Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043806 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #1020 -: Май 02, 2012, 05:14:47 pm »
здравейте,може ли да погледнете картата "безразличен ли е към мен"
сестра ми пита за бившия си,карта ,час всичко-нейно дело,само пускам въпроса
предварително благодаря

Да преценим.
Тя се управлява от Меркурий в неговия 1-ви дом, в знак на Марс, триплецит на Слънцето (дневна карта), своя терма и фас на Слънцето.
Той е Юпитер, разположен в неин 8-ми дом, знак на Венера, триплецит на Венера (дневна карта), своя терма и фас на Сатурн. Юпитер екзалтира Луната по знак (втори неин управител).

Заради положението на Меркурий в негов 1-ви дом бих заключила, че тя повече се интересува от него, отколкото той от нея, че тя предприема и показва повече активност към него, отколкото той към нея. Той е възможно да има симпатии към нея (Юпитер екзалтира Луната по знак), докато в сърцето си тя може да е доста огорчена от него и да знае, че не може да очаква много от него на този етап (Луната е в знак на заточение на Юпитер).
Но от тази карта не оставам с впечатление, че помежду им, т.е. и от двете страни, има някакъв убийствено силен интерес. Мъжът е по-скоро труден за разчитане, способен да реагира по неразбираем за нея начин - Уран в 1-вия му дом.
Липсва сходящ аспект между Меркурий и Юпитер. Луната е без курс. В момента не изглежда да има възможност за развитие на отношенията им.

« Отговор #1021 -: Май 02, 2012, 05:29:08 pm »
благодаря Мирабелла-тя е по-влюбената,това за убийствения интерес-при нея е налице-напрво вехне,и е доста огорчена,познавам го-не  е труден за разчитане-просто не се чете ;D .Окуражавам я да го потърси,след като така го обича-но тя казва ,че инстинкта и подсказвал,че трябвало да почака,вие момичетата повече разчитате на интуицията-така,че май си права,че тя самата знае,че не е момента

« Отговор #1022 -: Май 02, 2012, 05:34:15 pm »
Сериозно си признавам - не го виждам този интерес в картата. Съжалявам, че не я разчитам правилно тогава. :blink: Успех й пожелавам!

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1023 -: Май 02, 2012, 06:35:29 pm »
Здравейте, моля за помощ - Ще ме потърси ли отново? Благодаря и спокойна вечер

« Отговор #1024 -: Май 02, 2012, 07:02:20 pm »
Луната е без курс.
Градусът на АС е твърде ранен.
Неговият управител Венера ще стане ретрограден и ще се опита да завърши квадрат с твоя управител Марс.

Като тегля чертата, би трябвало да те потърси отново. Но май има още вода да изтече дотогава. Луна без курс може да означава липса на развитие на въпроса, но в този случай подозирам, че повече й подхожда едно от другите й тълвания - твърде бавно за кверента развитие на въпроса и такова, което не зависи от него. Това се подкрепя и от ранния градус на АС, предстоящата ретроградна фаза на Венера и квадрата Венера/Марс, който ще се повтори.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1025 -: Май 02, 2012, 07:23:07 pm »
Луната е без курс.
Градусът на АС е твърде ранен.
Неговият управител Венера ще стане ретрограден и ще се опита да завърши квадрат с твоя управител Марс.

Като тегля чертата, би трябвало да те потърси отново. Но май има още вода да изтече дотогава. Луна без курс може да означава липса на развитие на въпроса, но в този случай подозирам, че повече й подхожда едно от другите й тълвания - твърде бавно за кверента развитие на въпроса и такова, което не зависи от него. Това се подкрепя и от ранния градус на АС, предстоящата ретроградна фаза на Венера и квадрата Венера/Марс, който ще се повтори.

Благодаря ти отново, Мирабела за вниманието. Поне малко се поуспокоих, че все пак има надежда да ме потърси. По картата може ли да се разчете приблизително след колко време...  :( Извинявай, но тъй като не съм наясно с астрологията, може ли да ми разтълкуваш какво означава "бавно за кверента развитие на въпроса и такова, което не зависи от него".. Аз ли съм кверента?

« Отговор #1026 -: Май 02, 2012, 07:58:05 pm »
Да, извинявай, ти си кверента, този, който задава въпроса.
На втория ти въпрос ми е доста по-трудно да отговоря, тъй като в определянето на тайминга в хорарите хич не ме бива. Той е Венера, по-бързата от двете планети, която ще участва в аспекта (квадрата между Венера и Марс), т.е. апликиращата планета. Венера се намира в следващ дом и мутабелен знак, където 1 градус се равнява на 1 седмица или 1 месец (виждала съм и двата варианта в различни източници). Венера е на 21,01 гр. в знака, на 24 гр. ще стане ретроградна, т.е. има да измине 3 градуса дотогава. Точният квадрат с Марс ще бъде завършев в 17-тия градус на Близнаци. Да съберем - от 21 до 24 имаме 3 гр. директно движение и след това от 24 до 17 - още 7 ретроградно. Общо 10 градуса, които могат да се равняват на 10 седмици (в най-добрия случай) или 10 месеца (не знам дали хорарите действат толкова дълго).

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1027 -: Май 02, 2012, 08:50:21 pm »
На втория ти въпрос ми е доста по-трудно да отговоря, тъй като в определянето на тайминга в хорарите хич не ме бива. Той е Венера, по-бързата от двете планети, която ще участва в аспекта (квадрата между Венера и Марс), т.е. апликиращата планета. Венера се намира в следващ дом и мутабелен знак, където 1 градус се равнява на 1 седмица или 1 месец (виждала съм и двата варианта в различни източници). Венера е на 21,01 гр. в знака, на 24 гр. ще стане ретроградна, т.е. има да измине 3 градуса дотогава. Точният квадрат с Марс ще бъде завършев в 17-тия градус на Близнаци. Да съберем - от 21 до 24 имаме 3 гр. директно движение и след това от 24 до 17 - още 7 ретроградно. Общо 10 градуса, които могат да се равняват на 10 седмици (в най-добрия случай) или 10 месеца (не знам дали хорарите действат толкова дълго).

Съжалявам, не знаех, че изчисляването е толкова сложно. Надявам се да е до 10 седмици, нали все пак действието на хорарния въпрос е 3 месеца  :-\  Пожелавам на всички спокойна нощ и нека има повече любов и разбирателство

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #1028 -: Май 02, 2012, 09:01:23 pm »
И аз да попитам 'ще имаме ли щастлива любовна връзка с него?' В общи линий нищо не ми е ясно в един момент всичко е цветя и рози в другия ми идва да кажа край и да приключа тази история. Затова моля помагайте.

« Отговор #1029 -: Май 02, 2012, 09:34:25 pm »

Съжалявам, не знаех, че изчисляването е толкова сложно. Надявам се да е до 10 седмици, нали все пак действието на хорарния въпрос е 3 месеца  :-\  Пожелавам на всички спокойна нощ и нека има повече любов и разбирателство

А, за мен е трудно. За други може да не е трудно. Няма за какво да съжаляваш. Успех! ;)

« Отговор #1030 -: Май 02, 2012, 09:39:04 pm »
И аз да попитам 'ще имаме ли щастлива любовна връзка с него?' В общи линий нищо не ми е ясно в един момент всичко е цветя и рози в другия ми идва да кажа край и да приключа тази история. Затова моля помагайте.

Градусът на АС е доста ранен. Може би сте в самото начало на връзката си. Луната е без курс, липсва сходящ аспект между твоя управител Юпитер и неговия Меркурий. По-скоро в рамките на действие на хорара нещата остават такива, каквито са в момента.

« Отговор #1031 -: Май 02, 2012, 09:47:27 pm »
добър вечер момичета
бихте ли дали отговор-ще имат ли някакво развитие отношенията ни с любимия
ако да-кой ще е инициатор
благодаря ви

« Отговор #1032 -: Май 02, 2012, 09:53:36 pm »
По-скоро в рамките на действието на този хорар не би трябвало да се очаква развитие. Два фактора говорят за това. Луната е без курс. Липсва сходящ аспект между твоя управител Юпитер и неговия Меркурий. Дано греша!

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #1033 -: Май 02, 2012, 10:02:56 pm »
По-скоро в рамките на действието на този хорар не би трябвало да се очаква развитие. Два фактора говорят за това. Луната е без курс. Липсва сходящ аспект между твоя управител Юпитер и неговия Меркурий. Дано греша!

Много благодаря, така усещам и аз нещата.

« Отговор #1034 -: Май 04, 2012, 12:20:16 pm »
благодаря Мирабела,мога само да предам и да и стискам палци   :blink:

« Отговор #1035 -: Май 04, 2012, 05:53:30 pm »
Здравейте,моля да досадя с още един въпрос, свързан с мен самата и отношенията с любим мъж
"да очаквам ли нещо от този мъж"визирам действие към сдобряване,показване на някакъв интерес,някакво развитие .Писна ми да си мълчим....
Благодаря ,желая на всички хубава вечер

« Отговор #1036 -: Май 04, 2012, 06:22:27 pm »
Феникс,
ти се управляваш от Слънцето в Телец, знак на Венера. Очакваш стабилна връзка, изпълнена с любов и доверие.
Той се управлява от Сатурн, също в знак на Венера. Принципно и двамата би трябвало да се стремите към едно и също нещо - любов, романтика, споделеност. Но Сатурн се намира в знака на падение на твоя управител Слънцето. Подобно положение като в картата на твоята приятелка. Той може да няма достатъчно силен интерес към теб или да не дава външен израз на интереса си. Може да ти се сърди за нещо и да го премълчава (ретрограден Сатурн). Може да е прекалено горд (в този знак Сатурн е екзалтиран). С Нептун в 1-вия си дом може да е хлъзгав, нерешителен, неопределен или дори подвеждащ. Точно в момента може да е зает със следването си или задгранични пътувание (Сатурн в негов 9-ти дом).
Принципно в момента и по тази карта не бих очаквала много от него и връзката ви (много в смисъл на дълготрайно), защото липсва сходящ мажорен аспект между Сатурн и Слънце. Обаче предстои аспект (съвпад) между Луната (която също те управлява, както и въпроса) и Сатурн. Съвпадът ще се осъществи в 3-тия ти дом. Възможно е да става дума за подновяване на комуникацията помежду ви, затопляне на взаимоотношенията. Но в този знак Сатурн е по-силен от Луната. Освен това съвпадът ще се осъществи на "изгорения път", където е Луната в момента. Струва ми се, че той ще диктува условията, че събитията ще се развития, както той пожелае. С Марс в 1-вия си дом ти ми се струваш по-настоятелна от него.
Така че, без да искам да ти давам празни надежди, бих очаквала комуникация под някаква форма, сдобряване също, но трайно и сериозно развитие на връзката ви, по-скоро не.

« Отговор #1037 -: Май 05, 2012, 01:22:05 pm »
ще се получи ли сериозно обвързване между Х и мен/ или ще си останат такива отношенията ни ?  :blink:... и ако може да попитам заблуждавам ли се като мисля,че Х има емоция към мен?

http://www.astro.com/tmpd/cconfileU7xLqa-u1284485084/astro_2gw_05_vali_pl.42919.15509.gif?16001
« Последна редакция: Май 05, 2012, 01:55:47 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #1038 -: Май 05, 2012, 02:18:01 pm »
Липсва сходящ аспект между управителите ви - отношенията ви по-скоро ще останат такива, каквито са в момента.
Слънцето изгаря неговия управител Юпитер. Бих предположила, че той се заблуждава нещо, че той може би не преценява трезво ситуацията. Но с Луна в падение и на "изгорения път" е възможно и твоите надежди да останат напразни. Дано греша!

« Отговор #1039 -: Май 05, 2012, 02:38:31 pm »
Благодаря...ще дам обратна връзка за справка/ако е нужно/... :blink:

а всъщност този отговор е за времето,в което тече хорара ли,или дава отговор принципно за цялостното развитие на съотв проблем?
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)