Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040653 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #1360 -: Юли 22, 2012, 11:00:48 am »
Благодаря, Мирабела. Да, вярно е, че и двамата прекаляваме с гордостта от време на време. Но в последно време свалих гарда. Притеснява ме дали има друга в живота му / от която да се интересува. Може ли да се каже от картата? Познаваме се от 2 месеца и имаме съвместна дейност, но на среща както си трябва не ме е канил. :(

« Отговор #1361 -: Юли 22, 2012, 11:21:53 am »
Възможно е наскоро да е започнал връзка с жена, която предпочита да не афишира, защото Луната идва от секстил с Венера в 12-тия му дом. Но също така е възможно само да флиртува с други жени, не с една определена - неговият управител Луна е в Лъв, Слънцето е в негов 1-ви дом (взаимна рецепция с Луна) - желае да изглежда мъжествен, да се докаже.
Не се доверявай на интепретацията ми. Проучи го. Успех!

« Отговор #1362 -: Юли 22, 2012, 11:40:17 am »
За жалост нямам как да разбера със сигурност на този етап. Общите ни познтаи смятат, че той няма връзка, но и те не го познават много добре. Не е флиртаджия по характер уж, по-скоро се държи приятелски с жените, но това е пред мен, не знам какво се случва иначе.

А възможно ли е този 12 дом да се отнася за отношенията му с мен (макар че не сме започнали връзка)? Нито той, нито аз, сме признавали пред някого как се чувстваме един към друг, макар че мен ме питаха директно какво става. Мисълта ми е, че ако той е започнал връзка с друга, аз за какво съм му, а пък първият отговор е за положително развитие между нас. 

« Отговор #1363 -: Юли 22, 2012, 11:42:18 am »
Венера управлява 11-тия му дом на приятелите. Може това да показва разходящият секстил Луна/Венера - че е увеличил приятелския си кръг от жени.

« Отговор #1364 -: Юли 22, 2012, 11:50:49 am »
Да, работата му е свързана с много нови контакти, това е възможно. Което ме навежда на мисълта - картата може ли да покаже дали отношенията ни в близко бъдеще ще се развият към приятелство или към връзка?

« Отговор #1365 -: Юли 22, 2012, 04:15:06 pm »
Попита дали ще има целувка и развитие в отношенията ви. Между управителите ви предстои секстил, положителен аспект, така че отговорът би трябвало да е "да" и "положително развитие". Пък дали след целувката ще решите да останете само приятели, зависи само от вас. И приятелската връзка е вид връзка.

« Отговор #1366 -: Юли 22, 2012, 05:54:58 pm »
Благодаря за всички разяснения, Мирабела! Хубава вечер!

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1367 -: Юли 22, 2012, 06:52:29 pm »
Ще имате нещо, но за връзка указанията ми се струват недостатъчни.
Първият ти управител Марс е в знака на неговия управител Венера, отразяващ твоя силен интерес към него. Венера е във фас на Марс, самият Марс е в 5-тия му дом - би трябвало да има симпатии към теб. Между Венера и Марс липсва сходящ аспект.
Луната, вторият ти управител, изпиза от съвпад с ретрограден Меркурий (негов У5). Съвпадът е осъществен в 3-тия му дом, Луната управлява 3-тия му дом. Флиртували сте отново, предполагам. Следващият аспект на Луната е секстил с Венера. Би трябвало да продължите с приятното отношение един към друг или да затоплите взаимоотношенията си, ако са били поизстинали. Още повече, че последният аспект на Луната е секстил към твоя У3 Сатурн. Ще продължите с комуникацията и флирта.

Здравейте, може ли един въпрос и от мен - Ще имам ли любовна връзка с назован по име?  :-\ Благодаря
да, между Меркурий У5 за него и У8 за теб и Юпитер У5 за теб и У8 за него има сходящ секстил, Луната прави последен хармоничен аспект реди да смени знака, а също пренася светлина между Марс У1 и Венера У7

Благодаря ви много момичета за разчитането на картата и отделеното време. Да, след известен застой във взаимоотношенията ни, отново подновихме контакти. Надявам се да сте прави и крайният резултат да е положителен.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #1368 -: Юли 22, 2012, 08:51:25 pm »
Сетих се, че преди няколко години една гледачка казала на майка ми, че на 24 ще се омъжа, та реших да попитам дали хороскопът показва такова нещо или са излъгали майка ми.

« Отговор #1369 -: Юли 22, 2012, 09:32:51 pm »
Добър ден!
Бихте ли погледнали, моля, тази карта: "Ще ме целуне ли скоро (по име)?" Как ви се вижда според картата отношението му към мен, мога ли да му вярвам и какво да очаквам в развитие?
Много благодаря предварително за отговорите!
Луната ще извърши секстил с твоя управител Сатурн, което дава положителен отговор и развитие в интимната част, тъй като попада в 8д., но едва ли ще е скоро, като се има предвид знака и разположението, все пак зависи какво разбираш под скоро- за мен 6-7 седмици е скоро, но за други е вечност  :blink:

Благодаря за този отговор, Акрукс! Да, много правилно, че "скоро" е относително понятие.  :blink: Нови 2 месеца чакане ще ми се видят именно вечност и ще се питам какво точно чака.  :-\ Какво е твоето мнение по картата за друга жена в живота му в момента? Не е обявил да има такава, личните му планове не показват присъствието на жена, но знам ли го какви ги върши. 

