Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042424 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Хорар за любов
« Отговор #960 -: Април 12, 2012, 10:36:05 pm »
Компромиса е безсмислен, просто е агония...Ако и е посегнал един път...ще го прави доста пъти...
Съжалявам...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #961 -: Април 13, 2012, 09:25:57 am »
Мирабела, благодаря ви за отговора!!!

Ади, горещо се надявам сестра ти да се спаси от този човек! Никой не заслужава такова отношение, добре че нямат деца. Помогнете й на сестра ти и не я оставяйте да си пропилее живота в страдание!

« Отговор #962 -: Април 13, 2012, 09:56:08 am »
Благодаря на всички отзовали се-ще дам обратна връзка
желая ви весели празници-изпълнени с хармония ,радост , любов и мир :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #963 -: Април 13, 2012, 12:43:35 pm »
Компромиса е безсмислен, просто е агония...Ако и е посегнал един път...ще го прави доста пъти...
Съжалявам...

И аз съм на същото мнение.
Има толкова много други мъже, за да си съсипва живота с един насилник.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #964 -: Април 14, 2012, 09:10:51 pm »
здравейте

"Да потърся ли мъжа в когото съм влюбена"-мисля,че не е времето когато ще ме чуе,но ми се иска и вие да дадете мнение....
бих искала да кажа на andrianapetrova,макар и неастрологично-да се маха сестра ти от този мъж...преживяла съм го -знам какво е...веднъж почне ли се-всеки спор ще се решава със скандали и посягане :angry:...
На всички желая щастие , любов ,доброто и здраве  с настъващите празници :wub:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #965 -: Април 15, 2012, 01:50:02 pm »
Аз не разбирам много но ще се опитам,
между управителите ви има разходящ квадрат, тоест отминало сдърпване между вас. кофликт.
Твоят трети дом се управлява от тежка планета - Сатурн, който ако не се лъжа все още е ретро, ти едва ли си склонна да предприемаш действия или контакт... обаче негов 3ти - Луна ще направи тригон със Сатурн, тоест възможно е да иманякаква комуникация или среща :blink: Успех и направи това което чувстваш!

« Отговор #966 -: Април 16, 2012, 03:32:44 pm »
Христос Возкресе

може ли ,когато имате време да погледнете един въпрос...
"Подходящ ли е момента да потовора със С-бивш,за решаване на отношенията"
мислen ,да поизчакам,но просто въпросът днес настоятелно ми изкочи и ще съм благодарна да хвърлите поглед :blink:

« Отговор #967 -: Април 16, 2012, 03:57:41 pm »
Все още изглеждаш доста влюбена в него (управителят ти Меркурий е заточен в знака на неговия управител Юпитер и в 1-вия му дом) и мислите за него не ти дават покой, измъчват те. Но съвсем скоро Меркурий ще смени знака и няма да бъде повече подвластен на Юпитер (нито заточен). Така че е напълно възможно скоро да размислиш по отношение на него и връката ви, да откриеш, че чувствата ти към него всъщност не са толкова силни, колкото ти изглеждат в момента и да се оттърсиш от зависимостта си от него.
Луната ще завърши секстил с Юпитер, двете планети са в смесена рецепция, така че моментът изглежда подходящ за разговор, изясняване, среща. Но е важно да знаеш какво очакваш като краен резултат от това. Не мисля, че картата подкрепя развитие в посока на трайно подновяване на взаимоотношенията ви, защото липсва сходящ аспект между Меркурий и Юпитер (а и Луната няма успее да пренесе светлина помежду им). По-скоро ти си активната, тази, която се интересува повече, прави повече, докато той ми изглежда да е в изчаквателна позиции, където му е доста удобно. В момента би трябвало добре да посрещне инициативата ти, но не изглежда да показва готовност за следваща крачка от негова страна. Успех! Помни, че това е само една карта. Решенията ги взимаш само ти. ;)

