Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042469 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #1420 -: Юли 28, 2012, 04:12:43 pm »
Здравейте, въпроса е ....(назован по име) ли е човекът с който ще бъде следващата ми връзка?

Мисля, че ще имате възможност да се сближите, а в последствие, и да започнете връзка. Засега Луната ще пренесе светлина между управителите ви - това е възможността за сближаване.
Ти се управляваш от Юпитер, заточен в знака на неговия управител Меркурий и намиращ се в 1-вия му дом. Сигурни признаци, че силно се интересуваш от него и че може би досега не си получила възможност да действаш (липсва знак от него, подходящ момент и т.н.). Меркурий е ретрограден, в Лъв и изгорен от диспозитора си Слънце. Този мъж може да го играе твърде горделив и/или да има проблеми към момента (например, финансови - съвпадът Меркурий/Слънце е във 2-рия му дом или проблеми с роднини, Слънце управлява 3-тия му дом). В момента изглежда, че се е отдалечил от теб, но след като премине ретроградната му фаза и изгарянето от Слънцето, Меркурий ще тръгне отново в директно движение и ще завърши секстил с твоя управител Юпитер. На този аспект се позовавах по-горе, като написах, че по-нататък ще имате и възможност за връзка.

*

april

• 14
« Отговор #1421 -: Юли 28, 2012, 04:34:49 pm »
Благодаря за отговора Мирабела! Определено е точно така както си написала. А може ли да се каже в какъв период вероятно ще се случи това, т.е. след колко време би могло да има такава възможност?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1422 -: Юли 28, 2012, 05:09:58 pm »
Момичета, качвам нов хорар. Ще имаме ли връзка с Х., ще бъдем ли заедно?

« Отговор #1423 -: Юли 28, 2012, 05:38:32 pm »
Благодаря за отговора Мирабела! Определено е точно така както си написала. А може ли да се каже в какъв период вероятно ще се случи това, т.е. след колко време би могло да има такава възможност?

Не съм добра в определянето на тайминга на събитията в хорари.
Акрукс беше писала някъде из темите, че точният секстил между Меркурий и Юпитер ще се състои на 23 август. Не знам дали хорарната астрогия е толкова буквална, да се надяваме, че е.
От малкото, което съм чела, времето на дадено събитие се определя от вида на знака и дома, в който се намира по-бързата планета, апликираща (движеща се) към по-бавната.
Тук имаме Луна в Стрелец (мутабелен знак) в 12-ти дом, но съвсем близо до АС. На Луната й остават 1 гр. и 23 мин. до точния тригон с Меркурий. Възможно е след около 10 дни да има контакт помежду ви, сближаване, подобряване на отношенията.

« Отговор #1424 -: Юли 28, 2012, 05:55:23 pm »
Акрукс, съгласна съм за преноса на светлина, за който пишеш в поста си.
Имах предвид тригона на Луна към Меркурий, Луна - тя, Меркурий - той, но не ми се поправяше горе, а сега вече няма смисъл. Последвалата опозиция на Луна към Юпитер бих тълкувала като вътрешно противоречие в кверента.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1425 -: Юли 28, 2012, 06:07:59 pm »
Много ме объркахте сега. Може ли да копирате написаното и кое се отнася за мен.

Между другото Мирабела миналия път беше много точна. Бях питала за този мъж и всичко ми се случи едно към едно.

Моля, ако не ви представлява трудност да разграничите отговорите си от този на Април.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1426 -: Юли 28, 2012, 06:15:11 pm »
Мирабела, би ли отговорила,  как тълкуваш Венера на асцендента му в хорара? Какво означава?

« Отговор #1427 -: Юли 28, 2012, 06:20:22 pm »
Специално за Мия.

Мисля, че ще имате възможност да се сближите, а в последствие, и да започнете връзка. Засега Луната ще завърши тригон с неговия управител, което е възможно да се тълкува като сближаване. Луна в 12-тия дом може да говори за действия под повърхността, сближавене без афиширане пред света, дори тайни взаимоотношения.