« Отговор #1370 -: Юли 22, 2012, 10:21:47 pm »
Сетих се, че преди няколко години една гледачка казала на майка ми, че на 24 ще се омъжа, та реших да попитам дали хороскопът показва такова нещо или са излъгали майка ми.

Цитат на: Mirabella в Юли 21, 2012, 09:48:26 pm
През втората половина на октомври транзитен Юпитер е в съвпад с наталното ти Слънце (управител на 6-тия дом), транзитен Сатурн е в секстил с натален Сатурн (управител на 10-тия дом). Прогресивна Венера е все още в съвпад с натално Слънце в 3-ти дом. През септември, като дойде транзитен Юпитер при тях, може да настъпи раздвижване в любовта (ако имаш нужда от такова), приятни пътувания или запознаства (може и с чужденци). Друг вариант е да поправи финасовата сфера, което разбира се, е свързано с възможността за започване на работа.

Освен този аспект да свърши работа. Ще се повтори догодина през април. Върху трите планети ще бъде и директен Юпитер. Юпитер в натала ти управлява 9-тия дом, който се свърза с договори, а бракът е договор от юридическа гледна точка. Но ми се искаше да видя аспект на транзитен Сатурн (за предпочитане съвпад). Той е в 7-мия ти дом, но не сключва аспекти с управителя на 7-ми дом или Слънце.
Всъщност транзитен Сатурн върху натален Плутон, натален Марс (управител на Асцендента) и прогресивно Слънце ще формират голям тригон през април 2013.

Дано транзитът на Юпитер проработи.
« Последна редакция: Юли 23, 2012, 11:13:27 am от Mirabella »

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1371 -: Юли 23, 2012, 10:30:28 am »
Здравейте, явно напоследък не ми върви в хорарите... Последните бяха с положително развитие, а стана точно обратно. Преди няколко дни бях задала въпрос дали ще имам любовна връзка с един мъж, а ето че днес всичко отиде по дяволите.  :'(  :'(  :'( - Окончателно ли приключиха взаимоотношенията ни с (назован по име)?

« Отговор #1372 -: Юли 23, 2012, 11:08:18 am »
Картата е нерадикална - твърде ранен градус на АС-то. Къде е първата карта, която се отнася до въпрос за евентуална връзка с този мъж? Бих желала да погледна нея, защото считам, че ако астрологията работи, първата карта би трябвало да дава най-достоверна информация.
Ако пренебрегнем нерадикалността на картата, тя говори за липса на развитие на въпроса, т.е. нито край, нито начало, оставате на старото положение - Луна без курс, липса на аспект между У1 и У7. Но Луна без курс може и да говори (особено в комбинация с ранния АС - нещата още не са изкристализирали), както би казала Акрукс, че страховете ти са напразни.

« Отговор #1373 -: Юли 23, 2012, 11:14:36 am »
Към Морена. Извинявам се, че пропуснах тригона на транзитен Сатурн към натална Венера (У7), който надявам се, е активен вече. Акрукс е права. Не мога да пиша повече в момента, не съм от собствен компютър и интернет.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1374 -: Юли 23, 2012, 11:50:16 am »
Картата е нерадикална - твърде ранен градус на АС-то. Къде е първата карта, която се отнася до въпрос за евентуална връзка с този мъж? Бих желала да погледна нея, защото считам, че ако астрологията работи, първата карта би трябвало да дава най-достоверна информация.
Ако пренебрегнем нерадикалността на картата, тя говори за липса на развитие на въпроса, т.е. нито край, нито начало, оставате на старото положение - Луна без курс, липса на аспект между У1 и У7. Но Луна без курс може и да говори (особено в комбинация с ранния АС - нещата още не са изкристализирали), както би казала Акрукс, че страховете ти са напразни.

Благодаря, Мирабела. Този мъж е заинтересован единствено от себе си, както се изрази "имам достатътчно проблеми, не ме натоварвай излишно с твоите чувства, не мислиш ли, че си егоистка, като ме занимаваш с това, имайки предвид колко грижи и проблеми имам". А аз исках просто да се изясним нещата между нас.... Явно ще поддържа контакти с мен, докато му свърша работата. Боже, колко мъка има по този свят, Боже!  :'( Защо е толкова трудно хората да бъдат открити и честни един с друг, защо?

Това е картата http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5058.msg281035.html#msg281035, но вече въобще има ли значение

Дали е удобно да разгледате отново тази карта, интересуваме само конкретно отговора въпроса

Здравейте, господинът към когото имам чувства, след дълго мълчание се обади, но.... не беше това което очаквах, искаше моето съдействие.. никакви мили думи или нещо свързано с любов, след толкова време и за пореден път се чувствам наранена...  :'(  :'( Въпросът ми е - Използва ли ме само? Имам чувство, че от негова страна нищо не е останало към мен.. Благодаря ви момичета

« Последна редакция: Юли 23, 2012, 11:59:10 am от lusy »

« Отговор #1375 -: Юли 23, 2012, 12:34:57 pm »
освен комуникация наскоро на приятелски начала, друга не виждам, точно за това и не е споделил, защото не е нещо съществено
забавянето при него е от обърканите му чувства- У5 за него са Марс и Плутон, които са в квадрат, а Плутон е ретро и кацнал на негов Дсц.- затруднен е по отношение на чувства и партньорство, което пък причинява дискомфорт на теб

Благодаря, Акрукс! Ох, не знам какво толкова го обърква, но коя съм аз, че да скачам срещу звездните констелации.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1376 -: Юли 23, 2012, 02:25:27 pm »
Акрукс, вече съм толкова уморена и наранена от всичко. Ситуацията около нас не е от вчера, а вече почти цяла година - когато реши се появява, когато реши изчезва, просто ей така... За мен едни отношения се крепят основно на доверието и взаимното уважение. Ще помогна с каквото мога, без никакви користни цели и да желая нещо в замяна, но според него се възползвам от ситуацята.
Извинявам се на всички във форума, че ви занимавам с моите сърдечни истории. Ще се постарая да не го правя повече.

А относно картите, мисля, че съм задавала въпрос за него в началото на април, но трябва да проверя. До колко време действат хорарните въпроси, освен ако няма промяна в обстоятелствата?

« Отговор #1377 -: Юли 23, 2012, 02:32:57 pm »
Здравейте, господинът към когото имам чувства, след дълго мълчание се обади, но.... не беше това което очаквах, искаше моето съдействие.. никакви мили думи или нещо свързано с любов, след толкова време и за пореден път се чувствам наранена...  :'(  :'( Въпросът ми е - Използва ли ме само? Имам чувство, че от негова страна нищо не е останало към мен.. Благодаря ви момичета
Ти си прдставена в картата от Юпитер в негов 1д до Асц- мислиш го все още, но негов У5 Венера е също в 1д, в разходящ съвпад с Юпитер, което показва, че чувствата му към теб са поотминали и мисли предимно за себе си, а също че има някакви скрити намерения, свързани с материалното, тъй като на К12 е знак телец.
Негов У1 Меркурий е в негов 2д., където е и негов У3 Слънцето- опеделено обаждането му и неговата нагласа са свързани с дейности по 2д- материално благополучие, и нищо чудно да го постигне благодарение на теб, понеже на Меркурий предстои да стане ретрогрден и да се срещне с Юпитер. На Луната, като втори твой сигнификатор и такъв на въпроса, а също негов У2, последният аспект е опозиция със Сатурн- твой У2,3 и негов У8 в негов 5д- в крайна сметка няма да си осъществи намерението и ти ще прекратиш комуникацията с него.

Чак сега влизам от собствен комп и издирвах в историята на форума написаното по казуса. Съгласна съм с горната интепретация.

Луси, неастрологино, разбирам те напълно, защото съм била в доста сходна ситуация. С едно бившо гадже. Разликата е, че не той поиска помощ тогава, а той предложи да ми помогне. Аз нямах нужда от помощта му, но приех, за да не обидя мъжкото му достойнство. След което той изкара мен виновна, че аз му се натрапвам, че той, видите ли, имал бил сумати проблеми, а аз му създавам само допълнителни. Малко пъти в живота си съм се чувствала толкова унизена, колкото тогава.
Дай му почивка на този мъж. Ако действително има проблеми и си е изтървал нервите, ще се успокои, ще премисли, ще ти се извини и тогава ще решиш какво да правиш по-нататък.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1378 -: Юли 23, 2012, 02:46:56 pm »
Благодаря за разбирането и много съжалявам, че и ти си била в сходна ситуация :'( На никой не го пожелавам. Наистина има сериозни проблеми и се опитвам да се съобразявам, но явно не успявам. Никога няма да ми се извини, той е достатъчно хитър и манипулативен. Вече не искам нищо от него (такива ми ги наприказва, че се почувствах отвратена от себе си).

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1379 -: Юли 23, 2012, 03:11:13 pm »
Не, Акрукс, не съм се разсърдила или обидила. Този форум е прекрасен, винаги съм срещала съпричастност, разбиране и помощ. С писането, имах предвид, да не се впускам много в лирични отклонения, нали все пак е тема за задаване на въпроси. Аз си мислех, че като съм задала различни въпроси - например дали ме използва и дали ще имаме връзка - става въпрос за различни неща, не знаех, че се гледа само първата карта (въпрос), който съм задала за този човек.