Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042047 Прегледи
*

lusy

• *
  • 190
Re: Хорар за любов
« Отговор #1380 -: Юли 23, 2012, 04:39:52 pm »
Не, Акрукс, не съм се разсърдила или обидила. Този форум е прекрасен, винаги съм срещала съпричастност, разбиране и помощ. С писането, имах предвид, да не се впускам много в лирични отклонения, нали все пак е тема за задаване на въпроси. Аз си мислех, че като съм задала различни въпроси - например дали ме използва и дали ще имаме връзка - става въпрос за различни неща, не знаех, че се гледа само първата карта (въпрос), който съм задала за този човек.
ами аз погледнах първата карта за него от началото на парил- писала съм, че до 6 мес ще заживеете заедно, че ти това си питала- Луната там прави последен аспект секстил със Сатурн, значи положителен развой на събитието, за което си питала, Сатурн там е ретро и управлява негов 2-ри и 3-ти дом, което дава забавяне, трудности в делата свързани с тези домове- пари, движимо имущество и комуникация, той е представен от Юпитер в негов 5-ти дом- определено е самовлюбен.
Ти си представена в тази карта от Меркурий в знака риби, двоен знак- април питаш дали ще живееш с един, в друга тема дали ще имате бебе, а май месец вече питаш дали ще стане нещо с друг, който си срещнала току-що и си вече влюбена, а после продължаваш да питаш за този, за друг, и става една обърквация, която моя асц. в дева не може да смели  :rolleyes:

Не искам да звучи като оправдание, но това, че съм питала за друг, не означава, че съм била влюбена в него. Било е с надеждата да успея да се оттърся от въпросния мъж, но така и не успявам да допусна никои до себе си. Има една поговорка "Клин клин избива". Но лично за мен никой не може да запълни празнината, освен този който я е оставил.

« Отговор #1381 -: Юли 23, 2012, 08:49:30 pm »
Момичета, от няколко години насам за първи път май съм на път да се влюбя. Обаче не мога да кажа повече и да знам доколко наистина е така, защото с този човек си общуваме постоянно от две седмици - по телефона и по интернет. Два пъти не успяхме да се видим, но имаме желание - просто малшанс и глупави обстоятелства. Следващата седмица би трябвало най-после да се срещнем. Иначе сме разменили безброй снимки и имам обща представа. Но това, което ме впечатлява е отношението му. Наистина се държи като мъж.

Въпросът ми е: П. силно ли е увлечен по мен?

Моля ви, бъдете изчерпателни и откровени каквото и да виждате.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #1382 -: Юли 23, 2012, 09:11:43 pm »
Наистина ви моля, кажете какво мислите, защото ще ми се пръсне овчата Луница от напрежение :)

« Отговор #1383 -: Юли 23, 2012, 09:25:12 pm »
Здравейте,

Искам да попитам за един човек. С него се срещаме от известно време но не съм сигурна накъде вървят нещата... Та въпросът ми е ще имам ли сериозна връзка с К.

Благодаря Ви предварително :)))

*

Asol

• 4140
« Отговор #1384 -: Юли 23, 2012, 09:29:15 pm »

Ама вие сте The Оne и двамата - ти си Сатурн в екзалтация, той Слънце в Лъв, но Слънцето не е добре поставено във Везни, нито пък Сатурн в Лъв. Не ми изглежда да има "хляб" много от гледна точка на времето на пускане на хорара, а и Луната е без курс. Пробвай в "нов тираж".
« Последна редакция: Юли 23, 2012, 09:33:51 pm от Asol »

« Отговор #1385 -: Юли 23, 2012, 09:31:01 pm »
Което ще рече не ли? :(

« Отговор #1386 -: Юли 23, 2012, 09:33:27 pm »
Ама вие сте The Оne и двамата - ти си Сатурн в екзалтация, той Слънце в Лъв, но Слънцето не е добре поставено във Везни, нито пък Сатурн в Лъв. Не ми изглежда да има "хляб" много от гледна точка на времето на пускане на хорара, а и Луната е без курс. Пробвай в "нов тираж".

