Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043358 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #1000 -: Април 22, 2012, 09:05:34 pm »
Картата е нерадикална, т.е. според класиците не се тълкува - твърде ранен градус на Асцендента. Така че написаното по-долу може да не е вярно.
Какъв е проблемът? Той не те търси ли? Неговият управител Венера се "разхожда" из Близнаци без да прави аспекти към други планети, включително и към твоя управител Марс. Венера и Марс излизат от напрегнат аспект (квадратура), което е в синхрон с написаното от теб - че отношенията ви не вървят гладко (или изобщо не вървят).
На Венера й предстои ретроградна фаза, в която ще се върне назад в знака и отново ще завърши квадрат с Марс. Мисля, че ще дойде време, когато той ще те потърси отново, но ме съмнява, че ще се получи нещо по-различно от предния път. Дано греша и успех!

« Отговор #1001 -: Април 22, 2012, 09:19:29 pm »
Здравейте...
Преди два-три дни писах в темата на Стелла..Въпросът беше непоправимо ли си увредих отношенията с даден човек-отговорът беше "Не"
Иска ми се да го потърся-обаче,интуитивно смятам,че мога да поизчакам още -не ,знам защо-обаче мисля,че няма да ме чуе,или разбере все още..
бихте ли погледнали"Подходящо ли е да потърся бившия"
Благодаря
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #1002 -: Април 22, 2012, 09:39:05 pm »
Картата е нерадикална, т.е. според класиците не се тълкува - твърде ранен градус на Асцендента. Така че написаното по-долу може да не е вярно.
Какъв е проблемът? Той не те търси ли? Неговият управител Венера се "разхожда" из Близнаци без да прави аспекти към други планети, включително и към твоя управител Марс. Венера и Марс излизат от напрегнат аспект (квадратура), което е в синхрон с написаното от теб - че отношенията ви не вървят гладко (или изобщо не вървят).
На Венера й предстои ретроградна фаза, в която ще се върне назад в знака и отново ще завърши квадрат с Марс. Мисля, че ще дойде време, когато той ще те потърси отново, но ме съмнява, че ще се получи нещо по-различно от предния път. Дано греша и успех!

Благодаря, Мирабела. Мога ли да попитам какво означава, че се "разхожда" из Близнаци? Иначе написаното е вярно - да, не ме търси, както и че, отношенията ни са на никъде...  :( А има ли показатели след колко време може да ме потърси? Последният път когато говорихме бях обнадеждена, но пак влезнахме в задънена улица (((

« Отговор #1003 -: Април 23, 2012, 10:05:49 am »
Под "разхожда се" имах предвид, че планетата се движи напред в знака. В преносен смисъл за него имах предвид, че си живее живота.

След колко време ще те потърси? Не ми е лесно да определям, пък камоли да позная, тайминга в хорарите. Пък и с нерадикална карта още повече. Следващият аспект на Луната е съвпад с Юпитер след 5 ъглови мин. В ъглов дом (най-бързия възможен дом) и фиксиран знак (най-бавния възможен знак) 1 градус се равнява на 1 месец. 5 мин. са 1/12-та от градуса, т.е. след около 2-3 дни някакво събитие, свързано с любовта и чувствата, би могло да се случи (Юпитер управлява 5-тия ти дом, който се свързва с романтиката, а Луната управлява 3-тия му дом на действията и комуникацията).

Неговият управител Венера ще се движи в Близнаци директно до 15-ти май, ще стигне 24-тия градус на знака и ще смени посоката си на ретроградна. След това, на  4-ти юни ще завърши квадратура с твоя управител Марс в 17-тия градус на Близнаци. Така - Венера първо ще измине 9 градуса директно, а след това още 7 градуса ретроградно, което прави общо 16 градуса, за да стигне до аспект с твоя управител. В следващ дом и мутабелен знак 1 градус се равнява на 1 седмица или 1 месец, т.е. след 16 седмици (или 16 месеца) той би могъл да се опита да започне някакви взаимоотношения с теб. Обаче квадратурата е дисхармоничен аспект, а и Венера ще бъде изгорена от Слънцето, докато се опитва да завърши квадратурата с Марс. Моето предположение е, че нещата ще се развият по същия начин, както в момента - което не върви, не върви, колкото и опити да се правят.

