Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040111 Прегледи
*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
Re: Хорар за любов
« Отговор #1240 -: Юли 01, 2012, 08:01:02 am »
Здравей Мирабела ти се оказа много права преди време че всъщност не трябва да очаквам много от новозараждащата се връзка..сега искам да задам въпрос :
,,Ще имам ли сериозна връзка?"
Самоков 08.56-01.07.2012 г
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #1241 -: Юли 01, 2012, 08:54:04 am »
Самоела, работата не изглежда добре откъм сериозност, продължителност или удовлетвореност.
Ти си Слънце, евентуалният бъдещ партньор - Сатурн. Между управителите ви предстои аспект, т.е. има сходяща връзка, но аспектът е дисхармоничен - квадратура. Слънцето е в знака на заточение на Сатурн. Сатурн е екзалтиран в знака на падение на Слънцето. Мисля, че ти предстои започване на връзка или поне опит за това, но не изглежда да бъдете удовлетворение от взаимоотношенията си. Ще ви липсва разбирателство, хармония, толерантност, възможно е бързо да се разочаровате един от друг. Ти може да опознаеш лошите страни на този човек, което никак няма да ти хареса. Той може да не ти показва достатъчно уважение, внимание, макар че интерес към теб няма да му липсва (Слънцето е в 5-тия му дом). Може да е прекалено самоуверен в желанието да наложи гледната си точка. С Нептун в 1-вия си дом може да е неразгадаем за теб, да не усещаш, че можеш да му се довериш.
За конкретен човек ли става дума във въпроса ти? Защото Сатурн е в 3-тия ти дом, т.е. може би има конкретен човек в мислите ти.
Луната ще завърши секстил със Сатурн, което може да смекчи нещата, да отложи или омекоти разногласията ви, но при положение, че между У1 и У7 предстои напрегнат аспект и тази негативна смесена рецепция, която имат, не бих заложила на връзка или поне не на сериозна връзка. Дано греша! Изчакай и други да се включат по въпроса ти.

« Отговор #1242 -: Юли 01, 2012, 08:54:58 am »
Mirabella,  извинявай, сега отново прилагам двете карти / първата е моята, а втората - неговата /.
Дали той има някакви чувства към мен и ще се срещнем ли отново?
Извинявай, но въпросът ти не е за темата с хорарни въпроси. Щом са две карти - твоята и неговата, въпросът е за синастрия.

*

Alena

• 38
« Отговор #1243 -: Юли 01, 2012, 09:18:58 am »
Добре, сега ще погледна в другия форум. Можеш ли да кажеш по моята карта дали скоро ще се срещна с любовта / моята сродна душа?

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #1244 -: Юли 01, 2012, 09:22:29 am »
Да Мирабела става въпрос  за конкретен човек и той ме разочарова даже имаме и словесен дуел от няколко дни но в писмена форма,който накрая завърши  неприятно-той ме обиди дори....затова не мисля че нещо ще излезе от тази работа.........но ти си много права...
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Papy

• 4343
« Отговор #1245 -: Юли 01, 2012, 09:32:53 am »
Тука настана някакво объркване по въпросите на алена
Значи синастрията не може да каже ще се срещнете ли, ще се влюби ли
Хорарът да
Просто картата, която ти трябва, е построената с часа и мястото на задаване на въпросите

« Отговор #1246 -: Юли 01, 2012, 09:35:18 am »
благодаря Мирабелла,но мисля ,че в случая картта наистина показва "забрна" за тълкуване....най-малкото не страдам от любов по него,питах защото ми стана любопитно..като се видим пак и се изяснят нещата,ще пиша отново...хубав ден на всички желая и благодаря за вниманието ;)

« Отговор #1247 -: Юли 01, 2012, 10:14:21 am »
Добре, сега ще погледна в другия форум. Можеш ли да кажеш по моята карта дали скоро ще се срещна с любовта / моята сродна душа?

Транзитен Юпитер съвсем наскоро излезе от 7-мия ти дом, завършвайки тригон с наталната ти Венера (управител на 7-мия дом). Наскоро ли се влюби във въпросното момче? И се разочарова набързо, нали? Или си се влюбила в него когато тр. Сатурн е бил около 10-15 гр. във Везни, т.е. миналата година по това време, а наскоро си получила отново надежди, че нещо ще се получи помежду ви, които надежди засега са се оказвали напразни?

Натално имаш точен квадрат между У7 Венера и У5 Нептун. Мисля, че за теб всеки мъж, в който се влюбиш, веднага се превръща в единствения и така си създаваш предпоставки за разочарования.

Догодина по това време, когато транзитен Юпитер ще премине през 8-мия ти дом, ще завърши квадратура с наталната ти Венера, т.е. ще задвижи наталния ти квадрат Венера/Юпитер. Тогава е възможно да объркаш сексуална връзка с голямата любов. Може да си изкушена да започнеш и/или поддържаш тайна взаимоотношения или привличането, което ще изпитваш да остане тайно за другата страна. По същото време обаче ти предстои транзит на Сатурн към АС и сатурнов възврат, което ще те приземи. Транзитна нодална ос ще съвпадне с наталната ти ос AC/DC. Изглежда като период на преосмисляне на собствената ти същност и взаимоотношенията с другите, включително и любовните връзки. Ще си дадеш сметка какво искаш от една връзка и как да го получиш. Случва се хора да се женят точно по сатурнов възврат. По индийската астпология сатурновият ти възврат съвпада с т.нар. период Саде Сати, тъй като натално Луна и Сатурн са ти в съвпад. Не разбирам от индийска астрология, порови се, ако ти се занимава. Общо-взето това е период на съзряване, а съзряването не е лека работа.

Не съм експерт в тези работи с прогностиката. Сериозна връзка може би през 2015г. или след това. През 2015-та прогресивна Венера ще бъде в съвпад с АС-то ти, прогресивни Луна и Марс ще бъдат в аспект с наталните ти Венера и Нептун. Но ми липсва нещо по транзити. През 2016-та транзитен Юпитер ще премине върху Венерата ти, т.е. отново шанс за връзка, обаче се случва Юпитер повече да обещава, отколкото да дава реално. Есента на 2017-та ми изглежда най-сигурно положението. Тогава имаме прогресивна Венера върху натални Луна/Сатурн, като този съвпад е активиран от транзитен Юпитер - ето такова нещо търся по транзити. Плюс транзитен Сатурн върху натален Нептун, т.е. в квадрат с натална Венера, транзитен Уран в квинкокс с натална Венера. Извинявай, че превъртях толкова напред, но аспектите от 2017-та ми се струват най-силни като индикации за брак (или сериозно връзка). Не че не можеш да се омъжиш и по-рано. Животът ти е в твои ръце. Успех!
« Последна редакция: Юли 01, 2012, 10:22:24 am от Mirabella »

« Отговор #1248 -: Юли 01, 2012, 10:26:16 am »
Не ме оставят намира тези мои приятелки, май ще взема да пропускам да разказвам какво ми е хобито, всички са полудели да задават въпроси, свързани с любов, та едно момиче пита: Ще имам ли връзка с Х?
Според мен няма да имат, тоест няма да е нещо сериозно, а може би ще си остане един вид лятна закачка, мисля така, защото тя Меркурий се намира в Лъв, той Юпитер няма достойнства в този знак, Юпитер е в Близнаци, знака на Меркурий, тя го харесва, но Юпи е в неин 9 дом, може би не очаква кой знае какво, защото впреки че го харесва, го чувства далечен. Няма мажорен аспект между У на 5 домове, след 18 градуса ще се получи секстил, но  мисля, че това не играе роля в случая. Реших да погледна и У на 8 домове, Марс и Венера, предстои им тригон, който обаче няма да се осъществи преди напукането на Марс на знака Дева, което за мен си е още едно не, ако някой има да допълни нещо, ще се радвам да прочета и други мнения.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #1249 -: Юли 01, 2012, 10:36:26 am »
Излиза, че момчето е влюбено в нея - Юпитер (той) е в знака на Меркурий (тя), Меркурий в 5-тия му дом. Но си права, че връзка не се вижда. Меркурий и Юпитер излизат от секстил, разходящ аспект - хубаво им е било заедно, но не се вижда развитие в отношенията им. Луната в знак на Юпитер - и тя има чувства към него, макар че е твъдре горда, за да ги покаже (Меркурий в Лъв). Луната е завършила вече аспекти с управителите им, пренесла е светлина помежду им. Всичко е разходящо.
Лунат в неин 3-ти дом ще завърши опозиция с негов У3 Венера в 3-тия му дом. Освен да се поскарат.

« Отговор #1250 -: Юли 01, 2012, 10:53:39 am »
Ох, все го бъркам кой кого харесал, кой в знак на екзалтация, на падение, пълна каша, ще трябва да почета още доста по въпроса явно, иначе много благодаря за включването и изчерпателния отговор, за скарването не знам, дали би било такова в истинския смисъл на думата, може ли тази опозиция да означава например, че ще прекратят флирта си или той ще продължи, но без сериозно развитие? Извинявам се за въпросите, но знам евентуално мен какво биха ме попитали и затова вземам преднина  ;)
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #1251 -: Юли 01, 2012, 10:58:39 am »
Да, възможно е предстоящата опозиция Луна/Венера за означава точно това - прекратяване на флирта (поне засега).

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #1252 -: Юли 01, 2012, 11:01:54 am »
Чудя се дали е правилно да протегна ръка към човек с който не сме от няколко месеца
,,Ще ме потърси ли Д.?"
Самоков 11.59
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Alena

• 38
« Отговор #1253 -: Юли 01, 2012, 11:09:07 am »

Транзитен Юпитер съвсем наскоро излезе от 7-мия ти дом, завършвайки тригон с наталната ти Венера (управител на 7-мия дом). Наскоро ли се влюби във въпросното момче? И се разочарова набързо, нали? Или си се влюбила в него когато тр. Сатурн е бил около 10-15 гр. във Везни, т.е. миналата година по това време, а наскоро си получила отново надежди, че нещо ще се получи помежду ви, които надежди засега са се оказвали напразни?

