Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042613 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #1100 -: Май 15, 2012, 11:00:25 pm »
благодаря ти  ;),уф дано има развитие ,че много ми е влязъл под кожата човекът...интересно,дали ще се престраша,че съм голяма бъзла ;D вероятно да

« Отговор #1101 -: Май 15, 2012, 11:23:18 pm »
добър вечер на всички,когато може,бихте ли погледнали
"Изпитва ли нещо към мен ....-по име",бивш ми е
много благодаря
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

« Отговор #1102 -: Май 16, 2012, 12:38:55 pm »
Той е Луна в знак, където Сатурн няма есенциални достойнства. Все пак е в терма на Сатурн. Бих заложила на симпатия. На Луната й предстои преход в следващия знак, където Сатурн е в падение. На път си да го разсърдиш ли?
« Последна редакция: Май 16, 2012, 01:13:28 pm от Mirabella »

« Отговор #1103 -: Май 16, 2012, 01:11:58 pm »
 ;)....може и това да стане,той лесно се сърди,просто се чудех дали да му звънна....но пък ако не го кефя,няма смисъл-защото търся развитие по сексуалната част.
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

« Отговор #1104 -: Май 16, 2012, 08:53:54 pm »
Здравейте,може ли да погледнете един въпрос
ще имам ли скоро нова приятелка
благодаря дами

« Отговор #1105 -: Май 16, 2012, 09:10:03 pm »
Изглежда ми като ДА. Твоят управител Юпитер излиза от парещите лъчи на Слънцето (по-точно Слънцето се одръпва от него) - преодоляваш причите, които досега са те карали да се чувстваш зле, безсилен. У7 Меркурий е в сходящ съвпад с Юпитер. Но колко скоро ще е? Между Меркурий и Юпитер има малко по-малко от 10 градуса, т.е. 10 единици време, които във фиксиран знак и следващ/падащ дом може да се равняват на 10... не знам, месеца по-скоро. Може би и седмици. Не съм добра в тайминга. Във всеки случай - успех!

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1106 -: Май 16, 2012, 10:03:46 pm »
Ммм с Луната би трябвало да стане по-бързо. Кардинална е, на куспидата на следващ дом. Значи 2 градуса са вероятно 2 седмици. Така се очертава контакт от романтичен характер, флирт (заради връзката между твой 5-ти и негов 3-ти дом).
С Меркурий към Нептун имаме 43 мин. разстояние. Меркурий е във фиксиран, т.е. бавно действащ знак, в следващ дом. 1 градус тук се равнява на 1 месец (а някъде го дават и повече, но не съм сигурна, че хорарите могат да действат на такова разстояние). 43 мин. са приблизително 2/3 от 1 градус, значи след около 20 дни.

Меркурий клони към съвпад с класическия му управител Юпитер. Взаимоотношенията ви би трябвало да претърпят положително развитие. В момента Слънцето изгаря Юпитер и с Уран в 1-вия си дом той би могъл да има някакви шестодомни проблеми (Слънцето е управител на 6-тия му дом), които го изнервят и изискват спешни действия (той е в 3-тия си дом).

Контакт тук още не е имало (то не е минал и срока, де), но исках да ти дам обратна връзка за работните проблеми - напълно беше права. При тях разбирам, че са се случили някакви катаклизми с мениджмънта, уволнения, съкращения, тъй че в момента по-скоро всички са в сериозен стрес. Това е засега.

« Отговор #1107 -: Май 16, 2012, 10:45:07 pm »
Здравейте, имам въпрос :   от доста време нямам връзка,скоро вижда ли се такава ?Благодаря !

нели
29/02/88
17:45
ямбол

« Отговор #1108 -: Май 16, 2012, 11:37:32 pm »
ето я и картата ми :)

« Отговор #1109 -: Май 17, 2012, 08:55:44 am »
Силки, това е тема за хорарни въпроси, където се поставят карти за датата, часа и мястото на задаване на конкретния въпрос. Погледни постовете преди твоя.

Относно наталната ти карта. Транзитен Плутон (в натала управител на 3-тия ти дом на комуникацията) е върху наталния управител на 7-мия ти дом Нептун (партньорствата) в 5-ти ти дом на романтичните връзки. Транзитен Уран в 8-ми дом квадратира Марс и Нептун. Сериозно ли няма нова връзка? Поне чисто сексуална? Ако въпросът ми е прекалено личен, не отговаряй. Транзитен Сатурн е в опозиция с Венера и Юпитер. Може би има някой мъж в живота ти, но не усещаш, че получаваш достатъчно любов и споделеност от него?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1110 -: Май 17, 2012, 03:30:55 pm »
още един въпрос от мен.. "това ли е краят на отношенията ми с х.?"

« Отговор #1111 -: Май 17, 2012, 03:45:50 pm »
Фрея, за същия човек ли става дума? Ако е така, отговорила съм в по-предния хорар. Ще се самоцирам

Здравейте, един въпрос от мен...  х. обича ли приятелката си?

Ако поставим теб по 1-вия дом, него по 7-ми, Ваши управители ще бъдат съответно Марс и Венера. Венера е завършила наскоро секстил с Меркурий на DC, който вече е сменил знака и сега двете планети са във взаимна рецепция. Меркурий управлява 5-тия му дом, би могъл да бъде управител на приятелката му или поне на жената, която му е на сърцето. С това разпределение на домовете излиза, че имат взаимни чувства един към друг.
Луната в 3-тия ти дом излиза от тригон със Слънце в негов 7-ми и й предстои тригон с Юпитер. Някакво скорошно подновяване на комуникацията помежду ви ли се е случило?

Може да пробваме по друг начин. Той да е по 5-тия ти дом, а приятелката му - по 7-ми от 5-ти, т.е. по 11-ти. Така той се управлява от Юпитер, изгорен от Слънцето. Заслепен е в момента, може да не преценява правилно ситуацията. Юпитер няма особени чувства към Меркурий (приятелката), но им предстои съвпад, т.е. могат да задълбочат отношенията си след време.

И двата варианта съм виждала да се използват. Във форума на astro.com съвсем наскоро имаше дискусия по този въпрос - кой дом е най-подходящ за другата жена, настоящата приятелка. Моето мнение е, че зад въпроси за чувства към друга жена, се крие въпросът за чувства към кверента и това е въпросът, който всъщност би следвало да бъде зададен. Венера в 24-тия градус на Близнаци няма специално отношение към Марс. Но имате общ диспозитор - възможно е да ви свързват общи неща (като общи приятели напр., Меркурий е твой У11 и всички аналогии по Меркурий - начин на мислене, изразяване и т.н.). Съвсем скоро на Венера й предстои ретрограден пероид, през който ще се опита отново да завърши квадрата с Марс, която са имали преди време в настоящите си знаци. Старата квадратура Венера/Марс може да символизира някогашен разрив във взаимоотношенията ви. Възможно е той или вие да се опитате да преразгледате взаимоотношенията си, но квадратът е напрегнат аспект - трудно би довел до нещо приятно и/или продължително.

Т.е. мисля, че все още не сте приключили, предстои нов квадрат между управителите ви (и в настоящата карта) - ще се върнете към старите проблеми във връзката ви.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1112 -: Май 17, 2012, 03:52:54 pm »
аха, разбирам, надявах се след този "квадрат" всичко да приключи...
а дали може да се каже по картата дали за него е краят? тоест дали го е приел така

« Отговор #1113 -: Май 17, 2012, 03:53:57 pm »
След този (който предстои да се случи), може и да приключи. Предният не е бил предпоследен.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1114 -: Май 17, 2012, 03:57:58 pm »
Сори, поправих си поста преди да отговориш... имах в предвид дали по картата може да се каже, че за него е приключило между нас?

*

Rona

• 16
« Отговор #1115 -: Май 17, 2012, 04:23:35 pm »
Хора да се включа и аз.
напраих хорар на въпроса "Ще имам ли връзка с ...."
Трудно ми е да коментирам аспектите- ще съм ви благодарна ако ми подадете ръка :)
На първо време ми правят впечатление аспектите на Венера...  :-\
Какво мислите вие?  :-\

« Отговор #1116 -: Май 17, 2012, 04:30:32 pm »
Това в момента е към Фрея.

Не отправям забележка. Казвам го в името на принципа. Като множите така различни карти относно един и същ въпрос, но формулиран по малко по-различен начин всеки път, губите шанс да получите верен отговор. Ако астрологията работи, първата карта би трябвало да си "казва" всичко (ако е радикална). Нов въпрос се задава при всяка промяна в обстоятелствата или след период от 3-6 месеца. Съгласна съм със Стела, че проямата в обстоятелствата е по-силният аргумент за повторното задаване на въпроса.
Всяка карта е моментна снимка на положението на планетите, затова е твърде възможно тълкуванията им да са коренно различни, дори диаметрално противоположни. Тогава кой отговор е верният? Идеята на хорарната астрология не е в налучкването на карта, която да ни даде желания отговор. Поне не би трябвало да бъде, ако работи.

Коя е първата карта за тези взаимоотношения? Да кажем за периода от последните 3-4 месеца или първата след настъпила промяна в обстоятелствата (ако има такава)?