Аз гледам Уран като управител на Водолей. Ама това май няма значение щом Луната е без курс

*

Asol

• 4140
« Отговор #1387 -: Юли 23, 2012, 09:38:27 pm »
Здравейте,
Искам да попитам за един човек. С него се срещаме от известно време но не съм сигурна накъде вървят нещата... Та въпросът ми е ще имам ли сериозна връзка с К.

Вашата ще подлежи на промени с оглед на ретроградието на Меркурий - сигнификатор на този, който те интересува, а може и ти да размислиш. Луната без курс не показва развитие по въпроса.

« Отговор #1388 -: Юли 23, 2012, 09:41:45 pm »
Луна без курс не означава ли че не може да се отговори на въпроса, нито с да, нито с не. Как така не подлежи на промени?

« Отговор #1389 -: Юли 23, 2012, 09:58:54 pm »
Здравейте,

Ти си Юпитер, заточен в знака на неговия управител Меркурий. Меркурий е в Лъв - знак, където Юпитер няма есенциални достойнства. Луната е в знак на Меркурий и негов 1-ви дом. Емоционално си се оставила изцяло в неговите ръце, силно влюбена си в него, но това не те прави щастлива, защото той не изглежда да проявява силен интерес. Меркурий е ретрограден и изгорен от Слънцето - може да има проблеми, затруднения или да е заслепен и да не преценява правилно ситуацията. Меркурий е в 12-ти му дом (твой 6-ти) - колега от работа или той предпочита да стои в сянка, да не се показва. Ако е старо гадже или сте се разминали преди, сега изглежда, че се завръща при теб или около теб (Меркурий е в сходящ секстил с Юпитер). Но Луната е без курс, както казва Асол. Няма да има сериозно развитие по въпроса. Надявам се, че греша.

« Отговор #1390 -: Юли 23, 2012, 10:05:16 pm »
Момичета, от няколко години насам за първи път май съм на път да се влюбя. Обаче не мога да кажа повече и да знам доколко наистина е така, защото с този човек си общуваме постоянно от две седмици - по телефона и по интернет. Два пъти не успяхме да се видим, но имаме желание - просто малшанс и глупави обстоятелства. Следващата седмица би трябвало най-после да се срещнем. Иначе сме разменили безброй снимки и имам обща представа. Но това, което ме впечатлява е отношението му. Наистина се държи като мъж.

Моля ви, бъдете изчерпателни и откровени каквото и да виждате.

Не мисля. На мнението на Асол съм. Всеки е силен сам за себе си и блести сам за себе си като ярка звезда. Ти си представена от Сатурн в екзалтация, той е Слънце на трон - по самочувствие даже те засенчва. Сатурн е в знака на падение на Слънцето, Слънцето в знака на заточение на Сатурн. Ще завършат секстил в рамките на знака, но Луната е без курс. Липсва възможност за развитие към момента.

Ако настояваш за модерния управител Уран, моля. Тъкмо ще проверим кое работи по-добре.
Ти си Уран в знака на екзалтация на Слънцето - пасва на написаното от теб, превъзнасяш го, не на път, ами направо си влюбена в него. Но Лъвът е знакът на заточение на Уран, т.е. от негова страна е пак същото, както със Сатурн. Между Слънце и Уран предстои също хармоничен аспект - тригон. При Луна без курс не знам каква работа ще свърши. Предполагам, някакво затопляне на отношенията на този етап би трябвало да има.

« Отговор #1391 -: Юли 23, 2012, 10:09:06 pm »
Мерси, Мирабела, и на теб Асол.
Дали защото отговорът се разминава с това, което ми се иска или защото той ясно показва друго - мисля, че е по-добре пак да задам въпроса, когато Луната не е без курс. Иначе си права, че не му липсва самочувствие, нито пък на мен. Има някаква борба между егота...и общо взето аз действам на инат.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1392 -: Юли 23, 2012, 10:59:29 pm »
Здравейте момичета...
Един хорар дето все се канех да го пусна.. моля кажете вашето мнение  :blink:
Ще имаме ли връзка с Х.?

Както се вижда и от картата, определено имам интерес към този човек. И мисля че си отговаря - той е в мой 9ти дом защото физически е много далеч от мен.   Завъртя ми главата, както и аз неговата  :rolleyes: обаче някакви съмнения ме глождят и нещо много куца комуникацията ни.... Дали ще се получи нещо?

« Отговор #1393 -: Юли 23, 2012, 11:11:35 pm »
Меркурий (той) се е запътил обратно към Юпитер (ти). Луната е в сходящ съвпад с Венера. Би трябвало да се получи нещо.
Юпитер е заточен в знак на Меркурий, Луната е в знак на Меркурий и негов 1-ви дом. Меркурий е в Лъв и 9-тия ти дом - може би той е далеч от теб. Един въпрос и едно предупреждение. Меркурий излиза от секстил с Венера, негов У5 в 1-вия му дом. Сигурна ли си, че няма връзка в момента? И да те предупредя, че е възможно твърде много да храниш самочувствието му.
Слънце (негов У3) излиза от квадрат със Сатурн (твой У3) - картата потвърждава проблемите в комуникацията.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1394 -: Юли 23, 2012, 11:23:40 pm »
Дам, Мирабела, определено имам съмнения че той има връзка и че ме лъже, защото отрича настойчиво  ;) ама аз да не паса трева..
И смятам да се отдръпна, временно да не търся контакт с него, защото също си права че храня самочувствието му. Ще го оставя, да видя той какво ще предприеме и какво е готов да направи за мен, все пак той е мъжът... благодаря за съветите и мнението.  :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1395 -: Юли 24, 2012, 11:47:09 am »
Цитат
Неговия У5 Венера е и негов У12, разположена в 1д- според мен няма тайни, изложил е на показ чувствата си, а това че Меркурий е в разходящ секстил с венера, може да показва чувствата му към теб- влюбил се е и не го крие...

Ами и така може да се каже, аз мисля че той се влюби в мен и определено не крие чувствата си. Но в същото време, питах го има ли си приятелка, каза не. После ме добави в ФБ и пишеше че е обвързан, отново го питах, каза че това било за мен  ;D хахаха!!! Вярно че тия хора имат много по-различни разбирания от нас... но все пак това звучи като много леймърска шега  :blink:

Цитат
Луната е в сходящ аспект с Венера, може би ще има доизясняване на чувствата му, но Луната е диспозитор на негов 2-ри дом, а Венера се свързва с парите, в знака на близнаци- книжните пари, така че може би ще има финансов успех, свързан с риск, спекула, нелегална работа, с оглед на това, че Венера управлява 5-ти и 12-ти дом за него.

Не го познавам добре, но си мисля че сигурно се занимава и с нелегална дейност, но знам ли.

Цитат
Нодалната ос съвпада с оста 1-7дом, което е хубав знак, но квадратира Нептун У4- пречката, че си тук, а той далеко, но това може да бъде пеодоляно в бъдеще- Нептун е ретрограден и ще има промяна в дома ти/или на дома ти, след като стане директен, но първо при него ще настъпи тази промяна- той ще дойде при теб, защото Меркурий, освен негов У1 е и негов У4 и ще аспектира хармонично твоя У4 Юпитер.
Такаа, сватосах и теб, ще си легна спокойна

И аз смятам че първо той ще дойде при мен, така ми обеща. Да видим. Той ме покани да му дойда на гости, но аз работя а и първо бих изчакала той да дойде при мен, тогава вече ще се  замисля.  :blink:

Благодаря ти акрукс  :blink:

« Отговор #1396 -: Юли 24, 2012, 09:29:34 pm »
Благодаря и на теб akruks, ако се получи нещо повече ще се похваля:)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1397 -: Юли 25, 2012, 09:03:59 am »
Минаха няколко месеца, откакто попитах "Ще започна ли нова сериозна връзка до края на тази година?" Тогава Мирабела правилно каза, че може много да си падна по някого, но той няма да прояви сериозен интерес, защото ще е нещо старо, а вече ще сме се променили. Позна и че ще завържа контакт с някой друг (Сатурн го описва много добре, както беше и в хорара), но оттам връзка не е произлязла. Аз последвах съвета да се държа на положение с незаинтересования, но досега нищо. В този сегашен хорар има ли индикации за такава връзка?  :-[

П.С. Може ли по хорара да се научи нещо за човека? Евентуалният партньор - какъв е, близо ли е , далеч ли е, възраст?

