Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041286 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #980 -: Април 20, 2012, 12:02:56 pm »
Привет! Дано е удобно да попитам направил ли е окончателен избор на жена до себе си И. и аз къде съм в картинката?

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=pnhfileLybOoj-u1302606127&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=20&smon=4&syr=2012&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

Той се управлява от Сатурн - ретрограден, екзалтиран и в знака на падение на твоя управител Слънцето.
Ретроградността би могла да се тълкува като отказ от активни действия; обмисляне, колебание.
Фактът, че е екзалтиран и в кардинален знак и ъглов дом говори, че той може да държи повече на собственото си мнение и да не усеща необходимост да се вслуша в чужди мнения. Добре му е така, какъвто е.
Сатурн е знака на падение на твоя управител, което не особено говори добре за отношението му към теб. Може да те пренебрегва. Може да ти е сърдит за минали работи.
Сатурн се диспозира от Венера в 5-тия му дом, която отива на тригон с него. 5-тият му дом се управлява от Меркурий в знака на падение на Сатурн и в сходяща опозиция с него. Положението с другата жена не ми изглежда окончателно да е решено, тъй като липсва положителна (разходяща или сходяща) връзка между Сатурн и неговия У5. Но липсва и връзка между Слънцето и Сатурн, т.е. не се задава възможност за възстановяване на вашите взаимоотношения (в рамките на действите на хорара). По-скоро може да има допълнително напрежение помежду ви, тъй като Луната отива към опозиция със Сатурн.

« Отговор #981 -: Април 20, 2012, 12:50:57 pm »
уау Мирабела...много истина има в расъжденията ти...Интересно ми стана това за напрегнатия аспект-с човека за когото питам отношенията ни никога не са били хармонични.Много сме еднакви,и това води до страхотни сътресения....благодаря отново
Човек наднича в бездната....но и бездната наднича в човека

« Отговор #982 -: Април 20, 2012, 01:01:51 pm »
Мирабелка....благодаря сърдечно  :blink: ! Много е вярно описанието на въпросната личност и желанието му за ненамеса на чужди лица в личните му работи /натален съвпад на Слънце,Плутон и Марс в лъв / ... а и интерпретацията  ти за пренебрежение към мен също съвпада и с моето усещане/макар,че го прикрива/....Хубав ден от мен  :P
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #983 -: Април 20, 2012, 02:30:11 pm »
Здравейте, отново съм аз и днес цял ден не мога да си намеря място и се чудя какво да направя  :-X Въпросът ми е - Дали да изпратя e-mail, който написах днес? - София, 20.04.2012 г., 15.22 ч. Свързано е с мъж и въобще дали ще постигна нещо... Благодаря

« Отговор #984 -: Април 20, 2012, 02:44:32 pm »
здравейте.Моля ,когато имате възможност да поледнете хорар,с час и място зададени от приятелката ми,тя няма възможност да го публикува "ще си дойде ли скоро,любимия от чужбина"От няколко месеца го чака....

« Отговор #985 -: Април 20, 2012, 03:02:23 pm »
здравейте.Моля ,когато имате възможност да поледнете хорар,с час и място зададени от приятелката ми,тя няма възможност да го публикува "ще си дойде ли скоро,любимия от чужбина"От няколко месеца го чака....

Брей, как картата си показва, че любимият човек е в чужбина - У7 Юпитер в 9-ти дом. Липсва сходящ аспект между У1 и У7 за завръщане при нея, Юпитер е във фиксиран знак - не изглежда да се готви да се мести, пътува, Луната отива на опозиция със Сатурн. Юпитер няма да успее да "избяга" от изгарящата прегръдка на Слънцето (управител на 6-тия му дом). Може би го очаква много работа в близко време. В рамките на действие на хорара (следващите 3 месеца) по-скоро бих заложила на "не". Дано греша!

« Отговор #986 -: Април 20, 2012, 03:14:41 pm »
Здравейте, отново съм аз и днес цял ден не мога да си намеря място и се чудя какво да направя  :-X Въпросът ми е - Дали да изпратя e-mail, който написах днес? - София, 20.04.2012 г., 15.22 ч. Свързано е с мъж и въобще дали ще постигна нещо... Благодаря

Построих картата по друга домофикация - тази на Кох и я прикачвам. По-долу е интерпретацията по Кох.

