Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041098 Прегледи
*

anili

• *
  • 77
Re: Хорар за любов
« Отговор #1220 -: Юни 24, 2012, 06:03:56 pm »
Бих искала да ви попитам: "Дали имейла, който съм намислила да изпратя на (назовавам името) ще събуди някакви чувства в него( и какви  :rolleyes:)? Разбира се, че имейла ще бъде от лИбовната сфера ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1221 -: Юни 24, 2012, 08:23:26 pm »
Ще имам ли скоро интимни отношения с Х. ?   ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1222 -: Юни 24, 2012, 08:35:14 pm »
omg, доста честичко пускаш хорар за г-н Х.  ;D
ами не, по тази карта това излиза, съжалявам
а инак как само се кордисала Луната в 8д. - без да си написала въпроса, става ясно за какво иде реч ;)

Този е друг!  ;D

Луната ще направи тригон с Плутон! Освен това определя него. Това не важи ли?  ;D

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #1223 -: Юни 24, 2012, 08:45:30 pm »
Отново ти благодаря, akruks! И моето усещане за нещата съвпадат с тълкуванията и на двете хорарни карти.
Ще оставя нещата засега така, няма да пращам имейла, просто защото от 1 година ефекта от нашите имейл контакти е точно същия, който ти си описала, че ще се получи от този. В моят начин на изразяване ли е грешката, в неговия начин на приемане ли е - незная, но факт е, че съм уморена вече :(
« Последна редакция: Юни 24, 2012, 11:13:03 pm от anili »

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #1224 -: Юни 24, 2012, 09:28:04 pm »
omg, доста честичко пускаш хорар за г-н Х. ;D

трябва да ги кръщават Господин P - possible  :P ;D
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #1225 -: Юни 24, 2012, 10:28:31 pm »
Здравейте дами,
"Ще се видя ли скоро със Н?"
излизаме от определено време,днес трябваше да се видим-но аз отказах.Ще съм благодарна и ако ми интерпретирате дали изпитва привличане към мен ...Виждам ,че се опитва да ми се хареса,но се чудя,само заради секса ли е?Благодаря предварително

« Отговор #1226 -: Юни 25, 2012, 02:33:35 am »
Ще се разделя ли с гаджето ми?

« Отговор #1227 -: Юни 25, 2012, 10:36:19 am »
Аркукс благодаря ти,човекът ми харесва,на като ,че ли така съм травмирана от последната си връзка,че не мога да си го призная,изпитвам панически ужасТ ;),че само ще ме използва.Май си права какво губя в крайна сметка-нищо,най-лошото което може да стане е да изкарам няколко хубави неангажиращи седмици,и това ако е лошо....а под "скоро "визирах до идващия уикенд-обаче май няма да стане,защото той днес ми съобщи ,че замиkава командировка до петък ;D...няма да го мисля повече,спускам се по пързалката пък ще видим :)

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #1228 -: Юни 25, 2012, 07:03:54 pm »
Аркукс благодаря ти,човекът ми харесва,на като ,че ли така съм травмирана от последната си връзка,че не мога да си го призная,изпитвам панически ужасТ ;),че само ще ме използва.Май си права какво губя в крайна сметка-нищо,най-лошото което може да стане е да изкарам няколко хубави неангажиращи седмици,и това ако е лошо....а под "скоро "визирах до идващия уикенд-обаче май няма да стане,защото той днес ми съобщи ,че замиkава командировка до петък ;D...няма да го мисля повече,спускам се по пързалката пък ще видим :)

Спокойно, твоят управител сега е ретро - вгледаш се в миналото и екзалтира - силна си и в дадената ситуация, ти си по-добре поставена от него. Неговият управител е в Рак (емоции, отдаване, не само секс) и е в твоя 5 дом - интересува се от чувствата ти, докато твоят управител е в твоя 8 дом (дълбоките емоции и сексът - явно наистина те притеснява тази тема). Той в никакъв случай не е повърхностен - освен, че е замесен знакът Рак, Плутон е в неговия 5 дом (не е само флирт това негово увлечение). Но наистина неговият упр Слънце не е силно в Рак, не мога да кажа, че е напълно наясно със себе си, напротив предстоящата опозиция с Плутон ми говори, че той има някакви минали травми и спомени, с които трябва да се справи. Иначе Akruks - е права между вашите упр ще се случи на доста по-късeн етап само 1 квадрат, но Луната като индикатор на събитията ще съвпадне с Марс (упр на негов 3 дом - комуникациите - аз очаквам да ти се обади), но Венера е ретро и двамата сте много различни натури.
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #1229 -: Юни 26, 2012, 10:10:05 am »
благодаря Анабел,зарадвах се като го прочетох...да-много различни сме.Аз съм от типа адреналинни личности,той напротив спокоен и уравновесен.Мисля,че има нужда от преживяване ,което да го зарежда,защото е инертен
хубав ден на всички