Натално имаш точен квадрат между У7 Венера и У5 Нептун. Мисля, че за теб всеки мъж, в който се влюбиш, веднага се превръща в единствения и така си създаваш предпоставки за разочарования.

Mirabella, абсолютно права си! Влюбя ли се в някой - то той за мене е единствения. В този случай се влюбих по-миналата година, но все още не мога да го забравя най-вече защото ходих при астроложка, която ми описа мъжа,  с който ще създам семейство и той отговаряше напълно по критериите. А истина е и че сега съм в много труден период на преосмисляне.
Астроложката ми каза, че до средата на тази година силна връзка с мъж. За съжаление не позна.

« Отговор #1254 -: Юли 01, 2012, 11:09:29 am »
Самоела, него ли имаше предвид в предната карта? Ако да, то предната карта е по-подходяща да даде отговор на въпроса ти.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #1255 -: Юли 01, 2012, 11:12:27 am »
Не това е друг човек-с него се познаваме от 2008 г -сега за него питам
А в предната карта попитах за едно запознанство което беше през април-и досега нищо ...
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #1256 -: Юли 01, 2012, 11:16:06 am »

Mirabella, абсолютно права си! Влюбя ли се в някой - то той за мене е единствения. В този случай се влюбих по-миналата година, но все още не мога да го забравя най-вече защото ходих при астроложка, която ми описа мъжа,  с който ще създам семейство и той отговаряше напълно по критериите. А истина е и че сега съм в много труден период на преосмисляне.
Астроложката ми каза, че до средата на тази година силна връзка с мъж. За съжаление не позна.

Благодаря ти много за обратната връзка. Трябваше да се сетя - преди 2 години по това време транзитен Сатурн върху Венерата ти. Това е аспект за връзка. В същото време прогресивна Венера върху наталния ти Плутон - предполагам, че чувствата ти са били доста интензивни и бързо си се влюбила в него.
А може би астроложката е имала предвид края на тази година? Това го пропуснах аз. Тогава прогр. Венера е в съвпад с АС (но аспектът не е точен), а транзитен Сатурн е върху АС (точен аспект). Съвпадът на прогр. Венера с натален АС става точен през 2014-та. Тогава пък транзитен Сатурн е върху прогр. АС.

« Отговор #1257 -: Юли 01, 2012, 11:23:39 am »
Чудя се дали е правилно да протегна ръка към човек с който не сме от няколко месеца
,,Ще ме потърси ли Д.?"
Самоков 11.59

По тази карта изглежда, че старата любов ръжда не хваща. Той е Юпитер в знака на твоя управител Меркурий, Меркурий се намира в 5-тия му дом. Две указания, че не си му безразлична. Би трябвало да има чувства към теб и да не те е забравил. Но ти очакваш действие от него. Въпросът е дали той ще те потърси. Мисля, че отговорът е "не". Юпитер е заточен там, където се намира, а заточените планети не умеят да действат директно. Може да се страхуват, да не се чувстват уверени или обстоятелствата да им пречат. Във вашия случай залагам на обстоятелствата на първо място, защото виждам, че Юпитер се намира в 9-тия ти дом, т.е. въпросният човек изглежда да е далеч от теб към момента. Възможно е да е в чужбина (по работа - Юпитер е и негов У10) или в друг град поне. Уран в 1-вия му дом също подсказва за движение, пътуване, не се е установил на едно място все още.
Аспектите между Меркурий и Юпитер, както и между Луната и тези две планети, са разходящи. Отношенията ви по-скоро няма да претърпят развитие засега. Това не ти пречи да го потърсиш, ако желаеш. По картата ми изглежда, че той няма да направи първата крачка, нито ти ще имаш подходяща възможност в близко бъдеще да я направиш. Но това не ти пречи да опиташ, разбира се. Успех и се нядавам, че греша!

*

Alena

• 38
« Отговор #1258 -: Юли 01, 2012, 11:26:12 am »

Благодаря ти много за обратната връзка. Трябваше да се сетя - преди 2 години по това време транзитен Сатурн върху Венерата ти. Това е аспект за връзка. В същото време прогресивна Венера върху наталния ти Плутон - предполагам, че чувствата ти са били доста интензивни и бързо си се влюбила в него.
А може би астроложката е имала предвид края на тази година? Това го пропуснах аз. Тогава прогр. Венера е в съвпад с АС (но аспектът не е точен), а транзитен Сатурн е върху АС (точен аспект). Съвпадът на прогр. Венера с натален АС става точен през 2014-та. Тогава пък транзитен Сатурн е върху прогр. АС.

Да, Mirabella, толкова силно и бързо не се бях влюбвала. Сега се притеснявам, че съм прецакала възможността за връзка с този човек, че не съм му показала колко много значи за мен. :'(

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #1259 -: Юли 01, 2012, 11:57:34 am »
Да Мирабела той работи в чужбина и ти си много права,аз ти благодаря за съвета и може би ще го потърся но не зная какъв ще бъде резултата.....и за предния въпрос ти благодаря защото ти ми представи този човек точно в тази светлина в която го видях и аз -без обноски и отношение към една жена ....
Много благодаря...
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК