Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1044239 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #1520 -: Август 16, 2012, 11:30:41 am »
Благодаря ти за отговора, Мирабела. Не знам какво да мисля за картата. Човекът не знам да е обвързан, както и никой от обкръжението му не знае да има връзка. Поне до преди седмица нямаше. А и до преди седмица живо се вълнуваше от мен, макар и да не се осмеляваше да прекрачи определени граници, наложени в известна степен и от мен. Не знам дали е възможна такава радикална промяна в чувствата му за седмица. Времето ще покаже.

*

elif

• 48
« Отговор #1521 -: Август 16, 2012, 04:19:05 pm »
Здравейте!
Какво мислите по тази карта: "Иска ли (по име) да започне връзка с мен?" Изобщо какво показва картата за чувствата му?
Благодаря!
« Последна редакция: Август 16, 2012, 04:36:03 pm от elif »

« Отговор #1522 -: Август 16, 2012, 04:27:03 pm »
Здравейте!
Бихте ли ми казали мнението си по тази карта с въпрос: "Мисли ли за мен (по име)?" От това, което понаучих, нещо този Сатурн в 7-ми дом не ми харесва, но какво да се прави, там излезе.
Благодаря ви!
В случая бих тълкувала Сатурн в 7д, но в негов 1-ви, като затруднения, които има в момента човека, от който определено се интересуваш, тъй като твоя У1 Марс е в негов 1д- той е Венера в рак на Мц, в опозиция с ретро Плутон У2 на Иц и в квадрат с ретро Уран У5 в 6д, което ще рече, че има трудности по отношение на кариера, работа и пари, с това са ангажирани мислите му в момента.
Луната е сменила знака съвсем скоро, което показва и скорошната му промяна в поведението, което е продиктувало въпроса ти, предстои й съвпад с Меркурий У3 за теб и У12 за него, така че чрез комуникация  ще се добереш до неговия вътрешен свят, който за в момента е неразбираем за теб, а и все пак той попада в твоя 3д- на комуникацията, а У3 за двамата е в сходящ хармоничен аспект, тъй че общуването ще е безпроблемно от твоя страна, от негова проблем може да има от финансов характер. Твоя У5 Слънцето е в 5д- любовта ти е палеща и бляскава по лъвски, но егоцентрична, в разходящ аспект с неговия У5 Уран- подминала си горделиво неговите сърдечни прояви, които сега му е трудно да изрази, защото Уран е ретрограден, дано сходящия секстил между Слънцето у5 за теб  и Сатурн У5 за него да хармонизира романтичните ви взаимоотношения! Послледният аспект на Луната е също хармоничен- секстил със Сатурн У5 за него, като преди това ще е извършила съвпад с У5 за теб, така че развръзката по въпроса ще те удовлетвори.

Много благодаря, Акрукс! Нещата, които са ми известни, напълно съвпадат с написаното от теб. Дано наистина да има развитие на взаимоотношенията ни в положителна посока. И скоро.

*

elif

• 48
« Отговор #1523 -: Август 16, 2012, 06:20:23 pm »
Благодаря ти за отговора, Акрукс. Странна работа. При мен ако нещата не са ок в емоционален план, имам огромен проблем изобщо да допусна човека до себе си, т.е. връзка на сексуална основа никога не съм имала. Ще видим как ще се справяме с романтиката, на този етап не ми е направило впечатление той да не се справя с тези неща, по-скоро аз съм по-проблемна с изразяването на чувства.

« Отговор #1524 -: Август 16, 2012, 09:40:29 pm »
Здравейте! Ще може ли, моля ви, да дадете мнение и по моята карта: влюбен ли е в мен (по име)? Много благодаря предварително!

« Отговор #1525 -: Август 16, 2012, 10:38:28 pm »
съзнавам колко е досадно, но ще си пусна въпроса.
Иска ли да общува с мен (име)?

усещам, че гордостта ни пречи ужасно много. всеки се прави на много голям, над нещата и невпечатлителен, разбираш ли. аз му (по)казах, че половинчати работи не ща, сега сме в един от периодите си на мълчание.(игнорирах последните му безумни мейли... [изтрита информация, която сметнах за безпредметна])
преди време ми даде да разбера, че съм му важна. след това, или се уплаши, или размисли по въпроса, не мога да знам. факт е, че продължава да ми напомня за себе си, но не е готов да дефинира отношенията ни/да се "посвети".
нямаше да го мисля, ако не ни предстоеше още 1 учебна година заедно, но тя приближава, аз все повече се вледенявам...

//не съм се зачитала за хорарната астрология, но виждам много лъв, яко его, което ме забавлява:Д

« Отговор #1526 -: Август 17, 2012, 10:24:29 am »
Cherry, по този хорар има ли развитие? Ако не е тайна, за същия мъж ли питаш?

Здравейте! Ще може ли, моля ви, да дадете мнение и по моята карта: влюбен ли е в мен (по име)? Много благодаря предварително!

Ако вярваме на картата, отговорът е "не". Но това е само една карта, реалността е съвсем друга работа. А и Сатурн в 7-ми дом може да прави картата нерадикална.
Той е Венера в знака на падение на твоя управител Марс. Възможно е да ти се сърди за нещо или да се чувства разочарован. Ти изглеждаш влюбена в него (Марс в знака на Венера и в 1-вия му дом) и разочарована от липсата на развитие.

« Отговор #1527 -: Август 17, 2012, 10:56:08 am »
Рампълстилскин, мисля, че се интересува от теб и иска да поддържа контакт, но не се чувства уверен в себе си. Неговият управител Марс е заточен в знака на твоя управител Венера. Венера е в знака на падение на Марс. Може би си го пренебрегвала малко повечко.
Личи си гордостта в начина ви на поведение и комуникиране. Негов У3 е екзалтиран Сатурн, твой У3 е Луна в Лъв. Луната ще завърши секстил със Сатурн, така че може би ти ще поемеш инициативата, но не и преди да бъде изгорена от диспозитора си Слънце, т.е. не и преди да се справиш с гордостта (разбира се, само ако желаеш и си сигурна, че си струва).
Венера и Марс няма да завършат аспект в рамките на знаците, така че не изглежда да формирате стабилна връзка в скоро време. Луната ще завърши секстил с Марс - шанс да подобрите взаимоотношенията си.

« Отговор #1528 -: Август 17, 2012, 12:11:20 pm »
не се чувства уверен в себе си.
да, последните пъти, когато сме говорили сериозно, той ми обясняваше, че щял да ми се докаже, защото виждал, че не му вярвам; имал много неща, в които да ме догонва, етц. според мен е точно обратното. аз се чувствам назад, спрямо неговото развитие (в личностен и социален план), ако аз съм теория, той е практика, ако аз съм знание, той е действие и т.н.

разминаванията ни (настроения, гордост, недомлъвки, уж-шеги, сърдения) станаха повече, отколкото можем да понесем, явно.
аз чакам някакъв гранд жест от негова страна, така че едва ли ще има (положително) развитие. както се познавам - покър фейс и кой откъде е. нямам нужда от нищо несигурно в момента.

//благодаря за прочита, Мирабела! ще докладвам, при развръзка!)

« Отговор #1529 -: Август 17, 2012, 12:24:39 pm »
Cherry, по този хорар има ли развитие? Ако не е тайна, за същия мъж ли питаш?

Ако вярваме на картата, отговорът е "не". Но това е само една карта, реалността е съвсем друга работа. А и Сатурн в 7-ми дом може да прави картата нерадикална.
Той е Венера в знака на падение на твоя управител Марс. Възможно е да ти се сърди за нещо или да се чувства разочарован. Ти изглеждаш влюбена в него (Марс в знака на Венера и в 1-вия му дом) и разочарована от липсата на развитие.

Благодаря ти за отговора, Мирабела. Да, за същия мъж става въпрос, странно нали. Би трябвало да има положително развитие, не казвам, че няма да има, но за сега нещата са в застой, не можехме да се виждаме последните дни. Но до преди това той определено имаше интерес към мен. Да, може да се сърди, не пречи, но това няма защо да означава, че не е влюбен в мен. А ти ми казваш, че картата това посочва. Освен да се забавлява с мен, без да влага емоции, уж не е такъв, но знае ли се. Аз наистина се чувствам влюбена в него, може би и защото не го виждах в последно време, при мен така става - влюбвам се в хората когато не ги виждам, а те се влюбват в мен когато ме виждат.... :))))) Друга не мисля, че има, освен ако не е някаква дълбока тайна, но пък няма защо да е.

Ох, не може ли хората да са по-открити и лоялни, а не да трябва да изравям целия космос, за да разбера какво става. :(

А дали не задавам твърде скоро нов въпрос по същия случай? Но като гледам, други също го правят, то не е точно същия въпрос.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1530 -: Август 17, 2012, 12:45:20 pm »
Здравейте, знам че в хорарната астрология въпросите трябва да са формулира така, че на тях да се отговаря с Да или Не, но моля за помощ.

Двата пъти изпращам съобщение по скайпа на един господин, знам, че ги получава, но или не ми отговаря, или директно излиза. Не мога да си обясня каква е причината да не отговаря на съобщенията ми... нетипично до този момент поведение. Толкова ли мъжете нямат смелостта да сложат по нормален начин край на контакти, взаимоотношения и т.н., а все трябва да се досещаме какво става...  :'(
Последното не е присъщо само на мъжете, защото познавам доста жени, които се държат по същия начин- не са открити във взаимоотношенията си, като по този начин си оставят отворени вратички, а оправданието им е, че не искат да наранят никого  ;)
За мен картата е радикална и описва изцяло ситуацията- твоите У1- Нептун в 12д- измъчваш се, Юпитер в 3д на комуникацията, като в същото време е У3 за него; той е Меркурий, като в същото време е У3 за теб, разположен в 5д- имаш чувства към него, негов У5 Уран в твоя 1д- той също не е безразличен към теб, но има някакви затруднения да покаже истинските си чувства- Уран е ретро. Луната ще извърши съвпад с Мекурий, тригон с Уран, секстил с Юпитер- все хубави аспекти, даващи информация за хармонизиране на връзката ви, последния аспект е секстил със Сатурн- развръзката също ще е хепиенд.

Благодаря Акрукс и за твоето разчитане на картата. Дано да си права. Вече не знам какво да кажа и какво да мисля.  :(

« Отговор #1531 -: Август 17, 2012, 05:18:46 pm »
Здравейте! Страхотен сайт, благодаря ви, че ви има!
Бихте ли погледнали тази карта по въпрос "Тъгува ли за мен (име)?" Едва ли ще се видим скоро, освен ако той не ме потърси. Може хич и да не се сеща за мен, изкарвайки си хубаво лятото. То и аз ходя по разни места, но въпреки това ми липсва. Какво показва картата?
Благодаря ви! 

« Отговор #1532 -: Август 17, 2012, 08:31:56 pm »
Картата отразява, че ти тъгуваш и страдаш по него. Твоят управител Юпитер е заточен в знака на неговия управител Меркурий. Луната (вторият ти управител) е изгорена от Слънцето. Луната е в 3-тия му дом - чакаш вест от него, но мисля, че засега напразно. На по-късен етап би трябвало да се видите, защото Меркурий ще завърши секстил с Юпитер.
Меркурий (той) е в Лъв, където Юпитер няма есенциални достойнства. Изглежда, че той не се измъчва по теб. Може да е зает с финансови въпроси, защото Меркурий попада в неговия 2-ри дом.
По тази карта не изглежда той да е хлътнал по теб, колкото ти по него.

« Отговор #1533 -: Август 17, 2012, 08:39:18 pm »
Благодаря за отговора, Мирабела. Нямам си аз грижи явно и за любов си мисля. Ако информацията ми е правилна, наистина той би трябвало да се занимава с кариерно-финансови въпроси. Дали обаче не е завъртял и някой летен романс, има ли информация от картата? Кога във времето мога да очаквам да се видим и по негова инициатива ли, нещо случайно или аз няма да издържа и ще го потърся (не ми е присъщо, но знае ли човек)?

*

elif

• 48
« Отговор #1534 -: Август 17, 2012, 11:40:38 pm »
Здравейте!
Какво мислите по тази карта: "Иска ли (по име) да започне връзка с мен?" Изобщо какво показва картата за чувствата му?
Благодаря!
ами чувствата му са изцяло осмодомни- негов У8 е в неговия 5д., а Меркурий У1 за него е в твоя 8д. Твоя У1 Юпитер е в неговия 1д, въпреки че открито ти се интересуваш повече от него, негова ще е инициативата да започнете връзка, както и нейното развитие в интимен аспект, романтиката ще куца, но това за доста хора не е проблем да са заедно и имат успешна връзка.

Акрукс, а дали може да се прогнозира по картата приблизително кога във времето би трябвало да започне тази връзка? Много благодаря предварително за отделеното време!   

*

elif

• 48
« Отговор #1535 -: Август 18, 2012, 07:38:35 am »
A? Сериозно ли?? Как така ще ми мине мерака??? Разкажи какво видя в картата, без да ме жалиш, че мен не ме свърта на едно място от доста време. Ако не го хвана в "изневяра", не знам дали ще ми мине мeрака така лесно. :) 
« Последна редакция: Август 18, 2012, 09:49:24 am от elif »

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1536 -: Август 18, 2012, 10:16:02 am »
Какво мислите за тази карта? Въпросът е: Ще прерастне ли връзката ни с .......  в любовна?
Според мен отговорът е не, но ми се ще да чуя по-разширено тълкуване.
« Последна редакция: Август 18, 2012, 10:37:22 am от 3apa »

« Отговор #1537 -: Август 18, 2012, 11:07:01 am »
Благодаря за отговора, Мирабела. Нямам си аз грижи явно и за любов си мисля. Ако информацията ми е правилна, наистина той би трябвало да се занимава с кариерно-финансови въпроси. Дали обаче не е завъртял и някой летен романс, има ли информация от картата? Кога във времето мога да очаквам да се видим и по негова инициатива ли, нещо случайно или аз няма да издържа и ще го потърся (не ми е присъщо, но знае ли човек)?

С Венера в 1-вия му дом не изключвам да е завързал летен романс.
Меркурий (той) е по-бързата планета и той апликира към Юпитер (ти). Надявам се, че това означава, че той ще те потърси.

« Отговор #1538 -: Август 18, 2012, 11:10:55 am »
Какво мислите за тази карта? Въпросът е: Ще прерастне ли връзката ни с .......  в любовна?
Според мен отговорът е не, но ми се ще да чуя по-разширено тълкуване.

Ако ти пожелаеш. Ти си Меркурий, по-бързата планета, която апликира със секстил към Юпитер (той). Юпитер е заточен в знака на твоя управител - той проявява интерес към теб, но не е способен за го изрази или да действа активно. Ти си Меркурий в Лъв - знак, където Юпитер няма есенциални достойнства. Не изглеждаш силно заинтригувана от него. А също така предпочиташ да изчакаш той да направи нещо, кокетничиш, искаш ти да бъдеш ухажвана от него.
Градусът на АС е късен - изглежда вече си взела решение по въпроса.

*

tanya

• 21
« Отговор #1539 -: Август 18, 2012, 01:53:35 pm »
Изпратих съобщение....принципно не очаквам отговор, защото според мен няма надежда... но непосредствено след това ми се роди въпроса в главата: Дали Х. ще ми отговори/потърси по някакъв начин/ има ли вероятност да се сдобрим и подновим връзката си, дали изпитва чувства към мен все още?
Предварително ви благодаря за отделеното внимание.