« Отговор #968 -: Април 16, 2012, 04:03:09 pm »
здравейте

"Да потърся ли мъжа в когото съм влюбена"-мисля,че не е времето когато ще ме чуе,но ми се иска и вие да дадете мнение....
бих искала да кажа на andrianapetrova,макар и неастрологично-да се маха сестра ти от този мъж...преживяла съм го -знам какво е...веднъж почне ли се-всеки спор ще се решава със скандали и посягане :angry:...
На всички желая щастие , любов ,доброто и здраве  с настъващите празници :wub:

Какво стана? Потърси ли го? Съгласна съм с Фрея, че времето е подходящо за разговори и изясняване (заради сходящия тригон между управителите на 3-тите ви домове), но за завръщане към връзката ви не виждам показатели в тази карта. Управителите ви, Марс и Венера, излизат от квадратура, Луната клони към квадратура с Юпитер в 1-вия му дом, а Марс е стационарен в знака на падение на Венера. По-скоро съм склонна да мисля, че още му се сърдиш за минали прегрешения и заради това не се решеваш да го потърсиш, огорчението все още е твърде голямо. Диспозиторът ви Меркурий също е слабо поставен. Сякаш в момента не изгледа да ви свързват много неща, нямате много възможности за срещи и разговори, всеки е потеглил по различен път.

« Отговор #969 -: Април 16, 2012, 04:30:56 pm »
благодаря Мирабела,на кръстопът съм...мисля,че може да почакам още малко...не съм призорила толкова,просто ми се завъртя в главата...Да призная не очаквам кой знае какво развитие-по скоро ме касае  сексуалната страна на тази връзка ;D...иначе   трайна  сериазна обвързаност не мисля,че ще понеса самата аз,предния път ме унищожи,но крастата остава...все пак за да го потърся,ми се ще да има някакви индикации за интерес и от негова страна...не само да се хабя за няма нищо...уф...днес съм безкрайно откровенна :blink: прощавайте

« Отговор #970 -: Април 16, 2012, 05:15:40 pm »
Благодаря ви, Freya,Мirabella
не съм -до сряда е извън страната,щом имам резултат ще дам и  обратна инфо.
да-напълно съм го игнорирала,много съм огорчена от поведението му,дори преди седмица имаше някакви опити от негова страна да подаде ръка-но аз просто не го отразих...но ми е мъчно за него...той пък се дръпна,защото знае ,че съм ядосана и обидена,изобщо не говорим....може ли да попитам-виждате ли индикации при него да има жена?

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #971 -: Април 19, 2012, 11:45:59 am »
Здравейте, отчаяна съм в отношенията с човека, в когото съм влюбена - каквото и да правя, и да не правя, резултат никакъв.  :( Въпросът ми е - "Ще дойде ли някога моментът, в който нещата между нас ще имат някакво развитие?" - София, 19.04.2012 г., 12.43 ч.
Благодаря момичета и приятен ден

« Отговор #972 -: Април 19, 2012, 01:48:21 pm »
Липсва сходящ аспект между управителите ви - твоя Слънце и неговия Сатурн. Луната ще завърши опозиция със Сатурн. В рамките на действието на тази хорарна карта (до 3 или до 6 месеца) по-скоро няма да има развитие, което да доведе до задълбочаване на взаимоотношенията ви с този мъж.
Слънцето е в критичен градус и му предстои смяна на знака, където ще завърши тригон с Марс (управител на 5-тия и 10-тия ти дом) - може би скоро ще се поотърсиш от негативните чувства, които ти е създал г-нът, и ще срещнеш нов обект, който ще събуди интереса ти. Успех!

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #973 -: Април 19, 2012, 01:52:19 pm »
Липсва сходящ аспект между управителите ви - твоя Слънце и неговия Сатурн. Луната ще завърши опозиция със Сатурн. В рамките на действието на тази хорарна карта (до 3 или до 6 месеца) по-скоро няма да има развитие, което да доведе до задълбочаване на взаимоотношенията ви с този мъж.
Слънцето е в критичен градус и му предстои смяна на знака, където ще завърши тригон с Марс (управител на 5-тия и 10-тия ти дом) - може би скоро ще се поотърсиш от негативните чувства, които ти е създал г-нът, и ще срещнеш нов обект, който ще събуди интереса ти. Успех!