Недей взима интерпретацията ми насериозно. Само животът ще покаже какво ще се случи. Пожелавам ти успех!
« Последна редакция: Април 23, 2012, 10:20:22 am от Mirabella »

« Отговор #1004 -: Април 23, 2012, 10:28:40 am »
Здравейте...
Преди два-три дни писах в темата на Стелла..Въпросът беше непоправимо ли си увредих отношенията с даден човек-отговорът беше "Не"
Иска ми се да го потърся-обаче,интуитивно смятам,че мога да поизчакам още -не ,знам защо-обаче мисля,че няма да ме чуе,или разбере все още..
бихте ли погледнали"Подходящо ли е да потърся бившия"
Благодаря

Ти се управляваш от Марс, той - от Венера. Марс се намира в знака на падение на Венера - насъбрала си му, доста си огорчена от него. Инициативите ти се управляват от ретрограден Сатурн (управител на 3-тия ти дом), но Сатурн няма да завърши аспект с Марс. Луната е без курс, т.е. няма предстоящи аспекти - нещата са в застой, не се развиват или нямаи възможност за контрол над ситуацията. В момента няма и сходящ аспект между управителите ви. Венера и Марс излизат от квадратура, което потвърждава, че отношенията ви не вървят гладко или е имало разрив в тях. Изглежда, че действията ти сега не дават резултат. След известно време Венера ще обърне посоката си и отново ще завърши квадрат с Марс. Венера трябва да измине около 16 градуса преди този аспект, които в мутабелен знак и ъглов дом би трябвало да се равняват на 16 седмици или 16 дни. Може би след 4 месеца или дано, след 16 дни, той ще те потърси, но това няма да промени ситуацията, отново ще има разминаване, неразбирателство помежду ви. Но аз не съм експерт, не давам гаранции, само се опитвам да тълкувам картата, а определянето на тайминга определено не ми е силната страна. Успех!

Между другото, погледнах картата по предишния ти въпрос. Там се управляваш от Луна в знака на падение на неговия управител Сатурн. И в двете карти управителят ти е поставен в знака на падение на неговия. Не ми изглежда, че си тръгнала да се извиняваш, по-скоро очакваш извинение от него, а и в двете карти неговият управител не дава индикации, че той се чувства виновен. Напротив, в предната ти карта той се управлява от екзалтиран Сатурн - смята, че е прав, а в тази - от Венера в 1-вия му дом - интересува се повече от себе си. Луната и Сатурн в предната ти карта отиват на опозиция, която ще бъде прекъсната от секстила на Луна с Венера (негов У5). Предполагам, че си била решена на директна конфронтация и изясняване, но в последствие си пощадила чувствата му, не си искала да го нараниш.
« Последна редакция: Април 23, 2012, 10:41:13 am от Mirabella »

« Отговор #1005 -: Април 23, 2012, 11:22:15 am »
 ;D Благодаря .
Не се оправдавай,че не си спец.-много добре си се справила-продължавай все така  ;D
И аз чакам извинение,така е,но за да получиш такова,трябва да дадеш-и аз не съм много безгрешна в създалия се скандал..Огорчена съм много,защото се оказа,че не е това ,за което се представи отначало-направо ,гледайки ме в очите-излъга..Може би просто си е такъв-лъже като защитна реакция,обаче това не го оневинява.Връх на всичко беше,че след раздялата ни ,си е позволил да намесва 3-та страна -бившия ми партньор,за да го пита пак ли сме заедно,и да пита кога ще се женим :-X ?????? Тогава просто ми кипна... :-X....За тайминга-не се притеснявай....той 3 години ме харесвал "тайно",за 4 месеца-на въпрос няма да го правим :) Относно предната карта-мислех да  предизвикам,разговор,но после реших,че може да поизчакам-не е толкова спешно.
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #1006 -: Април 23, 2012, 12:14:37 pm »
Благодаря много, Мирабела за подробните разяснения и за отделеното внимание :-[ В крайна сметка каквото стане.. относно опитите вече се отчаях.... Ако има развитие по хорарния въпрос ще дам обратна връзка. Успешен и усмихнат ден

