Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040132 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Хорар за любов
« Отговор #1060 -: Май 10, 2012, 02:19:47 pm »
Аз попитах "Ще имам ли личен контакт с... назован по име скоро?" Понеже последната възможност не доведе до такъв. Аз съм Меркурий, апликира за секстил с Нептун (модерен У7). А Луната апликира за тригон с Юпитер (традиционен У7). Според вас имам ли основание за положителен отговор тук?  :-[ И ако някой може да помогне със срок? Между Меркурий и Нептун е по-малко от градус, но секстил. А между Луната и Юпитер е два градуса, но в земни знаци и ми се струва, че ще е поне два месеца, но не знам дали съм права да мисля за положителен отговор изобщо.  :-\

« Отговор #1061 -: Май 10, 2012, 02:45:32 pm »
Ммм с Луната би трябвало да стане по-бързо. Кардинална е, на куспидата на следващ дом. Значи 2 градуса са вероятно 2 седмици. Така се очертава контакт от романтичен характер, флирт (заради връзката между твой 5-ти и негов 3-ти дом).
С Меркурий към Нептун имаме 43 мин. разстояние. Меркурий е във фиксиран, т.е. бавно действащ знак, в следващ дом. 1 градус тук се равнява на 1 месец (а някъде го дават и повече, но не съм сигурна, че хорарите могат да действат на такова разстояние). 43 мин. са приблизително 2/3 от 1 градус, значи след около 20 дни.

Меркурий клони към съвпад с класическия му управител Юпитер. Взаимоотношенията ви би трябвало да претърпят положително развитие. В момента Слънцето изгаря Юпитер и с Уран в 1-вия си дом той би могъл да има някакви шестодомни проблеми (Слънцето е управител на 6-тия му дом), които го изнервят и изискват спешни действия (той е в 3-тия си дом).

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1062 -: Май 10, 2012, 03:03:59 pm »
Ех, ако така стане ще съм много щастлива!!! Това е първият хорар за любов от много време насам, който дава някакви положителни индикации! Той сега много работи, може би това индикира 6ти дом. И покрай работата, не можах изобщо да го видя, когато мислех че ще мога. Сега ще чакам следващ шанс. Много ти благодаря, направо ми направи деня!  :wub:

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #1063 -: Май 10, 2012, 03:20:38 pm »
Момичета, имам малко по-различен въпрос, - това е хорарната картата в равнодомна система, относно ситуацията между мен и момчето, с което излизам в момента.

Въпросът ми не е конкретен, повече исках да видя ситуацията, защото той много лесно изпада под влиянието на други хора, особено хора с авторитет (негови бивши преподаватели и т.н.), което МНОГО ме дразни, защото само му губят времето и енергията.

Как бихте интерпретирали Слънцето - той е изгорен от него, аз (Мерк) ще съвпадне с него (Юпитер), след като Слънцето е напуснало знака Телец, така, че реално аз няма да се сблъскам с ситуациите, хората, които са представени от Сл.

Мерси предварително.

BTW - според класическата школа, алмутен на 7 дом е или Марс или Венера, но аз разглеждах Юпитер, с презюмцията че е хорар. 
« Последна редакция: Май 10, 2012, 03:31:01 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #1064 -: Май 10, 2012, 03:33:14 pm »
Тогава картата вярно отразява ситуацията. Изгарянето може да се тълкува точно по този начин - че в момента е заслепен и не вижда ясно ситуацията. Обаче какъв е въпросът?
Взаимоотношенията ви би трябвало да се развият положително, след като той се оттърве от влиянието, на което се поддава в момента (или то само си отиде). Права си, ти няма да се сблъскаш с влияещите му лица. Предполагам, че са от работната му среда - Слънцето е негов У6.
Мисля върху друго. Марс управлява 9-тия му дом - преподавателите му, намира се в 6-тия и Меркурий ще завърши тригон с него. Дали ти и тези хора не бихте достигнали до някакво разбирателство?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1065 -: Май 10, 2012, 06:02:43 pm »
Здравейте, един въпрос от мен...  х. обича ли приятелката си?