Благодаря, Мирабела. Доколкото разбирам - отношенията ще си останат такива каквито са, без промяна? Дано да си права и скоро да видя светлината в тунела :blink:

« Отговор #974 -: Април 19, 2012, 05:17:06 pm »
Да, това означава липсата на сходящ аспект - отношенията остават такива, каквито са в момента в рамките времевия интервал на действие на хорара.

« Отговор #975 -: Април 20, 2012, 11:13:56 am »
здравейте
може ли да попитам"очертава ли се някаква промяна на любовния фронт" въпроса е от чисто сексуално естество :P.
Човек наднича в бездната....но и бездната наднича в човека

« Отговор #976 -: Април 20, 2012, 11:29:09 am »
У1 Луна в огнен, кардинален знак и ъглов дом - нетърпеливи сме и търсим бърза раввръзка. У7/У8 ретрограден и екзалтиран Сатурн - ако въпросът се отнася до набелязан кандидат, той може си придава голяма важност в момента и да не предприема никакви действия (може да е зает с кариерното си развитие, напр.). Предстои опозиция между Луна и Сатурн след около 5 градуса. В кардинални знаци и ъглови домове това може да се равнява на 5 дни или 5 седмици (да е баш 5 часа не вярвам).
Ако ще приключваш стара връзка (Луната върви към новолуние, оста на опозицията е 4/10 дом на край на взаимоотношенията), се задава възможност да го направиш, но няма да мине гладко. Ако ще започваш нещо ново, едва ли ще бъде трайно и взаимно удовлетворяващо, изглежда сякаш ще сте на различни вълни. Ако е one night stand, по-скоро ще си остане one night stand.

« Отговор #977 -: Април 20, 2012, 11:40:09 am »
благодаря Мирабела-кандидатът е избран ;),така да се каже доказан вече,така че не е нов....обаче наистина е кариерно посветен-много...извинвай-как тълкуваш опозицията-като възможност? 5 седмици ми се вижда приемлив срок,тъкмо и аз имам да приключвам една мъртва връзка...но въпросът конкретно беше за избрания ;D
Човек наднича в бездната....но и бездната наднича в човека

« Отговор #978 -: Април 20, 2012, 11:50:10 am »
Привет! Дано е удобно да попитам направил ли е окончателен избор на жена до себе си И. и аз къде съм в картинката?

« Последна редакция: Април 20, 2012, 12:55:11 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #979 -: Април 20, 2012, 11:51:49 am »
благодаря Мирабела-кандидатът е избран ;),така да се каже доказан вече,така че не е нов....обаче наистина е кариерно посветен-много...извинвай-как тълкуваш опозицията-като възможност? 5 седмици ми се вижда приемлив срок,тъкмо и аз имам да приключвам една мъртва връзка...но въпросът конкретно беше за избрания ;D

Хахаха, тази карта е направо 2 в 1. И за приключване се виждат индикации и за започване на нещо повече с новия. Аспектът би трябвало да е възможност, тъй като показва връзка между планетите. Липсата на аспект - липса на възможност, планетите нe взаимодействат помежду си. Но опозицията, като напрегнат аспект, би трябвало да дава различен отговор от един тригон или секстил, напр., които са хармонични аспекти. Мисля си, че тригонът е възможност с перспектива, благоприятна възможност с развитие, докато опозицията между управителите ви може да означава среща (в контекста на въпроса - среща с физическо взаимодействие), но може да има доста пречки пред осъществяването й или осъществяването й да донесе повече напрежение, отколкото удовлетворение.
Не съм експерт, съжалявам. Просто си разсъждавам.
« Последна редакция: Април 20, 2012, 12:47:58 pm от Mirabella »