Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041635 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: Хорар за любов
« Отговор #1080 -: Май 11, 2012, 07:17:27 pm »
Мили момичета искам да попитам, ще имам ли скоро нова връзка в интимен план ?
Пускам карта
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #1081 -: Май 11, 2012, 10:53:43 pm »
Въпроса е "Ще подновим ли връзката си с *?"
Асц. в изгорял път, картата не е радикална, така че изчакай и задай въпроса по-нататък, ако все още не сте се сдобрили

Благодаря!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1082 -: Май 12, 2012, 09:48:06 am »
Мили момичета искам да попитам, ще имам ли скоро нова връзка в интимен план ?
Пускам карта
У1-ти в 10-ти и 2-ри дом- заета си с кариерата си и препечелване на пари, У8 в 6д- флирт на работно място, който е отминал, защото луната е в разх. квадрат с меркурий, но и предстои секстил с уран в 5д.- промяна в любовта ще има, предстои и тригон с венера, която е У7, непосредствено след квадрата с юпитер- У5, 1- може би ще имаш колебания относно човека от материален характер, нещо като борба между чувства и разум, но ще е за кратко, последен аспект е тригон с ретро сатурн в 12д- да не възстановиш стара връзка, което ще криеш от родител, брат, сестра...

Благодаря ти много за отделеното време :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #1083 -: Май 12, 2012, 06:55:04 pm »
Зора, в хорарната астрология е така, че поредното задаване на един и същи въпрос (пък дори и преформулиран) не отменя предишната карта. Но след като казваш, че има някаква промяна в обстоятелствата, новата ти карта би трябвало да е "законна" съгласно правилата. Още повече, че тази карта е много подобна на предишната, т.е. в синхрон с нея. Ти отново се управляваш от Марс, той - от Венера. Отговорът ми остава същият. Ще има развитие - скоро ще има сходящ квадрат Венера/Марс, но то едва ли ще е положително. Възможно е той да не проявява достатъчно интерес - Венера в знак, където Марс няма есенциални достойнства. Сходящият квадрат между Луна и Слънце в неговия 1-ви дом може да показва, че ти предстои да изхабиш още нерви. Според мен, но това е само мое мнение, работата върви към криза в най-добрия случай, а в най-лошия - към окончателна раздяла. Надявам се, че греша.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1084 -: Май 12, 2012, 07:00:00 pm »
Мога ли да задам и моя въпрос, не знам само дали не се препокрива с предишния (Ще ме потърси ли отново?). Ако е така, новият ще го изтрия, а той е - Окончателно ли е неговото "зачезване"? Благодаря

« Отговор #1085 -: Май 12, 2012, 07:10:56 pm »
Мога ли да задам и моя въпрос, не знам само дали не се препокрива с предишния (Ще ме потърси ли отново?). Ако е така, новият ще го изтрия, а той е - Окончателно ли е неговото "зачезване"? Благодаря

Припокрива се, даже и оста AC/DC е в същите знаци (само че сте си разменили управителите). Би трябвало да възобновите контакт. Но аспектът, който предстои да предстои (той още не е активен дори) между Венера и Марс, не е хармоничен - квадратура е. Квадратът може да означава започване на връзка, но с пречки, спънки или трудна връзка, нехармонична, която в крайна сметка ще се разпадне. По предната ти карта изглеждаше, че той ще те потърси първи, че той (поне) ще се опита да направи крачката за връщане назад - предстоящата ретроградност на неговия управител Венера.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1086 -: Май 13, 2012, 08:15:40 am »
Х. изпитва ли силни чувства /любовни/ към мен? Държи ли на мен?

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1087 -: Май 13, 2012, 09:29:45 am »
Благодаря за вниманието, Мирабела и Аркус. Ще дам обратна връзка ако се случи нещо.

« Отговор #1088 -: Май 13, 2012, 01:10:20 pm »
Мия, той е Сатурн, ти си Луна. Луната се намира в знак на Сатурн, докато Сатурн се намира в знак, където Луната няма есенциални достойнства. По тази карта ми се струва, че Луната е по-влюбена от Сатурн. Между управителите ви има скорошен разходящ тригон. Сдобрихте ли се?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1089 -: Май 13, 2012, 04:29:15 pm »
Мия, той е Сатурн, ти си Луна. Луната се намира в знак на Сатурн, докато Сатурн се намира в знак, където Луната няма есенциални достойнства. По тази карта ми се струва, че Луната е по-влюбена от Сатурн. Между управителите ви има скорошен разходящ тригон. Сдобрихте ли се?

Мирабела, сдобрихме се точно така както ти беше видяла в хорара, но след това хора извън нас се намесиха и ни направиха интрига. Сега наистина не зная какво да очаквам и дали ще продължим. Зависи от него и заради това питам дали държи на мен.
« Последна редакция: Май 13, 2012, 04:36:38 pm от Mia21 »

« Отговор #1090 -: Май 13, 2012, 11:25:15 pm »
Здравейте,да дам обратна връзка  по хорара-"Ще прояви ли интерес към мен на събитието".Прави сте-отговорът е не.Засякохме се-и той като ме видя с човека до мен си тръгна :(,иди ,че го разбери...но не стана издънка ;D.Аз поне си изкарах много добре-който си е тръгнал-е пропуснал.
благодаря на взелите участие :58:

« Отговор #1091 -: Май 14, 2012, 10:33:26 am »
Здравейте, ще съм благодарна ако някой има възможност да погледне хорарния ми въпрос - Ще се случи ли нещо между нас в реалния живот?

« Отговор #1092 -: Май 14, 2012, 10:57:45 am »
Здравейте, ще съм благодарна ако някой има възможност да погледне хорарния ми въпрос - Ще се случи ли нещо между нас в реалния живот?
моят отговор е не

Благодаря, Akruks.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1093 -: Май 14, 2012, 10:27:46 pm »
Какво мислите за тази карта?
х. ще говори ли с мен?
трудна ситуация... аз мисля че знам какво се случва, за мен поне... интересно ми е той как ще постъпи и дали въобще ще реагира
гледам, че упр. на 3тите домове са малко на кантар..

« Отговор #1094 -: Май 15, 2012, 01:59:29 pm »
Какво мислите за тази карта?
х. ще говори ли с мен?
трудна ситуация... аз мисля че знам какво се случва, за мен поне... интересно ми е той как ще постъпи и дали въобще ще реагира
гледам, че упр. на 3тите домове са малко на кантар..

Мисля, че да. Между управителите ви предстои съвпад. Луната също пренася светлина между тях.

« Отговор #1095 -: Май 15, 2012, 02:55:47 pm »
Здравейте,ще се радвам,когато е удобно да погледнете хорара
"ще има ли някакво раздвижване в отношенията между мен и човекът в когото съм влюбена"нещо много ми е дотежало мълчанието помежду ни
благодаря и хубав ден

« Отговор #1096 -: Май 15, 2012, 03:51:35 pm »
Би трябвало да има положително развитие. Управителите ви клонят към съвпад в 8-мия ти дом. Може би сексуално развитие, което ще доведе до подновяване на връзката ви. Луната е завършила последния си аспект в знака вече и в момента е без курс. Възможно е развитието да се забави или да не зависи от теб, т.е. да нямаш възможност да направиш нещо, за да задвижиш събитията, да ти се наложи да следваш течението.
Слънцето все още "изгаря" неговия управител Юпитер, но съвпадът им е вече разходящ. Проблемите, които са го притеснявали и може би са му пречили да обърне внимание на теб и личния си живот, би трябвало да го отпускат малко по малко.

« Отговор #1097 -: Май 15, 2012, 07:07:52 pm »
 ;D благодаря Мирабела,а дано..ситуацията не зависи от мен,ще дам обратна връзка ;D

« Отговор #1098 -: Май 15, 2012, 10:05:58 pm »
Мирабела,мога ли да попитам още нещо.Кой се дава активната страна във този въпрос.Той ли ще подаде пръстче,или аз?Направи ми вечерта,особено с 8 дом :)

« Отговор #1099 -: Май 15, 2012, 10:13:55 pm »
Не съм толкова добра, за да го кажа дефинитивно. Има едно правило за по-бързата планета, която апликира към по-бавната. В случай ти си представена от по-бързата планета - Меркурий, която се движи в посока на Юпитер (него). Но така изглежда като сугестия от моя страна.