« Отговор #1230 -: Юни 29, 2012, 10:38:06 pm »
Здравейте всички :))

от скоро чета този форум и го намирам за особенно интересен, забавен и позитивен. Винаги съм имала интерес към астрологията, но сега в последно време от както "отново" се появи един мъж в живота ми, чието поведение е абсолютна загадка за мен потърсих отговорите тук. Познаваме се вече 6г. и в началото имаше привличане но аз си имах приятел. След около година излязохме заедно в компания, но тогава за жалост той си помисли че един от приятелите му ме сваля и типично по рачешки веднага се дръпна в черупката си... :( От тогава се виждаме много рядко - по един път в годината и то случаино, но си личи че има нещо между нас. Тук преди време ме потърси да се видим, изкарахме си много добре дори едната вечер трябваше да пренощува при мен и се опита да направим секс, но аз не бях готова.. От тогава почти не общуваме и отново съм в невидение какво се случва. Той много ми лежи на сърцето и вече толкова време не мога да го преболедувам :(( В тази връзка бих искала да помоля тези от вас, които имат възможност да погледнат картата му, макар че незнам часа му на раждане, и да знам дали има смисъл да се боря и да "бутам" в тези отношения:

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=4jkfileHoPvTT-u1340876112&lang=e&gm=a1&nhor=2&nho2=1&btyp=2&mth=gw&sday=29&smon=6&syr=2012&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ano=1&ast=

Незнам дали ви трябва за сравнение и моята карта... ето я и нея за всеки случай:

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=4jkfileHoPvTT-u1340876112&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=1&btyp=2&mth=gw&sday=29&smon=6&syr=2012&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ano=1&ast=

Много ви благодаря за помощта  :-[ :-[

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1231 -: Юни 30, 2012, 05:55:35 pm »
Кажете, моля, ще има ли нещо романтично/любовно между мен и този човек, назован по име. Аз видях разходящ секстил между мен (Юпитер) и него (Меркурий). Но Луната апликира за тригон с Меркурий, обаче и за опозиция с Юпитер.  :-\ Май управителите на 5те домове Венера/Марс са в апликиращ тригон? И пак не разбирам защо съм в 6ти дом! Пък Луната в 12ти!!!! Нещо все ги правя едни карти...  ;D

« Отговор #1232 -: Юни 30, 2012, 06:09:54 pm »
С този разходящ секстил между управителите ви нещата по-скоро остават на сегашното положение. Отношенията ви не би трябвало да са никак лоши към момента - все пак секстилът е хармоничен аспект. Струва ми се, че ти си тази, която изпитва по-силните чувства - Юпитер (ти) в знака на Меркурий (той). Луната е в падение, Юпитер - в заточение. Мисля, че напразно се терзаеш толкова много по този човек. Юпитер е в 12-тия му дом. Не искам да прозвуча грубо, но той обръща ли ти достатъчно внимание, забелязва ли те? Друго тълкувание на твоя управител в 12-тия му дом е, че може би се опитваш да го проучиш тайничко от него. Особено любовния му живот, тъй като и Венера е в 12-тия му дом, но може би не си научила достатъчно, защото съвпадът Венера/Юпитер не бе завършен.
Меркурий е в 8-мия ти дом - мисля, че не би имал нищо против нещо сексуално с теб. Слънцето в 1-вия му дом и Меркурий в Лъв (знака на Слънцето) може да го описват като мъж, преливащ от енергия, дерзаещ да се докаже. А и Луната апликира към секстил с Марс, управител на 5-тия му дом - може би успешно ще апелираш към чувства му. Залагам на нещо сексуално помежду ви, за връзка ми се виждат слаби аспектите.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1233 -: Юни 30, 2012, 06:13:08 pm »
Ronia, не му е сега времето на въпроса ти, а и с тази Луна в падение в 12. На този етап ти си по-заинтересована за него, а той по-скоро приятелски.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1234 -: Юни 30, 2012, 06:17:23 pm »
Дами, нямаме ние отношения никакви, аз пусках синастрия с този човек, че някак изведнъж ме заинтригува, пък досега никога не ми е изглеждал интересен. Но и той поиграва, де. То погледи, то жестове. Аз съм леко тулуп в ситуацията, засега даже и жест не съм направила, проучвах защо така взе да ме интересува (аз вместо да отговарям в реалността на жестовете, правя карти в Астро.ком! :)))))). Мирабела, права си, аз веднага поразпитах какво се случва в личния му живот, да не се натреса евентуално на някой я женен, я нещо подобно. Да, много енергичен, той със спорт се занимава професионално, лидер, определно лъвското си личи. Сексуално лошо не е, дано си струва, де.  ;D По лятному, така да се каже.  :P

*

Alena

• 38
« Отговор #1235 -: Юни 30, 2012, 10:29:14 pm »
Здравейте!

Дали ще се влюби този човек в мен и дали е възможно да се срещнем отново?

Много ще се радвам на помощта ви!
« Последна редакция: Юли 01, 2012, 11:12:31 am от Alena »

« Отговор #1236 -: Юли 01, 2012, 12:28:37 am »
добър вечер,имам неангажиращи отношения с един мъж.Добре си изкарвахме,без обещания,докато днес не се видяхме.Държа се странно,дръпнато  :-\ .Като ме изпрати ,ми каза нещо,което ме озадачи "Искаш да се виждаме още нали?".Може да ви звучи смешно,но прочетох страх в очите му.Приятно ми е в компнията му,секса не е лош,познавам го от 15 години,излизахме като тийнейджъри,но така и не "консумирахме връзката",явно сега е дошло времето и си стана от самосебе си,но и през ум не ми минава да имам пълноценна връзка точно с него,вероятно е взаимно...но интереса  е на лице ,затова питам
"след дешната среща това краят на отношенията ни ли е?"
благодаря предварително

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1237 -: Юли 01, 2012, 01:08:23 am »
Синастрия е когато се раглеждат едновреенно рождените карти на двама души, пуснати заедно или поотделно, как се свързват планетите и светилата помежду им. Ако си имала предвид композитна карта да пуснеш е друго, но тук е темата  "Хорар за любов". "Лична драма" е пък съвсем друга тема.

Моля? Тук съм пуснала хорар, синастрията е в съответната тема.

« Отговор #1238 -: Юли 01, 2012, 07:42:55 am »
Сиси, Сатурн е в 7-мия дом, което прави картата нерадикална. Ако си позволя да я тълкувам бих казала, че Луната е без курс, а между управителите ви - твоя Юпитер и неговия Меркурий - има разходящ секстил, т.е. няма сходящ аспект. Не изглежда като край, но и не като развитие, задълбочаване. По-скоро си мисля, че оставате на сегашното положение. Но при Сатурн в 7-мия дом това може да е грешно.

Да проверим дали картата работи. Според нея, ти си представена от Юпитер, заточен в знака на неговия управител. Луната (сърцето ти) е в падение. Меркурий е в 5-тия ти дом. Все указания, че си нещастно влюбена в него, че страдаш от любов по него.
Той е Меркурий в 11-тия си дом. Дали не мисли (иска) за приятелство? Юпитер попада в 9-тия му дом, т.е. за него си далеч, може и в непряк смисъл.
Сатурн (негов У5) в 1-вия му дом би могъл да показва друга връзка, която има. Брак, съжителство или просто връзка, която е по-сериозна. Това е само догадка, опитвам се да проверя дали в тази карта Сатурн в 7-мия му дом е забрана за тълкуване или означава нещо друго.
« Последна редакция: Юли 01, 2012, 07:47:30 am от Mirabella »

« Отговор #1239 -: Юли 01, 2012, 07:48:27 am »
Здравейте!

Дали ще се влюби този човек в мен и дали е възможно да се срещнем отново?
неговата карта:
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?btyp=w2at;rs=3&nhor=2
моята карта:
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2at_01_alena_manova_hp.72993.17910.gif&res=63&va=&cid=k2mfiley9Itc8-u1341087316
Много ще се радвам на помощта ви!

И в двете теми картите ти не се виждат. Направи картата в астро.ком, изтегли я като картинка със Save as (Save image as...) от десния бутон на мишката и я прикачи към поста си от допълнителните опции под полето за писане на постове.