Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1044138 Прегледи
*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Re: Хорар за любов
« Отговор #900 -: Март 26, 2012, 09:46:33 pm »
Харесва ли ме Влад? А нещо по-сериозно? Иска ли да има връзка с мен?  :-[ Заради АСЦ може би картата не е радикална, или значи, че аз си знам, че му допадам?  :rolleyes: :P Всъщност прочетох, че Сатурн на АСЦ отговаря негативно на зададения въпрос...  :(

« Последна редакция: Март 26, 2012, 10:08:04 pm от LibrawithTaurus »
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #901 -: Март 26, 2012, 10:11:36 pm »
Да, картата е доста нерадикална - късен градус на АС, което може да индикира, че самата ти се досещаш за отговора на въпроса или че е късно за него, въпросът вече може да е решен. Също и ретрограден Сатурн на АС, за който казват, че направо унищажавал въпроса, правил го невалиден, понякога дори безсмислен. Напр., ако г-нът вече си има сериозна приятелка (това е само мое предположение).

Нещо по-сериозно между вас не дава тази карта. Управителят му Марс и твоят Венера няма да завършат аспект в рамките на знаците, в които се намират. Не виждам и сериозни индикации, че се харесвате много един друг, но вие, предполагам, не сте и на този етап все още, засега се опознавате (или греша). Марс е в знака на падение на Венера, в триплецит на Луната. Венера и Луната много силно поставени, но заточват Марс по знак. По това не личи да има силен взаимен интерес - ти си добре и без него, а той може да се чувства пренебрегнат или да не си пада в момента по активни действия, тъй като Марс е ретрограден (също и управителят на 3-тия му дом). Добрата новина е, че Луната, апликирайки към Венера, би трябвало да ти даде шанс, поне засега, нещата да вървят добре за теб, в твоя полза.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #902 -: Март 26, 2012, 10:23:37 pm »
Мерси за отговора... Всъщност очаквах положителен отговор, но защо трябва да е просто, като може да е забавно. :) Звънна ми онзи ден неочаквано - ей така, да ме чуе само. А вчера дори не ми достигна един код за една игра и отиде да ми купи промоционална опаковка от близкия магазин, имайки предвид, че сме от различни градове и не сме се виждали наживо. Мога да потвърдя, че демонстрира интерес към мен, както и че на мен винаги ми е много хубаво с него. И имам някакво усещане, че с него може и да се получи... Но може би всичко е в главата ми, не бива да се предоверявам на очакванията си. Няма връзка, не мисля, че би скрил подобно нещо. Вярно е, че не предприема нищо, понеже учи, а и работи, ходи допълнително на курс. Каза ми да изчакаме, докато минат държавните ни изпити...това ще стане след юни и тогава да се видим. Ще пусна синастрията ни, да видим какво ще каже тя. :) Мерси пак!  :wub:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #903 -: Март 26, 2012, 10:27:29 pm »
Тогава това означава, че картата е нерадикална и по тази причина не дава правилен отговор. Радвам се за което. ;) Но Сатурн на АС потвърждава думите ти - действа като забавяне в развитието на отношенията ви. Същото показва и липсата на сходящ аспект Венера/Марс. Хорарът би трябвало да действа до 3 (или 6) месеца.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #904 -: Март 26, 2012, 10:38:59 pm »
Мили, момичета. С моя господин любим се поскарахме малко и от два дни ми е супер криво. Моля, да погледнете какво показва картата. Ще се сдобрим ли с X.? Ще бъдем ли отново заедно? :(

« Отговор #905 -: Март 26, 2012, 11:36:01 pm »
здравейте,може ли един поглед врху хорара
Ще настъпи ли промяна в отношенията ни с любимия,в резултат от моето поведение.
допреди няколко дни ,нещо бях нетърпелива и зареяна  на розов облак-сега необяснимо,се правя на бойна и важна... ;D
предварителни благодарности

« Отговор #906 -: Март 26, 2012, 11:51:54 pm »
Мили, момичета. С моя господин любим се поскарахме малко и от два дни ми е супер криво. Моля, да погледнете какво показва картата. Ще се сдобрим ли с X.? Ще бъдем ли отново заедно? :(

Извинявам се за грешката - Луната не е без курс. Повече няма да пиша толкова късно. ;D

Ти му се сърдиш малко - Марс в знака на падение на Венера. А той си държи на своето - Венера на трон в своя дом. Не ми изглежда той да е активната страна по въпроса със сдобряването. Луната току-що се е разминала с точен съвад с Венера. Тъй като Луната управлява и теб (не само въпроса), сякаш ти си била по-активната страна. Между Венера и Марс не предстои аспект. Засега ми се струва, че в момента ви липсва желание или възможност.