Обръщам внимание върху този въпрос, защото картата, чието тълкувание цитирах и сегашната ти имат разменени знаци по оста AC/DC. В предната карта той е Венера, която ще пожелае да се върне назад към Марс (теб). Докато сега той е Марс, която е в знак на падение на Венера - едва ли иска отново да бъде с нея. Не може и двете неща да се верни, освен ако междувременно не е настъпила промяна в обстоятелствата. Ако намерим първата карта, може би тя ще хвърли светлина върху въпроса.
« Последна редакция: Май 17, 2012, 04:43:54 pm от Mirabella »

*

Rona

• 16
« Отговор #1117 -: Май 17, 2012, 04:35:02 pm »
Не отправям забележка. Казвам го в името на принципа. Като множите така различни карти относно един и същ въпрос, но формулиран по малко по-различен начин всеки път, губите шанс да получите верен отговор. Ако астрологията работи, първата карта би трябвало да си "казва" всичко (ако е радикална). Нов въпрос се задава при всяка промяна в обстоятелствата или след период от 3-6 месеца. Съгласна съм със Стела, че проямата в обстоятелствата е по-силният аргумент за повторното задаване на въпроса.
Всяка карта е моментна снимка на положението на планетите, затова е твърде възможно тълкуванията им да са коренно различни, дори диаметрално противоположни. Тогава кой отговор е верният? Идеята на хорарната астрология не е в налучкването на карта, която да ни даде желания отговор. Поне не би трябвало да бъде, ако работи.

Коя е първата карта за тези взаимоотношения? Да кажем за периода от последните 3-4 месеца или първата след настъпила промяна в обстоятелствата (ако има такава)?

Обръщам внимание върху този въпрос, защото картата, чието тълкувание цитирах и сегашната ти имат разменени знаци по оста AC/DC. В предната карта той е Венера, която ще пожелае да се върне назад към Марс (теб). Докато сега той е Марс, която е в знак на падение на Венера - едва ли иска отново да бъде с нея. Не може и двете неща да се верни, освен ако междувременно не е настъпила промяна в обстоятелствата. Ако намерим първата карта, може би тя ще хвърли светлина върху въпроса.

Мирелка,

Само да уточня- ако това се отнася до моята карта, понеже е поставена точно преди твоя коментар, за първи път правя хорар по въпроса :)

« Отговор #1118 -: Май 17, 2012, 04:43:07 pm »
Хора да се включа и аз.
напраих хорар на въпроса "Ще имам ли връзка с ...."
Трудно ми е да коментирам аспектите- ще съм ви благодарна ако ми подадете ръка :)
На първо време ми правят впечатление аспектите на Венера...  :-\
Какво мислите вие?  :-\

Не мисля, че ще се получи продължителна или хармонична връзка. Ти си Венера в ретроградна фаза, връщайки се назад, за да се опита да завърши квадрат с Марс (него) за втори път в рамките на тези знаци. Позволявам си да попитам - той стара тръпка ли е? Правила ли си и преди опит за връзка с него, който е бил неуспешен (той не е показал интеерес)? Луната в знака и дома на Марс потвърждава силните ти чувства към него. АС е на "изгорения път", Сатурн е в 1-ви дом. Изглежда сякаш преследваш нещо, по-скоро отчаяно, което те държи и не ти дава мира. Чувствата, които изпитваш към него, не изглежда да те правят щастлива (Луната е в знак на заточение на Венера). Следващият аспект на Луната е секстил с Венера - би трябвало да ти даде самообладание, глътка самочувствие пред него. Това е и връзка между неговия 1-ви дом (него) - Луната в 7-ми и теб (Венера в 3-тия му дом). Ако търсиш възможност да общуваш с него, скоро би трябвало да се появи такава. 3 градуса и малко разделят Луната от Венера, Луната е в ъглов дом и кардинален знак (плюс това и огнена) - значи много бърза. Би трябвало след 3-4 дни възможността за контакт да се появи. Последният аспект на Луната не е благоприятен - опозиция със Сатурн. Ако Луната са чувствата ти, а Сатурн е реалността, може да те облеят със студен душ. Извинявай, пиша директно каквото ми дойде на акъла. Не вярвай на интерпретацията ми. Нямам намерение да те карам да се чувстваш зле.

Марс е в знак на падение на Венера. Няколко възможни тълкувания на това - не показва интерес към теб, сърди се по някакви причини, огорчен е, не смята, че му подхождаш, не се интересува от връзка (може и по принцип).

Той отворен ли е за връзка? В смисъл дали е свободен или има приятелка? Ти може би си имала наскоро възможност да започнеш връзка с г-н, който държи на теб и се интересува (Сатурн в 1-вия ти дом), но си се отказала (Венера и Сатурн не успяха да завършат тригона си), за да си опиташ шанса с г-на от въпроса.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1119 -: Май 17, 2012, 04:47:35 pm »
Мирабела, имаше промяна в обстоятелствата..
първата карта е въпроса за приятелката...
в предната карта (втората) вече го бях потърсила и питах дали ще говори с мен... е той ми отговори след това, но въпреки това според мен той упорито избягва разговор, за това зададох друг въпрос за край на отношенията, като се надявам всичко да приключи с това (понеже и за мен, след този "разговор" нещата се промениха)