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #1066 -: Май 10, 2012, 08:48:43 pm »
Тогава картата вярно отразява ситуацията. Изгарянето може да се тълкува точно по този начин - че в момента е заслепен и не вижда ясно ситуацията. Обаче какъв е въпросът?
Взаимоотношенията ви би трябвало да се развият положително, след като той се оттърве от влиянието, на което се поддава в момента (или то само си отиде). Права си, ти няма да се сблъскаш с влияещите му лица. Предполагам, че са от работната му среда - Слънцето е негов У6.
Мисля върху друго. Марс управлява 9-тия му дом - преподавателите му, намира се в 6-тия и Меркурий ще завърши тригон с него. Дали ти и тези хора не бихте достигнали до някакво разбирателство?

Mersi Мирабела, сами по себе си, хората, с които работи той, са страхотни, нищо лошо не мога да кажа за тях, но те си гледат собствените интереси, той е на никъде и реално, ако аз не искам да имам бъдеще с него, нямаше много - много да се трогна. Може и да ми помогнат всъщност, защото поне мога да ги давам за пример - като хора, които поемат отговорност.... :P
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #1067 -: Май 10, 2012, 08:55:23 pm »
Здравейте, един въпрос от мен...  х. обича ли приятелката си?

Ако поставим теб по 1-вия дом, него по 7-ми, Ваши управители ще бъдат съответно Марс и Венера. Венера е завършила наскоро секстил с Меркурий на DC, който вече е сменил знака и сега двете планети са във взаимна рецепция. Меркурий управлява 5-тия му дом, би могъл да бъде управител на приятелката му или поне на жената, която му е на сърцето. С това разпределение на домовете излиза, че имат взаимни чувства един към друг.
Луната в 3-тия ти дом излиза от тригон със Слънце в негов 7-ми и й предстои тригон с Юпитер. Някакво скорошно подновяване на комуникацията помежду ви ли се е случило?

Може да пробваме по друг начин. Той да е по 5-тия ти дом, а приятелката му - по 7-ми от 5-ти, т.е. по 11-ти. Така той се управлява от Юпитер, изгорен от Слънцето. Заслепен е в момента, може да не преценява правилно ситуацията. Юпитер няма особени чувства към Меркурий (приятелката), но им предстои съвпад, т.е. могат да задълбочат отношенията си след време.

И двата варианта съм виждала да се използват. Във форума на astro.com съвсем наскоро имаше дискусия по този въпрос - кой дом е най-подходящ за другата жена, настоящата приятелка. Моето мнение е, че зад въпроси за чувства към друга жена, се крие въпросът за чувства към кверента и това е въпросът, който всъщност би следвало да бъде зададен. Венера в 24-тия градус на Близнаци няма специално отношение към Марс. Но имате общ диспозитор - възможно е да ви свързват общи неща (като общи приятели напр., Меркурий е твой У11 и всички аналогии по Меркурий - начин на мислене, изразяване и т.н.). Съвсем скоро на Венера й предстои ретрограден пероид, през който ще се опита отново да завърши квадрата с Марс, която са имали преди време в настоящите си знаци. Старата квадратура Венера/Марс може да символизира някогашен разрив във взаимоотношенията ви. Възможно е той или вие да се опитате да преразгледате взаимоотношенията си, но квадратът е напрегнат аспект - трудно би довел до нещо приятно и/или продължително.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1068 -: Май 10, 2012, 09:33:16 pm »
Цитат
Луната в 3-тия ти дом излиза от тригон със Слънце в негов 7-ми и й предстои тригон с Юпитер. Някакво скорошно подновяване на комуникацията помежду ви ли се е случило?
Да, имаше подновяване на комуникацията, аз го потърсих.. Но Луната е управител на негов 3ти, а какво значение има Слънцето в такъв случай... или пък предстоящия му тригон с Юпитер?

