Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041955 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #1540 -: Август 18, 2012, 02:20:20 pm »
Луната (твой У3) излиза от секстил с неговия управител Юпитер, което потвърждава, че си му изпратила съобщение.
Мисля, че изпитва чувства към теб, защото Юпитер е в знака на твоя управител Меркурий и в 1-вия ти дом. Юпитер е заточен по знак, което може да означава, че той се измъчва по теб, не е уверен в себе си, не смята, че е достоен за теб, т.е. му е трудно да действа активно спрямо теб. Ти си движещата сила, но пък това може да бъде уморително или дори унизително за един горд Меркурий в Лъв, който предпочита той да бъде гонената и ухажваната страна, а не обратното.
Луната е изгорена от Слънцето и се приближава към него, но преди това ще завърши секстил със Сатурн (негов У3). Изглежда, че ще получиш отговор на съобщението. Възможно е обаче отговорът му да не те удовлетвори (напълно).
Между Меркурий и Юпитер предстои секстил, но Меркурий е по-бързата планета. Заточеният Юпитер предпочита да чака, не може да се накани да действа. Възможно е подобряване на взаимоотношенията ти, но изглежда, че ти ще бъдеш активната страна, което не е онова, което ти искаш.

*

tanya

• 21
« Отговор #1541 -: Август 18, 2012, 02:47:01 pm »
Луната (твой У3) излиза от секстил с неговия управител Юпитер, което потвърждава, че си му изпратила съобщение.
Мисля, че изпитва чувства към теб, защото Юпитер е в знака на твоя управител Меркурий и в 1-вия ти дом. Юпитер е заточен по знак, което може да означава, че той се измъчва по теб, не е уверен в себе си, не смята, че е достоен за теб, т.е. му е трудно да действа активно спрямо теб. Ти си движещата сила, но пък това може да бъде уморително или дори унизително за един горд Меркурий в Лъв, който предпочита той да бъде гонената и ухажваната страна, а не обратното.
Луната е изгорена от Слънцето и се приближава към него, но преди това ще завърши секстил със Сатурн (негов У3). Изглежда, че ще получиш отговор на съобщението. Възможно е обаче отговорът му да не те удовлетвори (напълно).
Между Меркурий и Юпитер предстои секстил, но Меркурий е по-бързата планета. Заточеният Юпитер предпочита да чака, не може да се накани да действа. Възможно е подобряване на взаимоотношенията ти, но изглежда, че ти ще бъдеш активната страна, което не е онова, което ти искаш.
Направо е изумително как може една карта да отразява толкова точно реалността!!! За мен това е наистина унизително: аз да го търся и ако той не предприеме някакво действие това е окончателния край. Все пак си имам достойнство...въпреки, че съм болна от любов. Ако за отговор могат да се вземат няколко публикувани песни във ФБ/ хип-хоп и рап с неразбираем текст/, то наистина останаха за мен неразбираеми и загадка.И все пак разчитам на секстила между Меркурий и Юпитер...:) След време юе дам обратна връзка как са се развили събитията.
Благодаря, Мирабелла, разчета ти е перфектен, всичко е абсолютно вярно!

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1542 -: Август 18, 2012, 03:06:21 pm »
Какво мислите за тази карта? Въпросът е: Ще прерастне ли връзката ни с .......  в любовна?
Според мен отговорът е не, но ми се ще да чуя по-разширено тълкуване.

Ако ти пожелаеш. Ти си Меркурий, по-бързата планета, която апликира със секстил към Юпитер (той). Юпитер е заточен в знака на твоя управител - той проявява интерес към теб, но не е способен за го изрази или да действа активно. Ти си Меркурий в Лъв - знак, където Юпитер няма есенциални достойнства. Не изглеждаш силно заинтригувана от него. А също така предпочиташ да изчакаш той да направи нещо, кокетничиш, искаш ти да бъдеш ухажвана от него.
Градусът на АС е късен - изглежда вече си взела решение по въпроса.

Ееее, това с "Ако ти пожелаеш" много ми хареса. Мерси, Мирабела, може вътрешно да съм взела решението, ама още не знам. А си права, че чакам той да поеме инициативата. Интересен ми е, но не би могъл на този етап да обсеби мислите ми.

« Отговор #1543 -: Август 18, 2012, 07:00:31 pm »
здравейте момичета,може ли да погледнте въпроса
"Ако пиша на Х,ще отговори ли"Явно със сръдня няма да стане,явно,че и на мен ми е по-тежко,така че ще предам фронта по повод РД-то му,което е след месец и е удобен повод да видя как ще ме приеме ...рано е да питам-но просто настойчиво се върти в главата ми,предния път мълчахме 2 години...и той се предаде,сега съм решила аз да развея бяло знаме,но само като си помисля,че може да ме подмине с безразличие ми се свива сърцето и куража ме напуска :-\.Най-голямата ми болка е,че този път може просто да ме е зачеркнал... :(.Предварително ви благодаря

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1544 -: Август 18, 2012, 07:08:17 pm »
Здравейте ,реших се и аз да задам един въпрос във връзка с това ,че се чудя дали един човек е в България или ме лъже ,че е в чужбина та :
,,В България ли е Д."
18.08.2012-Самоков 20.04
Надявам се да ми помогнете...
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #1545 -: Август 18, 2012, 08:57:22 pm »
Благодаря за отговора, Мирабела. Нямам си аз грижи явно и за любов си мисля. Ако информацията ми е правилна, наистина той би трябвало да се занимава с кариерно-финансови въпроси. Дали обаче не е завъртял и някой летен романс, има ли информация от картата? Кога във времето мога да очаквам да се видим и по негова инициатива ли, нещо случайно или аз няма да издържа и ще го потърся (не ми е присъщо, но знае ли човек)?

С Венера в 1-вия му дом не изключвам да е завързал летен романс.
Меркурий (той) е по-бързата планета и той апликира към Юпитер (ти). Надявам се, че това означава, че той ще те потърси.

Благодаря, Мирабела. Не ми е приятна ситуацията като цяло, но пък животът ме е научил, че нищо не бива да се прави на всяка цена. Каквото има да става, ще стане, по един или друг начин.

« Отговор #1546 -: Август 19, 2012, 09:18:12 am »
здравейте момичета,може ли да погледнте въпроса
"Ако пиша на Х,ще отговори ли"Явно със сръдня няма да стане,явно,че и на мен ми е по-тежко,така че ще предам фронта по повод РД-то му,което е след месец и е удобен повод да видя как ще ме приеме ...рано е да питам-но просто настойчиво се върти в главата ми,предния път мълчахме 2 години...и той се предаде,сега съм решила аз да развея бяло знаме,но само като си помисля,че може да ме подмине с безразличие ми се свива сърцето и куража ме напуска :-\.Най-голямата ми болка е,че този път може просто да ме е зачеркнал... :(.Предварително ви благодаря

От картата се вижда, че си предала фронта - твоят управител Юпитер е в знака на неговия управител Меркурий и в неговия 1-ви дом. Това показва силният ти интерес към него. В добавка към това Юпитер е заточен по знак, което отразява, че не се чувстваш никак добре по повод на вашите отношения и това, че той не проявява активност.
Той е Меркурий в Лъв - много горделив, но в 3-тия си дом - открит за комуникация.
Сега Меркурий (той) ще завърши секстил с Юпитер, т.е. има шанс да подобрите взаимоотношенията си. Но ако вярваме на картата, имай предвид, че ти си тази, която има чувства и се измъчва. Да не се окаже напразно.
Луната в 3-тия му дом ще завърши секстил с Венера. Това ми изглежда като приятна комуникация, помирение.
Но последният аспект на Луната е квадратура с твоя управител Юпитер. Луната е в знака на заточение/падение на Юпитер. Опасявам се, че ще разбереш, че ти си по-влюбената и това може да те разочарова.

« Отговор #1547 -: Август 19, 2012, 09:22:39 am »
Здравейте ,реших се и аз да задам един въпрос във връзка с това ,че се чудя дали един човек е в България или ме лъже ,че е в чужбина та :
,,В България ли е Д."
18.08.2012-Самоков 20.04
Надявам се да ми помогнете...

Той е Слънце на трон, т.е. силно есенциално поставено. Не би трябвало да лъже.
Но се вижда от картата, че му нямаш доверие - ти си Сатурн в знака на падение на Слънцето, т.е. го виждаш в отрицателна светлина. Слънцето пък е в знака на заточение на Сатурн - и той е възможно да има съмнения относно теб.
Засега липсва развитие в отношенията ви, тъй като няма сходящ аспект между управителите ви. И двамата се съмнявате в другия, чувствате се горди, силни и не давате шанс на другия.
Луната в 1-вия му дом ще завърши секстил с Венера (твой У3) в 5-тия ти дом. Защо пък да не пофлиртувате малко, така неангажиращо? Това ми изглежда, че би могло да се случи.

« Отговор #1548 -: Август 19, 2012, 09:33:36 am »
Здравейте, може ли да погледнете тази карта: Има ли интимни отношния между Х и У? (имало ли е, ще има ли в рамките на хорара). Х е мъж, от когото се интересувам, а У е негова приятелка, която обаче със сигурност иска повече. Преди време с очите си я видях да му се нахвърля, а той я отблъсна, но знаеше, че аз съм на 5 метра и ги гледам, освен това искаше да е с мен. Сега не знам дали все още храни надежди за мен, а с нея има съвместен ангажимент на път и кой знае какво ще се случи.   

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1549 -: Август 19, 2012, 10:23:39 am »
Много ти благодаря Мирабела.....права си както винаги,наистина се съмнявам в него признавам си,но се надявам и с мои усилия да ги изкореня тези съмнения дано дойде един ден в който да имам доверие в него.............
Благодаря ти.. :blink:   
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #1550 -: Август 19, 2012, 03:58:20 pm »
Здравейте момичета,преди 6 месеца,ви питах дали ще имам сериозна връзка,отговора ви беше,отрицателен /то е така вече от 5 години  :(/ затова ,иска пак,да ви попитам.До края на тази година,ще срещна ли,подходящ човек за брак?

16,58 ч. София

« Отговор #1551 -: Август 19, 2012, 04:17:38 pm »
Здравейте, може ли да погледнете тази карта: Има ли интимни отношния между Х и У? (имало ли е, ще има ли в рамките на хорара). Х е мъж, от когото се интересувам, а У е негова приятелка, която обаче със сигурност иска повече. Преди време с очите си я видях да му се нахвърля, а той я отблъсна, но знаеше, че аз съм на 5 метра и ги гледам, освен това искаше да е с мен. Сега не знам дали все още храни надежди за мен, а с нея има съвместен ангажимент на път и кой знае какво ще се случи.

Мисля, че няма връзка с друга, защото Марс (той) не е имал все още аспект с неговия У5 Слънце. Луната е без курс. Тази история няма да се развие.

« Отговор #1552 -: Август 19, 2012, 04:24:40 pm »
Здравейте момичета,преди 6 месеца,ви питах дали ще имам сериозна връзка,отговора ви беше,отрицателен /то е така вече от 5 години  :(/ затова ,иска пак,да ви попитам.До края на тази година,ще срещна ли,подходящ човек за брак?

16,58 ч. София

Въпреки че има сходящ секстил между Юпитер (ти) и Меркурий (потенциалния партньор), Луната е без курс. Според мен, до края на годината ще срещнеш някого, в когото ще видиш потенциален брачен партньор, но връзката няма да се развие до този етап. Възможно е да се влюбиш силно в този човек, но той да не отвърне със същия интерес или да не е готов за сериозно обвързване.

Тъй като градусът на АС попада в графата "късен", а между Меркурий и Юпитер вече е имало секстил в рамките на тези знаци (последно през ретроградната фаза на Меркурий), възможно е вече да си срещнала човека, за когото става дума, и да си влюбена в него към момента.

« Отговор #1553 -: Август 19, 2012, 04:34:58 pm »
Мерси ,но аз не съм се влюбвала,от години. :rolleyes:Аз си гледам детето сама,и ежедневието ми е,на работа в къщи ,и пак същото.Когато съм свободна винаги,съм със детето.Стигало се е само,до харесване на някои и до тука.

« Отговор #1554 -: Август 19, 2012, 06:28:50 pm »

Мисля, че няма връзка с друга, защото Марс (той) не е имал все още аспект с неговия У5 Слънце. Луната е без курс. Тази история няма да се развие.

Много благодаря, Мирабела. А по тази карта какво излиза за отношението му към мен?

« Отговор #1555 -: Август 19, 2012, 06:35:31 pm »
Преди два дни ти зададе вече този въпрос. Не е правилно да се задава един и същи въпрос непрекъснато. Тогава ще се получават различни карти с възможни различни отговори. И тогава кой отговор е правилният? Ако хорарната астрология работи, един и същи въпрос не може да се задава непрекъснато.
Хорарните карти са със срок на действие до 3-6 месеца.

« Отговор #1556 -: Август 19, 2012, 06:43:33 pm »
Да, ясно, благодаря ти. Тази карта е построена за друг конкретен въпрос, допълнително питах за отношението му към мен само защото проучвам хорарната астрология и ми е интересно дали при различни карти за различни въпроси има потвърждение на някаква основна информация, която е обща за различните въпроси. Но ти вече ми отговори, че е възможно да се получават различни карти с различни отговори, ако правилно съм разбрала.

« Отговор #1557 -: Август 20, 2012, 02:24:59 pm »
Здравейте!Наскоро леля започна връзка с един човек.Въпросът ми е дали ще бъде продължителна тази връзка? Благодаря ви предварително!  :blink:

« Отговор #1558 -: Август 20, 2012, 02:31:40 pm »
Имаш ли наблюдения дали леля ти е по-влюбената или не е така? Не питам от любопитство, а за да разбера дали да преномерирам домовете, т.е. да търся леля ти по 3-ти дом или по 3-ти от дома на майка ти (4-ти или 10-ти) или да я оставя по АС.

« Отговор #1559 -: Август 20, 2012, 02:33:44 pm »
Ами мисля,че тя е по-влюбената