« Отговор #1398 -: Юли 25, 2012, 10:54:01 am »
Рония, ти се управляваш от ретрограден Меркурий, изгорен от диспозитора си Слънце. Евентуалният бъдещ партньор се управлява от Юпитер, който е заточен в знака на твоя управител. Между Меркурий и Юпитер има съвсем скорошен разходящ секстил. Затова въпросът ми е дали наскоро не си подновила комуникация или отношения с партньор от миналото ти, който има чувства към теб, но не се държи по начина, по който ти желаеш/одобряваш? Разбира се, че не е задължително да ми отговаряш. Първоначално сте започнали добре (първи секстил между Меркурий и Юпитер), след това той не се е показал от най-добрата си страна, ти си проявила гордост и връзката ви се е разпаднала. Но в последствие си премислила (ретро Меркурий) и се си опитала да възстановиш отношенията ви.

Засега, докато Меркурий е ретрограден и изгорен от Слънцето, изглежда, че се измъчваш от стари спомени, мисли, рани. Изолирала си се от света, дистанцирала си се от него (и евентуални партньори като цяло) (Слънцето е управител на 12-тия дом). След като приключи ретроградната си фаза и бъде напълно изгорен от Слънцето, т.е. след като приключиш с мъката по минали страдания и неудачи, Меркурий ще завърши отново секстил с Юпитер. Може би ще направиш нов опит за контакт с въпросната личност (ако има такава изобщо) или ще срещнеш съвсем нов човек, който ще си падне по теб. Юпитер се намира в 10-тия ти дом. Може би това е човек, свързан с професионалното ти поприще или обществена личност. Юпитер е мунданен сигнификатор на чужбина, далечни пътувания, филосифия, религия, право, висше образование. Възможно е да е чужденец или човек, който пътува много, писател, журналист, преподавател.
И отново важи това за заточения Юпитер - той ще те хареса много, но е възможно да не е способен да се покаже пред теб в най-добрата си светлина. Може би ще бъде неуверен в себе си, ще се страхува, че ще бъде отблъснат. Юпитер в Близнаци по-скоро говори за млад човек или човек на твоите години. Хирон е в точен съвпад с АС-то му, Нептун е в 12-тия му дом. Може би ще бъде човек, който е страдал (то кой ли не е) и крие в дъното на душата си болката си.

Луната се намира във 2-рия ти дом на изгорения път. Търсиш стабилност и сигурност, но към момента има повече неизвестни, които те плашат. На път е да се съедини със Сатурн, управител на 5-тия ти дом. Междувременно е възможно да залитнеш по по-зрял от теб мъж (не е задължително да е на години), който изглежда стабилен, уверен (Сатурн е екзалтиран).

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1399 -: Юли 25, 2012, 11:14:49 am »
Рония, ти се управляваш от ретрограден Меркурий, изгорен от диспозитора си Слънце. Евентуалният бъдещ партньор се управлява от Юпитер, който е заточен в знака на твоя управител. Между Меркурий и Юпитер има съвсем скорошен разходящ секстил. Затова въпросът ми е дали наскоро не си подновила комуникация или отношения с партньор от миналото ти, който има чувства към теб, но не се държи по начина, по който ти желаеш/одобряваш? Разбира се, че не е задължително да ми отговаряш. Първоначално сте започнали добре (първи секстил между Меркурий и Юпитер), след това той не се е показал от най-добрата си страна, ти си проявила гордост и връзката ви се е разпаднала. Но в последствие си премислила (ретро Меркурий) и се си опитала да възстановиш отношенията ви.
Цитат

Страхотно си права и много ти благодаря. Историята е отпреди, от онези стари хорари, които гледа тогава. Опит за връзка нямаше, защото се срещнахме два пъти, но срещнахме е силно казано - бяхме на места с много хора, дори дума не сме разменили, а и си личеше, че спомените са избледняли. Така и тези възможности не бяха оползотворени. Предполагам този секстил индикира тези възможности, но от тях резултат нямаше никакъв, дори комуникация. По стечение на обстоятелствата, аз установих комуникация с най-близкия му човек, който не е роднина, но играе тази роля, може би това е което виждаш. Но това не е довело до нищо също.