Цитат
Съвсем скоро на Венера й предстои ретрограден пероид, през който ще се опита отново да завърши квадрата с Марс, която са имали преди време в настоящите си знаци. Старата квадратура Венера/Марс може да символизира някогашен разрив във взаимоотношенията ви. Възможно е той или вие да се опитате да преразгледате взаимоотношенията си, но квадратът е напрегнат аспект - трудно би довел до нещо приятно и/или продължително.
Разрив на взаимоотношенията, да.. тоест и квадрата мисля, че отразява ситуацията...
общи приятели нямаме, може би общи интереси... благодаря Мирабела

« Отговор #1069 -: Май 10, 2012, 09:40:25 pm »
Цитат
Да, имаше подновяване на комуникацията, аз го потърсих.. Но Луната е управител на негов 3ти, а какво значение има Слънцето в такъв случай... или пък предстоящия му тригон с Юпитер?

Че е връзка между твой 3-ти дом и планети в неговия 1-ви дом, т.е. твоите действия, комуникация спрямо него. Но не е връзка с неговия управител, т.е. може да е било нещо моментно. Със съвпад Слънце/Юпитер в 1-вия си дом той може да е щедър и мил към околните в момента, в настроение да се раздава. Ако имаш нужда да чуеш добра дума от него или от някаква услуга, би трябвало да е добър момент да я получиш.

« Отговор #1070 -: Май 11, 2012, 10:59:20 am »
Мирабела ,извини ме,чак сега смогвам да си прочета отговора от 2 май-благодаря ти-ще дам обратна връзка,дано има такава.мога ли да помоля,когато имаш възможност да дадеш мниние и по следния върос
"има ли жена в живота на х-по име и любим".питам за същия мъж-защото както и да се стекат обстоятелствата,той няма да ми каже-цар е на тези номера...ама нали любовта е сляпа :-[

« Отговор #1071 -: Май 11, 2012, 11:30:40 am »
Любимият ти мъж се управлява от Сатурн (също като в предишната карта). Сатурн е диспозиран от Венера, която се намира в негов триплецит и 5-тия му дом и се е устремила към тригон с него. Възможно е да има жена около него, с която споделят взаимна симпатия, но липсва разходящ, т.е. вече формиран аспект между Венера и Сатурн. Затова предполагам, че към настоящия момент няма сериозна връзка с друга жена. Сатурн е в 10-тия си дом, Венера е негов У10. Само предположение, long shot - възможно ли е да има флирт между него и шефката му?
Меркурий, управителят на 5-тия му дом, излиза от опозиция със Сатурн. Всъщност, в предходия знак Меркурий е пренесъл светлина между Сатурн и Венера. Това може да е било началото на комунакиция или флирт между тях, но заради опозицията със Сатурн работата би трябвало да е била нестабилна или да се е разпаднала вече.
Венера няма да завърши тригон със Сатурн сега. Няколко минутки преди точния аспект тя ще се обърне ретроградна. Мисля, че въпросната жена ще се откаже засега от връзка с него.
Колкото до Вас двамата, картата показва същата ситуация като предишната, тъй като осите АС/DC са в същите знаци. Липсва възможност за започване на нещо повече. Освен това Луната (вторият ти управител) е заточена в знак на Сатурн. Предполагам колко зле те кара да се чувстваш настоящата ситуация. Съжалявам. Успех ти пожелавам!

« Отговор #1072 -: Май 11, 2012, 11:56:16 am »
благодаря Мирабела.Между него и шефката му няма шанс ,позавам я,обаче си права ,и предполагам картата показва това-той и е любимец.Спасява го от уволнение неколкократно,защото просто е немарлив по отношение на работата,хахаха и винаги се оправдава с "тежко детство",но тя го е нарочила за "любим служител"-води го на обеди с високопоставини лица в държавата,лансира го,а той знае как да и влезе под кожата,сега предполагам са много близки-предстои му подписване на безсрочен договор и зависи от нейните атестации....Относно връзка между него и друго момиче-питам,защото последно ми извъртя,много кален номер-докато беше с мен,излизал и с друга,че дори и с още една,и в един прекрасен ден докато ми масажираше гърба,ми изтърси "щастливата новина" :-X,в предния пост ти беше писала,че е възможно да се получи,не много стабилна комуникация,и червената лампа ми светна. В крайна сметка,както каах любовта е сляпа.Мога ли да помоля ,по предната карта-вижда ли се времето в което би могло да настъпи някакво развитие,макар и неудачно.Разбира се само ако ти решиш

« Отговор #1073 -: Май 11, 2012, 12:07:08 pm »
Намерих какво съм писала по предната ти карта. Визирала съм съвпада на Луна с неговия управител Сатурн в 3-тия ти дом като аспект, който говори за комуникация помежду ви. Само това. А за развитие във взаимоотношенията ви, напр., преминаване към по-сериозна връзка, трябва да се търси сходящ хармоничен аспект между управителите ви - Слънце и Сатурн. Няма такъв и в двете карти. Изглежда, че и двата хорара не показват възможност за това. Това са само карти, имай го предвид. Само ти и той решавате какво ще се случи помежду ви.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1074 -: Май 11, 2012, 01:24:19 pm »
Здравейте.. имам още един въпрос, добре ли ще е да му кажа каквото ми е на сърцето? не съм го назовала по име, не знам има ли значение в случая
аз го потърсих.. но май не му се говори с мен изобщо  :-\ и не знам има ли смисъл..

« Отговор #1075 -: Май 11, 2012, 02:58:19 pm »
Здравейте.. имам още един въпрос, добре ли ще е да му кажа каквото ми е на сърцето? не съм го назовала по име, не знам има ли значение в случая
аз го потърсих.. но май не му се говори с мен изобщо  :-\ и не знам има ли смисъл..

Значи съм сбъркала. Мислех, че ще бъде благоразположен с този съвпад Слънце/Юпитер в 1-вия си дом. Благодаря за обратната връзка и извинявай. В предната карта сходящата връзка между управителите на 3-тите ви домове, Луна и Сатурн, не беше хармонична - квадратура. Ясно откъде идва грешката ми.

В тази карта отново управителите на оста на комуникацията скоро ще бъдат в сходяща квадратура. Луната в 5-тия ти дом е в сходяща квадратура с Меркурий близо до върха на 3-тия му дом. Той се управлява от изгорен от Слънцето Юпитер. Може би, но това е мое предположение, моментът не е най-подходящият да си излееш душата пред него. Може да е заслепен, объркан, затормозен от други неща и да не обърне внимание, както ти пишеш. Управителите ви клонят към съвпад - по-нататък би трябвало да ти се отдаде по-благоприятна възможност. Думите ти в момента може да не му се понравят или да не достигнат до него - Юпитер е в знака на заточение на твоя У3 Марс и двете планети няма да успеят да завършат тригон.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1076 -: Май 11, 2012, 03:11:19 pm »
благодаря за включването, така или иначе поривът в мен беше моментен..

« Отговор #1077 -: Май 11, 2012, 06:27:23 pm »
Здравейте!
Явно днеска ми е ден за хорари, но се чувствам объркана, така че ще се радвам, ако си кажете мнението по този хорар. Въпроса е "Ще подновим ли връзката си с *?" Скъсахме преди няколко дена, по-скоро той скъса с мен, както и да е... Вижда ли се такава възможност или наистина това беше края?
Благодаря!

*

Asol

• 4140
« Отговор #1078 -: Май 11, 2012, 06:52:26 pm »
По-скоро отговорът на въпроса ти е "не".

« Отговор #1079 -: Май 11, 2012, 07:02:39 pm »
Благодаря, Асол! :wub: