Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041478 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Хорар за любов
« Отговор #1320 -: Юли 10, 2012, 01:47:02 pm »
Не, Луната е минала секстила с Венера, асценднет на "fiery way", и изгряващ Сатурн (тя може много да иска, да бъде социално проявена връзката им - Везни, Сатурн), и Слънце в Рак в знака на 10, но няма пренос на светлина. И по 3 и по 11 дом да я гледам - Меркурий е във разходящ аспект с Юпитер, пропуснат е точният момент, а и Луната е минала тригона с Юпитер.

Това е прогноза за следващите месеци. Ако приятелката ти наистина го иска - да изчака по-благоприятно време. Иначе, имат връзка Мерк - Юпитер са в секстилни знаци, но на Луна и предстои опозиция със Сатурн.... периодът не е добър.

Обаче, ако този въпрос и се е въртял в "главата" на приятелката ти преди 12-16 часа (тогава Луната прави много добри аспекти - ще се ожени). Хората често забряват кога им е хрумнал точно въпросът.
« Последна редакция: Юли 10, 2012, 01:57:07 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #1321 -: Юли 10, 2012, 09:35:51 pm »
Здравйте, момичета, бях постнала един хорар за среща с един господин, когото много харесвам, но нещо бях объркала датите   :-\ е, срещата мина и то доста по-добре от колкото очаквах - господина показа доста интерес към мен, даже направи няколко намека че ме харесва и дори ме целуна, за жалост тогава дойдоха приятелките ми и той каточели се притесни или засрами  :-[ и се отдръпна (макар че е мъж на 32 години...). В тази връзка бих искала да ви попитам по качения от мен хорар вижда ли се какво впечатление съм оставила в него и дали отношенията ни ще се развият в бъдеще? :confuse3: :confuse3:

« Отговор #1322 -: Юли 12, 2012, 11:27:03 am »
Здравейте!
По гореща молба на една развълнувана девойка качвам карта със зададен от нея въпрос: "Иска ли да бъде с мен (по име)?"
Ще ви е много благодарна за всичко разтълкувано по картата. :)

« Отговор #1323 -: Юли 12, 2012, 02:22:11 pm »
Eто я картата на въпроса ти. Нерадикална, по-добре да не се тълкува.
Градусът на АС е твърде късен. Възможно е сама да знаеш отговора. Но ми изглежда, че отношенията ви вече са прекъснати, въпреки че имаш чувства към въпросния мъж.
http://astrosite.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=5058.0;attach=16438;image

...но той продъжава да ме търси и аз не знам как да реагирам...в скайпа ми редовно ме посещава/нямам сили да го изтрия- това ще е за IIри път,ако го направя/....за мен е радост това ,въпреки ,че се правя на труднодостъпна за него  :P ,но да не вземе да ме взима за подбив с тази моя слабост към него.............като му кажа,че няма смисъл,че нещата са приключили той моментално ми отговаря"нещата между нас не могат да приключат така лесно" или нещо от сорта,което аз намирам за ...подигравка от негова страна..уж не е такъв,но..така мисля.....вчера/на 11.07/ в композита ни имаше опозиция на У1 към У7-за сега съм сравнително по-хладна в отношенията- ще видим..и ще свиркам тук/ ;D

Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1324 -: Юли 13, 2012, 08:54:20 am »
Една приятелка има въпрос:
,,Ще имам ли скоро сериозна връзка"
Самоков 09.51   13.07.2012 г.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #1325 -: Юли 13, 2012, 09:35:47 am »
Една приятелка има въпрос:
,,Ще имам ли скоро сериозна връзка"
Самоков 09.51   13.07.2012 г.

Има намерение да се опита да възстанови отношенията с някое старо гадже ли? Питам защото управителят й Меркурий е близо до стационарната си точка и му предстои ретрограден период съвсем скоро, през който отново ще завърши секстил с У7 Юпитер. Меркурий в 6-тия дом на отсрещната страна, Юпитер - в неин 10-ти. Да ни би да става дума за някое гадже, с когото са имали и служебни взаимоотношения, напр. да й е бил шеф? Юпитер се намира в знак на Меркурий и е високо издигнат в картата. Изглежда ми като сигнификатор на човек с високо обществено положение (или може би просто по-високо от нейното), който има чувства към нея, но може би не ги е демонстрирал отркрито поради неувереност, страх от нейната реакция или защото не е имал благоприятна възможност да го направи (Юпитер е в заточение). Изглежда, че двамата вече са имали връзка или поне са (били) в добри отношения (разходящ секстил между Меркурий и Юпитер).

Луната е екзалтирана, което казват, че е добра предпоставка за осъществяване на желанията на кверента. Намира се в неин 9-ти дом (3-ти на отсрещната страна) и идва от квадратура с управителя й. Наскоро е възможно да е потърсила контакт с някого (предполагам, въпросния човек от миналото й), но да не е го намерила и това да я е разочаровало. Следващият аспект на Луната е секстил със Слънце в неговия 5-ти дом - надявам се да им се отдаде възможност да пофлиртуват.

Мисля, че ще има шанс да възстанови отношенията с някой бивш приятел, тръпка или човек, който е бил влюбен в нея от доста време, но когото тя не е забелязала или оценила докрай. Но може би греша и става дума за тотално нов човек в живота й. Заради предстоящата ретроградност на управителя й все си мисля, че ще се опита да се върне към нещо старо.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1326 -: Юли 13, 2012, 07:09:24 pm »
Благодаря Мирабела за изчерпателият отговор от мое и от нейно име. :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #1327 -: Юли 13, 2012, 08:41:03 pm »
Eто я картата на въпроса ти. Нерадикална, по-добре да не се тълкува.
Градусът на АС е твърде късен. Възможно е сама да знаеш отговора. Но ми изглежда, че отношенията ви вече са прекъснати, въпреки че имаш чувства към въпросния мъж.
http://astrosite.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=5058.0;attach=16438;image

...но той продъжава да ме търси и аз не знам как да реагирам...в скайпа ми редовно ме посещава/нямам сили да го изтрия- това ще е за IIри път,ако го направя/....за мен е радост това ,въпреки ,че се правя на труднодостъпна за него  :P ,но да не вземе да ме взима за подбив с тази моя слабост към него.............като му кажа,че няма смисъл,че нещата са приключили той моментално ми отговаря"нещата между нас не могат да приключат така лесно" или нещо от сорта,което аз намирам за ...подигравка от негова страна..уж не е такъв,но..така мисля.....вчера/на 11.07/ в композита ни имаше опозиция на У1 към У7-за сега съм сравнително по-хладна в отношенията- ще видим..и ще свиркам тук/ ;D
;D Късният асцендент показва, че единият е взел вече решение, което не подлежи на промяна. Луната в картата има сходящи аспекти- най-напред секстил с Плутон твой У3- затова ти е трудно да го изтриеш от скайпа, а и едва ли искаш; после прави квадрат с Венера У3 за него и У9 за теб, която е ретро и в 9д- показва, че е далеко, а освен това, че той обича да комуникира, но непостоянно, понеже е ретрограден управителя му на  негов 3дом; след това Лунта преви квадрат със Слънцето У11 за теб, за него У5 в негов 3д- едва ли ти се подиграва, но ти ще искаш да прекратиш приятелство с него след някой рзговор, може би вече да се е случило, аз разглеждам картата със задна дата, след това куинконкс със Сатурн у5 за теб, а посленият аспект е секстил с Юпитер- негов управител и диспозитор на твоя 3д- комуникацията, хубав завършек на цялата ситуация, а какъв е въпросът, че не знам, само гледах картата, като любовен хорар, че е в тази тема... Другият му управител Нептун е ретро в негов 12д, затова е такъв недокрай открит и не можеш да му разбереш намеренията, на Юпитер пък му предстои смяна на знака, може да промени поведението си за добро, особено като Нептун тръгне напред след време, при теб същ ще има промяна предстоящия месец, когато Меркурий стане ретрограден-  в такъв период се възстановява и поизоставена комуникация.

пействам копие от поста с въпроса си, но това е било на 10ти  юни и вече сигурно е изгубило давност  :blink::
"Понеже съм тотално объркана относно действията си към мъжа Х ви моля за помощ....въпросът ми е ще сгреша ли,ако категорично спра всякакъв контакт с него и се разделим,въпреки неговото несъгласие с това/но той според мен ме балтави,обаче ;) /...."
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1328 -: Юли 13, 2012, 09:05:22 pm »
Здравейте, моля дайте мнение по този хорар, много ме вълнува
Ще се срещнем ли отново с Х.?

*

Papy

• 4343
« Отговор #1329 -: Юли 13, 2012, 09:11:19 pm »
Спред мен ти много си го харесала :) и да-ще се срещнете

« Отговор #1330 -: Юли 13, 2012, 10:39:38 pm »
Влюбен ли е в мен Х(името)?

« Отговор #1331 -: Юли 14, 2012, 03:10:06 am »
Здравейте!
По гореща молба на една развълнувана девойка качвам карта със зададен от нея въпрос: "Иска ли да бъде с мен (по име)?"

Здравейте! Ще може ли да погледнете и тази карта когато имате възможност? Благодаря предварително!

« Отговор #1332 -: Юли 14, 2012, 08:47:53 am »
Здравейте!

Здравейте! Ще може ли да погледнете и тази карта когато имате възможност? Благодаря предварително!
Погледнах я още вчера, само че не мога да дам отговор на този въпрос- в какъв аспект да я иска момъка- за сладки приказки, за физически контакт, за булка или за общо хоби- например да е с нея за риба  :rolleyes:

:haha: Akruks, ще ме убиеш! Много си права, въпросът е неясен. Но така беше зададен, така го написах и аз. Иначе тя към момента май всичко иска от него - връзка, която да включва сладки приказки, физически контакт, да си споделят хобита и т.н.  :blink: Е, за булка й е рано още, там може да чака. Ще очаква мнението ти по картата. Благодаря ти!   

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1333 -: Юли 14, 2012, 09:17:34 am »
Спред мен ти много си го харесала :) и да-ще се срещнете

мдам, мисля че си права :)

Здравейте, моля дайте мнение по този хорар, много ме вълнува
Ще се срещнем ли отново с Х.?
Вие вече сте се срещали- твоя У1 Юпитер  е в разходящ секстил с негов У1 Меркурий. Юпитер се намира в негов 1д в съвпад с неговия Асц- силно си зинтересована от него, но там е и негов У5 и  У12 Венера, а в негов 5д е неговия У8- може би си има някаква скрита любов, по-скоро любовница
По самия въпрос- да, ще се среянете, Меркурий предстои да стане ретрограден и ще направи секстил с Юпитер около 23 юли, последния аспект на Луната У8 е секстил със Слънцето У3 за него в твоя 8д- ще има приказки о негова страна на сексуална тема, самия той е в негов 3д- обича да комуникира

Да срещнали сме се разбира се, но тъй като той замина на далеч (за това предполагам е в мой 9ти дом) исках да знам дали ще има среща отново :) И аз забелязах някои неща в картата и мисля, че съответстват.. мисля си че и за скритата любов/любовница си права.
И аз също предполагам, че той ще се върне при мен, както ми е казал, заради ретроградния период на Меркурий.
Благодаря ви!  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1334 -: Юли 14, 2012, 02:08:15 pm »
...дали ще започна нова романтична връзка до края на пролетта, юни месец. Понеже реших да гледам по 5ти дом, нищо не виждам там.
е как нищо- плутон  :blink: и прави тригон с юпитер У5 и марс У9
да, ще имаш връзка, но сякаш секса ще е повече от романтиката, У1 и У7 съвпад в 8д., У5 на МС в 10д. до венера У3 и У10 - ще има по някакъв начин отношение с образование, издигане в кариерата...

Obratna vryzka - ц, нито секс, нито романтика. Stella беше права.  :(

« Отговор #1335 -: Юли 14, 2012, 03:05:35 pm »
Здравйте, момичета, бях постнала един хорар за среща с един господин, когото много харесвам, но нещо бях объркала датите   :-\ е, срещата мина и то доста по-добре от колкото очаквах - господина показа доста интерес към мен, даже направи няколко намека че ме харесва и дори ме целуна, за жалост тогава дойдоха приятелките ми и той каточели се притесни или засрами  :-[ и се отдръпна (макар че е мъж на 32 години...). В тази връзка бих искала да ви попитам по качения от мен хорар вижда ли се какво впечатление съм оставила в него и дали отношенията ни ще се развият в бъдеще? :confuse3: :confuse3:

Мога ли да ви помоля да погледнете този хорар на бързо, ще съм безкрайно благодарна и на едно изречение  :-[ Благодаря  ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1336 -: Юли 14, 2012, 08:05:15 pm »
Е, как ще съм те скастрила? Давам обратна връзка.  :blink: В интерес на истината, мисля че интерпретацията ти е вярна, но в друг аспект - аспектите с У5 и У9 мисля са отразявали, че аз просто имах залитане по някого, който беше надалеч.  :-[

« Отговор #1337 -: Юли 14, 2012, 08:39:02 pm »
Мога ли да ви помоля да погледнете този хорар на бързо, ще съм безкрайно благодарна и на едно изречение  :-[ Благодаря  ;D
Ами то не е хубаво да се задава за един и същ човек през няколко дни въпрос, каквото са ти казали по първата карта, това ще е в близко време, след месец-два може пак да питаш, с удоволствие ще ти разгледам тогава въпроса

Ами точно това е че тогава никой не се включи с някакъв коментар, което ме наведе на мисълта че са избягвали отрицателен отговор на въпроса ми... иначе това в същия въпрос и същата карта от тогава :)

« Отговор #1338 -: Юли 14, 2012, 11:00:27 pm »
Благодаря ти,Akruks,много интересен прочит :blink:

« Отговор #1339 -: Юли 15, 2012, 10:59:27 am »
Здравейте!

Мисля, че иска, но нещо не му стиска - той е Юпитер, заточен в знака на нейния управител Меркурий. Меркурий е в горделивия Лъв, Юпитер е в 12-тия й дом. Да не би тя да го пренебрегва повечко, отколкото той може да понесе?
Преди Меркурий да започне ретроградната си фаза и да завърши отново секстил с Юпитер, Марс (негов У5 в 11-тия му дом) ще завърши тригон с Юпитер. Докато приятелката ти се накани да се сети отново за него, някоя негова приятелка може да направи успешен опит да го хване (поне за кратко). А междувременно е възможно твоята приятелка да позволи на друг ухажор да й прави комплименти - Венера (неин У5 в Близнаци) ще догони Меркурий чрез секстил.