може би затова в хорара Марс е на асц. Този човек ми е неразгадаем, а уж умея да си обяснявам хората. Вероятно срещата ще е приятна, но аз няма да поема инициативата за нея. Имам усещането, че му е все едно и това е нещото, което ме дразни и почти ме е отказало. Засега съм решила да се видим, ако успее да ме покани сносно. Дори не разбирам защо продължава да ме търси.
И се колебая дали аз не очаквам твърде много с моята Луна жадна за обожание или той наистина се държи като ръб ;D

abroad - и това си го мислех, права си.
Diyana, твърде е възможно да се откажа, но неговата неспособност да покаже отношение ще е причината

*

Diyana

• 2705
« Отговор #898 -: Март 26, 2012, 08:11:39 pm »
Diyana, твърде е възможно да се откажа, но неговата неспособност да покаже отношение ще е причината

Да кажем, че чрез интернет-комуникация ще имате повече шанс да изясните отношенията си.

« Отговор #899 -: Март 26, 2012, 08:14:41 pm »
Днес това правихме  ;D
Има малък напредък. От тук нататък напълно съм оставила нещата в неговите ръце.