Написаното от теб се управлява от Марс (твой У3), който излиза от стационарна фаза. Би трябвало дълго да си мислила и премисляла това съобщение или отлагала неговото изпращане. Марс се намира на АС и в знака на заточение на Юпитер, така че предполагам, че email-ът е много личен и не е особено приятен за мъжа, към когото е предназначен. Управителят ти Меркурий наскоро е сменил знака, от знак на Юпитер, където е бил заточен, е навлязъл в Овен и сега е в терма на Юпитер. Чувствата ти към този мъж, които са те подтискали и измъчвали, сега може да са позатихнали малко и да гледаш по-трезво на отношенията ви.
Той се управлява от Юпитер в знак на заточение на Марс, така че с твоето съобщение са в негативна рецепция, т.е. взаимно може да не си допадат. Марс няма да успее да завърши аспект с Юпитер, квадратът с Венера (негов У3) е разходящ, липсва и сходящ аспект между Меркурий и Юпитер. Изглежда ми, че има вероятност съобщението ти да не бъде видяно, прочетено или изобщо получено от него.

Ако използваме Плацидиус, съобщението ти се управлява от Венера, отново в знак на заточение на Юпитер и без сходяща връзка с него, така че интепретацията би трябвало да е същата с тази разлика, че Юпитер се намира в знак на Венера, т.е. в този случай написаното от теб може да му допадне (въпреки че едва ли го възхвалява, странно). И в двете карта ретрограден Сатурн на върха на 3-тия дом може да показва, че ще се откажеш да изпратиш съобщението или че ще го отложиш засега. Не ти сугестирам какво да правиш, така че вземи решението си единствено и само на базата на твоята логика и усещане за ситуацията.

« Отговор #987 -: Април 20, 2012, 03:26:38 pm »
 :( Мирабела,от сърце съм ти благодарна.Мисля,че тя го знае по интуиция-той се е устроил там,работи и живее,но тя се надява,защото много го обича,има ли индикации за наличието на жена в живота му там?

« Отговор #988 -: Април 20, 2012, 03:31:43 pm »
:( Мирабела,от сърце съм ти благодарна.Мисля,че тя го знае по интуиция-той се е устроил там,работи и живее,но тя се надява,защото много го обича,има ли индикации за наличието на жена в живота му там?

Не виждам ясни индикации за това. Петият му дом се управлява от Луната. Юпитер екзалтира Луната по знак, но Луната не отвръща със същото и не е имала аспект с Юпитер (в съседен знак е, не се виждат). Диспозиторът му и управител на 8-мия му дом Венера се намира в знака на неговото падение и също липсва аспект помежду им. Не изглежда да поддържа връзка с някого в момента.

« Отговор #989 -: Април 20, 2012, 03:37:10 pm »
благодаря отново.Хубав ден ти желая.предавам по редичката :blink:

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #990 -: Април 20, 2012, 03:42:39 pm »
Искрено ти благодаря, Мирабела.
Да, дълго обмислям и премисля това съобщения, пиша, трия и все не се решавам. Лично е, тъй като от дълго време потискам, чувствата и емоциите си. Искам по някакъв начин да предизвикам ответна реакция от него, но явно нищо няма да постигна, за съжаление..
« Последна редакция: Април 21, 2012, 12:51:24 am от lusy »

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #991 -: Април 21, 2012, 08:47:42 am »
Добро утро на всички. Мирабела, в крайна сметка се оказа права - за засега се отказах да изпращам писмото - не намерих сили и смисъл да го направя.  :-\ Предварително се извинявам, ако е много нахално от моя страна, но може ли помощ при още един въпрос (надявам се скоро да не досаждам отново)... нещо съвсем ми потънаха гемиите и не знам дали въобще ще има разлика.. - Само въобразявам ли си, че има нещо между нас? - София, 21.04.2012 г., 01.06 ч.
Успешен ден

« Отговор #992 -: Април 21, 2012, 09:27:32 am »
Е, ти направи така, защото аз писах така. Сега ще обвинявам себе си. :blink:

Новата ти карта е нерадикална - твърде ранен АС, т.е. не трябва да бъде тълкувана. Управителите ви излизат от опозиция и Луната е вече без курс, т.е. липсва възможност за развитие на въпроса към момента.
В предния хорар той се управляваше от Юпитер, който екзалтира по знак Луната, но няма специално отношение към Меркурий по знак (твоя първи управител). Така погледнато, той може да има симпатии към теб, но за повече не се виждат индикации в тази карта (нали, помниш, че картата си е карта, а реалният живот си е истинският показател :blink:). В новата карта той се управлява от Луната, която е в знак на падение на Сатурн и излиза от опозиция с него. Имало е нещо помежду ви (опозицията показва действие, взаимоотношения), което не е протекло гладко, приятно, сполучливо (опозицията е дисхармоничен аспект). Това че Луната е без курс ми изглежда като, че той не предприема нищо в момента. Дано греша.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #993 -: Април 21, 2012, 10:12:00 am »
Е, ти направи така, защото аз писах така. Сега ще обвинявам себе си. :blink:

Новата ти карта е нерадикална - твърде ранен АС, т.е. не трябва да бъде тълкувана. Управителите ви излизат от опозиция и Луната е вече без курс, т.е. липсва възможност за развитие на въпроса към момента.
В предния хорар той се управляваше от Юпитер, който екзалтира по знак Луната, но няма специално отношение към Меркурий по знак (твоя първи управител). Така погледнато, той може да има симпатии към теб, но за повече не се виждат индикации в тази карта (нали, помниш, че картата си е карта, а реалният живот си е истинският показател :blink:). В новата карта той се управлява от Луната, която е в знак на падение на Сатурн и излиза от опозиция с него. Имало е нещо помежду ви (опозицията показва действие, взаимоотношения), което не е протекло гладко, приятно, сполучливо (опозицията е дисхармоничен аспект). Това че Луната е без курс ми изглежда като, че той не предприема нищо в момента. Дано греша.