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1007 -: Април 24, 2012, 07:40:33 pm »
Здравейте, отново съм аз и днес цял ден не мога да си намеря място и се чудя какво да направя  :-X Въпросът ми е - Дали да изпратя e-mail, който написах днес? - София, 20.04.2012 г., 15.22 ч. Свързано е с мъж и въобще дали ще постигна нещо... Благодаря

Здравейте. Въпросът който искам да е задам е продължение на цитирания по-горе. Много мислих и все пак реших да го изпратя. Благодаря на Мирабела, че тогава се отзова и ми отговори. И размислите, естествено продължават... Прочел ли е e-mail ми? - София, 24.04.2012, 18.20 ч. ...  :-X

« Отговор #1008 -: Април 24, 2012, 08:39:04 pm »
Дияна даде много добра интепретация на такъв въпрос. 3-тият ти дом управлява съобщението, 7-ми дом - него. За да го е видял, трябва да е имало аспект между двете планети. В случая става дума за Юпитер (У3) и Марс (У7). Между тях имаше аспект - тригон, но докато Марс беше ретрограден (сега е директен и не съм сигурна дали този "стар" тригон се брои). Двете планети не са в добра взаимна рецепция. Юпитер е в знак на заточение на Марс и трон на твоя управител Венера. И с екзалтиран Сатурн в 1-ви дом май си му се поскарала хубаво. Марс е в знака на падение на Венера и заточение на Юпитер - може да не му пука много, да гледа пренебрежително на съобщения, съдържащи избраните от теб изразни средства и отразяващи точно тези мисли, които си писала там, да не взима присърце много такива работи. Луната идва от квадрат с Марс. Луната е управител на въпроса и се намира в знак, който се свърза със съобщения и комуникации - Близнаци. Меркурий и Марс са във взаимна рецепция. Според мен е видял. Но все пак квадратът е негативен аспект, едва ли му е харесало. Може би е останал разочарован от прочетеното. Луната апликира към твоя управител - би трябвало да разбереш по един или друг начин отговора на въпроса. Някаква обратна връзка или индиректно.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1009 -: Април 24, 2012, 09:26:35 pm »
Дияна даде много добра интепретация на такъв въпрос. 3-тият ти дом управлява съобщението, 7-ми дом - него. За да го е видял, трябва да е имало аспект между двете планети. В случая става дума за Юпитер (У3) и Марс (У7). Между тях имаше аспект - тригон, но докато Марс беше ретрограден (сега е директен и не съм сигурна дали този "стар" тригон се брои). Двете планети не са в добра взаимна рецепция. Юпитер е в знак на заточение на Марс и трон на твоя управител Венера. И с екзалтиран Сатурн в 1-ви дом май си му се поскарала хубаво. Марс е в знака на падение на Венера и заточение на Юпитер - може да не му пука много, да гледа пренебрежително на съобщения, съдържащи избраните от теб изразни средства и отразяващи точно тези мисли, които си писала там, да не взима присърце много такива работи. Луната идва от квадрат с Марс. Луната е управител на въпроса и се намира в знак, който се свърза със съобщения и комуникации - Близнаци. Меркурий и Марс са във взаимна рецепция. Според мен е видял. Но все пак квадратът е негативен аспект, едва ли му е харесало. Може би е останал разочарован от прочетеното. Луната апликира към твоя управител - би трябвало да разбереш по един или друг начин отговора на въпроса. Някаква обратна връзка или индиректно.