Допълвам, че ако броим квинкокса за мажорен аспект, Луната се е устремила към такъв със Сатурн. Това са управителите на 3-тите ви домове. Възможност да поговорите би трябвало да се появи, но мисля, че няма да успеете да изгладите всички въпроси/различия в гледните ви точки. Някакси квинкоксни планети не би трябвало да се разбират много добре. А и двете планети - Луна и Сатурн - са екзалтирани. Възможно е всеки от вас да държи повече на своята гледна точка и да не прояви достатъчно желание да разбере другия.
« Последна редакция: Март 27, 2012, 09:38:10 am от Mirabella »

« Отговор #907 -: Март 26, 2012, 11:55:57 pm »
Мелинда, ти може и да се правиш на важна (твоят управител Марс е в знака на падение на Венера, Луната е екзалтирана), но май и той се прави на не по-малко важен (негов управител Венера на трон по знак и в 1-вия му дом). Луната излиза от съвпад с Венера. Ако досега си успяла да повлияеш върху него и обстоятелствата, добре, ефектът би трябвало да се запази. Но ако тепърва започваш да действаш, по-скоро нищо няма да се промени.
« Последна редакция: Март 27, 2012, 09:38:33 am от Mirabella »

« Отговор #908 -: Март 27, 2012, 01:06:15 am »
от няколко дни съм такава ,и задвижвам от тогава  :blink:оооо,дааааа и двамата "важнеем",кой от кой по...в индиректна война сме -и сега какво-войната ще се запази цял месец ;Dужас :P,имахме някаква уговорка за среща след две три седици-но в това положение не знам дали ще да стане
Благодаря Мирабела :P

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #909 -: Март 27, 2012, 08:14:01 am »
Аз си спретнах много сложен казус с тази карта и моля за помощ. Въпросът е "Чете ли Д. това, което пиша?" И тъй като ако чете, това би било показател за други неща (лични отношения), Луната правилно е в 7ми дом този път. Оттам нататък обаче аз се зачудих четенето по 3ти дом ли да го гледам или по 5ти (за удоволствие) и изобщо страхотно се замотах. Моля да погледнете и кажете какво мислите.  :-[

*

Diyana

• 2705
« Отговор #910 -: Март 27, 2012, 08:38:23 am »
Не, той не вижда думите ти.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #911 -: Март 27, 2012, 08:46:58 am »
Аз си спретнах много сложен казус с тази карта и моля за помощ. Въпросът е "Чете ли Д. това, което пиша?" И тъй като ако чете, това би било показател за други неща (лични отношения), Луната правилно е в 7ми дом този път. Оттам нататък обаче аз се зачудих четенето по 3ти дом ли да го гледам или по 5ти (за удоволствие) и изобщо страхотно се замотах. Моля да погледнете и кажете какво мислите.  :-[

Асцендентът е на изгорения път на слънцето. Едва ли някога ще разбереш. Господарите на третите ви домове не се виждат.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #912 -: Март 27, 2012, 09:21:10 am »
Благодаря ви, голяма замотавка беше с тази карта.  :-\

*

Diyana

• 2705
« Отговор #913 -: Март 27, 2012, 09:38:48 am »
Благодаря ви, голяма замотавка беше с тази карта.  :-\

:blink: Не е, ако не си усложняваш излишно живота. Той - У7 чете/не чете, тоест вижда/не вижда=има/няма аспект с написаното от теб - У3.

Написаното от теб е много хубаво - екзалтирал Сатурн, посветено е на него - в знак на У7, но е ретро, в 12-ти дом и без аспекти или други отношения (взаимна рецепция) с У7. Ще си остане тайно.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #914 -: Март 27, 2012, 09:44:31 am »
Много ти благодаря за обяснението! Вдъхновено е от него, да. А че е хубаво ми стопли душата, това е най-важното за мен!  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #915 -: Март 27, 2012, 10:48:51 am »
Aу, ти определено си ми някакъв позитивен вестител тези дни.  ;D Не би му било част от работата да чете такива романтични истории, да ти кажа. Но понеже и той е творец, евентуално ако се вдъхновява на свой ред... Много би било хубаво, ако имаме такава връзка.

П.П. Аз си бях питала Тарото и то каза "да", заради което аз не можах да повярвам и направих тази карта. То вярно, че в днешно време с Интернет всеки може да има контакт с всеки, но просто не очаквах такъв отговор. Тарото каза "да и с любов чете".  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #916 -: Март 27, 2012, 11:36:40 pm »

Извинявам се за грешката - Луната не е без курс. Повече няма да пиша толкова късно. ;D

Ти му се сърдиш малко - Марс в знака на падение на Венера. А той си държи на своето - Венера на трон в своя дом. Не ми изглежда той да е активната страна по въпроса със сдобряването. Луната току-що се е разминала с точен съвад с Венера. Тъй като Луната управлява и теб (не само въпроса), сякаш ти си била по-активната страна. Между Венера и Марс не предстои аспект. Засега ми се струва, че в момента ви липсва желание или възможност.

Допълвам, че ако броим квинкокса за мажорен аспект, Луната се е устремила към такъв със Сатурн. Това са управителите на 3-тите ви домове. Възможност да поговорите би трябвало да се появи, но мисля, че няма да успеете да изгладите всички въпроси/различия в гледните ви точки. Някакси квинкоксни планети не би трябвало да се разбират много добре. А и двете планети - Луна и Сатурн - са екзалтирани. Възможно е всеки от вас да държи повече на своята гледна точка и да не прояви достатъчно желание да разбере другия.

Мирабела, много ти благодаря! Много точно от твоя страна. Да, сърдя му се! За него не зная какво изпитва, но е с прекалено голямо самочувствие. Така, че дори и да не му е съвсем конфортно и аз не вярвам той да е активния в сдобряването. Не е кой знае за какво, но аз като се филмирам и правя от мухата слон. Да, на мен ми лисва желание да се сдобря с него и сега не зная какво ще се случи. Дано не се разделим съвсем. Този път и аз бих отбой.

У1 плутон и марс в тригон с У7 по знак дава положителен отговор, ко-сигнификаторите венера за теб и меркурий за него са в секстил, още едно потвържение за положителен отговор, У5 за него в твоя 5д. и луната ще направи последен аспект с него преди да смени знака- секстил, до края на седмицата ще се съберете.

Благодаря ти, Акрукс! Според мен наред е той сега да се постарае, но знам ли. Дано се сбъдне твоята хубава прогноза!
« Последна редакция: Март 27, 2012, 11:43:19 pm от Mia21 »

« Отговор #917 -: Март 29, 2012, 01:01:45 am »
Здравейте
ще имат ли развитие отношенията с бившия ми приятел?
благодаря :blink:

« Отговор #918 -: Март 29, 2012, 11:19:57 am »
Здравейте
ще имат ли развитие отношенията с бившия ми приятел?
благодаря :blink:

Сякаш не такова развитие, каквото очакваш. По картата изглежда, че не си му никак безразлична. Той се управлява от Меркурий в знака на твоя управител Юпитер, т.е. би трябвало да има чувства към теб, да проявява интерес. Меркурий е ретрограден, което отговаря на факта, че е "бивш", т.е. може би се опитва да се завърне отново при теб. Проблемът е, че Меркурий в Риби е в заточение, а планети в заточение или падение не са добри в действията или нямат поле за изява. Ти, от своя страна, се управляваш от Юпитер, който екзалтира Луната (въпроса), но няма отношение по знак към Меркурий, защото Меркурий няма есенциални достойнства в Телец. Сякаш ти си over him, позабравила си го била вече, когато той отново е напомнил за себе си, но може би все още имаш някакви чувства към него, тъй като Луната (също и управител на сърцето ти) се намира знака на неговия управител и неговия 1-ви дом. Възможно е да искаш връзка с него заради самата връзка, не заради конкретния човек (само предположение). Между Меркурий и Юпитер няма да се осъществи аспект, а Луната има сходяща квадратура с Меркурий. Така че според тази карта не би трябвало да има значително развитие във взаиоотношенията ви, т.е. възстановяване на връзката ви. Той може да остане разочарован или ти наранена от неговото бездействие.
« Последна редакция: Март 29, 2012, 11:43:59 am от Mirabella »

« Отговор #919 -: Март 29, 2012, 06:57:55 pm »
благодаря Мирабела-искам точно конкретния човек,дава ми сигнали-но аз мълча,ако иска нещода ме потърси не да комуникира индиректно-не сме ученици...но той е в сърцето ми..може би просто не е дошло времето