Засега, докато Меркурий е ретрограден и изгорен от Слънцето, изглежда, че се измъчваш от стари спомени, мисли, рани. Изолирала си се от света, дистанцирала си се от него (и евентуални партньори като цяло) (Слънцето е управител на 12-тия дом). След като приключи ретроградната си фаза и бъде напълно изгорен от Слънцето, т.е. след като приключиш с мъката по минали страдания и неудачи, Меркурий ще завърши отново секстил с Юпитер. Може би ще направиш нов опит за контакт с въпросната личност (ако има такава изобщо) или ще срещнеш съвсем нов човек, който ще си падне по теб. Юпитер се намира в 10-тия ти дом. Може би това е човек, свързан с професионалното ти поприще или обществена личност. Юпитер е мунданен сигнификатор на чужбина, далечни пътувания, филосифия, религия, право, висше образование. Възможно е да е чужденец или човек, който пътува много, писател, журналист, преподавател.
Цитат

Така е, дистанцирала съм се, макар че все още имам частична комуникация с втория човек, близък на първия. Но тя е спорадична и нищо съществено. Обаче пътуването до Италия, за кеото питах, през октомври ще ме доближи отново до първия човек... Дали ще се видим там, не знам, голяма страна, но евентуално е възможно, ако ред условия се изпълнят. Въпросът е дали си заслужава да се опитвам пак изобщо... Публична личност е, и двамата са всъщност такива.

И отново важи това за заточения Юпитер - той ще те хареса много, но е възможно да не е способен да се покаже пред теб в най-добрата си светлина. Може би ще бъде неуверен в себе си, ще се страхува, че ще бъде отблъснат. Юпитер в Близнаци по-скоро говори за млад човек или човек на твоите години. Хирон е в точен съвпад с АС-то му, Нептун е в 12-тия му дом. Може би ще бъде човек, който е страдал (то кой ли не е) и крие в дъното на душата си болката си.
Цитат

Първият човек е по-млад от мен с няколко години. Наистина е имал трудно минало, което мен много ме докосва, защото е подобно на моето. Което той не знае. Чувствам го много особено... С него ми е и ъгловата синастрия и като цяло ме разтриса много дълбоко. Не знам обаче в момента има ли връзка, няма ли... Няма и как да разбера, не върви да разпитвам за такива неща... Аз също съм обикновено дистанцирана, още едно общо нещо помежду ни и ако никой не направи първата крачка, не знам как е изобщо възможно нещо да стане. Аз не карам хората да се чувстват комфортно в мое присъствие обикновено, изглеждам студена.

Луната се намира във 2-рия ти дом на изгорения път. Търсиш стабилност и сигурност, но към момента има повече неизвестни, които те плашат. На път е да се съедини със Сатурн, управител на 5-тия ти дом. Междувременно е възможно да залитнеш по по-зрял от теб мъж (не е задължително да е на години), който изглежда стабилен, уверен (Сатурн е екзалтиран).

Вярно е, търся стабилност, и материална в това число, и работа търся, и доходи, и... Наистина се намирам в тотална неизвестност в момента. По-зрелият мъж е вторият (близък на първия), за когото стана дума. Залитане имаше... но беше просто залитане. Спрях се навреме, защото макар и много приятна комуникацията, не ме кара някак да усещам, че може да има продължение, не знам дали съм права. Не знам дали силните усещания с първия обаче имат бъдеще също. Наникъде няма яснота май.  :-\

Благодаря ти много... Да мисля към следващия секстил на Меркурий с Юпитер, така ли? Евентуално ако замина и там се видим?  :-[
« Последна редакция: Юли 25, 2012, 02:10:26 pm от Ronia »