Благодаря и този път  :blink:. За съжаление не виждам отговора на Дияна  :-\ и не мога да разбера какво е искала да каже. Явно този мъж никога няма да ме вземе насериозно, колкото и да се боря. Не съм се карала, напротив... Мирабела, надявам да разбера, но освен от него по друг начин няма как, а той не е от тези които ще ми върнат обратен e-mail или съобщение...

« Отговор #1010 -: Април 24, 2012, 09:28:19 pm »
Не по твоя хорар. Дияна беше писала по друг хорар със същия въпрос, няколко страници назад или в друга тема за хорари.

Извинявай за грешното предположение за карането. Тогава и другото, което писах, може да е грешно. Имай го предвид.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1011 -: Април 24, 2012, 09:37:34 pm »
Не по твоя хорар. Дияна беше писала по друг хорар със същия въпрос, няколко страници назад или в друга тема за хорари.

Извинявай за грешното предположение за карането. Тогава и другото, което писах, може да е грешно. Имай го предвид.

Моля ти, се не се извинявай и притеснявай...  :wub: Аз трябва да се извиня за безкрайните си въпроси и наистина съм много благодарна, че отделяш от времето си да обръщаш внимание на всичките ни "болежки". Може пък той да го е разбрал по този начин... Ако успея ще потърся какво е писала Дияна..

« Отговор #1012 -: Април 24, 2012, 10:00:04 pm »
Здравейте,
моя приятелка ме насочи към вашият сайт,защото отговаряте на любовни въпроси :-[

Можете ли да ми кажете и на мен
Ще се влюби ли в мен момчето ,което харесвам?

« Отговор #1013 -: Април 27, 2012, 10:58:36 am »
Добър вечер
"Има ли друга жена в живота на Г"
въпросът се задава от сестра ми,по повод мъжът ,с когото живееше до преди 3 дни-час и карта са избрани и построени от нея.Виждате ли някакви показатели за събирането им- направо е съсипана ...
Благодаря предварително

Не мисля, че това му се случва за първи път... :-\...Ще се съберат ..,но отново ще има изпълнения от негова страна...Последния аспект на Луната е квадратура със Сатурн...Ще се разделят...

здравейте-да дам обратна връзка по този хорар...Марая,Стелла-прави се оказахте...първо последва разговора помежду им-дълъг и тежък...уж се разбраха да си прибере нещата а сестрата живна малко.Говорихме и тя каза ,че е решила да продължи без него.В началото на седмицата,обаче не се прибра за вечеря,след работа,беше временно при мен :-X.Звънна ми по телефона за да ми каже,че са се събрали отново :-X :( .Не е малка-не мога да я заключа,само пет дни по-късно пак е при мен..снощи си дойде в 3 разплакана,по същия повод...

« Отговор #1014 -: Май 02, 2012, 11:17:51 am »
Добър ден.Моля,когато имате време и възможност да погледнете въпроса"ще има ли развитие на отношенията меджу жената Х и мъжът У".Жената е моя приятелка,влюбена във въпросния мъж,и много се надява да се съберат,но в момента,господинът се е скрил в миша дупка.Знам,че за трети лица не е много редно да се задават въпроси-но тя просто се стопи от очакване,,и въпросът спонтанно изникна в главата ми,гледайки я да плаче в дневната ми :(
благодаря ви предварително и се извинявам ако ви обърквам с въпрос за трети лица

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1015 -: Май 02, 2012, 11:35:57 am »
Добър вечер
"Има ли друга жена в живота на Г"
въпросът се задава от сестра ми,по повод мъжът ,с когото живееше до преди 3 дни-час и карта са избрани и построени от нея.Виждате ли някакви показатели за събирането им- направо е съсипана ...
Благодаря предварително

Не мисля, че това му се случва за първи път... :-\...Ще се съберат ..,но отново ще има изпълнения от негова страна...Последния аспект на Луната е квадратура със Сатурн...Ще се разделят...

здравейте-да дам обратна връзка по този хорар...Марая,Стелла-прави се оказахте...първо последва разговора помежду им-дълъг и тежък...уж се разбраха да си прибере нещата а сестрата живна малко.Говорихме и тя каза ,че е решила да продължи без него.В началото на седмицата,обаче не се прибра за вечеря,след работа,беше временно при мен :-X.Звънна ми по телефона за да ми каже,че са се събрали отново :-X :( .Не е малка-не мога да я заключа,само пет дни по-късно пак е при мен..снощи си дойде в 3 разплакана,по същия повод...

Това, че сме се оказали прави е добре от една страна...,от друга обаче не е...Съжалявам за сестра ти!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1016 -: Май 02, 2012, 01:17:22 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=zUMbG0NKLKQ

Всъщност...това е едно от най-важните неща в живота ни... :blink: Родени с любов...умираме за любов..,от любов...с любов! И само любовта е вечна.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1017 -: Май 02, 2012, 03:37:48 pm »
здравейте,може ли да погледнете картата "безразличен ли е към мен"
сестра ми пита за бившия си,карта ,час всичко-нейно дело,само пускам въпроса
предварително благодаря

« Отговор #1018 -: Май 02, 2012, 04:57:31 pm »
Здравейте,
моя приятелка ме насочи към вашият сайт,защото отговаряте на любовни въпроси :-[

Можете ли да ми кажете и на мен
Ще се влюби ли в мен момчето ,което харесвам?

В момента не изглежда да дава признаци да се влюби. Той се управлява от Меркурий в Овен, който по знак не проявява достатъчно афинитет към твоя управител Юпитер. Липсва и сходящ аспект между Меркурий и Юпитер.
Едната възможност е да е зает с професионаления си живот, където настъпват резки промени в момента - Меркурий е в 10-тия си дом, идва от съвпад с Уран.
Друга възможност, която картата показва, е да има друга жена в живота му - Венера (негов У5) е в 1-вия му дом, Луната клони към съвпад с Венера.

« Отговор #1019 -: Май 02, 2012, 05:05:10 pm »
Добър ден.Моля,когато имате време и възможност да погледнете въпроса"ще има ли развитие на отношенията меджу жената Х и мъжът У".Жената е моя приятелка,влюбена във въпросния мъж,и много се надява да се съберат,но в момента,господинът се е скрил в миша дупка.Знам,че за трети лица не е много редно да се задават въпроси-но тя просто се стопи от очакване,,и въпросът спонтанно изникна в главата ми,гледайки я да плаче в дневната ми :(
благодаря ви предварително и се извинявам ако ви обърквам с въпрос за трети лица

Може би трябва да се разгледа възможността, при която той не проявява достатъчно интерес към нея - управителят му Сатурн е в знака на падение на нейния управител Слънце. Друга възможност за тълкувание на това положение на Сатурн би била той да й е сърдит за нещо, огорчен от нещо и да го премълчава в момента (Сатурн е ретрограден). Трета възможност - прекалено е зает с професионалното си израстване - Сатурн в 10-тия му дом.
Липсва сходящ аспект между Слънце и Сатурн. В момента развитие (или поне положително развитие) не изглежда да се очаква. Макар и в ъглов дом, Слънцето се намира в интерсептиран знак - изглежда ми, че тя няма никаква възможност за действие спрямо него, изчерпала е ходовете си. Докато Сатурн е екзалтиран по знак и в точен съвпад с ъгъл - той по-скоро контролира развръзката, от него зависи какво ще се случи или няма да се случи.
Обаче Слънцето ще завърши съвпад с Юпитер, управител на 5-тия й дом, а Луната - тригон с него. Дали около нея няма някой друг ухажор, с който би й било по-приятно? Който би й показвал повече внимание?