Ти се управляваш от Юпитер, заточен в знака на неговия управител Меркурий. Сигурен признак, че силно се интересуваш от него и че може би досега не си получила възможност да действаш (липсва знак от него, подходящ момент и т.н.).
Юпитер се намира в 12-тия му дом - може да се спотайваш зад гърба му, проучвайки го, или той все още не знае за намеретията ти към него.

Меркурий е ретрограден, в Лъв и изгорен от диспозитора си Слънце. Този мъж може да го играе твърде горделив и/или да има проблеми към момента (например, финансови - съвпадът Меркурий/Слънце е във 2-рия му дом или проблеми с роднини, Слънце управлява 3-тия му дом). В момента изглежда, че се е отдалечил от теб, но след като премине ретроградната му фаза и изгарянето от Слънцето, Меркурий ще тръгне отново в директно движение и ще завърши секстил с твоя управител Юпитер. На този аспект се позовавах по-горе, като написах, че по-нататък ще имате и възможност за връзка.

Венера в съвпад с АС-то му може да показва присъствието на друга жена в живота му. Не искам да те плаша или да ти развалям настроението. Възможно е да означава и че криеш чувствата си към него (Венера е твой У5), но скоро ще ги признаеш (Венера е в самия край на 12-тия му дом).

*

Asol

• 4140
« Отговор #1428 -: Юли 28, 2012, 06:27:30 pm »
... плюс това Луната е перегрин, а Меркурий няма достойнства в този знак. Взаимоотношения може и да има, но не знам доколко поне на този етап ще са според желанията на Мия.

Ти се управляваш от Юпитер, заточен в знака на неговия управител Меркурий. Сигурен признак, че силно се интересуваш от него и че може би досега не си получила възможност да действаш (липсва знак от него, подходящ момент и т.н.).
Юпитер се намира в 12-тия му дом - може да се спотайваш зад гърба му, проучвайки го, или той все още не знае за намеретията ти към него.

Меркурий е ретрограден, в Лъв и изгорен от диспозитора си Слънце. Този мъж може да го играе твърде горделив и/или да има проблеми към момента (например, финансови - съвпадът Меркурий/Слънце е във 2-рия му дом или проблеми с роднини, Слънце управлява 3-тия му дом). В момента изглежда, че се е отдалечил от теб, но след като премине ретроградната му фаза и изгарянето от Слънцето, Меркурий ще тръгне отново в директно движение и ще завърши секстил с твоя управител Юпитер. На този аспект се позовавах по-горе, като написах, че по-нататък ще имате и възможност за връзка.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1429 -: Юли 28, 2012, 06:29:51 pm »
Много си мила, Мирабела! Много ти благодаря! Това, че Венера му е управител на 11-ти дом не може ли да бъде разтълкувано, че ме харесва и чувства като приятелка. Като цяло Венера е добре аспектирана. Не съм разбрала да има друга жена, нито да съм усетила нещо в държанието му, но ако има, възможно ли е при приминаването на Венера през асцендента да се установи при мен? 12 дом му е в първия градус на Меркурий, а меркурий е изгорен - дано да няма любовница.  ;D

Ние в момента сме разделени, не живеем в един град. След един-два месеца ще се прибере.

« Отговор #1430 -: Юли 29, 2012, 07:40:08 am »
блаодаря Аркукс

« Отговор #1431 -: Юли 29, 2012, 09:09:47 am »
Това е една стара история, но не спирам да се сещам и си мисля, че си остана нещо недоизживяно там. И това май ми пречи да започна нещо ново. Затова ми се иска да знам дали окончателно са приключили нещата и дали този човек вече е безразличен към мен.
Въпросът ми е: "С К. ще подновим ли отношенията си?"
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #1432 -: Юли 29, 2012, 09:43:48 am »
Съгласна съм с Асол и Акрукс за Луна в опозиция с управителя на кверента Юпитер. Мой пропуск е, че не споменах, че този аспект може да означава неудовлетвореност за кверента от развитието на въпроса.

За да се оправдая, както си му е редът, ще кажа, че ретрограден Меркурий е в опозиция с моя съвпад Меркурий/АС.

The_One, прикачила ли си карта или при мен не зареджа (отново имам проблеми с нета)?

« Отговор #1433 -: Юли 29, 2012, 11:43:09 am »
Забравила съм да прикача  :-[

Ето я

*

Asol

• 4140
« Отговор #1434 -: Юли 29, 2012, 02:27:30 pm »
Не е безразличен към теб, но не e по силите му да промени нещата.
« Последна редакция: Юли 29, 2012, 03:05:17 pm от Asol »

« Отговор #1435 -: Юли 29, 2012, 06:19:22 pm »
Не е безразличен към теб, но не e по силите му да промени нещата.

Асол, има ли вероятност някой да го изнудва или той да не иска да се виждаме, за да не ми навредят трети лица?

Акрукс, мерси - права си, че преди доста време го потърсих веднъж. Той не реагира хладно, но разбрах, че има някакъв проблем. След това се колебах дали да опитам пак и се отказах. Имам усещането, че той не ме е забравил и че дори ще ми помогне в някои неща без да афишира, че го прави. Може и да бъркам, ама с тази рибешка прогресивна Луна върху Слънцето ми редовно ми идват факсове - хубавото е, че засега са верни, щото почна ли да бъркам си става откровена шизофрения  ;D

« Отговор #1436 -: Юли 29, 2012, 07:21:30 pm »
Ще се появи ли близките няколко месеца в живота ми мъж, който да харесвам и да започем връзка? Прикачвам и карта.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1437 -: Юли 30, 2012, 02:51:31 pm »
Мога ли да задам и моя въпрос, не знам само дали не се препокрива с предишния (Ще ме потърси ли отново?). Ако е така, новият ще го изтрия, а той е - Окончателно ли е неговото "зачезване"? Благодаря

Припокрива се, даже и оста AC/DC е в същите знаци (само че сте си разменили управителите). Би трябвало да възобновите контакт. Но аспектът, който предстои да предстои (той още не е активен дори) между Венера и Марс, не е хармоничен - квадратура е. Квадратът може да означава започване на връзка, но с пречки, спънки или трудна връзка, нехармонична, която в крайна сметка ще се разпадне. По предната ти карта изглеждаше, че той ще те потърси първи, че той (поне) ще се опита да направи крачката за връщане назад - предстоящата ретроградност на неговия управител Венера.

Извинявам се за въпроса, но по този хорар дали аспектът между Венера и Марс е осъществен. Да, господинът направи първата крачка. Всичко вървеше добре, но напоследък комуникацията между нас е достата напрегната и изнервяща (никога досега не сме разговоряли по подобен начин), вследстие на външни фактори. Дали наистина ще се разпаднат взаимоотношенията ни...  :'(

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #1438 -: Юли 30, 2012, 03:28:58 pm »
Здравейте, удобно ли е един въпрос и от мен - (назован по име) сърдит (обиден) ли ми е? Направо ме побърква този човек...  :( Благодаря

« Отговор #1439 -: Юли 31, 2012, 07:20:32 am »
Мога ли да задам и моя въпрос, не знам само дали не се препокрива с предишния (Ще ме потърси ли отново?). Ако е така, новият ще го изтрия, а той е - Окончателно ли е неговото "зачезване"? Благодаря

Припокрива се, даже и оста AC/DC е в същите знаци (само че сте си разменили управителите). Би трябвало да възобновите контакт. Но аспектът, който предстои да предстои (той още не е активен дори) между Венера и Марс, не е хармоничен - квадратура е. Квадратът може да означава започване на връзка, но с пречки, спънки или трудна връзка, нехармонична, която в крайна сметка ще се разпадне. По предната ти карта изглеждаше, че той ще те потърси първи, че той (поне) ще се опита да направи крачката за връщане назад - предстоящата ретроградност на неговия управител Венера.

Извинявам се за въпроса, но по този хорар дали аспектът между Венера и Марс е осъществен. Да, господинът направи първата крачка. Всичко вървеше добре, но напоследък комуникацията между нас е достата напрегната и изнервяща (никога досега не сме разговоряли по подобен начин), вследстие на външни фактори. Дали наистина ще се разпаднат взаимоотношенията ни...  :'(

Мунданно е минал, да. Но в хорарните карти времето може да тече с друга скорост. Възможно е и в картата вече да се е задействал, щом става дума за трудности в общуването.