Не, недей се обвинява. Все още окончателно не съм взела решение, продължавам да се лутам. Наистина в момента нито той прави нещо, нито аз. Явно борбата между разума и чувствата ще продължи. След 3 месеца ще задам въпроса си отново или ако евентуално има промяна в обстоятелствата. Благодаря ти, Мирабела.

« Отговор #994 -: Април 21, 2012, 05:07:11 pm »
здравейте, :wub:
може ли да попитам-ще има ли промяна в отношенията ни с любимия мъж
това мълчание и сръдня ме подлудяват вече :(
много благодаря

« Отговор #995 -: Април 21, 2012, 06:33:07 pm »
здравейте, :wub:
може ли да попитам-ще има ли промяна в отношенията ни с любимия мъж
това мълчание и сръдня ме подлудяват вече :(
много благодаря

Извинявай за любопитството, но това ми е начин да практикувам. Въпросът ти има ли връзка с някой от тези въпроси
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5205.msg266609.html#msg266609
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5058.msg259496.html#msg259496
И двете карти показват липса на развитие на взаимоотношенията.

В новата ти карта действително има показател, че ти се сърди нещо твоят човек - управителят му Марс в знака на падение на твоя управител Венера. Липсва сходящ аспект между Венера и Марс за промяна във взаимоотношенията, няма и връзка между управителите на 3-тите ви домове за комуникация.
Градусът на АС спада към ранните, така че картата може да мине за нерадикална, т.е. да не се тълкува.
Интересно, че Луната е екзалтирана, което казват, че е добър показател за кверента, но все още изгорена от Слънцето. Луната идва от тригон с неговия управител Марс. Наистина ли няма ни вест, ни кост от него? Никакво затопляне? Май е така - Марс е в 12-тия ти дом - оттеглил се е, изглежда, че не желае да бъде обезпокояван, скрил се е.

Допълвам, че след като Венера стане ретроградна, ще успее да се върне достатъчно градуси назад в знака, за да завърши отново квадрат с Марс. Предполагам, че това може да бъде тълкувано като твой опит да се върнеш назад към него и взаимоотношенията ви, но тъй като аспектът е дисхармоничен, няма да ти бъде лесно или отношенията ви няма да бъдат хармонични.
« Последна редакция: Април 21, 2012, 06:43:33 pm от Mirabella »

« Отговор #996 -: Април 21, 2012, 07:05:02 pm »
Благодаря Мирабела
да за един и същ е.... :( има новини-вече не е обвързан,но повече нищо....сърди се-защото не стана неоговата-да идва и да си отива когато реши,но ми рови в профилите във скайп и фейс :'(,работя с компютърни системи и има начин да разбера кога го прави,но  ми идва в повече.Като се сърди-само ме провокира,аз да се инатя още повече и да не го търся-това за скриването е така...вече съвсем се отчаях,обаче глуповато си държа на него...понякога имам чувството,че той съвсем е изстинал... :( Извинявай,съвсем се разкиснах нещо-квадратът не е ли показател за неуспех?

« Отговор #997 -: Април 21, 2012, 07:06:48 pm »
Квадратът е показател за напрежение, недобра съвместимост.
Сега проверих, че когато Венера се опита да завърши отново квадрат с Марс, ще бъде изгорена от Слънцето. Казват, че изгорените планети не можели да завършат аспекти. Та, окончателният ми отговор е, че ти ще се опиташ да се върнеш назад към нетолкова сполучливите ви взаимоотношения (несполучливи, защото вече сте имали един квадрат), но няма да успеете да формирате нова връзка.
Ако това, което разправят за изгорените планети не е така, между Венера и Марс предстои нов квадрат, т.е. нов опит да имате връзка, която ще е като предишната.
Дано греша!
« Последна редакция: Април 21, 2012, 07:12:35 pm от Mirabella »

« Отговор #998 -: Април 21, 2012, 07:11:18 pm »
благодаря ...времето ще си покаже

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #999 -: Април 22, 2012, 08:10:17 pm »
Здравейте на всички. Има един въпрос, който отдавна ме терзае - Това нашето невъзможна любов ли е?  :'( Бихте ли ми помогнали...